diamond_angel 10.11.10, 22:26 co sądzicie o muzyce reggae ? ja osobiście jestem fanką EastWest Rockers . : )) i szczerze to bardzo się cieszę, że zaczęłam słuchać reggae . : pp . wypowiadajcie się . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myslicielka123 Re: muzyka reggae . : d 10.11.10, 22:34 moja przyjaciółka słucha. najbardziej lubi habakuka ras lute..czy jakośtam-mi pooba się 1 piosenka habakuk feat. ras luta walcz cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: muzyka reggae . : d 10.11.10, 22:36 uwielbiam reggae ! najczęściej słucham: Mesajah Natural Dread Killaz EWRockers Jamal TaLLib GrubSon i Kamil Bednarek - I (Kurt Nilsen reggae cover) <3 reggae jest najlepszą muzyką. (; Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: muzyka reggae . : d 10.11.10, 22:37 i jeszcze Bass Tajpan. ; ) i czasami Marika Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: muzyka reggae . : d 10.11.10, 22:43 Ja nie słucham, ale moja mama lubi reggae. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: muzyka reggae . : d 11.11.10, 16:45 Pozytywne dźwięki ,że się tak wyrażę ;> Też lubię East West Rockers ,muzyka jak najbardziej mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiotka Super 11.11.10, 17:30 Świetna muzyka, czasami słucham Jestem fanką tej piosenki www.youtube.com/watch?v=UAbjTci9pAE Może to nie jest typowe reggae, ale ma podobne klimaty, które ja osobiście uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
danonowa Re: muzyka reggae . : d 11.11.10, 19:14 Ostatnio słucham a szczególnie K.Bednarka <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: muzyka reggae . : d 12.11.10, 10:32 nie słucham. nie mój styl , po prostu do mnie nie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: muzyka reggae . : d 12.11.10, 10:39 całkiem fajna muzyka, czasami słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Słucham!! Kocham Reggae, ale taki wątek już... 12.11.10, 10:41 zakładałam, więc koszyczek Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Słucham!! Kocham Reggae, ale taki wątek już.. 25.11.10, 21:55 yhyy już widzę jak słuchasz ;| znalazła się kuu** fanka Reggae wielka Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Wielbię < 3 12.11.10, 10:42 Również jestem fanką EWR ;-D I wielu innych ; > Odpowiedz Link Zgłoś
nora. ja również ;P 16.11.10, 16:25 Poza EWR lubię NDK, Grubsona, Maleo Reggae Rockers, Mesajaha, Ras Luty.. Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom Bob Marley. 12.11.10, 17:05 koniec kropka. a wszyscy piszą jakieś EWR gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Re: muzyka reggae . : d 16.11.10, 18:35 Reggae jest ok. Najczęściej słucham Boba Marleya ( znane ale lubiane), jego syn Damian też sobie nieźle radzi. Z polskich spodobał mi się zespół Izrael... Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 oho ilu się nagle fanów zebrało 17.11.10, 22:41 wiem, że większość słucha reggae od bardzo dawna, ale już nie mogę znieść tego nagłego zauroczenia tym gatunkiem muzyki. jedni się bronili, że reggae, dancehall jest straszny, a tu nagle przychodzi koleś do mam talent i zdanie zmienia się o 360 stopni. fajnie, fajnie, ale mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
notcool Re: muzyka reggae . : d 21.11.10, 14:39 ja słucham rocka, ale od jakiegoś czasu zainteresowałam się reggae podoba mi się to i dobrze się przy tym wyluzować maleo reggae rockers Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia007 Re: muzyka reggae . : d 21.11.10, 14:49 ja słucham reggae od dawna i okropnie mi sie ta muzyka podoba. Moge przy niej zapominac o otaczającym świecie i to jest cudowne ;d Moje ulubione zespoły to: Mesajah, EWR, Maleo Reggae Rockers, Grubson, Junior Stress, Star Guard Muffin, Vavamuffin, Mihajah, Gentelman i Jamal Odpowiedz Link Zgłoś
im_just_a_girl Re: muzyka reggae . : d 21.11.10, 14:49 na pewno zaczęłaś słuchać reggae po występie Kamila Bednarka w Mam Talent ;// moim zdaniem to żałosne, zacząć słuchać jakiegoś gatunku muzyki dlatego, że jakiś przystojniak jej słucha albo śpiewa. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Słodka muzyka reggae daje moc < 3 25.11.10, 21:54 Ja słucham już Reggae od ponad dwóch lat Więc mogę powiedzieć ,że mogę wpełni nazwać się Fanką Reggae. Wkuurzają mnie laski typu 'kocham Reggae' ,a wgl. nie znają ,nie czują ,nie umieją odebraź przekazu tej muzyki .Więc dla takich tylko ŚRODKOWY PALEC dla prawdziwych fanów Bless Bracia ! Pozdrawiam. ps.a ,co do zespołów jest ich mnóstwoo. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: Słodka muzyka reggae daje moc < 3 26.12.10, 20:58 ja też już ponad dwa lata . w wakacje będą 3 . ojj . mnie też, mnie też . tak . zespołów mnóstwo, EWR jest świetne . ale BOB MARLEY i tak najlepszy . uwielbiam jego muzykę . Odpowiedz Link Zgłoś
fanka7137 Re: muzyka reggae . : d 26.12.10, 21:03 Reggae troszke mnie irytuje, odkąd wybuchła moda na Bednarka. Teraz moja najlepsza przyjaciółka, która dawniej słuchała całkiem fajnej muzyki(tj. Metallica, Ac/Dc, Evanescence) co chwile pisze mi sms o treści "Co robisz? Bo ja słucham Bednarka". A tak ogólnie to nic nie mam. Kiedyś nawet mi się podobała taka piosenka pt. "Lady", ale to było tak dawno temu, że już nie pamiętam kto śpiewał Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: muzyka reggae . : d 31.12.10, 16:20 Uwielbiam reggae! Bob Marley Jego nuty są cudne Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: muzyka reggae . : d 25.01.11, 12:33 ostatnio przekonałam sie do reggae ;D i fajnie sie stało ze ten gatunek muzyki znów powraca tez lubie EastWest Rockers ogólnie to świetna muzyka która poprawia mi ostatnio humorek i która słuchając chce się śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: tutaj. 28.01.11, 23:11 East West Rockers też lubię, ze szczególnym uwzględnieniem dla Ras Luty. Są także inni wykonawcy, którzy gdzieś tam trzymają moje serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś