Dodaj do ulubionych

Prezent. Pomocy ! ;/

22.11.10, 20:01
Drogie kotkowiczki, mam wielką prośbę smile Mieliśmy w klasie losowanie paczek na Mikołaja wink Ja wylosowałam, że robię paczkę koledze i tu się pojawia problem .. ;/ Nie mam zielonego pojęcia co mu kupić. Macie jakieś pomysły? Bardzo proszę o pomoc i będę bardzo wdzięczna jak mi pomożecie. Z góry dziękuję kiss

P.S. Z tego co wiem lubi piłkę nożną, nie wiem czy to pomoże, ale zawsze jakaś dodatkowa informacja się przyda i ma 17 lat. ^^ A kwota na jaką się umówiliśmy z klasą to max. 30 zł..
Obserwuj wątek
    • miley_cliqua hmmm 22.11.10, 20:13
      17 lat? i jeszcze prezenty sobie robicie? big_grin
      no nie wiem , mioże koszulke z jakimś ciekawym napisem , wiesz teraz łatwo takie dostać big_grin
    • crezyyy Re: Prezent. Pomocy ! ;/ 22.11.10, 20:15
      Mam parę propozycji :
      - ciężarek
      - deskorolka ręczna (to jest taka mała, którą się robi triki palcami, fajna ;p )
      - piłka nożna
      - koszulka ulubionego piłkarza ? : D - NAJLEPSZE ! < 33 XD
      pozdro . ;*
      • miss_mimi094 `... 22.11.10, 20:20
        a jest raczej taki wyluzowany i z poczuciem humoru? czy taki zamknięty w sobie?
        • xaneczkax Re: `... 22.11.10, 21:19
          Wyluzowany i śmieszny big_grin Jak najbardziej. ^^ Dzięki wielkie za te wszystkie propozycje kochane <3
      • alexrusso Re: Prezent. Pomocy ! ;/ 22.11.10, 20:21
        koszulka z fajnym napisem
        kubek w kształcie piłki do nogi
        model do składania

a najlepiej byłoby skołować podpisy ulubionej drużyny ale z tym to powodzenia suspiciousbig_grinbig_grin
        • anahi26 Re: Prezent. Pomocy ! ;/ 22.11.10, 20:24
          Jestem wielką fanką piłki nożnej i mnie by bardzo ucieszyła bluzka piłkarska... jest ona gdzieś do 25 zł, bo parę ich mam, więc fajny przezent
    • kia Re: Prezent. Pomocy ! ;/ 22.11.10, 20:31
      są serio fajne koszulki ze śmiesznymi napisami np."nas pięknych jest mało", "szukam drugiej połowki, może być 0.7l" xd
      do tego jakies slodycze np.
      albo zapytaj sie go czego slucha i kup mu jakas plyte w empiku naprzyklad.santa
      • jonatte_ Re: Prezent. Pomocy ! ;/ 22.11.10, 20:33
        Zgadzam się z kia : )

Może też podpytaj jego/waszych kolegów.

Życzę powodzenia. serce
    • nastyangel Re: Prezent. Pomocy ! ;/ 22.11.10, 20:42
      A ile lat? to ważne. Kup mu coś w śmiesznych rzeczach, t-shirt z zabawnym napisem, kubek z jego idolem (tego to mam w chu..... po wszystkich wigiliach klasowych;p), albo coś w tym stylu.Liczy się gest, to nic takiego, wiesz... wink
      • donia.19 Re: Prezent. Pomocy ! ;/ 22.11.10, 20:51
        może sptaj jego kolegów .. napewno ci doradzą ... a jeśli liczysz tylko na siebie ..nie wiem...kup coś oryginalnego , fajnego ... co napewno go ucieszy big_grin
    • paulinkowa Re: Prezent. Pomocy ! ;/ 23.11.10, 19:24
      nie mam pojęciasad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka