Dodaj do ulubionych

Kanye West nie pobił Michaela Jacksona.

11.11.10, 13:57
na kotku, pudelku itp. pisali że Kanye West pobił Michaela Jacksona wykonując
najdłuższy teledysk który miał 30 min, ale nie wiem czy kotek itp. nie pamiętają że Michael Jackson w 1997 roku wydał teledysk 30 minutowy pod tytułem ''Ghost''
więc czemu nagle wszyscy o tym zapomnieli i piszą że Kanye West go pobił,
nawet gdyby ''Ghost'' nie było a Kanye West pobił ''Thiller'' to i tak nic nie było bo jak jest zrobiony ''Thiller'' a wypociny Kanye Westa ?

tak samo niedawno był konkurs na Najlepszy Teledysk, i nie rozumiem jak może wygrać Eminem i Rihanna z Michaelem Jacksonem ?
Obserwuj wątek
    • mileyyc co o tym sądzicie ? 11.11.10, 13:58
      • vavamuffinka Re: co o tym sądzicie ? 11.11.10, 14:06
        Co do pierwszego to się zgodzę, piosenka Michael Jackson była, jest lepsza od tego czegoś Kanye. Co do teledysku pewnie że Eminema i Rihanny jest lepsza od Jacksona w 100%
        • donia2107 Re: co o tym sądzicie ? 11.11.10, 14:47
          nawet jeśli jego teledysk jest dłuższy od Michaela to nigdy nie będzie tak dobry
    • mileyyc a i jak by co. 11.11.10, 14:03
      to na YouTube nie znajdziecie całego ''Ghost'',
      ale mowie wam że wspaniałe widowisko sam Michael Jackson gra ok.4 osoby na raz,
      a jego charakteryzacja to cudo, !
      • mileyyc kotek śpi. 11.11.10, 14:07
        tylko jedna osoba napisała.
        ale kompletnie sie z nią nie zgadzam, Eminem i Rihanna lepsze od Michaela Jacksona ?
        • klaudynka24 Re: kotek śpi. 12.11.10, 15:34
          rihanna jest super !!!
    • linda Re: Kanye West nie pobił Michaela Jacksona. 11.11.10, 14:08
      bzdura ! ja pamiętam .... sądze , że nikogo dzisiaj nie można porównać do Michaela ;// zresztą ja tego całego teledysku Kanye Westa nie mogłam oglądać , poniewarz jest beznadziejny moim zdaniem ! taki o niczym.....znaczy poprostu mnie nie ciekawi
      • linda Re: Kanye West nie pobił Michaela Jacksona. 11.11.10, 14:11
        poza tym 1 jak można pokonać MJ ?? to nie możliwe. chociaż kto wie ? za ileś tam lat uncertainuncertain nie sądzę , ale ...

ps. cuda się zdarzają tongue_out
    • kotek.bieberka Re: Kanye West nie pobił Michaela Jacksona. 11.11.10, 14:10
      Kanye Westa lubie, ale Jacko nikt nie pobije , ja tez nie rozumiem jak Eminem i Rihanna mogli go pobić ?, Jacko nikt nie zastąpi to król popu...
      • mileyyc nareszcie normalni ludzie ! 11.11.10, 14:13
        zgadzam sie z wami w 100 % !
      • mileyyc nareszcie normalni ludzie ! 11.11.10, 14:15
        zgadzam sie z wami w 101 % !
    • naomi. Re: Kanye West nie pobił Michaela Jacksona. 11.11.10, 14:30
      Ja nie widziałam , tego na kocie i na pudelku O.
      no , ale to szczegół.
      Lubie Eminema , Rihanne przeżyje , nawet ok.
      ale też , nie rozumiem jak mogli wygrać z Michaelem. -.-

dla mnie to jest chore.
      ( wiem , głupie porównanie ) ale jak na tej gali ema , bimber mógł wygrać z eminemem ?!

beznadzieja.
      • mileyyc Re: Kanye West nie pobił Michaela Jacksona. 11.11.10, 18:29
        naomi. napisał(a):

> Ja nie widziałam , tego na kocie i na pudelku O.
        > no , ale to szczegół.
        > Lubie Eminema , Rihanne przeżyje , nawet ok.
        > ale też , nie rozumiem jak mogli wygrać z Michaelem. -.-
        >
        > dla mnie to jest chore.
        > ( wiem , głupie porównanie ) ale jak na tej gali ema , bimber mógł wygrać z em
        > inemem ?!
        >
        > beznadzieja.

też tak mam, tylko nie lubie eminema, no ale nie jestem rasistą.
        tyle że ja mam problem z ema jak 30 second to mars, wygrało z Ozzym Osbourne !
      • malowana. a jak Bieber mógł wybrać z Eminemem ? <grr> 12.11.10, 15:18
        sciana
    • e.m.m.a -.-' 11.11.10, 20:28
      co do jednego masz rację. West nie pobił Jacksona. jego teledysk trwa jakieś 34 minuty, Ghost Jacksona 39. ale później to już chyba nie wiesz co piszesz.
      to nie rekord, w stylu które wideo jest lepsze. tu się liczy czas. piszesz, cytuję "nawet gdyby ''Ghost'' nie było a Kanye West pobił ''Thiller'' to i tak nic nie było bo jak jest zrobiony ''Thiller'' a wypociny Kanye Westa ? ". nic by nie było? owszem było by, rekord byłby pobity. bo tu nie chodzi o jakość, a o ilość. w tym wypadku ilość minut.
      a może po prostu to ja nie zrozumiałam wątku i tobie chodziło o dyskusję i utwierdzenie się w przekonaniu, że Michael jest najlepszy z najlepszych...
    • marsjanka115 x__x 12.11.10, 15:07
      34 westa to mniej niż 39 jacksona czy się mylę tongue_outP
      • shewerewolf ` 12.11.10, 15:14
        Moim zdaniem, nie warto nagrywać tak długich teledysków. A nawet o połowę krótszych. Ja bym zasnęła. Jak na 4funTV czasami leci Thliler - Michalela Jacsona (Nie wiem czy dobry tytuł i czy dobrze napisane, jak nie to sorry.) to ok, fajna piosenka, ale od teledysku można zasnąć.
        • pola16 Re: ` 12.11.10, 15:23
          Jak dla mnie to nie jest jakieś osiągnięcie nagrać taaaaką dł piosenkę, bo już po 8 min. bym się zanudziła...

*A co do Rihanny i Eminema to wygrali, bo tak zadecydowała większość...*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka