emotkablackrous Re: Dredy!!! :) 01.12.10, 18:20 podobajom mi się goście z dredami ale moj chłopak mówił że to bardzo boli bo oni ci włosy spalają prostownicom od skury po końcówki i mówił mi że miał spalonom całom skure głowy auć Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Dredy!!! :) 01.12.10, 18:28 Moim zdaniem są obleśne. I u dziewczyn i u chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
xxdulxx Re: Dredy!!! :) 01.12.10, 18:29 Mi osobiście się nie podobają dredy . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
karate_kotek Nie!! 02.12.10, 14:24 nie!!!po pierwsze sa nie modne a po drugie wygladaja jak wlochate kluchy Odpowiedz Link Zgłoś
eche Re: Dredy!!! :) 03.12.10, 12:24 podobały mi się ale teraz juz bym za żadne skarby nie zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: Dredy!!! :) 03.12.10, 22:59 * nie podobają mi się. a w szczególności u dziewczyn, bo znam parę takich. szczerze? są ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Dredy!!! :) 03.12.10, 23:10 swietne są ;d jak bym w nich ładnie wyglądała to bym sobie zrobiła ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_s Re: Dredy!!! :) 04.12.10, 09:54 nie podobają mi się dredy. nigdy bym sobie nie zrobiła -.- Odpowiedz Link Zgłoś
marcella_ Re: Dredy!!! :) 04.12.10, 13:14 Osobiście mi się nie podobają . Okropne (;. Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: Dredy!!! :) 04.12.10, 13:20 fajne są ale ja bym sie odważyła na taka fryzurkę ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
ann_g Re: Dredy!!! :) 04.12.10, 13:20 Dredy są brzydkie i okropnie wyglądają szczególnie na dziewczynie!!!!!!!!!!!!1 Ktokolwiek o tym marzy życzę szybkiej zmiany zdania!!!!!!!!!11 Zapraszam na profilek!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso TU 04.12.10, 13:26 U nie których wyglądają fajnie. Ale ja się brzydzę . To jest kręcone na miodzie itd. Nie myje się tego i może coś się zalęgnąć, i taka jest prawda. Jeżeli ci się znudzą zostajesz bez włosów, bo nie ma innego sposobu. Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: TU 04.12.10, 22:45 mmoże sie nie znam ale ja mam jednego dreda i moge go myć i wgl mam po prostu natapirowane włosy i skręcone szydełkiem tylko przez tydzień nie mogłam go myć a tak to moge więc po co od razu mówić że śmierdzą wiem że są robione takie na miodzie czy czym ale niektórzy mają inne . A jak coś nie pasuje to sie nie udzielajcie . ja uwazam że to fajnie wygląda i wcale nie musi smierdzieć . No to wszystko co chciałam napisać . Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: Dredy!!! :) 04.12.10, 22:37 mi się dredy podobają ,ale takie cieniutkie. osobiście nie zrobiła bym sobie dredów . Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Dredy!!! :) 05.12.10, 19:36 Kiedyś widziałam taką babkę co u niej super wyglądały. Jak dla mnie dredy nie pasują każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
niula123 Re: Dredy!!! :) 09.12.10, 14:24 W ŻYCIU ! Dredy sa nie modne jak chcesz być cool. to zrób se bardziej fryzurkę emo ! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex moja przyjaciółka miała ... 09.12.10, 19:23 długo się robi, i trzeba o nie baaardzo dbać, specjalne szampony, odżywki etc . do tego jak sama nie umiesz podkręcać to nie ma po co robić bo włosy rosną szybko i trzeba te dredy podkręcać .. taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Dredy!!! :) 12.12.10, 16:33 jesli są odpowiednio zadbane to abrdzo mi się podobają jednak szkoda by mi bylo swoich włosów) Odpowiedz Link Zgłoś