natzal 29.11.10, 23:09 Może uznacie, że jestem głupia, ale nie wiem o co z tym chodzi ;] Jakie było tego przesłanie, znaczenie itd. ;p Ktoś wytłumaczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliiviia Re: Born this way 29.11.10, 23:12 w sumie to ja do końca też nie wiem. chyba ludzie wyjęli te karteczki i śpiewali z gagą piosenki, ona się wzruszyła i coś tam. nie wiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Born this way 29.11.10, 23:16 Dosłownie znaczy to 'urodziła się w ten sposób' a więc chodzi tu o to , że nieważne czy to się podoba ludziom czy nie, ale zawsze będziesz tą osobą która się urodziła-nikt nie zmieni tego, że jesteś jaka jesteś... mam nadziej, że mnie zrozumiałaś i, że pomogłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy klik. xD 30.11.10, 08:20 Born this way ponieważ tak nazywa się nowy album Lady Gagi, a fani wyjęli karteczki i zaczęli to śpiewać, a Gaga się wzruszyła i popłakała i przedłużyła swoje show i podawała fanom ręce, brała od nich misie a później je przytulała i OWINĘŁA SIĘ FLAGĄ POLSKI TO OŚWIADCZA, ŻE POLSKA PUBLIKA JEST NAJLEPSZA !!!! X33 Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Born this way 29.11.10, 23:18 kurde a ja jak zwykle źle przeczytałam haha xd nie wiem może fani chcieli przekazać w ten sposób jak bardzo kochają Gagęi jej muzykę... Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Born this way 30.11.10, 08:06 Ja nie wiedziałam o co w tym wszystkim chodziło i szczerze myślałam , że gaga udaje. Cóż tak niektórzy robią. Na demotach wszystki pisze....demotywatory.pl/2334497/Kolejny-dowod-na-to-ze-na Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Born this way 30.11.10, 08:12 AAhhh przesłanieee ! O matko , normalnee ! Nie mam pojęcia noo..... Fani zorganizowali zbiórkę po to aby Gadze pokazać , że myślimy o niej i lubimy ją. Tych karteczek było dość dużo więc mogła się wzruszyć. Chciali pokazać jej , że jest u nas naprawdę mile widziana Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Born this way 30.11.10, 08:40 przesłanie chyba po to aby gaga nas zapamiętała, chyba sie udało. a tak to osoby w pierwszym rzędzie po prostu wyciągały karteczki z tym napisem Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Born this way 30.11.10, 15:53 to była akcja. różne akcje są na różnych koncertach, polacy w sumie z nich słyną, bo co okazja, to nowa, specjalna akcja. służy to temu, żeby wykonawca nas zapamiętał, wzruszył się, ucieszył, zdziwił, pokochał polską publikę i wrócił za dwa tygodnie. XD 'born this way' to tytuł nowej płyty gagi, więc chodziło o to, żeby zrobić karteczki z tymi słowami, wyciągnąć je w górę i zacząć śpiewać. cała filozofia. jak widać, wiele to dało, bo to, jak gaga zareagowała można sobie już poczytać w internecie. c; ja byłam na dwóch takich akcjach: na muse na coke, gdzie były latarki i średnio to wyszło, i na katy perry, gdzie były serduszka i baloniki, i wyszło jeszcze gorzej. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Born this way 04.12.10, 16:12 Chodziło o to że tak nazywać ma się jej nowy album i fani przygotowali jej taką niespodziankę że czekają na ten album, na nowe piosenki itp. Odpowiedz Link Zgłoś