modnisia012 11.11.10, 09:16 zastanawiam się które dodatki kupić. szybka jazda czy apartamentowiec? POMUŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frutella_xd Re: które wybrać 11.11.10, 09:24 Nie pomogę Ci. Chciałam Ci tylko zwrócić uwagę. Naucz się pisać. Poprawna ortografia jeszcze nikomu nie zaszkodziła. A takie błędy rażą. Odpowiedz Link Zgłoś
corba ® 11.11.10, 09:26 oba do bani ... te dodatki w sumie nic ciekawego nie wnoszą . -,- Odpowiedz Link Zgłoś
sim_ekspert Re: które wybrać 11.11.10, 14:16 Osobiście polecam "Nowoczesny Apartament" moim zdaniem, te akcesoria są lepsze od "Szybkiej jazdy". Zwłaszcza dla dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
salivia Re: które wybrać 13.11.10, 09:37 Ja tego dodatku szybka jazda nie widziałam ale w tym są tylko auta i tym podobne. Apartamentowiec mam i polecam fajne meble . Można stworzyć ciekawe nowoczesne domy. Z ciuchami krucho z fryzurami też . Odpowiedz Link Zgłoś