gargamelka Re: ankieta ; pp 01.11.10, 15:39 1. Dużo ich jest ;d 2. ,,Pamiętnik Narkomanki" Barbary Rosiek 3. Jest świetna ;d 4. err , nie wiem o.O 5. II kl gimnazjum i ,,Latarnik" Sienkiewicza 6. Dużo ich było ;O 7. ,,Ten obcy" Odpowiedz Link Zgłoś
vampirzyca1995 Re: ankieta ; pp 01.11.10, 15:40 - Saga Zmierzch, Dom nocy - Próba ognia - i to Bardzo - czytam tylko te co mi sie podobają .... streszczenia najpierw - Antygona - Kamienie na szaniec - Ten Obcy Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Re: ankieta ; pp 01.11.10, 15:46 1. Nie mam ulubionej. ciężko mi wybrac. 2. Dziady -.-' 3. Nieee 4. Hmm. Tak właściwie to "Dziady". 5. Po raz 3 odpowiem "Dziady" ;P I kl. gim. 6. Wg mnie większośc lektur jest po prostu nudnych. 7. "Ten obcy" Odpowiedz Link Zgłoś
ta_obca Re: ankieta ; pp 01.11.10, 15:53 1 saga 'Zmierzch', 2 .' Buszujący w zbożu' 3. jak najbardziej. 4 . "ten obcy", 5 . nie mam nawet listy lektur ;p 6 . dużo tego 7 ' chłopcy z placu broni' Odpowiedz Link Zgłoś
kaley033 Re: ankieta ; pp 01.11.10, 15:55 1. Aktualnie Szeptem. Potem pewnie będzie inna. 2. Alchemik P. Coelho. Polecam 3. Bardzo dobra. 4. Zmierzch 5. III kl. gim. Dziady 6. Ferdynand Wspaniały 7. Chłopcy z Placu Broni Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ Re: ankieta ; pp 01.11.10, 15:57 1. " Szeptem " Becci Fitzpatrick 2. " Piękne Istoty " oraz " Krzyżaków " bo mus . ;] 3. Piękne Istoty nawet , krzyżacy nie bardzo... ;/ 4. Sierotka Marysia i siedmiu krasnoludków czy jakoś tak . xd 5. " krzyżacy " , 1 gim . 6. Sierotka Marysia 7. Oto jest Kasia . : DD Odpowiedz Link Zgłoś
julka_th Re: ankieta ; pp 01.11.10, 16:21 1. Szeptem 2. Upadli 3. Tak 4. yyy.... nie wiem 5. skończyliśmy ,,Zemsta'' w 1gim 6. pies który jeździł koleją i o Kajtku [nie znam tytułu] 7. Będzie Romeo i Julia i Dzieci z Bulberin czy coś takiego nie pamietam ale ją uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
frosting ankieta ; pp 01.11.10, 16:32 1. ' ostatnia piosenka ' - nicholas sparks 2. ' klub niewiniątek ' - kate brian 3. podoba , nawet bardzo . 4. - 5. właśnie zaczynamy czytać 'zemstę' - aleksander fredro , I kl. gim. 6. ' wspomnienia niebieskiego mundurka ' - wiktor gomulicki 7. ' w 80 dni dookoła świata ' - juliusz verne xd Odpowiedz Link Zgłoś
alisia7878 Re: ankieta ; pp 01.11.10, 17:14 1 ulubiona książka 'Skrzdła Laurel" 2 . co czytacie teraz? 'Piękne istoty' 3. podoba się wam / czy nie? bardzo 4 . najgorsza książka wd was?nie wiem 5 . jaką macie teraz lekturę? , w jakiej jesteście klasie? kl.VI lektura "Ten Obcy" 6 najgorsza lektura "Janko Muzykant" 7 najlepsza lektura . .'Ania z Zielonego Wzgórza" Odpowiedz Link Zgłoś
anddiamonds Re: ankieta ; pp 05.11.10, 15:48 1. plotkara, morderstwo w orient expressie, ostatnia piosenka 2. niania w nowym jorku 3. tak, nawet bardzo ♥ 4. w sumie to nie wiem 5. mały książę. 2 klasa gim. 6. pan tadeusz 7. kamienie na szaniec, naprawdę bardzo mi się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
never Re: ankieta ; pp 05.11.10, 18:21 1. "Zaćmienie", "I wciąż ją kocham"; 2."Bale maturalne z piekła" <ponownie>. 3.Podoba. 4.- 5. kl.III , skończyliśmy omawiać "Antygonę". 6."Zemsta". 7."Kamienie na szaniec". Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: ankieta ; pp 05.11.10, 18:28 1.Dzielny despero 2.Wichrowe wzgórza 3.tak 4.Anaruk chłopiec z grenlandii 5.Nie mam teraz lektury 6.Anaruk 7.Chyba chłopcy z placu broni Odpowiedz Link Zgłoś
hannahmontana05 Re: ankieta ; pp 05.11.10, 18:31 1.'' The Last Song '' 2.''Amore 14 '' 3.może byc 4.nie wiem 5.'' Dziady'' w 2 gim. 6. ''Pan Tadeusz '' 7.'' Romeo i Julia '' Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: ankieta ; pp 05.11.10, 18:35 1 "Harry Potter". 2."Mój zwariowany świat" Janette Rallison. 3. tak/ 4 . Zmierzch. 5 . Dziady, zaraz Balladyna, 2 gim. 6. z serii : "Potop", "Pan Tadeusz" ; takie tam. 7. Harry Potter, 1 część w podstawówce przerabialiśmy. : D Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka15 Re: ankieta ; pp 05.11.10, 18:32 > 1 ulubiona książka - Zmierzch ;* > 2 . co czytacie teraz - Romea i Julię ;D > 3. podoba się wam / czy nie - o tak > 4 . najgorsza książka wd was - Krzyżacy, bo ciężko się czyta ;P > 5 . jaką macie teraz lekturę , w jakiej jesteście klasie - Antygona a za chwilę Romeo i Julia - III gim. > 6 najgorsza lektura - Krzyżacy > 7 najlepsza lektura . - no właśnie Romeo i Julia ;** Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: ankieta ; pp 05.11.10, 18:33 1. "Drugie życie Bree Tanner". 2. Jestem w trakcie czytanie lektury. :c 3. Nie. 4. Nie wiem. ;dd 5. "Dziady" I gim. 6. "Szatan z siódmej klasy", brr. 7. "Ten obcy". Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 05.11.10, 18:35 1. Saga Zmierzch 2. Nicholas Sparks - I wciąż ją kocham 3. Jak na razie tak . ; ) 4. Przede wszystkim - lektury.. A poza nimi - Harvard Lampoon - Zmrok . Wgl nie jest śmieszne.. jest nudne . 5. Właśnie skończyliśmy omawiać "Pamiętnik z powstania warszawskiego" Mirona Białoszewskiego . jestem w 3 gim . 6. Pfff... chyba każda.. oprócz Hobbyt'a czy jak to się tam pisze.. To mi się podobało. O, i jeszcze podobało mi się "Pamiętniki Adama i Ewy" . 7. jw . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
chavala Re: ankieta ; pp 05.11.10, 18:39 1 ulubiona książka "Piękne Istoty" 2 . co czytacie teraz "Piękne Istoty" 3. podoba się wam / czy nie Trzy razy TAK! 4 . najgorsza książka wd was "Dziady cz.II" 5 . jaką macie teraz lekturę , w jakiej jesteście klasie "Mały Książę" - I gimnazjum 6 najgorsza lektura "Dziady cz.II" 7 najlepsza lektura . "Balladyna" Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: ankieta ; pp 05.11.10, 18:45 1. "Krzyżacy" , "Harry Potter" 2. nic ? 3. ----------- 4. ZMIERZCH ! 5. trzecia klasa , chwilowo spokój. 6. "Romeo i Julia" 7. "Krzyżacy" Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaxd A więc :) 05.11.10, 18:54 1 ulubiona książka - wszystkie czesci Darów Anioła, Twórczośc S. Kinga i inne 2 . co czytacie teraz - Władca Pierścieni- Drużyna pierściena 3. podoba się wam / czy nie - oczywiście że tak 4 . najgorsza książka wd was - hmmm chyba Opium w rosole 5 . jaką macie teraz lekturę , w jakiej jesteście klasie - Kamienie na szaniec jestem w II gim 6 najgorsza lektura - Opium w rosole 7 najlepsza lektura - nie ma takiej xd Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: ankieta ; pp 05.11.10, 18:54 1. Chyba takowej nie posiadam. 2. Na razie nic szczególnego, Małego Księcia po raz kolejny. 3. Uwielbiam ją. Za każdym razem wyciągam inne wnioski. 4. Zmierzch? + mnóstwo pustych książeczek o nastolatkach, Przygody Tomka Sawyera 5. Jestem w trzeciej gimnazjum, teraz przerabiamy Małego Księcia właśnie. 6. Przygody Tomka Sawyera, Krzyżacy 7. Mały Książę Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: ankieta ; pp 05.11.10, 18:59 1. "Przeminęło z Wiatrem" 2 . "Dewajtis" Rodziewiczównej 3. Dopiero zaczęłam 4. "Zmierzch" 5. "Dobra Pani" i "Gloria Victis" Orzeszkowej 3 gim. 6. "Krzyżacy" 7. "Potop" Odpowiedz Link Zgłoś
karoooola20 Re: ankieta ; pp 05.11.10, 18:59 1 . "Naznaczona" 2 . "Marzycielki" 3 . Do najlepszych tego nie zaliczę, ale najgorsza też nie jest. 4 . "Krzyżacy" 5 . "Antygona" III gim. 6 . "Krzyżacy" 7 . Nie ma takiej Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.devil Re: ankieta ; pp 05.11.10, 19:07 Ulubiona książka "Zacmienie" z Sagi Zmierzch Co czytam teraz "Czysta krew" Podoba mi się czy nie Nawet, nawet Najgorsza książka wg mnie "Syzyfowe prace" i inne nudne lektury Moja aktualna lektura "Mały Książę" Najgorsza lektura "Syzyfowe prace", "Krzyżacy" Najlepsza lektura "Chłopcy z placu broni" Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: ankieta ; pp 12.11.10, 21:58 1. Mały Książę 2. Buszujący w zbożu 3. oj bardzo 4. nie czytałam jeszcze takiej 5. Kamienie na szaniec, trochę nuda na początku, ale się zobaczy 6. Krzyżacy, ale czekam na Chłopów 7. Romeo i Julia, Hobbit, W pustyni i w puszczy Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: ankieta ; pp 02.01.11, 11:46 miastowa. napisał(a): > > proszę nie usuwać i udzielać odp > > 1 ulubiona książka - stowarzyszenie wędrujących dzinsów ( seria ) > 2 . co czytacie teraz - dziady ( szkoła ) > 3. podoba się wam / czy nie - nie > 4 . najgorsza książka wd was - krzyżacy > 5 . jaką macie teraz lekturę , w jakiej jesteście klasie - 1 gim . Balladyna > 6 najgorsza lektura - krzyżacy > 7 najlepsza lektura . - Syzyfowe prace , mały książę , chłopcy z Placu broni > > ; pp , pisać plzzz . Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: ankieta ; pp 02.01.11, 16:48 1. seria dary anioła <3 2. krzyżacy ; / 3. nie 4. zmierzch itp. 5. krzyżacy 6. krzyżacy 7. W pustyni i w puszczy, ten obcy, oskar i pani róża Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu lajtowo ; o 02.01.11, 16:55 siema. ; o 1. ten obcy \ kamienie na szaniec. 2. kamienie na szaniec. 3. ehe. 4. niewiem , bo przeczytałam tylko te dwie. <br /> 5. kamienie na szaniec ! . 3 gima ; o 6. ja pie...e . nie czytam tyle !. 7. wydaje mi sie że to samo pytanie zawarłaś w pierwszym . nara : ) Odpowiedz Link Zgłoś