swetasna 03.12.10, 17:27 jest u was w szkole gazetka szkolna?? jeśli tak to jaka ?? kupujecie ją ?? a może jesteście szkolnymi dziennikarzami ?? wypowiadajcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ jestem naczelną. *chwalę się, o tak* 03.12.10, 20:10 i nasza gazetka jest bardzo fajna. <3 mamy wiele ciekawych działów, wywiady z nauczycielem, ploteczki, uwielbiam taką pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: gazetka szkolna 04.12.10, 16:12 U mnie na holu wisi taka do poczytania w gablotce. Kiedyś drukowaliśmy gazetkę, czarno białą, na zwykłych a 4 , ale się nie przyjęło bo nie było chętnych zbyt wielu do jej kupna. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: gazetka szkolna 04.12.10, 16:17 W podstawówce był "kabaczek", ale szczerze mówiąc był naprawdę kiepski. Jakieś jesienne wiersze, zimowe krzyżówki. Słabe. W gimnazjum też coś jest, ale przyznam, że jeszcze nie czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ocenzurowanoxd TU < ! 04.12.10, 16:22 Ja wzeszłym roku pisałam w gazetce szkolnej ,ale w tym roku misię nie chciało isć . CZasami kupie ale i tak potem wisi na holu głównym w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
lov_aa Re: gazetka szkolna 04.12.10, 19:57 pff nie obchodzi mnie szkolna gazetka mam inne rzeczy na głowie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: gazetka szkolna 04.12.10, 23:12 u nas jest taka gazetka , w gim nigdy nie kupowałam takich gazetek ale u nas jest coś fajnego w tych gazetkach...kupon na niepytanie w kilka dni ;D. Odpowiedz Link Zgłoś