Dodaj do ulubionych

urodziny ; ) heeelp ; D

16.11.10, 17:22
kociaki słuchajcie jest jedna spr i polega na tym że moja koleżanka ma urki i nie wiem co jej kupić ;/
ma 15 lat i interesuje sie muzyką tańcem - coś w tym stylu . a i lubi słonie ; )
tyle wiem .
urodziny są w piątek - 19.11 napiszcie co kupić najlepiej jeszcze dziś .
naprawde HELP ! ; D
a jak zapytałam się co chce to ona "nie wiem , obojętne , ale nie chcę żadnych miśków i zestawów"
a nie przyjdę bez prezentu bo nie wypada .
w ostateczności to dam kasę bo czaSAMI na urodzinach dają .
z góry dzięki za pomysły .
a i jbc to nie usówać wątku ; D : )
Obserwuj wątek
    • miki124 Re: urodziny ; ) heeelp ; D 16.11.10, 17:27
      kup jej jakąś fajną płytke może jej ulubiona kapela
    • karolina1997 Re: urodziny ; ) heeelp ; D 16.11.10, 17:30
      może kup płytę jakieś gwiazdy którą lubi?
    • deedee Re: urodziny ; ) heeelp ; D 16.11.10, 17:31
      a i jeszcze lnteresuje sie modą . to może jakąś bluzke ?
    • szalona_fanka46 Re: urodziny ; ) heeelp ; D 16.11.10, 17:34
      Może jakąś szklaną figurkę typu 'tancerka'.? Albo płytkę z muzyką jej ulubionej kapeli/wykonawcy.
    • zelaaa Re: urodziny ; ) heeelp ; D 16.11.10, 17:38
      mogłabyś kupić jej np. płytę , choć wiem że są dość drogie , ale na pewno by się ucieszyła z płyty swojego ulubionego zespołu lub wykonawcy wink może być też jakaś fajna figurka słonia , jak je lubi , albo może jakaś książka na temat tańca , albo może film , sama nie wiem , mogła by też być jakaś koszulka z fajnym nadrukiem związanym z tańcem , muzyką , na allegro są takie wink możesz też kupić najzwyklejsze rzeczy , takie jak dezodorant, perfumy, kolczyki, chustka ... mam nadzieję że pomogłam kisswinkbig_grin
    • qwerty_ Re: urodziny ; ) heeelp ; D 16.11.10, 17:47
      Jeśli w twoim mieście jest sklep "Flo" to zajdź tam :p zawsze znajdziesz tam coś fajnego. Jeśli nie to zastanów się może nad jakimś ciekawym drobiazgiem... Ja zazwyczaj jak nie wiem co komuś kupić, to po prostu chodzę po sklepach i jeżeli coś mi wpadnie w oko, to kupuję wink
    • chocolatex Re: urodziny ; ) heeelp ; D 16.11.10, 18:06
      Bluzka, płyta ulubionego wykonawcy, książka, perfum, może coś potrzebuje, jakiś krem czy coś. Powiedz jej że bez prezentu nie przychodzisz na imprezę i ma ci powiedzieć co chce, czego potrzebuje. Musisz być poważna w tym momencie to zrozumie że nie żartujesz i może się dowiesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka