fashionista 08.11.10, 18:25 No właśnie za niedługo mój bliski kolega ma urodziny no i musze mu coś kupić (wiadomo zresztą ). Problem tkwi w tym że nie mam pojęcia co można kupić chłopakowi na urodziny. Błagam pomóżcie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprotka02 Re: Prezent urodzinowy 11.11.10, 15:37 napewno ucieszy sie z czegos przydatnego, z jakiegos gadzetu. ja bym na allegro poszukala, tam jest tyle inspiracji ale zalezy, ile ma lat Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel Re: Prezent urodzinowy 11.11.10, 15:40 może kup płytę jego ulubionego zespołu albo po prostu kubek z imieniem;p Odpowiedz Link Zgłoś
ama_ Re: Prezent urodzinowy 11.11.10, 16:37 ^Wiem jak to jest najlepiej zawsze że bym ja miała najlepszy prezent.! `Zawsze dziewczyny kupują chłopakom perfumy dezodoranty to trochę nudne. `Mój pomysł to taki: nr.1 to kup mu zajefajna koszulkę (Fajny napis , rysunek) nr.2Kup śmieszne bokserki w serduszka lub z jakimś napisem (są takie w dobrych sklepach) i do tego gumki bd zabawnie. ( gumki --> kondony. ) `Pozdrawiam Ama. Odpowiedz Link Zgłoś
corba ® 11.11.10, 16:42 poszukaj w sklepach jakiś zabawnych koszulek albo coś . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
fashionista Ha ha :) 11.11.10, 18:59 Ha ha dzięki za wszystkie(do tej pory ) pomysły i to udane bo już wiem co kupie Odpowiedz Link Zgłoś