Dodaj do ulubionych

Twój plan na życie.

30.10.10, 16:12
Macie już swój plan na życie? Swoją pasję, to, co kochacie robić i co chcielibyście robić w
życiu?

Ja niestety jeszcze nie mam, jednak mam jeszcze trochę czasu na wybór i wierzę, że znajdzie
się jakaś rzecz, którą pokocham i będę mogła wykonywać w przyszłości.
Obserwuj wątek
    • karmel_ Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 16:20
      chcę być policjantem .
      swoją pasję siatkówkę - chciałabym wykonywać dalej w przyszłości , niekoniecznie
      jako zawód.
      • pola16 moim planem-brak planów 30.10.10, 16:28
        Co chwilę chcę robić w życiu coś innego. Niby chodzę do ekonomika, ale nie wiem tak do
        końca, czy swoją przyszłość z tym wiążę, choć nie ukrywam, że jak na razie to rozumiem te
        wykresiki ...
        • hellokiciara Re: moim planem-brak planów 30.10.10, 16:36
          nie mam planów na życie . chociażby lubię pomarzyć o pięknym wielkim domu o przystojnym
          mężu o dobrej pracy, lecz życie to nie bajka .może też mi się przytrafić liście grabić
          ale nie myślę , że wyląduję tak nisko .
      • rosalie11 Re: Twój plan na życie. 01.11.10, 09:59
        może będę fotografem lub adwokatemtongue_out
    • julciak Twój plan na życie. 30.10.10, 16:42
      chciałabym się zająć graniem w teatrze smile
    • kingusska190 Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 16:43
      skończę gimnazjum, później idę na profil humanistyczno- językowy, do wybranego już
      liceum, następnie na studia coś z architekturą związanego. dalej nie mam pomysłów
      • collins fotografiafotografia <3 30.10.10, 19:59
        chcę fotografować! kocham fotografię, lecz nie wiem jak mam zacząć się w tym
        kierunku kształcić. zamierzam wybrać się w niedalekiej przyszłości na różne
        kursy. marzę o dostaniu się na ASP, w Krakowie. mam cichą nadzieję, że kiedyś
        się spełnią.
    • julka_th taniec ! 30.10.10, 16:46
    • trufla Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 16:50
      Skończyć gimnazjum i liceum muzyczne, pójść na muzyczne studia na wydziale
      instrumentalistyki (chcę grać na flecie). Potem dostać pracę w filharmonii, pracować
      jako nauczycielka fletu. Opcji jest wiele...
      • katsuumi_17 Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 16:55
        Być szczęśliwą wink
      • amatorka_ Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 17:46
        No patrz! Ja też gram na flecie, ale nie wiążę z muzyką przyszłości. Jak na razie...
      • szukajmnie Re: Twój plan na życie. 31.10.10, 16:47
        Nie mam zielonego pojęcia co chciałabym kiedyś robić.

Żyje chwilą smile

kwiat
    • jane_ Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 17:17
      będę dziennikarką.
      wszyscy anonimowi przyjaciele próbują wybić mi to z głowy, bo nieprzyszłościowe, nie dasz rady, nie jesteś dobra, bo beznadziejne, bo trzeba się przebić, bo dużo chętnych.
      a ja mam to gdzieś i robię swoje. uparci zyskują.

może.

ale serio chcę to robić, to jedyne, co sprawiałoby mi przyjemność. choć ostatnio wpadłam na plan awaryjny: menadżer zespołu/artysty bądź osoba pracująca w wytwórni płytowej, jeśli jeszcze takowe będą istnieć za mojej dorosłości. jest wiele opcji, ale nie zamierzam rezygnować z kontaktu z muzyką.
    • brygida16 Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 17:51
      Ja już realizuje swój plan na życie.Chodzę do liceum pedagogiczno-psychologicznego i jak zdam maturę planuję pójść na psychologię!
      • alisou Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 17:55
        ja będę pracowała przez jakieś 2-3 lata, żeby mieć trochę w kieszeni. kupię dobry aparat
        cyfrowy i pojadę w podróż po świecie, w dużej mierze autostopem. potem wrócę i napiszę o
        tym książkę. następnie wybuduję drewniany domek w ciepłym kraju, nad morzem.
        ewentualnie, jeżeli będę się nudziła to zostane jakimś badaczem, biologiem morskim czy coś.

^^. haha, podobałby mi się taki plan, ale trudno będzie go zrealizować. <;
        ogólnie rzecz biorąc od życia oczekuję tego, aby nie rezygnować kontaktu z przyrodą.
    • piratka13 Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 18:01
      Nie mam planu na życie ,nie wiem nawet czy dożyję do wieku np.20 lat ,więc po co
      mi to ?
      • vivienne. Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 18:02
        marze o zostaniu lekarzem. o ratowaniu życia ludziom. naprawdę to nie jest
        słomiany zapal. już od roku non stop o tym myślę.. smile
        • amatorka_ Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 18:05
          w takim razie powodzenia, bo ja też już o tym myślałam, ale potem to sobie jeszcze raz
          przeanalizowałam i chyba bym zemdlała, jakbym musiała patrzeć na ludzkie wnętrzności. shock
      • amatorka_ Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 18:07
        Wiadomo, nikt tego nie wie, ja nie wiem nawet, czy dożyję kolejnego roku; ale chyba warto
        mieć jakieś plany i marzenia, nie?
        • amatorka_ Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 18:07
          ^ kierowałam do piratki13.
    • jojo13 Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 18:06
      chcialabym sie dalej rozwijac w koszykowce lecz nie chce mi sie chodzic na
      treningi itp. ale tez chcialabym isc na medycyne jakk dentysta bo to mnie
      napraede ciekawi mam wiele pomyslow ale nie wiem co byloby dla mnie najlepsze z
      czym sobie poradze czy naprawde to lubiewink na szcaescie mam duzo czasu wiec mam
      wyboetongue_out
    • khepri Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 18:16
      a wiec, chce zdac filologie angielską. Potem byc tłumaczem i moge dawac korki. Chce zalozyc
      zespol rockowy wink Bede gitarzystkabig_grin Jednym slowem chce polaczyc dwie pasje - angielski i
      muzyka. Jeszcze moją pasją są zwierzęta, więc chce, pragnę kupic sobie konia smile
    • amazing__ Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 18:22
      Tak, chce pracowac w jakiejś gazecie, byc fotografem, fotografowac modelki, krajobrazy .. wszystko co się da.

(( coś takiego jak tyszka, ale on tylko moodelki ))

oóglnie - moodeling .
    • unborn_ Twój plan na życie. 30.10.10, 18:35
      Mam zamiar zostac psychologiem. To jest strasznie fascynujące.
    • golden_star Mój plan na życie. 30.10.10, 19:05
      1. Skończyć jak najlepiej gimnazjum.
      2, Do tac się do dobrego liceum z profilem biologiczno-chemicznym.
      3, Dostać się na medycynę.
      4. A dalej... Brak planów wink.
      W międzyczasie rozwijaj swoje pasje i zainteresowania, czyli modeling, aktorstwo
      i śpiew (W żądnej z tych rzeczy nie jest dobra, ale lubię to robić smile).
    • chocolatex Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 19:33
      Ja również nie wiem jakie mam plany, a powoli muszę się zastanawiać. Chciałabym
      żeby miało to coś wspólnego z językiem angielskim, który lubię.
    • razzo Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 20:27
      nic nie planuję, bo wiem, że to nie wypali. mam jeszcze czas.
    • karina545 Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 20:33
      Nie mam jeszcze planów na życie. Myślę, że mam jeszcze czas by się zastanowić co
      chcę w życiu robić.
      • adrenaline Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 20:39
        U mnie to wygląda tak:
        1. Liceum profil to biol.- chem.
        2. Matura z biologii, chemii, fizyki, polaka
        3.Składam papiery na medycyne i aktorstwo.
        Marzę o byciu aktorką i już się w tym powoli realizuję.
        Jeżeli nie aktorstwo to medycyna.
        • elisss92 Re: adrenaline 30.10.10, 21:46
          polski, biologia, chemia i do tego j. obcy i matma ^^
          Tzn, nie wiem jak będzie później, ale obowiązkowy jest język ojczysty, obcy i matematyka
    • theola06 Mój plan to .... 30.10.10, 20:46
      kocham śpiewać i ogólnie wszystko związane z muzykę .. więc wiem że jak coś
      mam robić w życiu to coś związane z MUZYKĄ !
      • mileymandy A mój to 30.10.10, 20:56
        Dostać się do HSRTH,później na Harvard,potem przejmę firmę po tacie i
        death.Jakoś nie ma,co tu wiele opowiadać,a zresztą wiele takich wątków już było!
        • amatorka_ Re: A mój to 30.10.10, 21:39
          skoro już były takie wątki, to po co się powtarzasz?
          • mileymandy Amatorka_ 30.10.10, 22:51
            Żebyś była happy i miała więcej wpisów na wątkubig_grin!
    • ayumichan Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 20:53
      Moje plany na przyszłość wiążą się z muzyką! Kocham ją i wiem, że to to co
      kocham i uwielbiam! Jak na razie gram tylko na flecie, gitarze i na skrzypcach.
      Wszyscy mówią mi, że mam śliczny głos(a śpiewać kochaam!) i chciałabym zostać
      piosenkarką, może śpiewaczką operową. Jakby się nie udało to zostanę
      nauczycielką muzyki. Byle by była muzyka bo to to czym żyję...
      • denever . 30.10.10, 21:45
        Nie mam jakoś specjalnie planów, ale uwielbiam modę, mimo, że ciągle chodzę w
        tym samym ( bluzeczka Mety oraz dżiny ). Od zawsze chciałam być projektantką
        mody. ; ] Bardzo podoba mi się ten zawód, uwielbiam ubrania, buty i dodatki. : >
      • karolinar Re: Hmm... 30.10.10, 21:46
        Mechanik samochodowy...smirk
    • elisss92 heh 30.10.10, 21:44
      Jeszcze niedawno myślałam, że będę germanistką. I niestety moje plany legły w gruzach, bo
      na wymarzonej uczelni trzeba mieć pol rozszerzony na maturze -.-
      Ale spełnię swoje marzenie. Jeśli mi się nie uda, to myślę o studiowaniu geografii.
      I tak nie wiem czemu, ale chciałabym być nauczycielką
      • dunjaa A mój plan to ... 30.10.10, 21:49
        Nie mieć planu. Po prostu iść na kompromis. Tak myślę przynajmniej teraz.
        Uwielbiam fotografię i aktorstwo i jeszcze nie wiem co jest dla mnie
        najważniejsze. Jest dużo czasu ;>
        • mweezy . 30.10.10, 21:58
          przede wszystkim dostanę się do dobrego liceum, zdam maturę, pójdę na studia
          (nie mam jeszcze sprecyzowanych planów, muszę wybrać spośród kilku możliwości)
          później znajdę dobrą pracę, męża, najwyżej jedno dziecko koło trzydziestki i
          oczywiście nie zamierzam rezygnować z tego co kocham, z moich zainteresowań,
          marzeń, chcę próbować je realizować równocześnie z nauką/pracą. nie biorę moich
          marzeń tak bardzo poważnie, bo po prostu się boję. ale nie zamierzam ich
          zostawić. czyli reasumując, chcę być szczęśliwa.
    • klaudynka553 A mój plan to... 30.10.10, 21:57
      skończyć technikum hotelarskie lub LO profil humanistyczny.Później iść na zarządzanie i
      otworzyć hotel lub pracować w jakimś innym albo wyjechać z kraju i jakoś to będzie ;p
    • lulalolu <33 30.10.10, 21:59
      tak. w przyszlosci zamierzam byc aktorka. nie mowie tego tak sobie. biore to na powaznie.
      wystepowalam juz w telwizji i bylam na kilku takich imprezach znam pare gwiazd... nie
      zamierzam tego robc dla slawy ale po prostu to kocham! dla mnie nawet najmniejsza rola
      jest wazna! liczylabym sie ze zdaniem kazdego mojego fana bo wiem jak to jest gdy po
      prostu masz jakiegos idola ktory nie wie ze istniejesz... chcialabymm tez pomagac w
      domach dziecka i szpitalach. nie mowie tego tak sobie ale na serio

pozdrawiam
    • oleksandra_xd Re: Twój plan na życie. 30.10.10, 22:00
      ja chciałabym zostać psychologiem ; pp żeby pomagać ludziom w taki sposób w jaki
      mi kiedyś nie pomogli ; p
      a tak po za tym to TANIEC, TANIEC, TANIEC ; P
    • theblackone. Re: Twój plan na życie. 31.10.10, 11:24
      Na pewno pójde bardziej w kierunku artystyczno-humanistycznym. Pisanie, rysowanie,
      projektowanie, muzyka, film, cokolwiek. Dawno temu trochę przypadkowo powiedziałam
      komuś, o kim nigdy nie chcę zapomnieć, że zostanę reżyserką. Wtedy byłam jeszcze
      głupią bodajże dziewięcio- czy dziesięciolatką, jedyny kontakt z filmem miałam dzięki
      czteromegapikselowej kamerce, która miała tylko 10 minut pamięci i kanale MiniMax. I tak
      się zaczęło. Z filmem robiłam mało, w sumie nawet teraz mam tylko jakąś badziewną
      kamerę, jako statywu używam taboretu. Ale uwielbiam filmy, mam wiedzę, książki, jakieś
      tam krótkie klipy nakręcone z nudów, podobno dobre. Nie wiem.
      Awaryjnie, zostałabym pisarką, albo dziennikarką. Piszę felietony, artykuły, poezję,
      scenariusze, piosenki, książki, pamiętnik. Z nudów. Mówią, że jestem ambitna. Mam wiele
      pasji, ale wolę mieć parę w zanadrzu, niż stawiać wszystko na jedną kartę. W przyszłości
      chciałabym być przede wszystkim szczęśliwa, i narazie jedynie do tego dążę. Potem się
      zobaczy. :}
    • reigai Re: Twój plan na życie. 31.10.10, 11:30
      marzę, żeby zostać dziennikarką sportową.
      Tak, zależy mi tylko na tej "specjalizacji", bo nie kręci mnie jeżdżenie z tvn24
      po całej Polsce i opowiadanie o moherach pod krzyżem. Chciałabym studiować na
      Uniwersytecie Wileńskim, ewentualnie na Jagiellońskim, a w międzyczasie załatwić
      sobie trzymiesięczny staż w zczuba.pl, a po studiach mogłabym tam z
      przyjemnością pisać c: biorę też pod uwagę wyjazd do Hiszpanii/Anglii bo mają
      fajne ligi, a na Wyspach panuje niesamowita atmosfera w okół futbolu.

jeżeli nie wyjdzie, to pójdę na AWF i zostanę trenerem/menedżerem jakiejś
      drużyny piłkarskiej c:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka