rosaliee 05.11.10, 20:04 jest tu ktoś, kto słucha rapu ? bo z tego co zauważyłam to mało osób. kogo najczęściej słuchacie ? słyszeliście nową płytę Piha ? Co o niej myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapolka ja słucham. 05.11.10, 20:08 ale tylko: peja, wwo, eminem. ale też dosyc rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Rap <33 05.11.10, 20:11 ja słucham. przeważnie Eminema. i nie. nie pokochałam go po not afraid czy love the way you lie. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
reggae_ Tak. 05.11.10, 20:14 Wolę reggae, ale dość dużo rapowych kawałków znajdzie się na moim telefonie. Peja, PIH ( nie słyszałam nowej płyty, ale prawdopodobnie kawałki z niej tak . ; d ) , Pokahontaz ( ale nie wiem cy to rap czy hip hop )... Odpowiedz Link Zgłoś
ejaan Jestem rapocholiczka 06.11.10, 21:46 Oczywiście , ze tak Nie ma rapu nie ma mnie Rap jest dla mnie jak tlen x3 Ale warto również wspomnieć o raperkach na polskiej i nie tylko scenie HG <33 - Najwieksza miłośc a w szczególności Żary Peja -Mistrz WWO Pih Gabi Chada Lil Kim ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres ;d 05.11.10, 20:14 ja słucham ;d najczęściej eminem , ale też pih , sumastyli , hemp gru , pezet , tede , jamal ;d czasami peji ale rzadko . tak , jest niezła ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ nie słucham 05.11.10, 20:15 mam uczulenie, zwłaszcza na polski rap.. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Rap <33 05.11.10, 20:15 tak, choć wolę ten ambitniejszy tj. kaliber44 , Paktofonika. tych 2 słucham + pezet , pih , 3 wymiar , ostr, grubson, focus. płyty nie widziałam , ale sobie jeszcze ściągnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: Rap <33 05.11.10, 20:31 nareszcie ktos o tym napisal . <3 osobiscie ubostwiam rap , ale wybacz , slucham tylko OSTR , Pezeta i Grubsona wiec na petam plyty Piha sie nie wypowiem. :] Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Rap <33 05.11.10, 20:32 ta. Piha , lubię chyba najbardziej <3 a najnowsza płyta , całkiem fajna (; Odpowiedz Link Zgłoś
andzias <3 05.11.10, 20:33 kocham rap. zwłaszcza piha, słonia, tes i o.s.t.r.a. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski rozczaruje cię 05.11.10, 20:49 pihu,peja,hemp gru,firma i to wszystko to jest hip-hop rap to nap.50 cent,dree,eminem,tupac itp. wiesz jako ktoś kto nie szanuje innego gustu czyli ktoś głupi mogłabym to nazwać (firma itp...) gównem a ciebie kolejnym dzieckiem jp które jedyne starcie z policją miało kiedy ją co najwyżej spisywała ale...ja nie jestem głupia Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee Re: rozczaruje cię 05.11.10, 20:59 w_paski napisał(a): > pihu,peja,hemp gru,firma i to wszystko to jest hip-hop > rap to nap.50 cent,dree,eminem,tupac itp. > > wiesz jako ktoś kto nie szanuje innego gustu czyli ktoś głupi mogłabym to nazwa > ć (firma > itp...) gównem a ciebie kolejnym dzieckiem jp które jedyne starcie z policją mi > ało kiedy ją co > najwyżej spisywała > ale...ja nie jestem głupia a co ty o mnie wiesz ? nic ! to po co pie...sz jakieś smuty na mój temat ? weź mnie nie rozśmieszaj, eminem i rap ? buuhahaha. 2Pac, ok. tu mogę się zgodzić. tolerancja, a głupota to dwie różne rzeczy. masz rację, nie jesteś głupia, ja też nie, nikt nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: rozczaruje cię 09.11.10, 21:50 dobra kij z tym,że to było dawno ale przeczytałam dopiero teraz. uważasz ze eminem nie robi rapu? To co ku*wa disco czy pieśni biesiadne?! ok, może i teraz nie robi dobrego rapu tak jak kiedyś ale wrócił na scene muzyczną po dość długiej przerwie ale w życiu nie wmówisz mi, ze on nie jest raperem i to cholernie dobrym. ave! Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: rozczaruje cię 05.11.10, 20:59 hip hop to kultura do jasnej herbaty! rap to muzyka wywodząca się z hip hopu. czyli peja etc. to nie hip hop tylko rap. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
dacey słuchałam . 05.11.10, 21:00 kochałam Peję , ale stwierdziłam , że to szajs , bo skupia się na dissach , zamiast na tym , co tworzył kiedyś ;| . Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Rap <33 06.11.10, 21:34 słucham, ale nie polskiego. Lil' Wayne Eminem B.o.B Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Re: Rap <33 06.11.10, 21:42 słucham. Paktofonika, K44, GrubSon, O.S.T.R <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ejaan Re: Rap <33 06.11.10, 21:48 Oczywiście , ze tak wink Nie ma rapu nie ma mnie wink Rap jest dla mnie jak tlen x3 Ale warto również wspomnieć o raperkach na polskiej i nie tylko scenie HG <33 - Największa miłość a w szczególności Żary big_grin Peja -Mistrz WWO Pih Gabi Chada Lil Kim ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Rap <33 09.11.10, 21:56 Głównie to Eminem, różne, a i trochę tam polskich ... Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Rap <33 09.11.10, 22:06 nie no ku... dziewczynko zastanów się trochę i zmądrzej. chcesz być kól i pro bo masz taki avek ? ale z ciebie dres, wszyscy się ciebie boją. co ci policja w tym wieku zrobiła ? buhahha nic.wszystko dla lansu. żałosne. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Rap <33 09.11.10, 22:10 Lubię rap i ostatnio słucham go bardzo często. ;d Szczególnie Piha i Yez Yez Yo. Ale z z gatunków muzycznych wole trance. Odpowiedz Link Zgłoś
vavamuffinka Re: Rap <33 09.11.10, 22:12 y! Ba! Nie słucham niczego innego niż rapu Jedynie czego nie słucham to popapranej Firmy i ich JP O.o Podoba mi się nowa płyta Pih`a Prócz tego słucham jeszcze El-do-Ka, Hifi-Bandy, Peji, Hemp Gru. Dalej nie muszę chyba wymieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
recovery007 Re: Rap <33 10.11.10, 10:33 Lubię takich wykonawców jak Pih, Peja, Pezet. A z zagranicznych to Eminem x33 Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee Re: Rap <33 10.11.10, 17:30 chuj mnie to obchodzi co na mnie napiszcie, to moja sprawa jaki mam avatar a wam nic do tego. to po 1 a po 2 to jest wolny kraj, ja uważam że "rapem" eminema można tylko dupe podcierać, to jest moje zdanie i jeszcze raz powtórzę CHUJ MNIE TO OBCHODZI co o mnie myślicie. Koniec. Nara. Odpowiedz Link Zgłoś