werix3
22.11.10, 17:44
a więc założyłam ten wątek , ponieważ obejrzałam niedawno horror " Paranormal Acitvity " i ten kto oglądał ten film wie że głównie chodziło tam o jakaś zjawe , demona czy coś .. i chciałabym się dowiedzieć czy wy kiedyś też doświadczyliście takiego czegoś ...?.
ukazywały wam się jakieś zjawy , lub prześladowały was demony ?. zdarzyła wam się jakaś dziwna sytuacja która do dziś nie została wyjaśniona / lub została ?.
Chciałabym także znać wasze zdanie na temat demonów , zjaw itd. czy wierzycie .. czy też nie .. i dlaczego ; ) .
Ja osobiście ... nie doznałam takiego czegoś żeby mnie prześladował jakiś demon . Chociaż jak każdy posiadam takie coś w sobie co nazywa się strachem / lękiem itp. ii jak siedze sama w domu na piętrze to czasem boje sie zejść na dół , bo np. coś tam było słychać itp. No mam koszmary to też mi się zdarza , jednak nie pamiętam dokładnie kiedy to było ile lat temu itp. ale wiem że kiedyś miałam jakieś zwidy ... schodze na dół ,jest ciemno a ja mam tak bujną wyobraźnie że gdy zamykam oczy po chwili otwieram i patrze w tą ciemność , tak właściwie to nie wiem gdzie sie patrze i ukazuje mi sie jakaś zjawa .. ale to rzadko .
No rozpisałam się a teraz wasza kolej : ) .
+ nie wiedziałam jaką dać kategorię więc wybrałam filmy itp. odwołując się do tego filmu o którym napisałam na początku .
za wszelkie błędy czy coś przepraszam . ; ))