Dodaj do ulubionych

kupowanie w lumpeksach

01.11.10, 13:27
czy uważacie czy to obciachowe czy może tam kupujecie?
Obserwuj wątek
    • frutella_xd Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 13:32
      Nie, nie kupuję tam.
    • kiwi Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 13:34
      ja kupuję i nie widzę w tym nic obciachowego.
      • klama_kcmil Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 13:40
        Było.
    • anja_ Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 15:44
      kupuję, chociaż ostatnio rzadko. wybieram się w najbliższej przyszłości po jakiś ciepły sweter :d
      • frosting kupowanie w lumpeksach xd 01.11.10, 16:24
        głównie tam kupuje smile

uwielbiam tam kupować , a szczególnie jak jeszcze robią wyprzedaż i można
        wyhaczyć świetne ciuchy nawet po 1,5 zł .
        co sobotę rano łaże z mamą po lumpeksach i potrafimy przynieść parę siatek do
        domu xd !
    • faith_ Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 16:31
      kupuję i to często.
      • truskawka159 Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 17:47
        Często tam kupuję i nie jest to obciachowe przynajmniej ja tak sądze...
        • kasiekk2 Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 18:58
          Nie kupuję , ale mimo to nie widzę w tym nic złego .
        • kasiekk2 Re: kupowanie w lumpeksach. 01.11.10, 18:59
          Nie kupuję , ale mimo to nie widzę w tym nic złego .
    • truskaweczka1 Kupuję. 01.11.10, 19:02
      kupuję tak jak większosc . u nas w second hand'ach są najlepsze ciuchy , na dodatek
      firmowe ;; ))

a tak wgl to było -_-
    • buuum yh... 01.11.10, 19:03
      to nie jest obciachowe. ja tam kupuje. oczywiscie nie chodzi o jakies szmaty.
      ale takie rzeczy ktore sie nadaja do chodzenia. mozna znalezc na serio duzo
      fajnych ciuchow.
    • naomi. NIE. 01.11.10, 19:05
      chociaż , nie kupuję tam ubrań (;

choinka
    • patina_13 Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 19:14
      nie kupuje tam wink)
    • alexis69 Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 20:33
      nie kupuje.
    • aishiteru Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 20:40
      to nie jest nic obciachowego. absolutnie ! (:
    • paja96 zależy... 01.11.10, 20:42
      tzn ja nie lubię wchodzić do lumpeksów- lepiej się czuję w normalnych sklepach. Zawsze w
      lumpeksach czuję się nieswojo, czuję poniekąd obrzydzenie. Ale z tym obrzedzeniem też
      czuję się źle- nie lubię mamy naciągać w normalnych sklepach. To nie jest tak że nie mamy
      kasy- jakbym chciała to mogłabym kupować sobie coś często. Ale tak jakoś czuję sie źle
      jak mama mi coś kupuje, to tak jakbym ją naciągała...
    • hoffath Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 20:45
      Ja nie wiedzę w tym nic złego. Można kuić super ciuchy po niskiej cenie. wink
    • olckaa Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 20:46
      Ja czasami kupuję .. fakt nikt o tym nie wie ale tam są zajebiste rzeczy wink
    • mamcyckipotacie Second-hand 01.11.10, 20:47
      Ja kupuję praktycznie wszędzie. Po prostu ciuch musi mi się spodobać.
      A lumpeksy są świetne. Często można trafić super rzeczy i to za grosze. Ja np.
      lubię przerabiać ubrania, no i mam dość specyficzny gust, więc lumpy to dla mnie
      raj.
      Ale chyba najlepsze są pchle targitongue_out
      Nie rozumiem ludzi, dla których to "obciach", bo grunt to metka i paragon z
      galerii. Śmieszne.
    • shewerewolf - 01.11.10, 20:48
      Zależy czy taki second-hand jest zadbany i w ogóle. Czasami można tam spotkać
      fajne ciuchy wink
    • honeey Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 20:52
      ja rzadko kupuję w lumpeksach bo nigdy nie trafiam na nic fajnego nie mam
      szczęścia ; / ale nie uważam że to jest obciach przecież można tam znaleźć też
      markowe rzeczy
    • chrupek ZAKUPY w lumpeksie. 01.11.10, 20:53
      Zakupy, nie kupywanie.
    • karate_kotek Re: kupowanie w lumpeksach 01.11.10, 22:21
      nie, ja osobiscie tam nie kupuje w lumpeksach zwykle kupuje w stradivariusie, bershce...,
      ale to nie obciach moja ciocia kidys mi na lumpeksie znalazla rozowa koszulke z marks &
      spencer.
    • niewiadoma_xxxx Re: kupowanie w lumpeksach 03.11.10, 10:05
      Ja kupuję w lumpeksach (ja na taki sklep mówię Peweks xD) bardzo często. Nie
      widzę w tym nic obciachowego smile Ostatnio jak jakaś idiotka usłyszała, jak mówię
      przyjaciółce, że kupiłam sobie jednym z takich sklepów spodnie, to wyskoczyła do
      mnie z tekstem:
      - Jaka szmaciara! Kupuje używane rzeczy. Haha. Lump!
      A ja oczywiście do grzecznych dziewczynek nie należę (xD) i jej odparowałam:
      - A co, mam kupować sobie ciuchy w Croppie, tak jak ty. Co za tym idzie, nie
      mieć własnego stylu, tylko małpować od większości nastolatek?! Nie dziękuję. A
      tak btw, to twoje spodnie na pewno kosztowały około 100 zł, a moje 11 zł.
      Zapytaj nauczycielki, czy to duża różnica, bo ty się na matmie nie znasz.
      Ta obrażona na cały świat obróciła się na pięcie i poszła xD
      I zgadnijcie co... Tydzień później, gdy buszowałam w Peweksie właśnie tą
      dziewczynę spotkałam xD Też szukała tan czegoś dla siebie i nawet podziękowała,
      że tak ją zjechałam, bo zauważyła w końcu, że nie liczy się marka, tylko jakość smile
      Pozdrawiam i sorry, że się rozpisałam xD

There is no pretending...
      niewiadoma_xxxx
      • hilary_fanka Re: kupowanie w lumpeksach 03.11.10, 10:41
        Powiem tak : nie kupuję w nich, ale nie widze nic złego w tym, że ktoś to robi. po
        pierwsze : nie każdego stać na markę. Po drugie tam można znaleźć naprawdę oryginalne
        rzeczy. czasem wchodze z mamą, ale akurat nigdy nie mogę znaleźć nic dla siebie. Nie
        mam szczęścia do lumpeksów smile
    • yorkie Re: kupowanie w lumpeksach 03.11.10, 11:14
      Okropność, nigdy nie kupiłabym rzeczy noszonej już przez kogoś. A poza tym, w
      niektórych second-handach w ogóle nie piorą tych ubrań, a jak już piorą, to w
      niebezpiecznych i żrących środkach od których można dostać alergii, wysypki albo
      jakiegoś uczuklenia. Brzydzę się lumpeksami.
    • yorkie Re: kupowanie w lumpeksach 03.11.10, 11:20
      Pytałam się moich znajomych czemu tam kupują, dostałam dziwne odpowiedzi. Mówią, że
      kupują tam, bo chcą mieć firmowe ciuchy np. z croppa, reserved czy h&m. No ja cie, jaki
      mają problem, chce ciuchy z h&m to idę do h&m, nie do jakiegoś obleśnego lumpa! Dla
      mnie to jest dziwne, możecie mnie znienawidzić, ale ja swojej opinii nie zmienię.
      • scarrlet Re: kupowanie w lumpeksach 03.11.10, 11:33
        yorkie napisał(a):

> Pytałam się moich znajomych czemu tam kupują, dostałam dziwne odpowiedzi. Mówią
        > , że
        > kupują tam, bo chcą mieć firmowe ciuchy np. z croppa, reserved czy h&m. No ja c
        > ie, jaki
        > mają problem, chce ciuchy z h&m to idę do h&m, nie do jakiegoś obleśnego lumpa!
        > Dla
        > mnie to jest dziwne, możecie mnie znienawidzić, ale ja swojej opinii nie zmieni
        > ę.

Może nie mają kasy. Nie każdy ma bogatych starych jak ty! i może sobie pozwolić na co
        chce. Wyśmiałam takich ludzi, snoby i tyle,. Jak wam się nie podobają lumpeksy to nikt nie
        każe wam tam łazić. Ale odpie...ie się od tych co tam kupują. Może też chcą za niewielkie
        pieniądze dobrze wyglądać.
    • julka_th ^^ 03.11.10, 11:47
      ja kupuje i mam gdzieś co sobie o mnie pomyślicie. tam są super ciuchy... ostatnio kupiłam
      sobie apaszkę z francji za 10 zł i jest cudowna!
      • princii Nigdy!! 03.11.10, 11:55
        serceNigdy nie kupowałam i nigdy nie kupie! Sory ale dla mnie to troche obrzydliwe nosic
        ciuchy po kimś w dodatku nie są zbyt ładne...
        Kupuje w markowych sklepach bo po prostu ubrania mi się podobają :
        stradivariusie, bershce, zarze, H&M, Cubus, czasem Croop
    • skejciaraaxd ;/ 03.11.10, 11:58
      Ja tam nie kupujee ; /
      • hellokiciara Re: ;/ 03.11.10, 12:11
        wolę nowe sklepy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka