eweel95 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 19:41 1. najbliższej osobie na świecie, ale nie powiem kto to . 2. nie 3. tak 4. nie wiem. 5. Swithfoot 6. rozczochrane włosy, wory pod oczami. 7. chyba nie. 8. myję ręce albo przytulam się do psa 9. robię głupie miny do wszystkich ; D 10. wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
justinlove1994 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 19:58 1.Gdybyś miał/a przywrócić życie jednej osobie, która już nie żyje, kto by to był? Mojej najukochańszej babci na świecie lub dziadkowi, który zmarł, gdy miałam 3 latka 2.Rozebrał/a byś się do playboya za milion złotych ? Nie, chyba nikt nie chciałby mnie widzieć nagiej 3.Gdybyś dostał/a kopertę z datą twojej śmierci, otworzyłabyś ją ? Szczerze mówiąc, to nie wiem, ponieważ i tak kiedyś umrę, a gdybym otworzyła, to pewnie bym była przestraszona i przygotowywałabym się do śmierci 4.Do czego byłabyś zdolna, aby dostać wejściówkę na meet&greet ze swoim ulubionym zespołem? Wielu rzeczy 5.Gdybyś dostała możliwość wyjechania w jakąkolwiek trasę koncertowa, z jakim zespołem/artystą pojechałabyś najchętniej? Hmm, nie wiem. Może Black Eyed Peas, Justin Bieber, Lady GaGa... 6.Spójrz teraz za siebie. Co widzisz? Komodę, na której stoi drukarka, a obok leżą książki 7.Spróbowałeś kiedykolwiek kleju, korektora lub jakiejś innej dziwnej rzeczy? Kleju ( kochałam go XD ), długopisu i mazaków 8.Co robisz od razu po powrocie ze szkoły? Przebieram się i siadam na Facebooka, żeby nakarmić zwierzaka XD 9.Masz jakiś głupi nawyk z dzieciństwa? Jeżeli tak to jaki? Strzelanie kostkami w palcach, mam to do dziś 10.Co wkurza cię najbardziej? Rodzice, zwracający uwagę lub wyjście do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 19:59 1. Kurt Cobain, chciałabym być na jego koncercie. 2. istnieje taka możliwość. ale zależałoby to od wielu czynników. 3. jasne. bo i tak nie wierzę w takie rzeczy. 4. lepiej nie wiedzieć 5. Bring Me To Horizon albo Escape The Fate. 6. znów cały dzień się leniłam i siedzę w piżamie ;x 7. zależy co rozumieć pod pojęciem dziwne. 8. zdejmuję płaszcz? i rzucam na łóżko torbę oddychając z ulgą. 9. mania liczb podzielnych przez 3 *_* 10. chamstwo i smsy od pijanych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
kempiorek08 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 20:07 1. Moja ciocia. 2. Nie 3. Tak 4. Do stnia w kolejce po bilet xd 5. Yyy.. jeśli chodzi o to czy bym pojechała to tak. 6. Łóżko 7. Nie 8. Myje ręce 9. Nie xd 10. Gdy ktoś mi przerywa jak nie skonczę mówić i gdy ktoś mnie okłamuje Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 20:15 1.nie mam zielonego pojęcia, chyba moja babcia jedna. 2.nie. 3.nie. 4.aż tak mi na takich rzeczach nie zależy ;p ale jeżeli już to pobiłabym wszystkich innych chętnych, oczywiście tak żeby mi się nic nie stało, i żeby policja czy co innego mnie nie złapało :d 5.Placebo tudzież Fall Out Boy. 6.regał z książkami. 7.możliwe że kiedyś tak. 8.myję ręce haha xd ale na serio, a potem zasiadam w kuchni i odpoczywam chwilę, chyba, że ktoś podaje mi już obiad 9.możliwe że tak, ale zazwyczaj sama nie zauważam nawyków u siebie xd 10. że mój tata nie chce mi kupić psa hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
misialina12 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 20:30 1.Mojemu dziadkowi : ) 2.Nie mam pojęcia ^^ 3.Tak. 4.Zjadłabym psią karmę xD 5. z Miley Cyrus lub Lady Gagą . 6.Okno 7.Kleju .. 8.Wychodzę z psem na spacer : *** 9.Obgryzam paznokcie : ( 10.Wkurza mnie jak ludzie oceniają ludzi nie znając ich ( nie ocenia się książki po okładce ) Odpowiedz Link Zgłoś
ania2005 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 20:29 1. Moja babcia.. 2. Sama nie wiem, wątpię. 3. Nie. 4. Do wszystkiego.. 5. Ashley Tisdale 6. Ściana, obraz . 7. Nie , nigdy. 8. Segreguję książki, zeszyty.. na te w których mam pracę domową i te z których muszę się pouczyć, pakuję się na następny dzień i wchodze na internet . 9. Nie, raczej nie 10. Ludzie, którzy oceniają kogoś po wyglądzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 20:53 1. Znajomy. 2. Nie. 3. łoo.. pewnie nie, chociaż może tak.. boże nie mam pojęcia. ;o 4. zależy. ;dd 5. 30STM / Paramore. 6. szafkę. 7. kleju w zerówce, łeee. -.- 8. witam się z psem. ;* 9. nie mam. 10. moja siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont ... 21.11.10, 21:09 1 a takiej jednej 2 eee..?! 3 no ba 4 ojj do wszystkiego 5 dużoo tego 6 ściane ze skórą dzika buahhaha nie no serio 7 klejuu blee 8 jem obiad czasami albo czytam książke 9 a ja nee wiem 10 łańcuszki ten na nk lub gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 `teraz jaa 21.11.10, 21:15 1. nie wróciłabym nikomu życia, skoro ta osoba zmarła to widoczne tak musiało być i tyle. A poza tym nie chciałabym przeżywać po raz kolejny utraty tej osoby. 2. nie, obrzydza mnie takie coś 3. nie 4. nie wiem 5. Eminem 6. okno 7. zakładam ze jak byłam mała to tak ;d 8. idę do pokoju rzucam torbę w kąt i mówię " Boże ale tu syf" 9. jak robię herbatę to daje najpierw cukier a potem cytrynę, inaczej nie wypiję bo mi nie smakuję xD 10. tacy co myślą ze zjedli wszystkie rozumy a na świecie są tylko z powodu pękniętej gumy ! dziękuje za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 21:26 1. wujkowi<3 2. nie :d 3. nie 4. włamać sie ? ;d ha 5. rbd ale już ich nie ma . 6. ściane i zdj xd 7. noo , niechcący -,- nabój do pióra .. 8. włanczam telewizor i laptopa 9. nie 10. nauczyciele ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mala661 Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 21:38 1. Dziadziuś. 2. To zależy. 3. Jasne ! 4. Mogłabym czekać w kolejce nawet cały rok ! 5. Nie mogę się zdecydować. 6. Siostrę. 7. Nie. 8. Słucham muzyki. 9. Śpię z ukochanym Kubusiem Puchatkiem ! 10. Ludzie, którzy nie myślą o nikim innym niż o sobie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 21:49 1.Gdybyś miał/a przywrócić życie jednej osobie, która już nie żyje, kto by to był? Mój dziadek, którego nawet nie zdążyłam poznać, ale pomimo tego bardzo go kocham. 2.Rozebrał/a byś się do playboya za milion złotych ? Nie wiem, trudno mi powiedzieć, ale raczej nie. 3.Gdybyś dostał/a kopertę z datą twojej śmierci, otworzyłabyś ją ? Tak, po pewnym czasie tak bo ciekawość by mnie zeżarła. 4.Do czego byłabyś zdolna, aby dostać wejściówkę na meet&greet ze swoim ulubionym zespołem? Nie mam pojęcia, wyrzekłabym się komputera na pół roku, haha. 5.Gdybyś dostała możliwość wyjechania w jakąkolwiek trasę koncertowa, z jakim zespołem/artystą pojechałabyś najchętniej? Nie mam pojęcia, trudne pytanie jak dla mnie. 6.Spójrz teraz za siebie. Co widzisz? Telewizor! 7.Spróbowałeś kiedykolwiek kleju, korektora lub jakiejś innej dziwnej rzeczy? Nie, ale klej wąchałam, nie powiem, że nie. xD 8.Co robisz od razu po powrocie ze szkoły? Odrabiam lekcje, jem obiad. 9.Masz jakiś głupi nawyk z dzieciństwa? Jeżeli tak to jaki? Chyba nie... 10.Co wkurza cię najbardziej? Udawana 'miłość', bo tak na prawdę gó... wiemy (nastolatki) o miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
dlovato_jb Re: Trochę inne pytania... ;d 21.11.10, 22:06 1.Zbyt prywatne 2.nie 3.po co? 4..nie wiem 5.Z paramore 6.moją siostrę ..niestety 7.nie 8.wchodzę na komp. 9.nie 10.Ludzi którzy sobie wymyślają coś czego np.Ja nie zrobiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowaa kliik. ;d moje odpowiedzi ; )) 22.11.10, 19:14 dlaczego miałabym nie odpowiedziec ? ; ] 1. bratu.. [*] 2. czemu nie.. ;d 3. pewnie ! 4. do wieelu bardzo szalonych rzeczy. xd 5. z Rihanną. ;d ^ ^ 6. łóżko ;p 7. kiedyś całowałam się z klejem ^^ i wciągnęłam do buzi nabój do pióra ;p < szczerze to to wcale nie jest takie złee. ;d ale pizzy czy frytek nie przebije ! ;p > 8. włączam kompa, nk, kotka i yt ^^ 9. nw. ;p 10. jak ktoś mówi albo pisze "żal" ;| , jak ktoś strzeli focha i nawet nie powie o co bg. i mówi " ty już dobrze wiesz o co chodzi " , jak tutaj na kotQ dziewczyny mają pytania np. "jak usunąć ciąże " czy cos takiego.. to dziewczyny od razu wypytują a po co ci to i wgl. ;| pytają ? widocznie są bezradne a po co im to ? nie powinno cie to obchodzic ! ;/ potrafisz pomóc ? podziel się swoim pooglądem nie umiesz ? morda ! ;| to tyle ! ;p lukac na mój prof.. i zapraszaac !! : P caałuski. ;** :d Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Trochę inne pytania... ;d 22.11.10, 19:22 Nie, nie odpowiem, przykro mi 1. to moja prywatna sprawa foch 2. nie wiem, jestem niezdecydowana 3. a w życiu!! kurczę, te pytania są coraz gorsze boję się!! 4. a co to meet&greet ? 5. z tokio hotel 6. eee moją przyjaciółkę wiesz 7. nie, ale spróbowałam dropsów od mojej świnki morskiej 8. sprawdzam czy w domu nie ma ukrytych płatnych morderców 9. wchodzenie na kotka 10. te pytania Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Trochę inne pytania... ;d 22.11.10, 19:22 1.Mój dziadek 2.Nie. 3.Nie. 4.Nie wiem ;p 5.z Paramore 6.Ehm..oparcie od kanapy?? 7.Nie,chyba nie... ;p 8.Zdejmuję buty ;p 9.Chyba nie. 10.Głupie pioseneczki z Disney Channel,które śpiewają moje koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa.x33 Re: Trochę inne pytania... ;d 22.11.10, 19:26 1.Gdybyś miał/a przywrócić życie jednej osobie, która już nie żyje, kto by to był? Dzidek od strony taty. Chciałabym go poznać. 2.Rozebrał/a byś się do playboya za milion złotych ? Nie . 3.Gdybyś dostał/a kopertę z datą twojej śmierci, otworzyłabyś ją ? jasne ; dd 4.Do czego byłabyś zdolna, aby dostać wejściówkę na meet&greet ze swoim ulubionym zespołem? Nie wiem... 5.Gdybyś dostała możliwość wyjechania w jakąkolwiek trasę koncertowa, z jakim zespołem/artystą pojechałabyś najchętniej? Bahamy + Justin Bieber ; dd 6.Spójrz teraz za siebie. Co widzisz? szafę . 7.Spróbowałeś kiedykolwiek kleju, korektora lub jakiejś innej dziwnej rzeczy? Nie ; dd 8.Co robisz od razu po powrocie ze szkoły? zaglądam do lodówki XD 9.Masz jakiś głupi nawyk z dzieciństwa? Jeżeli tak to jaki? Nie wiem, chyba nie. 10.Co wkurza cię najbardziej? brak tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Trochę inne pytania... ;d 22.11.10, 19:35 1. Skomplikowana sprawa. Moja mama ma koleżankę, której córka urodziła się w tym samym roku, co ja, stymże umarła w wieku 5 lat na nowotwór. przywróciłabym jej życie, bo to niesprawiedliwe, że ona przeżyła tylko 5 lat, a ja żyję już czternaście. Mogłybyśmy się zaprzyjaźnić. 2. Nigdy w życiu. 3. tak. uważałabym to za zabobon. Otworzyłabyjm i potem bym się z tego śmiała. 4. Do niczego. Dla mnie to nie aż taki priorytet. Wystarczy mi, że mogę słuchać ich na słuchawkach. 5. To zależy, czy przeszkodziłoby mi to we wszystkich sprawach i odwróciłoby moje życie do góry nogami. Wtedy nie. 6. Moje niespościelone łóżko z rozgrzbaną pościelą. 7. Jednego i drugiego. Rózne były eksperymenty na świetlicy ;p 8. Zwykle odrabiam lekcje lub mam trening. 9. Obgryzanie paznokci. 10. Fałszywi lub zarozumiali ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Trochę inne pytania... ;d 22.11.10, 19:42 1. Kurt Cobain <3 2. no c; 3. nie , nie chciałbym tego wiedzieć raczej. 4. mogłabym zabić bimbera! ;D 5. 30 seconds to mars <3 . 6. łóżko , a na nim śpi mój piesiu (; 7. taak 8. jem obiad. 9. nie wiem ... 10. nastolatki , które są takie słit -.- fałszywi , fani zespołów ( które ja lubię ) . biberciu -.- i pewnie jeszcze tysiące rzeczy ale nie będę wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: Trochę inne pytania... ;d 22.11.10, 19:44 1.Nie ma tekiej osoby. 2.Nie , bardziej nie. 3.tak 4.hm.. I don't no. Nie ma tekiego zespołu dla którego zrobiła bym wszystko mam swoją godność. 5. Nie pjechała bym. 6. Biórko 7.Korektora nie ale wosku tak.;p 8. Idę coś zjeść. 9.Chyba żadnego nie mam 10. Nieszczerzy , dwulicowi ludzie (takcy jak A.O.) xD Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Re: Trochę inne pytania... ;d 22.11.10, 19:45 1. Piotr Łuszcz (Magik) <3 2. Never. 3. tak. 4. do wszystkiego! 5. Pokahontaz. 6. bałagan na łóżku. 7. niee 8. rzucam się na fotel. 9. nie, raczej nie. 10. niektórzy ludzie. PS: bardzo podobają mi się twoje pytania są takie ... inne.. Odpowiedz Link Zgłoś
silver_ Trochę inne pytania... ;d 22.11.10, 19:56 1 nikt 2 raczej nie 3 tak 4 do niczego specjalnego 5 gn'r 6 ściane 7 tak 8 odpoczywam 9 nie 10 głupota, dwulicowość, pozerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
avemetallica244 Re: Trochę inne pytania... ;d 22.11.10, 23:34 lieb_de_sekunde napisał(a): > Hej. Mam dla was 10 pytań. Odpowiecie? > > 1.Gdybyś miał/a przywrócić życie jednej osobie, która już nie żyje, kto by to b > ył? > 2.Rozebrał/a byś się do playboya za milion złotych ? > 3.Gdybyś dostał/a kopertę z datą twojej śmierci, otworzyłabyś ją ? > 4.Do czego byłabyś zdolna, aby dostać wejściówkę na meet&greet ze swoim ulubion > ym zespołem? > 5.Gdybyś dostała możliwość wyjechania w jakąkolwiek trasę koncertowa, z jakim z > espołem/artystą pojechałabyś najchętniej? > 6.Spójrz teraz za siebie. Co widzisz? > 7.Spróbowałeś kiedykolwiek kleju, korektora lub jakiejś innej dziwnej rzeczy? > 8.Co robisz od razu po powrocie ze szkoły? > 9.Masz jakiś głupi nawyk z dzieciństwa? Jeżeli tak to jaki? > 10.Co wkurza cię najbardziej? > 1.Cliff Burton 2.Nie 3.Tak, z ciekawości. 4.Do wszystkiego. ;D 5.Metallica 6.Mamę. xd 7.Tak...;D 8.Jem obiadek. 9.Nie mam. 10.Miley Cyrus i Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Trochę inne pytania... ;d 23.11.10, 21:05 1.Hmm... sama nie wiem... 2.Nie 3.Zawsze nie wiem jak mam odpowiedzieć na to pytanie baaardzo by mnie korciło aby otworzyć tą kopertę ale bała bym się .. i do końca swoich dni , żyła bym z tą presją a jak bym wiedziała że to już ten dzień to bym chyba umarła ze stresu xd . ale znając mnie... ciekawość nie pozwoliła by mi zostawić tej koperty w spokoju... 4.Do niczego , nie spotkam się z Eminemem , Miley Cyrus lub jaką kolwiek zagraniczną gwiazdą bo : a.)nie znam płynnie angielskiego b.)nawet nie wiedziała bym jak gadać z taką gwiazdą c.)nie pojechała bym tam gdzie dana gwiazda się znajduje a o tym żeby ona przyjechała do PL można by było tylko pomarzyć... . 5.Hmm... możliwe że była by to Miley Cyrus . 6.Ścianę ! 7.Taaak xd . ale przez przypadek xd korektor... 8.Ściagam buty.... 9.Nie chyba nie ; ]. 10.dużo rzeczy ale najbardziej chyba plotkowanie i mówienie zmyślonych rzeczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_x Re: Trochę inne pytania... ;d 26.11.10, 13:49 1. Moja chrzestna. 2. Tak. 3. Wolałabym sama się przekonać, kiedy umrę. 4. Do wszystkiego. 5. z Taylor Momsen, Mitchelem Musso, Miley Cyrus, Seleną Gomez i Ewą Farną 6. Widzę łóżko mojej mamy. 7. Kiedyś jak byłam młodsza, to próbowałam kleju. 8. Idę na komputer. 9. Obgryzanie paznokci i skórek oraz dłubanie w nosie, choć teraz wogóle nie dłubię. 10. Plotkowanie o mnie lub obrażanie moich ulubionych artystów. Odpowiedz Link Zgłoś
juulek Re: Trochę inne pytania... ;d 27.11.10, 12:53 1. Dziadek ! 2. Niee 3. Nie! 4. Do wszystkiego ! 5. B.o.B. 6. łóżko 7. Nom ;p 8. Jem obiad ;p 9. Nie mam ;p 10. Osoby, których nie znoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: Trochę inne pytania... ;d 27.11.10, 13:03 1. Eh, jest wiele takich osób. Ale najbardziej chciałabym przywrócić do życia moją babcię. 2. Nie. 3.Nie. 4. Nie wiem. Do wiele rzeczy w granicach rozsądku. 5. Paramore, One Republic. 6. Moje łóżko, szafę. 7.Nie. 8. Oglądam telewizję, wychodzę na dwór. 9. Śpię z przytulanką, przed snem wypijam szklankę wody. 10. Ignorancja, pycha, bawienie się uczuciami innej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś