heavy_metal . 01.11.10, 20:55 No chyba ich coś swędzi xD Mi jest niedobrze jak słucham innej muzyki niż rock czy metal. Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: . 01.11.10, 21:01 nie zauważyłam tego u siebie, a ni w swoim otoczeniu. i to nie my mamy zamkniętą wyobraźnię, tylko dorośli oko na nas. no cóż, takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 01.11.10, 21:03 ja słucham różne gatunki muzyki, ale najczęściej pop, R&B i dance Odpowiedz Link Zgłoś
muah_dzastinek rok jest do dupy 01.11.10, 21:05 rok jest do dupy hyba rze taki rok jak dżonas braders albo hana montana nienawidze 30 sekonds to mars, one republik, lincink parc, nirwana, metalikka i inne gupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: rok jest do dupy 03.11.10, 16:56 muah_dzastinek napisał(a): > rok jest do dupy hyba rze taki rok jak dżonas braders albo hana montana > nienawidze 30 sekonds to mars, one republik, lincink parc, nirwana, metalikka i > inne > gupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!! sama jesteś do dupy. sraj się z tymi dżonsami. Odpowiedz Link Zgłoś
slonia122 Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 01.11.10, 21:05 ja jestem mieszanka wybuchową słucham (chyba) wszystkich rodzajów muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 01.11.10, 21:05 oprócz rocka słucham hip hopu i czasem techno ale to też zależy jakie i pop ' u (nie mówię o nowym POP ie słitaśnych dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 01.11.10, 21:10 hip hop też jest spoko. i indie. ale to rock. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 01.11.10, 21:17 słucham głównie rocka, ale dobrym popem, rapem,r&b czy czymkolwiek innym nie pogardzę Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 13:33 Ja ten tekst odbieram trochę inaczej jako go przeczytałam to sobie pomyślałam " ale ja nie słucham tylko rocka". później kiedy przeczytałam jeszcze raz to wydawało mi się, że tu chodzi bardziej o to, że "dzisiejsza młodzież" nie ma bladego pojęcia o gatunkach. nie podoba mi się to wyrażenie "dzisiejsza młodzież" ... teraz w muzyce dzieje się tyle rzeczy, że młodzieży nie da się wrzucić do jednego worka. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka13 Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 13:30 Glupota, u mnie w klasie np. moze ze trzy osoby sluchaja rocka. Ciekawe kto pisla ta ksiazke... Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 13:31 ja tam słucham wszystkiego. Rock, pop czasem nawet rap. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 13:43 słucham rocka. ale wolę rap. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 13:45 ja sądzę ze to bzdura ja np. słucham popu, hip hopu i wielu innych w jednym kawałku tego tekstu pisału ..."prócz rocka nie znają żadnej innej muzyki"... ja znam Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 13:46 Miałam tę książkę w gimnazjum i bardzo się zdziwiłam gdy to przeczytałam, bo jestem fanką rocka i nie mogę spotkać nikogo, kto podzielałby moje gusta muzyczne. A wracając do twojego pytania, to słucham głównie rocka i jego odłamów, ale lubię sobie czasami posłuchać Rihanny czy Lady Gagi. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 14:05 Zauważyłam ,że najbardziej popularnymi wśród młodzieży gatunkami jest reegea ,rap albo właśnie rock. Ja wolę trance. Kiedyś słuchałam screamo i emo. zawsze miałam dość oryginalny gust muzyczny. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 14:17 jestem otwarta na wszystko co mi się podoba słucham wszystkiego co leci w radiu, co polecone przez innych i sama wyszukuję czegoś co mi się spodoba. od popu po metal Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 14:20 " od popu po metal " miałam na myśli, że słucham wszystkiego po trochę. najwięcej popu ...... metalu też rapu, dance, r&b, hip hop , rocku oczywiście techno i nawet muzyki klasycznej Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 14:18 słucham wszystkiego ale najwięcej rock, pop, jrock, jpop Odpowiedz Link Zgłoś
happy_girl27 Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 14:27 Ja może bardziej rocka alternatywnego, punk popu i indie rocka. Zależy też jaki mam humor ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Powiedziałabym nieco inaczej 02.11.10, 15:33 Większość MÓWI,że słucha rocka,a wcale tak nie jest.Jeżeli to było na podstawie ankiety internetowej to sorry,ale te wyniki są gó... warte!Dlaczego?Otóż,w dzisiejszych czasach tak się porobiło,że kto słucha rocka jest dorosły,taki cÓl,SzPaAN i w ogóle.Dlatego mnóstwo osób,chociaż NIGDY w życiu nie słyszało ŻADNEGO rockowego kawałka mówi,że słucha takiej muzyki,ponieważ jest to zwyczajnie modne...U mnie w szkole,np.wszyscy słuchają rapu,electro popu itp.Ja i taka jedna dziewczyna na całą szkołę(uwierzcie mi,nie małą!)słuchamy rocka.Ale gdy wejdzie się na nk to wszystkie moje koleżanki z klasy piszą,że kochają rocka,żyją nim etc,a tymczasem w szkole cały czas nucą Peję,Cytrus i Bibera.Więc nie warto dawać wiarę takim słowom. Co do pytania:Ja nie słucham innej muzyki,to prawda.Do końca nigdy nie słyszałam żadnej muzyki o gatunku innym niż rock,heavy metal i grunge.Ale jakoś nie specjalnie mi to przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re:miley mandy@ ja tez. 02.11.10, 17:22 mileymandy napisał(a): > Większość MÓWI,że słucha rocka,a wcale tak nie jest.Jeżeli to było na podstawie > ankiety internetowej to sorry,ale te wyniki są gó... warte!Dlaczego?Otóż,w > dzisiejszych czasach tak się porobiło,że kto słucha rocka jest dorosły,taki > cÓl,SzPaAN i w ogóle.Dlatego mnóstwo osób,chociaż NIGDY w życiu nie słyszał > o > ŻADNEGO rockowego kawałka mówi,że słucha takiej muzyki,ponieważ jest to > zwyczajnie modne...U mnie w szkole,np.wszyscy słuchają rapu,electro pop > u > itp.Ja i taka jedna dziewczyna na całą szkołę(uwierzcie mi,nie małą!)słuchamy > rocka.Ale gdy wejdzie się na nk to wszystkie moje koleżanki z klasy piszą,że > kochają rocka,żyją nim etc,a tymczasem w szkole cały czas nucą Peję,Cytrus i > Bibera.Więc nie warto dawać wiarę takim słowom. > Co do pytania:Ja nie słucham innej muzyki,to prawda.Do końca nigdy nie słyszała > m > żadnej muzyki o gatunku innym niż rock,heavy metal i grunge.Ale jakoś nie > specjalnie mi to przeszkadza uważam, że nie ma człowieka który by nie słyszał rockowego kawałka. wbrew pozorom w radio też lecą od czasu do czasu prawdziwe rockowe kawałki.... i ty na pewno słyszałaś coś co nie jest rockiem,heavy metalem i grungem bo nie wierzę, że nigdy nie włączyłaś np. vivy lub mtv . Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Taylor.Swift 02.11.10, 19:58 Nie mówię,że nie słyszałam tylko,że nigdy do końca.Zawsze jakoś w tle(radio w samochodzie,muzyka w supermarkecie,windzie itp.),ale nigdy,żebym sama sobie na laptopie włączyła inną muzyką niż rock. A i nie oglądam takich kanałów.Gdy zobaczyłam na MTV kiedyś,,My Sweet Sixteen"spadłam z krzesła,więc,sorry,ale nie jestem sWeEt HóT nastką i nie potrzebuję oglądać takich bzdet.Od czasu do czasu włączę sobie MTV Rock,ale rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Taylor.Swift 03.11.10, 15:37 >więc,sorry,ale nie jestem sWeEt HóT nastką i nie> potrzebuję oglądać takich bzdet. nie mówię, że tak jest po prostu trochę mnie zdziwiło to, że nie słyszałaś i nie uwierzyłam ci. tylko tyle so.. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmartinixx Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 15:36 yyy.. wystarczy rozejrzeć się po szkole/klasie i będzie wiadomo co czego słucha.. moim zdaniem większość słucha hip-hopu... mało znam ludzi słuchających inny gatunek.... chociaż kilku miłośników rocka lub reggae znam... ja natomiast słucham azjatyckiej muzyki xD szczególnie koreańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
kate_z_buszu Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 15:44 nie bardzo ogarniam toku myślenia autora tych słów. Absolutnie nie czuję się żle z tym, że słucham wyłącznie rocka - po prostu największą przyjemność sprawia mi obcowanie z dźwiękami żywych instrumentów, zwłaszcza gitar, bez których nie wyobrażam sobie dobrej (dla mnie dobrej) muzy (no dobra, przeżyję jeszcze fortepian bez gitar ). Do tego lubię mocne męskie głosy, których w innych gatunkach jest zdecydowanie mniej. Nie lubię monotonności hip-hopu czy męczącego beatu techno. Więc co - mam się zmuszać do słuchania czegoś, co mi kompletnie nie pasi, żeby nie wyjść na ograniczoną do jednego gatunku? Po za tym w rocku jest tyle różniących się od siebie odmian, że spokojnie można podkarmić swoje zubożałą "jednotorową" wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss_ Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 15:48 nie ukrywam, że najbardziej lubię rocka, ale owszem, słucham również innych gatunków, ponieważ uważam, że fajnie jest dużo wiedzieć w każdej dziedzinie i zawsze móc wyrazić swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 15:54 bardzo lubię rocka ale często słucham też popu czy hip hopu Odpowiedz Link Zgłoś
maitsa Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 15:59 pop, rock i Eminem ma fajne piosenki bo tak to rzadko słucham rapu Odpowiedz Link Zgłoś
kama10xd Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 03.11.10, 17:51 Rock , gothic, metal :] I nie powiedziałabym , że ta muzyka jest tak popularna , bardziej pop czy rap . No , ale okejj . Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 16:07 el oł el? masz chyba trochę przestarzałą książkę, albo dorośli ciągle uważają, że jak nastolatkowie się buntują, to przez rock. piszą, jakby to była niewiadomo jak zła muzyka. dzisiaj większość słucha popu, techno i wszystkiego tego, co leci na vivie. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiarygodna95 Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 16:10 Uwielbiam rocka, ale popu też zdarza mi się słuchać i innych rodzaji/ów też Zależy co leci w radiu Moje ulubione zespoły to: 30 STM, The Pretty Reckless i Green Day Ale lubię czasem posłuchać Katy Perry czy Pixie Lott Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 16:20 tak , uwielbiam rock , ale czasem też posłucham popu , i innych c: Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Dzisiejsza młodzież jest otwarta natylko1 gat 02.11.10, 18:32 Ja słucham tego co wpadnie mi w ucho. Co prawda głównie rocka, ale jak zdarzą się jakieś naprawdę fajne piosenkarki/piosenkarze pop to też słucha. Ogólnie zauważyłam, że w moim środowisku, w mojej szkole jest moda na hip-hop i techno więc nie wiem ile w tym prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś