Dodaj do ulubionych

Mam mały problem z chłopakiem..pomocy...

31.10.10, 10:47
Więc jest tak ja mam 13 lat, chodzę do klasy 1 gim. Jest taki jeden chłopak.
On ma 16-17 lat chodzi do 1 klasy liceum. On cały czas wysyła mi całuski itp.
na gg i na telefon. Ma moj nr bo to jest kuzyn mojej koleżanki z klasy. To
zaczęło się na początku września. Pierwsze nie chciałam o nim słyszeć. Potem
chyba coś do niego poczułam.. On nadal tak pisze. Teraz i ja już zaczęłam mu
tak pisać na fona. Narazie jest spox. Ale co będzie dalej. Ja wiem ze on ma 16
lat. Nie wiem co będzie ode mnie oczekiwał. Niby mówi ze rozumie ze ja mam 13 lat!

Mogę być z nim? Czy chłopak w wieku 16 lat jest odpowiedni dla 13latki? pomocy
prosze! sciana
Obserwuj wątek
    • patina_13 Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 10:57
      o jejku ;pp
      ja też tak pisze z moim kolegą ;D;*
      • ashley_1985 Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 01.11.10, 11:09
        sad
      • rock_i_rock Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 01.11.10, 11:47
        Na razie jeszcze nic nie ma. daj mu szanse, spokojnie możesz się z nim umawiać nie jest aż
        tak bardzo stary. ja się spotykałam z chłopakiem 6 lat starszym i było dobrze.
        Wiedziałam, że on oczekuje troszke więcej ode mnie , ale powiedziałam, że musi zaczekać.
        Jeśli ten chłopak posunie się za daleko to już mu nie dasz szansy i tyle.
    • nicoole Wg mnie taak, jezeli za duzo sobie nie bd pozwalal 31.10.10, 11:01
      • blanus To zależy jaki ma charakter :D 31.10.10, 11:05
        I czy nie będzie sobie za dużo pozwalał, ale możesz spróbować, bo jeśli nie spróbujesz to
        się nie dowiesz i dalej będziesz sie w nim kochać kiss
    • corba . 31.10.10, 11:08
      nawet mi się dalej nie chce czytać.. przeczytałam tylko pierwsze zdanie i od
      razu mi sie żygać chce. !
      Dziewczyno ! Masz 13 lat ! Po co Ci chłopak ! Zajmij się nauką .. Po co komu
      chłopcy ? po to żeby z nimi zaraz zerwać? to żałosne . -,-
      • kasiekk2 Re: . 31.10.10, 11:11
        Hmm . Szczerze ? Mi wydaje się ,ze 3 lata to nie duża różnica wiekowa .
        Ale młoda jeszcze jesteś , odpuść sobie narazie .
        Zajmij sie nauką . c;
        • kinga1552 ehh 31.10.10, 11:17
          popieram was ze to troche za wcześnie na chłopaka...ale może jednak
          spróbuje..jak nie zobacze to sie nie dowiem..najwyżej to potrwa tylko
          chwile..tudno wtedy powiem i juz..uncertainsad

piszcie dalej kiss
        • ksiaka Re: . 01.11.10, 18:00
          3 lata to nie jest wielka różnica wieku. Jeśli się w nim zakochałaś i jesteś pewna, że on
          odwzajemnie twoje uczucie to spróbuj. Ale nie rzucaj się od razu na głęboką wodę.
          Trzymaj go trochę na dystans, bo jeśli będzie wiedział, że przy tobie może wszystko to w
          wieku 15 lat będziesz miała gromadkę dzieci. Całuj się z nim, obejmuj, ale nie pozwalaj by
          posuwał się dalej. Daj mu szansę, mam nadzieję, że wam się uda.
          Pozdrawiam santa
    • mambaaa Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 11:22
      Jak tobie wiek nie robi różnicy to ok, też tak miałam ale powiedziałm mu co o tym myslę i
      jest moim kolegą tongue_out
    • mweezy . 31.10.10, 11:28
      wiesz, w sumie jeśli się dogadujecie i on jest OK, to trzy lata nie powinny być
      zbyt dużą różnicą wieku. ale to zależy od tego jaki on jest.
    • littlebx33 . ;/ 31.10.10, 11:33
      weźcie już nie róbcie z niej nie wiadomo kogo . to co że ma 13 lat , może być za
      to bardziej dojrzała od niektórych 16-latków . Ciekawe czy WY sie tak zajmujecie
      nauką jak karzecie innym . a co do cb , to .. no zalezy . Wszystko zależy od cb
      i nie możesz zbytnio ufać nieznanym osobom z Kotka . wink
      • kinga1552 littlebx33 31.10.10, 11:38
        dzięki! naprawde mi pomogłas..tak mało a naprawde mi pomogło! Być może że to
        prawda...ON mówi ze jestem bardziej dojrzała od moich rówieśniczek..i naprawde
        to widać..no wiecie tak z zewnątrz..a nie wiadomo co jest w głowie....
    • blyszczaca Robi sobie z ciebie jazdę ; pp 31.10.10, 11:43
      pewnie się założył i teraz się z ciebie śmieje lepiej sobie daruj ;/
      • kinga1552 Re: Robi sobie z ciebie jazdę ; pp 31.10.10, 11:51
        hahah to też brałam pod uwage..ale myśle ze on nie jest taki..choć pozory
        mylą..ehh..;p
    • karina545 Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 11:45
      spróbuj, zawsze możesz później z nim zerwać
    • kara4454 poczekaj troche 31.10.10, 11:49
      • blyszczaca No to spróbuj ;) 31.10.10, 11:55
        Jak to się mówi :Wystarczy troszkę odwagi by ,
        być najszczęśliwszym człowiekiem na świecie ; *** serceserce

Życzę ci szczęścia z całego serca mam nadzieję,że ci się uda trzymam kciuki wink
    • angie2 Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 11:53
      Wiesz, największe (albo prawie największe) zmiany zachodzą w człowieku w wieku 13-16
      lat. Trzynaście to jeszcze dziecko, ale szesnaście już prawie dorosły człowiek. Ale
      ostateczną decyzję musisz podjąć sama.
    • kotek.bieberka Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 12:06
      Ijeee, też kocham chłopaka co jest w trzeciej gimnazjum a ja w 6 klasie ; //

Chyba poczekam na kogoś innego..., jeżli ty go kochasz i on cb to powinniście
      być razem ; )

Powodzenia 3mam kciuki za cb ; **
    • piratka13 Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 15:59
      A ty masz zamiar z nim chodzić tylko przez tel. gg itd ?
      Jak tak ,to sorry ,ale ci nie pomogę ,a jeśli jest inaczej to spox . różnica nie
      jest duża ,nie masz czym na razie się przejmować ,spróbuj ,zobacz co z tego
      wyniknie ,
      • kinga1552 piratka13 31.10.10, 20:37
        Nie, nie mam zamiaru z nim chodzić tylko przez telefon i gg. Mieszkamy dość
        blisko siebie i widzimy się dość często. Myśle nawet ze moglibyśmy się widziec
        częściej niz co drugi dzień.. tongue_out
        • piratka13 Re: piratka13 01.11.10, 17:53
          aha ,nie to luz.
    • lady.gaga.fc Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 18:21
      moja friend ma 12 lat i chodzila z 18-latkiem, wiec chyba kapisz? ;p
    • karate_kotek mozez... 31.10.10, 20:39
      zalezy, ale mozez bo mam 14-letnia kolezanke co ma 18-letniego chlopaka, ale upewnij sie
      ze sie nie nabija z ciebie albo nie chce cie wykozystac.
    • blondi.xd Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 20:47
      to zależy od chłopaka jaki jest. Zawsze można spróbować jak nie wyjdzie to
      trudno. wink
    • seneka4 Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 20:54
      Trzy lata to nie jest duża różnica wieku, jednak jeśli nie jesteś gotowa zrobić
      dla Niego wszystko i poważnie potraktować ten związek po prostu nie jesteś
      jeszcze na to gotowa. Po co tracić czas na związki na tydzień? Ja to traktuję na
      tyle poważnie ,że w życiu nie będę z byle kim tylko dla statystyki albo żeby po
      prostu mieć chłopaka bo tak jest fajniej.

Nie ma co niepotrzebnie wmawiać sobie ,że się kogoś kocha. Miłość to duże i
      silne uczucie. Na pewno na prawdę zakochane osoby nie piszą o tym w swojej nie
      pewności na forach internetowych tylko po prostu wiedzą co mają robić ,wiedzą
      ,że z Tą osobą będą po prostu szczęśliwe i bd odczuwały przyjemność z wszystkich
      chwil spędzonych z Tą osobą. To co Ty czujesz to nie jest miłość tylko zwykłe
      dziecinne zauroczenie czujesz coś do niego podoba Ci się - bądź z nim ,ale nie
      rób z nim nic wbrew sobie bo na pewno będziesz żałować.

Jak poznasz tą jedyną właściwą osobę będziesz wiedziała ,że to czas i moment
      żeby poważnie myśleć o związku będziesz wiedzieć ,ze nie tracisz czasu i
      będziesz wiedzieć ,że mimo wszystko nie będziesz niczego żałować.

Jak dla mnie nie wdawaj się w takie związki to bez sensu.
    • zaczarowanaa.l Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 21:10
      Zależy jaki to typ. Być może uważa, ze jesteś dojrzała dla niego..Albo po prostu
      się Tobą bawi. Wątpię, czy to dobry pomysł.
    • by_moonlight Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 22:31
      Możesz, możesz. Pozwalam ci.
      A tak na serio, to uważam, że 3 lata to nie jest dużo jeśli chodzi o wiek. Zdarzają się ludzie
      między którymi jest jeszcze większa różnica wiekowa. Cóż, miłość (albo zabujanie. Nieważne.)
      jest miłością i nie ma sensu przejmować się takimi bzdurami jak rok, w którym się urodziliście.
      Ja jestem za. Nic nie stracisz. Życzę powodzenia. smile
    • natisia4 Wysłał ci całuski,o ku... i co z tego? 31.10.10, 22:39
      Ma z cb niezłą polewkę. Ty myślisz, o tym że bd cię namawiał na seks, a przecież jesteście
      na etapie wysyłania sms-ów. Na 99% nic z tego nie będzie. ŻAL
      • looveangel Re: Wysłał ci całuski,o ku... i co z tego? 31.10.10, 22:58
        pewnie uznacie mnie za pojebaną i wgl. ale też jestem w I gim i mam chłopaka w 2 liceum.
        poznałam go, zakochałam się i naprawdę czuję, że to ten jedyny. kocham go bezgranicznie i
        zrobiłabym wszystko tylko, żeby był szczęśliwy. nie próbuje mnie wykorzystać, jesteśmy
        razem ponad pół roku. sama się dziwiłam, że 17latek chce być z dziewczyną w moim wieku.
        szczerze mówiąc nadal mnie to dziwi. zawsze powtarza mi, że różnica wieku nie jest ważna.
      • kinga1552 Re: Wysłał ci całuski,o ku... i co z tego? 01.11.10, 10:45
        O nie nie! co to to nie! Nie jesteśmy na etapie wysyłania smsow. Gadamy często
        na reala i on mi też mówi ze mnie kocha itp. To nie jest tak jak myślicie tak
        tylko pisze.. confused
    • dzydzia.xd Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 23:00
      droga wolna , bejbee .xd to nie przeszkadza . xd
    • negeilf_ Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 31.10.10, 23:34
      odpuść sobie go . masz dopiero 13 lat , jeszcze nie wiesz co to miłość . on
      może oczekiwać od ciebie zbyt wiele no i trzy lata różnicy to dużo jak na razie
      .
    • sweetona Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 01.11.10, 11:05
      miłość nie ma granic ;] pewnie że możesz smile moja kumpela chodzi z 17-latkiem
    • morphine_ ;) 01.11.10, 11:10
      Rozumiem Cię. Boisz się tego, że będzie od ciebie zbyt wiele oczekiwał ?
      Tak ? Być z nim, ale jeśli kocha to niech sobie `to` daruje ; )
    • coldprincess Re: Mam mały problem z chłopakiem..pomocy... 01.11.10, 11:20
      trzynastolatka może się zakochać. -.-
      coś o tym wiem.
      jezeli go kochasz to wiek nie ma znaczenia. uwierz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka