karolusia204 22.11.10, 19:07 Podacie mi tytuły piosenek przy których płaczecie lub jesteście zdołowani? Dziś mam zły dzień i potrzebuję takich piosenek. Wiem że pewnie było już dużo takich wątków ie chce mi sie i nie mam nastroju do szukania ich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ravenhatred Re: Piosenki do płakania 22.11.10, 23:07 Agathodaimon - Sacred Divinity Eternal Tears Of Sorrow - The River Flows Frozen Octavia Sperati - Don't Believe The Word I wiele utworów zespołu Paradise Lost... Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Piosenki do płakania 22.11.10, 23:20 może to trochę głupie, ale jak jestem w złym nastroju to słucham iry. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Piosenki do płakania 22.11.10, 23:28 Celine Dion - My Heart Will Go On + polska wersja tej piosenki Nigdy Więcej Nie Spotkamy Się - nie wiem jakiego zespołu, chyba PIN bodajże Guns n' Roses - Don't Cry i November Rain Odpowiedz Link Zgłoś
fuckingprinces Oł jea! xD 10.12.10, 21:53 "Somewhere" - Within Temptation "Everybodys Fool" - Evanescence Przy nich ryczałam jak dziecko xD Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 ... 28.12.10, 12:54 JB - down to earth , the collection , Pray . The Pretty reckles - you . ejj nie pamiętam dalej ; oo Odpowiedz Link Zgłoś
bellzia Re: Piosenki do płakania 22.11.10, 23:26 piosenki coldplay z polskich to ira Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso Re: Piosenki do płakania 23.11.10, 13:18 Celine Dion - My Heart Will Go On Miley Cyrus - The Climb Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Piosenki do płakania 10.12.10, 21:48 miley cyrus - when i look at you . Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou . 23.11.10, 13:29 Evanescence - My Immortal Avril Lavigne - Innocence RBD - Salvame Kate Alexa - Another Now Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Piosenki do płakania 23.11.10, 13:28 Within Temptation- Our Farewell Odpowiedz Link Zgłoś
nelly280 Re: Piosenki do płakania 23.11.10, 13:56 a fine franzy - almost lover nie ma nic lepszego do płaczu. wiem z doswiadczenia :p Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Piosenki do płakania 23.11.10, 14:14 Lifehouse - Broken Within Temptation - Memories Rammstein - Ohne Dich Green Day - Wake Me Up When September Ends Iron Maiden - Blood Brothers Iron Maiden - Out of The Shadows The Rasmus - Sail Away Nightwish - Sleeping Sun Sonata Arctica - Shy Metallica - Mama Said Odpowiedz Link Zgłoś
mellyx3 Re: Piosenki do płakania 23.11.10, 14:09 evanescence - bring me to life, red hot chili peppers - otherside, metallica - the unforgiven i nothing else matters. no i russian roulette Rihanny. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Piosenki do płakania 23.11.10, 18:05 hm. no to. Nirvana- Something In The Way. SlipKnot- Vermilion pt 2. The Rolling Stones- Angie. Soundgarden - Black Hole Sun. Pearl Jam - Jeremy. i wiele innych, które przywołują straszne wspomnienia i zachciewa mi sie pd nich po prostu ryczeć ;< Odpowiedz Link Zgłoś
pinkcaffe Re: Piosenki do płakania 28.11.10, 17:40 Najbardziej dołują mnie wolne i smutne piosenki Christiny Aguilery np. Hurt, You Lost Me itd. Poza tym Britney Spears - Everytime Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Piosenki do płakania 28.11.10, 17:45 miley cyrus the climb i ta z last song niewiem jak to się pisze więc napisze tak jak się wymawia am lukadiu Odpowiedz Link Zgłoś
blablablaa Re: Piosenki do płakania 30.11.10, 09:29 Vener&Nixon- Uścisk w sercu.<3! Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde a wiec... 30.11.10, 10:03 Listen to your hesrt -Dht Fur immer jetzt- Tokio Hotel I dont love you- ,My chemical romance Bihend blue eyes- Limp bizkit World bihend my wall- tokio hotel Everytime - Simple plan Nothing else matters-Metallica i wieeele innych Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa Scary kids scaring kids - watch me bleed 03.12.10, 19:25 nuta. zajebiste to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Piosenki do płakania 05.12.10, 10:56 Eisblube - Iceflowers Rihanna Milion Miles Away Amanda Seyfried Litle House Inna Fall Ja tych słucham najczęściej gdy mam zły nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
katyk . 05.12.10, 12:09 Vermillion Lies - "Bad Man" Placebo - "Pierrot the Clown", "Blind' Odpowiedz Link Zgłoś
jb...xddd Re: Piosenki do płakania 05.12.10, 12:20 Avril Lavigne - when You're gone - poryczałam się nie tylko przez piosenke , ale też przez teledysk Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Piosenki do płakania 05.12.10, 12:19 piosenki lifehouse, wiele. ale moje ulubione, np. 'everything', 'broken' czy 'you and me'. albo 'givin' up' miley cyrus. może.. 'little house' amandy seyfried, avril lavigne 'i'm with you', dżem 'do kołyski', paramore 'decode', 'spadam' pezeta, 'śmierć nas nie rozłączy' piha, 'kochana' grubsona.. nie wiem jaki lubisz typ muzyki ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Piosenki do płakania 05.12.10, 12:26 little house - amanda seyfried everytime - britney spears Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_ Re: Piosenki do płakania 10.12.10, 14:28 myslovitz - chciałbym umrzeć z miłości Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Piosenki do płakania 10.12.10, 21:53 Evanescence - My Immortal. Mam to na fonie i dzis cały czas słuchałam i płakałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Piosenki do płakania 10.12.10, 22:01 Ostatnio, kiedy byłam smutna słuchałam Evanesce - My Immoral oraz Christiny Aguilery - Beautiful. No i The All American Rejects - The poison. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaja220 Re: Piosenki do płakania 10.12.10, 22:01 wiem , że stare i to już legenda ale .. hah ale ta piosenka daje mi do rozumienia i z nią wiążą się moje najpiękniejsze wspomnienia Tomasz Karolak-zabiorę Cię . To nie jego piosenka , lecz jego wykonanie wymiata ! Odpowiedz Link Zgłoś
princii Re: Piosenki do płakania 10.12.10, 22:05 Chrześcijanin Tańczy XDD haha jołk. ogólnie piosenki 3 doors down Are U happy now ? almost lover everytime hurt stroy of my life Odpowiedz Link Zgłoś
elenadamon Re: Piosenki do płakania 14.12.10, 17:20 All I need - W.Temptation kocham tą piosenkę......... zawsze przy niej płaczę, bo znam angielski i ją rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan 'Nothing else matters' albo 'waking the demon' 14.12.10, 17:25 ta druga to tak bardziej do 'wyzycia' się ;D Odpowiedz Link Zgłoś
xzofijax Re: Piosenki do płakania 14.12.10, 17:28 Avril Lavigne - When You're Gone Paramore - Adore i All wanted Iga Porada - Mały książę i róża Friends - Zauczę Cię żyć Odpowiedz Link Zgłoś
yahaooo Re: Piosenki do płakania 14.12.10, 17:28 Kelly Clarkson-Because of you. Dosłownie ryczę przy niej, jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś