kc_m 01.11.10, 23:09 W poprzednim tygodniu byłam i dentysty. Wszystko ok, robił mi zęba ale potem gdy robił drugiego zaczął się zbliżać i nawet nie zauważyłam kiedy zaczął być tak bardzo blisko mnie że aż mnie dotykał Potem powiedział że mam sie zsunąć niżej i zsunął mnie reką dotykając piersi I tak kilkakrotnie ich dotykał. Czułam sie bardzo skrępowana. W środę mam kolejną wizytę i boje sie juz do niego isc Wgl on patrzy sie na mnie jak szczerbaty na suchary zaczynam sie go bać. Jest młody, nie ma żony ( nie miał obrączki ) Dzisiaj spotkałam go na mieście i powiedział mi ' cześć ' a przecież jest starszy i do takiej małolaty ( 16 ) jak ja mówi ' cześć ', to ja powinnam powiedzieć mu dzień dobry... Kurde co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdka_14 Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 01.11.10, 23:17 Jak 2 raz się to powtórzy to pogadaj z rodzicami .. Odpowiedz Link Zgłoś
ironia a po kiego ma czekać do 2. razu? 01.11.10, 23:20 porozmawiaj z mamą, po prostu, na pewno coś z tym zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Zdecydowanie musisz zmienić dentystę ! ! ! 04.11.10, 19:36 Zdecydowanie musisz zmienić dentystę i powiedzieć wszystko rodzicom !!! Takie coś zgłosić na policje bo nigdy nie wiadomo ilu jeszcze dziewczynom tak robił ... Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 01.11.10, 23:21 To może idź do innego dentysty I powiedz rodzicom xd Odpowiedz Link Zgłoś
kiinia112 Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 02.11.10, 19:47 pogadaj z rodzicami. ;O. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 02.11.10, 20:37 ja bym poszła do dentysty z mamą jak by się coś pytał czemu to powiedz że się boisz uzna cię za dziecko i da spokój ci Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: x__x 02.11.10, 20:42 Ja na twoim miejscu poszła bym sama nawet do dentysty i jakby coś dalej robił to bym mu dała w pysk... serio!!! lub idź z mama to uzna cie za dziecko i da sobie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara kiinia112 02.11.10, 20:44 dlaczego masz avatarek jak dżejni ? jane_ Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara dentysta 02.11.10, 20:45 jest dużo dentystów nie koniecznie do niego musisz iść . jeśli czujesz , że naprawdę próbuję cię obmacywać to nie idź do niego , może to się źle skończyć ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
decode tyrtuyi 05.11.10, 15:11 hahahaha a najlepsze jest to, że kiedyś pisałaś o tym jak zgwałcił Cię brat :d Odpowiedz Link Zgłoś
ash_14 ... 02.11.10, 20:45 Według mnie, powinnaś powiedzieć mamie/tacie, o tym, że dentysta się dziwnie zachowuję i chcesz, żeby ktoś z tobą poszedł. Jak coś to możesz zmienić dentystę, najlepiej na dentystkę. XD Nie czekaj do kolejnego spotkania z nim, bo może się to gorzej skończyć i może dalej się posunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. oliiviia 02.11.10, 20:45 Haha.. xd < padłam > a tak wgl, to pogadaj o tym z mama, jak ci nie uwierzy to idx sama, a jak znowu będzie to robił to popros żeby zabrał reke. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: oliiviia 02.11.10, 21:04 malinka.. napisał(a): > Haha.. xd > < padłam > padłaś? powstań! powerade! Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia @ kc_m 02.11.10, 20:55 no to nie wiem w czym problem; kolo młody, nie ma żony, ładny a na dodatek dentysta, czyli dużo kasy. XD Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 02.11.10, 20:46 Na następną wizytę idź z mamą , powiedz wszystko co jest grane , mama zrozumie i będzie go pilnować . zachowaj się jak dojrzała kobieta xd . Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 02.11.10, 20:54 a jak nie z mamą, to z tatą : D albo z umięśnionym bratem, jeżeli takowego posiadasz :d możesz też zmienić dentystę, nie on jeden na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 02.11.10, 21:14 może umówisz się do innego? choć on może chce abyś czuła się spoko, traktuje cię jak kumpel a ty to wyolbrzymiasz i mylnie traktujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 03.11.10, 12:22 możesz powiedzieć rodzicom prawdę i iść do innego dentysty. a jeśli krępujesz się powiedzieć prawdę, to zacznij narzekać że źle ci te zęby robił, że bolało, był nie miły czy coś. powiedz że tym razem chcesz do kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
reggae_ Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 04.11.10, 19:19 Następnym razem powiedź: Jeszcze raz twoja ręka niechcący powędruje w stronę tych dwóch bochenków chleba a stracisz jaja. ; dd Moja koleżanka tak kiedyś do sąsiada powiedziała ( tyle że on miał 16 lat, był brzydki i raczej głupi ) i się przytkał. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 04.11.10, 19:24 Nie zdaje mi sie ze masz 16 lat i ze twoja historia jest prawdziwa ale jesli tak to zmien dentyste i porozmawiaj z rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 04.11.10, 19:29 w morde mu i o.! xd a tak serio,to racja-unikaj i zapisz się do innego. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 04.11.10, 19:33 jak się boisz , to powiedz mamie że chcesz iść do innego dentysty lub powiedz jej wszystko. chyba , że wolisz iść następnym razem i oznajmić nam potem , co robił tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 04.11.10, 19:38 No to powiedz mamie o tym. Być może on rzeczywiście ma jakieś problemy albo on przypadkiem dotknął twoich piersi. Takie rzeczy sie zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 05.11.10, 19:30 powiedziałabym o tym mamie, ewentualnie poprosiła ją, aby do gabinetu weszła z tobą i była tam cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
zozool15lol Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 05.11.10, 20:40 nie martw się, może okazać się że ten facet jest wporzo A tak przy okazji: ładny jest? Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 05.11.10, 20:50 powiedz mamie , niech z tobą wejdzie. chyba przy mamie nie będzie mnie obmacywał cnie ? wgl, zmień go. Odpowiedz Link Zgłoś
martuniaaaaa Byłaś w środe ? 05.11.10, 20:59 Byłaś w środe ? Jak było ? Jak się zachowywał ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Re: Dentysta mnie obmacuje 05.11.10, 21:01 faktycznie masz problem, może to jakiś pedofil czy coś.. <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
ann_g Re: Dentysta mnie obmacuje o_O 05.11.10, 21:04 No cóż... nie czekaj do nastepnej wizyty tylko od razu idź do mamy ona zmieni ci dentystę i będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś