18.11.10, 20:00
hejka, zawsze jak zaczynam pisać z kolegami na gg albo na czymś innym to brakuje mi tematów, sciana

mogłybyście podać jakieś tematy??
o czym mogę z nimi pisać??
wy też nie wiecie o czym pisać z kolegami?
Obserwuj wątek
    • famous_ash Re: koledzy! 18.11.10, 22:42
      czasami mam tak że rozmowa się zacina i cisza tongue_out
      ale najczęściej tematy same przychodzą, możesz z nimi pogadać o ich zainteresowaniach, szkole, itd.
    • asia.xx Re: koledzy! 18.11.10, 22:58
      hejj to zalezy z kim rozmawiam tez tak mam czasami wink

Ale ja gadam np. o plotkach w szkole (heh ich to pewnie malo interesuje)
      alboo zapytaj sie ich co lubia robic itp. wink
    • kropeczka23 Re: koledzy! 18.11.10, 23:01
      Trochę dziwne pytanie ale jak już tu jestem to podpowiem;
      oo szkole..kartkówka jakie poprawne odp... i więcej pomysłów nie mam xdd
    • nicoole O szkole.. zainteresowaniach.. znajomych.. 20.11.10, 17:44
      wydarzeniach..
    • caterina97 Re: koledzy! 20.11.10, 19:08
      hah, zdarzyło mi się to kilka razy. ale chłopcy lubią, jeśli pytasz ich o różne rzeczy i pokazujesz, że ci zależy :3 . pytaj o szkołę, sporty, o muzyce, opowiadaj o koleżankach, o śmiesznych rzeczach. on pewnie odwdzięczy Ci się tym samym ; )
    • by_moonlight Re: koledzy! 20.11.10, 23:55
      Hmm... Ja raczej nie mam jakiś większych problemów. Ostatnio z kolegą gadałam o muzie z lat '80. wink Bardzo ciekawy temat. xD Możesz rozmawiać o tym, co się wydarzyło w szkole, czy gdzieś ostatnio byliście, jakie filmy są w kinach itp.
      Kiedy ja np. piszę z kimś na gg i 'zapada cisza' to czasem wyszukuję na YT jakąś fajną piosenkę/teledysk/kabaret czy cokolwiek, wysyłam linka i pytam się czy mojego rozmówcę to ciekawi albo śmieszy. On/ona odpowiada i próbuję dalej ciągnąć rozmowę. Jest naprawdę wiele tematów. Najczęściej same przychodzą. wink
    • miley o znajomych.., zainteresowaniach 26.11.10, 18:27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka