natimiley 01.11.10, 09:39 Lub jak go wymyśliłaś. Mój "natimiley" nati-moje imię miley-rok temu byłam wielką fanką miley ..blee -.- TERAZ WY. natimiley Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 09:42 tatuś kiedyś, dawnodawno temu wymyślił mi taki nick, a ja byłam taka głupia, i zarejestrowałam się tym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie11 Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 09:51 Rosalie - ulubiona wampirzyca za Zmierzchu 11 - ulubiona liczba rosalie11 Odpowiedz Link Zgłoś
tigress Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 13:36 Heh Mój powstał tak: Jakoś rok temu zrobiłam sobie z paczką wieczorek filmowy oglądaliśmy kung-fu pandę xD no i shaqu powiedział, że ja jestem jak ta tygrysica - szybka, wredna i każdego bym zlała. Taak wiem, to nie jest powód do dumy Odpowiedz Link Zgłoś
aleyka_ Wiesz że nie pamiętam do końca? 01.11.10, 14:17 Aleyka_ od tak. Jakoś chyba sobie wyobraziłam jakąś aleje. I tak powstała aleyka_ yeah... xd Odpowiedz Link Zgłoś
izzy.. Re: Jak powstał twój nick? 02.11.10, 11:32 tiaa moj nick powstał właśnie o tak: kiedyś tata nazwał mnie Izzy.. i właśnie dowiedziały sie o tym moje koleżanki i zaczeły na mnie tak wołać Izzy bo izaa Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 09:45 Kiedyś była taka guma fruittella czy coś w tym stylu. P.S wiem, że jest beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_th tak jak ty 01.11.10, 09:45 julka - moje imię _ - oddzielenie th - tokio hotel z pół roku temu byłam fanką... a teraz nie umiem zmienić nicku Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Jak powstał twój nick? 01.11.10, 09:46 Na początku miałam zamiar nazywać się kolorowa, ale ponieważ ten nick był już zajęty, to trochę kombinowałam i wyszło koralowa. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 09:47 miało być Magdalena ale jakoś nie wpisało się G i wyszło madalena. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka11 Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 17:56 Od mojego imienia tj Anna 11- miałam jedenaście lat kiedy zakładałam to konto ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 09:49 mi rodzina wymyśliła przezwisko Pysia, do tej pory jestem z moją przyjaciółką odmieniałyśmy je i wyszło pysieek :dd Odpowiedz Link Zgłoś
sweetygirl Mój nick powstał... 01.11.10, 10:03 Babcia gdy przyjeżdża zawsze mówi do mnie ,,Jaka słodka dziewczynka". Szczerze, trochę mnie to denerwuje bo za pół roku skończę 15 lat i nie jestem już dzieckiem, ale babcie chyba tego nie zauważają. Zamiast po polsku napisałam ten zwrot po angielsku i wyszło Sweety Girl Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:05 to tak, duża część zasług należy się pani meyer za stworzenie postaci imieniem jane w swych słit ksionshkach zmiesh. poza tym to moje drugie imię, i ogólnie ono się przewijało w moim życiu dość często. podłoga, bo 'jane' było zajęte, nie lubie jej, i wkurza mnie, jak ktoś się odnosi do mojej wypowiedzi i na siłę wciską tą podłogę, tu nie ma drugiej jane i tak. ;q w sumie to i tak fajnie, bo mnie to nie denerwuje i dorobiło się pewnej marki. a nawet ludzie w szkole tak do mnie czasem mówią (jak nie mówią po imieniu, ani 'mała mi', ani nadzieja, ani emo-nadzieja, tak więc wychodzi na to, że jednak nie tak często, ale mimo wszystko mówią). no. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:09 Tak porostu... Kocham ciastka z kremem i jestem słodka jak one... Odpowiedz Link Zgłoś
kiikii Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:11 KiiKii powstało od mojego pseudonimu szkolnego. ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:16 Mój .. hmm.. gdy się logowałam nie mogłam znaleźć nicku żadnego , wtedy spojrzałam na kalendarz i chyba to był styczeń ... no , janvier to po styczeń w jakimś innym języku .. w jakim ? Nie mam zielonego pojęcia xd janvier Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ a więc.. 01.11.10, 10:11 airplane_ to tytuł piosenki B.o.B i Hayley Williams . no i bardzo mi się ona podoba . stąd pomysł . ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:12 mój chyba od tego że kiedyś był taki serial o Emo i jego dziewczynie i ten chłopak emo nazywał się Tru haha i dodałam tylko dwa uu i gotowe xd w sumie nie wiem dlaczego ten serial mi się podobał ;/ xd no ale dobra xd Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:13 cesautres - po francusku taka inna ; d Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:14 Jedną rzeczą, która przyczyniła się do powstania mojego to nicku DeviantArt. Kiedyś strasznie szalałam na punkcie tego portalu i codziennie na niego wchodziłam. No i jednak dziewczyna miała właśnie taki nick (tyle, że bez "_"), a po pierwsze kochałam jej prace, po drugie pasowała do mnie ta nazwa. I nadal pasuje, bo coraz częściej wydaje mi się, że we wszystkim, co robię jestem zwykłą amatorką. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 mój to tak... 01.11.10, 13:56 Urszulka2691- moje zdrobnione imie nie wiem czemu no i 2691 bo mi tak wyszło na klawiaturze i teraz tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 hm. 01.11.10, 10:14 chciałam coś fajnego, ale nie miałam pomysłu, wpadłam na kwiatka np. słonecznika, ale stwierdziłam , że to głupie i ni stąd ni z owąd nasunęła się marcepanka, nieważne , że nienawidzę marcepanu. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:14 zacznę od końca: __ - tak jakoś przyszło mi na myśl, że będzie to fajnie wyglądać. justin - bo byłam wielką fanką bieberka. łeee. -_- love - bo samo "justin__" nie wyglądało fajnie, a po drugie wyglądało, jakbym była chłopakiem. o_O Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:18 geniaa kiedyś mówiono na mnie genia. blee. ;/ ale taki nick był zajęty, więc zapisałam go przez trzy 'a' wtedy nie wiedziałam jeszcze, że będę często odwiedzać te stronę, więc szybko takie coś wymyśliłam, ale gdybym mogła zmieniłabym go. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:19 geniaaa * nawet sama go źle piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:16 Light bo Light Yagami. Postać z anime 'Death Note', miał ładnie na imię, więc mu je ukradłam. A z resztą 'light' ma tyle ładnych znaczeń w języku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
katyk katyk 01.11.10, 10:18 katy - moje "międzynarodowe" imię k - pierwsza litera mojego nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
wefa Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:18 na mnie mówią Wefa ,Wefka ,Wefcia i dlatego :p Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:19 do airplane , ta piosenka nazywa się airplanes a nie airplane , ale spoko ; pp co to mojego nicku. - miastowa. chciałam coś z zmierzchem, ale co próbowałam zajęte ; / potem z paramore i dałam the only exception - zajęte , wkurzona dałam coś z moim imieniem Karolina, i też zajęte w końcu napisałam - miastowa. wiem że to trochę głupie , ale ja lubię tą nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:24 Ja zakładając konto na Kotku ciągle słuchałam piosenki Evanescence- Good Enough. Nie mogłam wymyślić żadnej nazwy, więc dałam tytuł piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
frau_jonas Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:35 Nie pamiętam dokładnie, ale mój nick wziął się chyba z tego, że moja koleżanka w telefonie miała mnie podpisaną Frau Jonas. Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Jak powstał twój nick? 01.11.10, 10:39 Zainspirowały mnie moje trampki, a dokładniej sznurówki. Lace to po angielsku sznurówka. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Przypadek 01.11.10, 12:16 Mam na imię Alexis,więc próbowałam alexis,alexis1,2,3 itd.,ale wszystko było zajęte.2 lata temu podobały mi się piosenki Cytrus 7 things i Fly on the Wall(nic więcej!),śmieszyły mnie też jej filmiki wstawiane na YT,więc postanowiłam,że,jak nie ma lepszych nicków to ten może być.Obecnie zapłaciłabym nawet Kotkowi,żeby można było zmienić nick... Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley ym. 01.11.10, 12:23 mileymiley - po prostu lubiłam Miley Teraz też lubię ale już coraz mniej przez to jej zachowanie.. Piosenki ma jedynie fajnie. Dlaczego 2 razy? A tak jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: ym. 01.11.10, 12:34 hellokiciara więc tak . gdy byłam wielką fanką hello kitty , szukałam stron związanych z tą kotką . przypadkowo weszłam na kotka gdzie znajdowały się przedmioty z hello kitty . byłam tak podniecona , że musiałam wypowiedzieć się na ten temat . okazało się ,aby napisać komentarz , trzeba się zajerestrować . założyłam konto hellokiciara . zupełnie nie wiedziałam co to za stronka . w opisie pisałam , że jestem wielką fanką kitty . teraz to tylko mogę się śmiać , z tego co pisałam : q niestety , nawet gdy teraz mam ten nick , każdy myśli o mnie jako słit fanka heloł kiti . ale tak nie jest . gdybym mogła zmeinić nick zrobiłabym to , ale cóż .. więc tak powstał mój nick Odpowiedz Link Zgłoś