Dodaj do ulubionych

Lans Gwiazd

30.10.10, 12:17
... Czy podoba Wam się kiedy dobra wokalistka zaczyna się ubierać jak .......
i robi różne akcje tylko po to ,aby zaistnieć?Tolerujecie to?Jak reagujecie na
coraz częstsze wystąpienia dobrych aktorów w reklamach?
Ja po prostu mam ochotę bić w ścianę głową kiedy to widzę.Prosty przykład
Taylor Momsen czy Lady GaGa obydwie mają super głos jednak wielu odpycha ich
........ wygląd.Uważam ,że jeśli dziewczyna ma dobry głos to i tak będzie
sławna i tylko traci fanów.
To samo jeśli chodzi o aktorów w reklamach.Nic tylko sciana mało im kasy?
Rozumiem dostają propozycje to ją przyjmują jednak i tak mnie to odpycha.Tracę
od razu cały szacunek do danej osoby.Curuś w reklamie szamponu jak to
zobaczyłam myślałam ,że padne i już nie wstanę.Taylor krytykująca Cyruskę
(przysłowiowe"widzi źdźbło w cudzym oku ,a w swoim belki nie widzi" )
Nie cierpie tej drugiej ,ale na pewno nie zasługuje na takie słowa.
Christina A. Katty P. Britney S. = spam Lady GaGi
Kiedyś ktoś powiedział "teledyski dawniej przedstawiały sens piosenki teraz
tylko głupotę artystów" No bo faktycznie czy artystą może zostać ktoś
kto przez całą piosenkę śpiewa kochanie oooo czy półnaga śpiewająca o
imprezach i seksie dziewczyna?
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
*absolutnie nie obrażam wyżej wymienionych.Każdy ma swój gust.To tylko przykłady.
Obserwuj wątek
    • nuskadee Jeśli coś nie tak to KOSZ. 30.10.10, 12:26
    • misiaa10 Racja. 30.10.10, 13:19
      Ale z Katy Perry to się nie zgodzę ona ma zupełnie inny styl niz Gaga.To prawada obei
      noszą kuse stroje ale Katy ma takie kolorowe pełen żeycia strje a Gagi to niektóe
      wyglądają jak stroje dziw... albo nawet jak i z kosmosu xD Gagi nie lubię.Ale tak samo mnie
      to wszystko odpycha.Np. mam szacunek do tego jak śpiewa i domuzyki Taylor Momsen
      bo ma dorbe piosenki ale do jej zachowania i stylu to szacunku nie mam.Tak samo z
      innymi gwiazdami to mnie poprostu odpycha.Dobry wątek.
      • honeey Re: Racja. 30.10.10, 14:07
        misiaa10 napisał(a):

> Ale z Katy Perry to się nie zgodzę ona ma zupełnie inny styl niz Gaga.To prawad
        > a obei
        > noszą kuse stroje ale Katy ma takie kolorowe pełen żeycia strje a Gagi to niekt
        > óe
        > wyglądają jak stroje dziw... albo nawet jak i z kosmosu xD Gagi nie lubię.Ale t
        > ak samo mnie
        > to wszystko odpycha.Np. mam szacunek do tego jak śpiewa i domuzyki Taylor Momse
        > n
        > bo ma dorbe piosenki ale do jej zachowania i stylu to szacunku nie mam.Tak samo
        > z
        > innymi gwiazdami to mnie poprostu odpycha.Dobry wątek.

Zgadzam się z tym co napisałaś o Katy Perry a co do reszty to w obecnych
        czasach jest bardzo mało prawdziwych artystów większość poleciała na kasę i na
        sławę a przecież prawdziwy artysta ma np. śpiewać dla ludzi a nie dla pieniędzy ..
    • mileymandy To prawda! 30.10.10, 13:32
      Kiedyś piosenki i ich teledyski niosły ze sobą tekst i przesłanie.A teraz w
      show-biznesie rządzi goła dupauncertain.Uwielbiam Taylor,jednak rzeczywiście czasem
      przegina(np.w Miss Nothing),a Gaga?Ona ma po prostu taki styl!Jednak jest w tym
      trochę prawdy!Gdy Taylor grała tyle lat Jenny Humphrey i była zwyczajną,spokojną
      nastolatką to nikt się nią nie interesował,a jak zaczęła chodzić prawie naga po
      ulicy i opowiadać różne rzeczy(?)wszyscy natychmiast zaczęli o niej pisać i
      została prawdziwą gwiazdą.Z Gagą było tak samo!Kiedy miała ciemne włosy i była
      zwyczajna,spokojna to żadna wytwórnia jej nie chciała.Odkąd ubiera się w te
      oryginalne stroje wszyscy o niej mówią.Nie rozumiem,dlaczego w show-biznesie nie
      może liczyć się tak,jak dawniej,talent,a nie umiejętność wywoływania skandali...uncertain
      • nuskadee Teraz etykietka jest ważniejsza od zawartości :( 30.10.10, 13:50
        To przykre.Marnują się prawdziwe talenty.
      • geniaaa Lans Gwiazd 30.10.10, 13:50
        moim zdaniem zespół, który się wcale nie lansuje, nie wybrzydza i jedzie tam
        gdzie zostaje zaproszony to zespół Dżem, a co do tego co napisałaś to
        mogę się zgodzić.
        • nuskadee geniaa tak Dżem i z zagrancznych Paramore 30.10.10, 13:54
          Hayley ma taki zajebisty głos jednak wcale się nie "lansują" czysty talent i pasja.
        • kiciptak_ święta racja. 30.10.10, 13:56
          muzyki już w dzisiejszych czasach nie ma. myśli że jest piękna, tylko jeżeli
          jest półnaga. confused to jest dobry sposób na zarabianie pieniędzy, nie tak jak
          dawniej na wyrażanie siebie i miłości do tego wyrażania. sciana
    • milejdi Re: Lans Gwiazd 30.10.10, 13:53
      z więkzością się zgodze, ale nie z udziałem aktorów w reklamach-precyzując,
      polskich aktorów. Myślisz, że ci nasi polscy aktorzy tak dużo zarabiają? Nie
      mówię o 5-sobowej, serialowej elitce. Słuchaj, polska to nie usa, aktor z dnia
      na dzien może już nie miec pracy, bo telefon do filmu nie zadzwoni...a praca w
      teatrze-dodajmym, że na początku za jakieś 800zl-to przywilej nielicznych.
    • katsuumi_17 Re: Lans Gwiazd 30.10.10, 15:16
      Stroje są elementem stylu gwiazd. Lady GaGa odważyła się na początku jako jedyna na
      tak kontrowersyjne stroje- jednak w jej przypadku muzyka i glos zdecydowanie się broni.
      I to nie jest tak, że mówię to, bo jestem jej fanką. Wiadomo, że stroje wnoszą sporo
      szumu wokół osoby, dlatego teraz wiele gwiazd próbuje szkować. Prawie każda. To
      element show biznesu.
      • nuskadee Ale to są tylko przykłady katsumi 30.10.10, 15:46
        nie znam innych oprócz Gagi
      • katyk Mylisz się, katsumi 30.10.10, 21:15
        "Lady GaGa odważyła się na początku jako jedyna na tak kontrowersyjne stroje"

David Bowie, Roisin Murphy, Kate Bush, Bjork, Tori Amos, Peaches. Mówią ci coś
        te imiona/pseudonimy? Raczej nie. Wygógluj je sobie.
        • mweezy . 31.10.10, 11:26
          komercja coraz częściej idzie w parze ze sztuką i tego nie zmienimy. tak na
          prawdę to każdy artysta jest w naszych czasach mniej lub bardziej komercyjny i
          to się już zapewne nie zmieni. co do tych strojów, to jej, każdy ma prawo
          wyglądać jak chce, niby masz rację, ale oni sami wiedzą co robią, to ich
          decyzja. chociaż niektórzy na prawdę przesadzają. ale cóż, it's life.
          • nuskadee .. 31.10.10, 12:05
            No tak w sumie to ich życie..sciana Jednak IDOL staje się IDOLEM przez "coś"
            a teraz praktycznie nikt nie ma tego czegoś sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka