xoximmortalxox 04.11.10, 16:35 Jakie polecacie peelingi na twarz i ciało.? Napiszcie jak stosować, kiedy i wgl. Moja cera jest trądzikowata. Ale na ciele jest normalna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bellacullenx Re: Peeling'i 04.11.10, 16:45 LIRENE Under Twenty Anti! Acne Intense Aktywny żel - peeling myjący 2w1 150 ml dokładnie taki. Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Peeling'i 04.11.10, 18:30 Twarz-Peeling z St Ives ,Morelowy przeciwtrądzikowy. Ok 10zł kosztuje ,A jest świetny. Znacyz ja nie mam trądziku ,No ale.. xDD. Ciało-Peeling z Ziaji. Chyba wiesz jak wygląda.? Chyba 4-5zł. Polecam. Zapachy są boskie. : D. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Peeling'i 04.11.10, 20:03 Popytaj w galeriach lub w aptekach bo są dobre... one ci tam doradzą... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 04.11.10, 21:37 w sklepach jest masa przeróżnych peelingów, ale szczerze powiem, że równie dobre (a nawet i lepsze!) efekty daje niecała szklanka cukru + woda (trochę, tyle, żeby cukier był mokry, ale się nie rozpuszczał). po prostu delikatnie wcieramy cukier w ciało czy buzię, co genialnie wygładza i oczyszcza skórę. trzeba tylko pilnować, żeby wszystko dokładnie spłukać, żeby nie lepić się od cukru. :d później jeszcze tylko ciało balsamem, skórę jakimś kremem czy co tam używasz za maści na trądzik i tyle. to na prawdę pomaga c: Odpowiedz Link Zgłoś
inna_hot Re: Peeling'i 05.11.10, 21:38 ja stosuję "trzy w jednym" z garniera. tam jest peeling, maseczka i żel. możesz stosować codziennie i na serio pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
julita980 Re: Peeling'i 13.11.10, 19:02 robie,ale teraz ci nie powiem bo nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Peeling'i 13.11.10, 19:11 nie wiem , bo nie robię , ale popytaj , popatrz . Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_95 Re: Peeling'i 14.11.10, 22:17 na twarz nie maam domowego sposobu :p ale do ciała owszem zaparz 4 Lyzki kayw nierozpuszcalnej mielonej , z łyżeczka cynamonu po zaparzeniu odlej wode tak by zostały tylko fusy dodaj łyżeczke oliwy i gotowe :p p.s oliwy w sensie z oliwek itp moze byc zwykły olej :p Odpowiedz Link Zgłoś
utleniona ... 14.11.10, 23:14 ja używam cukrowego, marcepanowego peeelingu do ciała z perfekty. - genialny jest! Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: ... 15.11.10, 14:18 ja uzywam cukrowego peelingu do ciala z Garniera ten pierwszy: www.myshopping.com.au/ZM--584959_Liquor_Spirits Odpowiedz Link Zgłoś