caramel12 16.11.10, 15:12 Co najfajniejszego wam pisało pod kapslem? <br /> Ja kiedyś otwierałam właśnie tymbarka i mi się wylało na kurtkę a potem patrzę a na kapslu pisze "Zaskoczony?" hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izunia567 Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 15:19 Ostatnio przetrzymali mnie na próbie w szkole dwie godziny, wychodzę taka wkurzona ze szkoły, kupiłam sobie tymbarka a tam " Nareszcie wolność ! " ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 15:24 Byłam sama na chacie. Wieczór, ciemno już. Obejrzałam horror. Bardzo się bałam. Miałam w domu tymbarka, otworzyłam, a tam napis '' nie oglądaj się za siebie'' , myślałam, że zwału dostanę ! ; p Odpowiedz Link Zgłoś
humusek Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 15:27 to było dawno. ;D Zadałam sobie pytanie. czy mój kolega kocha moją przyjaciółkę. A tam: "Czuję Miłość." Odpowiedz Link Zgłoś
sensitive A z takich zabawnych sytuacji... 07.02.11, 13:55 To wylałam sobie tymbarka na spodnie, a pod kapslem pisało "BOSKO!" Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 15:26 Ja np. najbardziej lubię "niegrzeczna dziewczynka".A moja koleżanka J. i druga M. miały coś tskirgo: J kupiła tymbarka Jabłko mięta , a M go nie lubi i mówi "yhh!Znowu pijesz tego okropnego tymbarka jabłko-mięta ",a J czyta z zakrętki "NIe marudź" xDD Odpowiedz Link Zgłoś
katka30 ......................... 16.11.10, 15:35 Jakiś miesiąc temu poprawiałam spr z przyrody.W między czasie kupiłam sobie tymbarka. Idę na poprawę,otwieram picie, a tam "Pouczymy się przyrody?" Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 15:37 miałam wiele takich sytuacji ;p ale nie pamietam co tam było napisane Odpowiedz Link Zgłoś
linda ja to miałam jaja z tymi kapslami xD 16.11.10, 15:41 Kiedyś poszłyśmy z mamą do restauracji.... było nas kilka osób i ja chciałam siedzieć koło kogoś tam xD ale mama oczywiście sprzeczała się ze mną abym usiadła w rogu !! więc ja taka naburmuszona czekałam aż przyniosą jedzenie xD i obie pomyślałam , że siądę tam jak już przyjdą, ale byłam strasznie zła ( a to było kilka lat temu ). Tak więc przyszli i przynieśli tymbarka i mama mnie już usadowiła koło siebie , co nie było jej na ręke.......po otwarciu tymbarka pyta się mnie co mi pisze a ja patrzę i widzę napis " usiąż w tym rogu, nic ci nie będzie " normalnie w szoku byłam .....i musiałam usiąść w tym rogu...... następnie ; dostałyśmy z mamą zaproszenie na ślub do przyjaciółki domu. a z racji tego , iż mama aktualnie nie miała pieniędzy postanowiła nie jechać. poza tym nie chciała iść samotnie ( bez pary ) i wszystko było już ustalone , że nie jedziemy jak ta przyjaciółka naprawdę przekonywała nas abyśmy się jednak pojawiły na ślubie ok , ok .... poszłyśmy ! na miejscu mama otwiera tymbarka , a na kapslu piszę ; " już myślałam , że nie przyjdziesz " i jak tu w to nie wierzyć opisałam się troszkę... sorry ( ja tak mam ) Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: ja to miałam jaja z tymi kapslami xD 16.11.10, 15:57 wczoraj jak żaliłam się że mam jebni... nauczycielke od matmy: ''dość narzekania'' kiedyś : "zrobisz mi malinke?" (przy tym prawie sie zachłysnęłam tymbarkiem) jak miałam na w-f nauczyć sie mostka z ''pozycji stojącej'' (jak to mój pan od wfu ujął) : ''da rade'' było jeszcze kilka: "uśmiech to podstawa'' ''zgadnij'' ''przytuuul'' ''kiedyś cie znajde'' ''nie zostawiaj mnie'' ''masz słodkie myśli'' ''taniec z wiśniami'' ''oł noł'' ''myśl pozytywnie'' ''powiedz co czujesz'' ''zrywamy się?'' ogółem dużo tego było Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka. . 16.11.10, 16:04 nie wierzę w wasze niektóre historie. xD a ja miałam dużo fajnych kapsli . : D Odpowiedz Link Zgłoś
ania36 Re: ja to miałam jaja z tymi kapslami xD 16.11.10, 16:04 Koleżanka miała do mnie przyjś uciekł nam autobus to poszłysmy po tymbarka a tu drugi autobus uciekł otwieramy a tu "myśl pozytywnie" Odpowiedz Link Zgłoś
zaprzepaszczona Same Difference 16.11.10, 16:04 I jeszcze kiedyś, jak pokłóciłam się z przyjaciółką i otworzyłam tymbarka to pisało :" Nie strzelaj focha". Odpowiedz Link Zgłoś
julka_th Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 16:14 ja nie mam jak razie ulubionego ale mam m.in napisy takie jak: - nie ma rzeczy niemożliwych - patrz na znaki -spójrz w niebo - bez komentarza - life goes on heh ;;p Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja :P 16.11.10, 16:29 Jakiś tydzień temu mięliśmy ślubowanie -.- no i szłam z kumpelami i kupiłam sobie tymbarka . pomyślałam, o chłopaku który mi się podoba, co on do mnie bo się dziwnie lampi i wgl. otwieram a tu : " A gdybyś był mną ? ?" nie no myślałam, że padnę. tak samo raz byłam smutna i otwarłam i pisało "coś pozytywnego " a ogólnie to mam mało na razie, bo zbieram krótko : = To da się zrobić . = Zaklepane . = Bez Ciebie To nie to samo . = Naturally . = Oł Noł = takie słońce mam narysowane uśmiechnęte : P no i te dwa co wymieniłam wyżej ;d Odpowiedz Link Zgłoś
slomka98 dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooooo!!!!!!!!! 16.11.10, 17:20 Mój kolega kiedyś kupił tymbarka i jak już go wypił to dał mi kapsel ,,Nikomu cię nie oddam'' Moja psiapsióła cały dzień nawijała o chłopaku który jej się strasznie podoba.Od samego rana jej słuchałam.W pewnym momencie zapytała mnie : -Co ja mam z tym fantem zrobić? Ja otworzyłam tymbarka i czytam ,,Kochaj, to fajne jest!'' Moja kumpela niedawno mówi (o tym samym z resztą chłopcu) : - Ej noo... Natalia weź , czy on się do nas odezwie ? Ja odkręciłam tymbarka i mówię : ,,CIERPLIWOŚCI'' Wszystkim dziewczynom podoba się pewien blondyn z przeciwnej klasy... koleżanka ostatnio stwierdziła że on to musi mieć tych dziewczyn dość.Otworzyłam tymbarka a tam taki tekst : ,,Tańczący z wiśniami'' Śmiałam się że my to takie wiśnie on jeden musi się z nami męczyć Ostatnio zastanawiałam się czy podkochiwanie się w pewnym chłopaku ma jakiś w ogóle jakiś sens i miałam na korku : ,,no sad goodbyes'' Albo Tomek mówił o tym że na dyskotece nagrywali kolegę jak tańczył... odkręciłam korek i mówię z niedowierzaniem : ,,Jestem zsokowany'' Odpowiedz Link Zgłoś
slomka98 Re: dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooooo!!!!! 22.11.10, 16:05 Ostatnio miałam na korku ,,ZRÓBMY COŚ GŁUPIEGO!!!'' A dziś ,, Atak morderczych całusków'' Odpowiedz Link Zgłoś
frau_jonas Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 16:41 Ja kiedyś miałam na kapslu: "Wyjdziesz za mnie?" Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:03 najfajniejsza była dla mnie jak miałam gwiazdkę i uśmiechnięte słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
collins - 19.12.10, 15:15 Oj tak, pełno, np. moja przyjaciółka stwierdziła, że ten brunet o zielonych oczach zaczaruje każdą. Poszłyśmy kupić tymbarka, a tam: wystarczy jedno słowo za zielone oczy. Nie chciałam iść na matematykę, moje pierwsze wagary = stres. Nie wiedziałam co mam robić, kupiłam więc tymbarka, a tam: czysty spontan, kochana. Okej. Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:07 a ja dzisiaj przeczytałam "ŁAP OKAZJĘ!", nie wiem czego to może dotyczyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
emila Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:08 Jak kiedyś wracałam do domu ze szkoły z trójką z matmy i z smuy\tną miną, to na tymbarku pisało: Uśmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna. Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:10 nie wiem , bo mam ich dużoooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
lost_in_life Re: Kapsle z Tymbarka :P 24.11.10, 18:27 Kiedyś myślałam o jakimś chłopaku, otwieram, patrzę, a tu: "Ochota na mnie?". Zachłysnęłam się i oczy mi się zrobiły jak pięciozłotówki. Albo [dawno, dawno temu] podobał mi się chłopak, który miał zielone oczy, a na kapslu: "Za zielone oczka". "Jeszcze jeden?" ; dd albo miałam serduszko narysowane. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:15 ja nad morzem miałam : "nie opuszczaj mnie" - wyglądało na to, żebym nie wyjeżdżała - i chętnie bym tam została ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:26 mam strasznie dużo kapsli z tymbarka , ale mam 1 fajny .. coś w stylu ; "wypito mi brata" Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:39 ja jak kiedyś otwierałam , to mi sie wylało wszystko na łóżko , a na kapslu było 'o noł ' XD Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:52 Byłam spragniona, a na kapslu pisało ' uzależniam . ' Odpowiedz Link Zgłoś
sylwusiasta Re: Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 17:56 ogólnie mam ich trochę xd bo je lubię i zbieraamD najfajniejsze jest to ,ze te teksty tak fajnie się wpasowują w sytuację np.: niedawno miałam mega fazę na 39 i pół,oglądałam odcinki w necie ,no i kupiłam tymbarka a tam " Zabiorę cię właśnie tam ! a Darek w tym serialu to śpiewał<3 albo: moja koleżanka miała opis z magią,nie pamiętam dokładnie,a na kapslu miałam : "Magia istnieje" albo : miałam fazę i cały czas mówiłam mrrrrrał otwieram tymbarka ,a tam : "Mój ty tygrrrrrrrrrrrrrrrrrrysie mrrrrrrrrrrr..." Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Kaple z Tymbarka :P 16.11.10, 18:04 najlepsze to : " MASZ CI BABO POMARAŃCZE " . Leżę normalnie jak to sobie przypominam, AHAHAHAHA XD Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Kaple z Tymbarka :P 17.11.10, 20:59 ''zrywamy się?'' " miętolove ' " tyle na ciebie czekałem . " " wreszcie jestem " " tymbark wakacyjnie " " wszystko mi mówi że mnie ktoś pokochał " i jeszcze wiele innych bo ja często pije tymbarka. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: Kaple z Tymbarka :P 20.11.10, 21:55 ja miałam: kiedyś cię znajdę ! a moja kumpela miała raz serduszko narysowane ;d Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: Kaple z Tymbarka :P 21.11.10, 22:05 dzisiaj byłam u babci w odwiedzinach i strasznie mi się nudziło. otworzyłam tymbarka, oczywiście arbuzowego hah, to na korku pisało "co ja tutaj robię?!", zgadzało się haha Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Kaple z Tymbarka :P 21.11.10, 22:12 nie wiemm, dziś miałam "siemanko" , podoba mi się "i <3 NY" albo "<3" (<3 chodzi o serduszko ale tu nie zrobie) haha Odpowiedz Link Zgłoś