dhampir_ ; DDDD 16.11.10, 18:39 Kulfon i Monika , Smerfy , Muminki , Franklin , Gumisie , ; dd Smerfy rządziły xd Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Bajki dzieciństwa 16.11.10, 18:47 Dzieciaki z klasy 402 - oglądałam wszystkie odcinki. Ludwiczek - o jejku to też było super. Ach ten Andy - to też uwielbiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
fankasandra Re: Bajki dzieciństwa 17.11.10, 20:30 ja pamiętam czarodziejki z ksieżyca to była bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
wampirkrolewski Re: Bajki dzieciństwa 20.11.10, 15:42 Laboratorium Dextera, czarodziejka z księżyca, smerfy, pszczółka maja, Pokemony ... oj, chciało by się powrócić do dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Bajki dzieciństwa 21.11.10, 15:33 jak miałam z 2 lata szalałam za Hamtaro - wielkie przygody małych chomików i Pokemonami (mama mi zawsze mówi jak to było z nimi) ale także wiele wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
glam. Barbie 27.11.10, 12:09 ulciiia napisał(a): > Większość z nich nie jest już emitowana ale nadal je pamiętacie. Osobiście ubós > twiałam Księżniczkę Sisi, a wy? Ja też, byłam w jej pałacu na Korfu ^^ Ale naj to lubiłam bajki Barbie o księżniczkach. Ulubiona moja była to "Księżniczka i Żebraczka" Odpowiedz Link Zgłoś
glam. Re: Barbie 27.11.10, 12:12 glam. napisał(a): > ulciiia napisał(a): > > > Większość z nich nie jest już emitowana ale nadal je pamiętacie. Osobiści > e ubós > > twiałam Księżniczkę Sisi, a wy? > > Ja też, byłam w jej pałacu na Korfu ^^ Ale naj to lubiłam bajki Barbie o księżn > iczkach. Ulubiona moja była to "Księżniczka i Żebraczka" Ale jeszcze dużo lubiłam -księżniczki disney'a -księżniczka fantagiro -witch -winx -i duuużo filmów o zwierzaczkach w tv Ogólnie to była ze mnie księżniczka w różu i córeczka rodziców (to nadal xD) zawsze <3 Odpowiedz Link Zgłoś
notfruit Re: Bajki dzieciństwa 27.11.10, 12:23 Ja oglądałam anime jak by łam mała. Zresztą, teraz też oglądam. `Magic Knight Rayearth` `Dragon Ball` `Rycerze z odiaku``Czarodziejka z Księżyca` ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Bajki dzieciństwa 27.11.10, 12:32 Smefyy i Pokemony!!!! i Teletubisssieee mówią papapa heheh;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
xzofijax Re: Bajki dzieciństwa 27.11.10, 12:41 z tego co pamiętam, to zawsze biegłam do domu na wieczorynkę żeby obejrzeć gumisie, muminki i misia uszatka Odpowiedz Link Zgłoś
patina_13 Re: Bajki dzieciństwa 15.12.10, 20:53 Tabaluga , chojrak tchórzliwy pies , Reksio , Krecik , Tom i jerry , Scooby doo , kubuś puchatek itd. ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
dirtymoney. Re: Bajki dzieciństwa 15.12.10, 21:01 SMERFYY ! Poza tym: Muminki, Gumisie, Pokemony, Tabaluga i Inspektor Gadget. x ddd Odpowiedz Link Zgłoś