Dodaj do ulubionych

Kaple z Tymbarka :P

16.11.10, 15:12
Co najfajniejszego wam pisało pod kapslem? <br />
Ja kiedyś otwierałam właśnie tymbarka i mi się wylało na kurtkę a potem patrzę a na kapslu pisze "Zaskoczony?" hehe tongue_out
Obserwuj wątek
    • caramel12 Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 15:13
      sorki za błąd w temacie smile
    • izunia567 Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 15:19
      Ostatnio przetrzymali mnie na próbie w szkole dwie godziny, wychodzę taka wkurzona ze szkoły, kupiłam sobie tymbarka a tam " Nareszcie wolność ! " ;d
      • ksiaka Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 15:24
        Byłam sama na chacie. Wieczór, ciemno już. Obejrzałam horror. Bardzo się bałam. Miałam w domu tymbarka, otworzyłam, a tam napis '' nie oglądaj się za siebie'' , myślałam, że zwału dostanę ! ; p
      • humusek Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 15:27
        to było dawno. ;D Zadałam sobie pytanie. czy mój kolega kocha moją przyjaciółkę. A tam: "Czuję Miłość."
      • sensitive A z takich zabawnych sytuacji... 07.02.11, 13:55
        To wylałam sobie tymbarka na spodnie, a pod kapslem pisało "BOSKO!"
    • cotton.caandyy. Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 15:26
      Ja np. najbardziej lubię "niegrzeczna dziewczynka".A moja koleżanka J. i druga M. miały coś tskirgo:
      J kupiła tymbarka Jabłko mięta , a M go nie lubi i mówi "yhh!Znowu pijesz tego okropnego tymbarka jabłko-mięta ",a J czyta z zakrętki "NIe marudź" xDD
    • katka30 ......................... 16.11.10, 15:35
      Jakiś miesiąc temu poprawiałam spr z przyrody.W między czasie kupiłam sobie tymbarka. Idę na poprawę,otwieram picie, a tam "Pouczymy się przyrody?"
    • dosia321 Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 15:37
      miałam wiele takich sytuacji ;p ale nie pamietam co tam było napisane
    • linda ja to miałam jaja z tymi kapslami xD 16.11.10, 15:41
      Kiedyś poszłyśmy z mamą do restauracji.... było nas kilka osób i ja chciałam siedzieć koło kogoś tam xD ale mama oczywiście sprzeczała się ze mną abym usiadła w rogu !! więc ja taka naburmuszona czekałam aż przyniosą jedzenie xD i obie pomyślałam , że siądę tam jak już przyjdą, ale byłam strasznie zła ( a to było kilka lat temu ). Tak więc przyszli i przynieśli tymbarka i mama mnie już usadowiła koło siebie , co nie było jej na ręke.......po otwarciu tymbarka pyta się mnie co mi pisze a ja patrzę i widzę napis " usiąż w tym rogu, nic ci nie będzie " scaredscared normalnie w szoku byłam .....i musiałam usiąść w tym rogu...... angryangry

następnie ; dostałyśmy z mamą zaproszenie na ślub do przyjaciółki domu. a z racji tego , iż mama aktualnie nie miała pieniędzy postanowiła nie jechać. poza tym nie chciała iść samotnie ( bez pary ) suspicious i wszystko było już ustalone , że nie jedziemy jak ta przyjaciółka naprawdę przekonywała nas abyśmy się jednak pojawiły na ślubie ok , ok .... poszłyśmy ! na miejscu mama otwiera tymbarka , a na kapslu piszę ; " już myślałam , że nie przyjdziesz " surprisedsurprised

i jak tu w to nie wierzyć wink opisałam się troszkę... sorry ( ja tak mam ) big_grin
      • pudel Re: ja to miałam jaja z tymi kapslami xD 16.11.10, 15:57
        wczoraj jak żaliłam się że mam jebni... nauczycielke od matmy: ''dość narzekania''
        kiedyś : "zrobisz mi malinke?" (przy tym prawie sie zachłysnęłam tymbarkiem)
        jak miałam na w-f nauczyć sie mostka z ''pozycji stojącej'' (jak to mój pan od wfu ujął) : ''da rade''
        było jeszcze kilka:
        "uśmiech to podstawa''
        ''zgadnij''
        ''przytuuul''
        ''kiedyś cie znajde''
        ''nie zostawiaj mnie''
        ''masz słodkie myśli''
        ''taniec z wiśniami''
        ''oł noł''
        ''myśl pozytywnie''
        ''powiedz co czujesz''
        ''zrywamy się?''
        ogółem dużo tego było

• optymistka. . 16.11.10, 16:04
          nie wierzę w wasze niektóre historie. xD

a ja miałam dużo fajnych kapsli . : D
        • ania36 Re: ja to miałam jaja z tymi kapslami xD 16.11.10, 16:04
          Koleżanka miała do mnie przyjś uciekł nam autobus to poszłysmy po tymbarka a tu drugi autobus uciekł otwieramy a tu "myśl pozytywnie"
        • zaprzepaszczona Same Difference 16.11.10, 16:04
          I jeszcze kiedyś, jak pokłóciłam się z przyjaciółką i otworzyłam tymbarka to pisało :" Nie strzelaj focha".
    • julka_th Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 16:14
      ja nie mam jak razie ulubionego ale mam m.in napisy takie jak:
      - nie ma rzeczy niemożliwych
      - patrz na znaki
      -spójrz w niebo
      - bez komentarza
      - life goes on
      heh ;;p
      • lady_paja :P 16.11.10, 16:29
        Jakiś tydzień temu mięliśmy ślubowanie -.- no i szłam z kumpelami i kupiłam sobie tymbarka .
        pomyślałam, o chłopaku który mi się podoba, co on do mnie bo się dziwnie lampi i wgl. otwieram a tu : " A gdybyś był mną ? ?"
        nie no myślałam, że padnę.
        tak samo raz byłam smutna i otwarłam i pisało "coś pozytywnego "

a ogólnie to mam mało na razie, bo zbieram krótko :
        = To da się zrobić .
        = Zaklepane .
        = Bez Ciebie To nie to samo .
        = Naturally .
        = Oł Noł
        = takie słońce mam narysowane uśmiechnęte : Ptongue_out
        no i te dwa co wymieniłam wyżej ;d
      • slomka98 dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooooo!!!!!!!!! 16.11.10, 17:20

Mój kolega kiedyś kupił tymbarka i jak już go wypił to dał mi kapsel ,,Nikomu cię nie oddam''smile

Moja psiapsióła cały dzień nawijała o chłopaku który jej się strasznie podoba.Od samego rana jej słuchałam.W pewnym momencie zapytała mnie : -Co ja mam z tym fantem zrobić? Ja otworzyłam tymbarka i czytam ,,Kochaj, to fajne jest!''

Moja kumpela niedawno mówi (o tym samym z resztą chłopcu) : - Ej noo... Natalia weź , czy on się do nas odezwie ? Ja odkręciłam tymbarka i mówię : ,,CIERPLIWOŚCI''

Wszystkim dziewczynom podoba się pewien blondyn z przeciwnej klasy... koleżanka ostatnio stwierdziła że on to musi mieć tych dziewczyn dość.Otworzyłam tymbarka a tam taki tekst : ,,Tańczący z wiśniami'' Śmiałam się że my to takie wiśnie on jeden musi się z nami męczyć smile

Ostatnio zastanawiałam się czy podkochiwanie się w pewnym chłopaku ma jakiś w ogóle jakiś sens i miałam na korku : ,,no sad goodbyes''

Albo Tomek mówił o tym że na dyskotece nagrywali kolegę jak tańczył... odkręciłam korek i mówię z niedowierzaniem : ,,Jestem zsokowany''
        • slomka98 Re: dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooooo!!!!! 22.11.10, 16:05
          Ostatnio miałam na korku ,,ZRÓBMY COŚ GŁUPIEGO!!!''

A dziś ,, Atak morderczych całusków''smilesmilesmile
    • frau_jonas Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 16:41
      Ja kiedyś miałam na kapslu: "Wyjdziesz za mnie?"
      • nikt. Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 16:57
        Teraz no bo kiedy ?
    • plombrng_mary Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:03
      najfajniejsza była dla mnie jak miałam gwiazdkębig_grin i uśmiechnięte słoneczko
      • collins - 19.12.10, 15:15
        Oj tak, pełno, np. moja przyjaciółka stwierdziła, że ten brunet o zielonych oczach zaczaruje każdą. Poszłyśmy kupić tymbarka, a tam: wystarczy jedno słowo za zielone oczy.
        Nie chciałam iść na matematykę, moje pierwsze wagary = stres. Nie wiedziałam co mam robić, kupiłam więc tymbarka, a tam: czysty spontan, kochana. Okej.
    • senseless Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:07
      a ja dzisiaj przeczytałam "ŁAP OKAZJĘ!", nie wiem czego to może dotyczyć.. tongue_out sciana
    • emila Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:08
      Jak kiedyś wracałam do domu ze szkoły z trójką z matmy i z smuy\tną miną, to na tymbarku pisało:
      Uśmiech!
    • zuzanna. Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:10
      nie wiem , bo mam ich dużoooooooooo
      • lost_in_life Re: Kapsle z Tymbarka :P 24.11.10, 18:27
        Kiedyś myślałam o jakimś chłopaku, otwieram, patrzę, a tu: "Ochota na mnie?". Zachłysnęłam się i oczy mi się zrobiły jak pięciozłotówki.

Albo [dawno, dawno temu] podobał mi się chłopak, który miał zielone oczy, a na kapslu: "Za zielone oczka".

"Jeszcze jeden?" ; dd albo miałam serduszko narysowane. ; ))
    • mroweczka_xxx Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:15
      ja nad morzem miałam : "nie opuszczaj mnie" - wyglądało na to, żebym nie wyjeżdżała - i chętnie bym tam została ;]
    • miley112 Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:26
      mam strasznie dużo kapsli z tymbarka , ale mam 1 fajny ..
      coś w stylu ;
      "wypito mi brata"
    • kika1702 Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:36
      Wyjdziesz za mnie ? big_grin
    • kontrastowa Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:39
      ja jak kiedyś otwierałam , to mi sie wylało wszystko na łóżko , a na kapslu było 'o noł ' XD
      • selcia17 Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:52
        Byłam spragniona, a na kapslu pisało ' uzależniam . '
    • sylwusiasta Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:56
      ogólnie mam ich trochę xd bo je lubię i zbieraambig_grinD
      najfajniejsze jest to ,ze te teksty tak fajnie się wpasowują w sytuację big_grin
      np.: niedawno miałam mega fazę na 39 i pół,oglądałam odcinki w necie ,no i kupiłam tymbarka a tam " Zabiorę cię właśnie tam big_grin! a Darek w tym serialu to śpiewał<3
      albo:
      moja koleżanka miała opis z magią,nie pamiętam dokładnie,a na kapslu miałam : "Magia istnieje"
      albo big_grin :
      miałam fazę i cały czas mówiłam mrrrrrał big_grin otwieram tymbarka ,a tam : "Mój ty tygrrrrrrrrrrrrrrrrrrysie mrrrrrrrrrrr..." big_grin
    • pauuli Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 18:04
      najlepsze to : " MASZ CI BABO POMARAŃCZE " . Leżę normalnie jak to sobie przypominam, AHAHAHAHA XD
    • trufla Re: Kapsle z Tymbarka :P 16.11.10, 18:57
      "Niegrzeczna dziewczynka"...
    • miastowa. Re: Kaple z Tymbarka :P 17.11.10, 20:59
      ''zrywamy się?''
      " miętolove '
      " tyle na ciebie czekałem . "
      " wreszcie jestem "
      " tymbark wakacyjnie "
      " wszystko mi mówi że mnie ktoś pokochał "
      i jeszcze wiele innych bo ja często pije tymbarka.serce
    • arbuzooowa Re: Kaple z Tymbarka :P 20.11.10, 21:55
      ja miałam: kiedyś cię znajdę !
      a moja kumpela miała raz serduszko narysowane ;d
    • senseless Re: Kaple z Tymbarka :P 21.11.10, 22:05
      dzisiaj byłam u babci w odwiedzinach i strasznie mi się nudziło.
      otworzyłam tymbarka, oczywiście arbuzowego hah, to na korku pisało "co ja tutaj robię?!", zgadzało się haha big_grin
    • fantabuu było . 21.11.10, 22:10
    • cute_princess Re: Kaple z Tymbarka :P 21.11.10, 22:12
      nie wiemm, dziś miałam "siemanko" , podoba mi się "i <3 NY" big_grin albo "<3" (<3 chodzi o serduszko ale tu nie zrobie)big_grin haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka