ulciiia 15.11.10, 13:43 Większość z nich nie jest już emitowana ale nadal je pamiętacie. Osobiście ubóstwiałam Księżniczkę Sisi, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senseless Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 14:09 ja lubiłam oglądać Wilka i zająca, Roszpusznkę, Shreka mogłam oglądać tysiąc razy w jednym dniu, Toy story itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 15:54 shreka i toy story nadal moge ogladac bo to moje ulubione animowane filmy, jak mialam jakies szesc lat uwielbialam pokemony i dragon ball Odpowiedz Link Zgłoś
minji_123 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 14:34 ja kiedyś cały czas oglądałam Pokemony xD Pszczółkę Maję i Muminki to zawsze oglądałam wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana_rbd Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 14:35 hehe a ja; KOKO I JOJO(czy jakoś tak)i wiele innych Tylko że niepamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkarolciaxxx Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 20:24 O ja dużo oglądałam : Ach ten Andy (superowskie), swiat wedlug ludwiczka, witch ,dzieciaki z klasy 402,rodzinka tofu , Odpowiedz Link Zgłoś
nmikan Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 14:36 żwirek i muchomorek, świat wg Ludwiczka, król szamanów i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
lady_angel Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 16:31 uwielbiam tą bajkę chyba mam jeszcze na kasecie wszystkie odcinki xd ale no kocham ja ;d i ogolnie anime sa boskie np tez Naruto albo Pokemony a nawet WITCH ;D masakra ale zajebiste ;* Odpowiedz Link Zgłoś
malinaaaa Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 14:51 Żwirek i muchomorek, Sąsiedzi, Smerfy, Pszczółka Maja, Gumisie, Kaczor Donald, Shrek, którego oglądam do tej pory;D Wiele wiele innych ;D Odpowiedz Link Zgłoś
emosusie Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 14:53 ja na okrągło mogłam oglądać,np.toy story,pszczółke maje,muminki. Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 14:58 Moją najukochańszą bajką był od zawsze (od jakiegoś 2 roku życia xD) "Proszę Słonia" Uwielbiałam to ! xD Moja mama mówiła że mogłam to oglądać nawet codziennie ;D Ale tak poza tym, to lubiłam jeszcze: - Sąsiedzi - Wilk i Zając - Franklin - Księżniczka Sisi I pewnie jeszcze wiele innych, ale nie pamiętam xD Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Re: Czarodziejki z Księżyca. 15.11.10, 14:58 Inspektor Gadżet jeszcze ;p Denis Rozrabiaka. I te koty. Nie wiem jak to się nazywa. haha. pełno tego jest ;d Odpowiedz Link Zgłoś
natalciaxxx Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 14:54 Dużo tych bajek było ;D Najwięcej to chyba oglądałam Pokemony i Aparatkę ;p Kiedyś zamiast Zig Zap'u było MiniMax ciągle oglądałam tą stację Odpowiedz Link Zgłoś
blondbrunetka Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 15:03 Tom i Jerry , Miś w niebieskim domu czy coś takiego c; Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 14:56 ja Gumisie uwielbiałam, Smerfy, Kubusia Puchatka i Garfielda. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 15:01 Inspektor Gadżet Denis Rozrabiaka Pokemony i dużo innych. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 na wieczorynkę w sobotę... 15.11.10, 15:01 ... leciały dawno temu "Mapeciątka". Moja ulubiona ; ) Kochałam Toma i Jerry'ego a także Diabelski Młyn na Canal+ (zbiór bajek, m.in. struś pędziwiatr itp) Troskliwe Misie 101 Dalmatyńczyków Wszystkie psy idą do nieba Te ostatnie miałam jeszcze na kasetach Odpowiedz Link Zgłoś
guchaxd Re: na wieczorynkę w sobotę... 15.11.10, 15:03 Pokemony, Power Rangers, żółwie ninja, Gumisie, Świat według Ludwiczka, Smerfy i wiele wiele innych ;D Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 15:02 Najbardziej pamiętam "Roztańczona Angelina" (to o tej myszce baletnicy ), no i oczywiście "Krecik", "Żwirek i Muchomorek", "Tabaluga" Odpowiedz Link Zgłoś
budzia337 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 15:09 hah , a ja oglądałam Laboratorium Dextera , Atomówi (wielbie to ) , Krowa i kurczak , Johnny Bravo , zwariowane melodie xd hmm , no i świat wg Ludwiczka , dzieciaki z klasy 402 , pokemony czasami też xdd , no i odlotowe agentki , Ach ten Andy xd dużo tego było i cały dzien przy tv siedziałam xDDDD heh xd fajne czasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
inmemory Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 15:03 Oh, kochałam Pokemony! Miałam pełno plecaków, zabawek i ubrań z tym żółtym stworkiem . Oprócz tego byli jeszcze Mali Agenci. Oglądałam te filmy chyba codziennie, a na trzeciej części byłam w kinie dwa razy . Tak pozatym, to kochałam oglądać z rodzicami Znachora XD Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 15.11.10, 15:03 ` gumisie, smerfy i muminki. pokemony. reksio i bolek i lolek. nie obyłoby się bez moej ukochanej czarodziejki z księzyca... Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 15:04 hmm pokemon i jeszcze takie coś bardzo fajnego podobnego do pokemon ale nie pamiętam nazwy kochałam tą bajkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
hannah24 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 15:06 teletubisie XD kiedyś nawet se rozwaliłam kolano , jak biegłam bo w telewizji miały za chwilę lecieć XDD Aparatkę , Potwory I Spółka ( to wciąż kocham ; > ) Król Szamanów , Odpowiedz Link Zgłoś
recovery007 Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 15:07 Pszczółka Maja, niestety tego już nie puszczają Odpowiedz Link Zgłoś
vavamuffinka Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 15:09 Kochałam Toma&Jerrego i Smerfy Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Bajki dzieciństwa 15.11.10, 15:10 ach ten Andy świat wg Ludwiczka Chojrak - tchórzliwy pies Laboratorium Dextera i inne Odpowiedz Link Zgłoś
kaapelusik <3 15.11.10, 15:20 haha. ja kochałam Smerfy i Gumisie! a i jeszcze 101 dalmatyńczyków xd i Tarzana! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mick Re: ;D 15.11.10, 15:29 Ja uwielbiałam Księżniczkę Sisi. ;D I " Świat wg. Ludwiczka " xD Aaa. I Odlotowe Agentki. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś