dagmarka1998 18.11.10, 20:00 hejka, zawsze jak zaczynam pisać z kolegami na gg albo na czymś innym to brakuje mi tematów, mogłybyście podać jakieś tematy?? o czym mogę z nimi pisać?? wy też nie wiecie o czym pisać z kolegami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
famous_ash Re: koledzy! 18.11.10, 22:42 czasami mam tak że rozmowa się zacina i cisza ale najczęściej tematy same przychodzą, możesz z nimi pogadać o ich zainteresowaniach, szkole, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.xx Re: koledzy! 18.11.10, 22:58 hejj to zalezy z kim rozmawiam tez tak mam czasami Ale ja gadam np. o plotkach w szkole (heh ich to pewnie malo interesuje) alboo zapytaj sie ich co lubia robic itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: koledzy! 18.11.10, 23:01 Trochę dziwne pytanie ale jak już tu jestem to podpowiem; oo szkole..kartkówka jakie poprawne odp... i więcej pomysłów nie mam xdd Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole O szkole.. zainteresowaniach.. znajomych.. 20.11.10, 17:44 wydarzeniach.. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: koledzy! 20.11.10, 19:08 hah, zdarzyło mi się to kilka razy. ale chłopcy lubią, jeśli pytasz ich o różne rzeczy i pokazujesz, że ci zależy :3 . pytaj o szkołę, sporty, o muzyce, opowiadaj o koleżankach, o śmiesznych rzeczach. on pewnie odwdzięczy Ci się tym samym ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: koledzy! 20.11.10, 23:55 Hmm... Ja raczej nie mam jakiś większych problemów. Ostatnio z kolegą gadałam o muzie z lat '80. Bardzo ciekawy temat. xD Możesz rozmawiać o tym, co się wydarzyło w szkole, czy gdzieś ostatnio byliście, jakie filmy są w kinach itp. Kiedy ja np. piszę z kimś na gg i 'zapada cisza' to czasem wyszukuję na YT jakąś fajną piosenkę/teledysk/kabaret czy cokolwiek, wysyłam linka i pytam się czy mojego rozmówcę to ciekawi albo śmieszy. On/ona odpowiada i próbuję dalej ciągnąć rozmowę. Jest naprawdę wiele tematów. Najczęściej same przychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś