Dodaj do ulubionych

Wpadka w szkole :D

03.12.10, 19:46
Czy mieliście kiedyś jakąś wpadkę w szkole? Np. gdy zapytał was się coś nauczyciel a wy przed całą klasą powiedzieliście coś strasznie głupiego? big_grin
Jeśli tak, to jak o tym zapomnieć? tongue_out
Obserwuj wątek
    • olciaaa03 kiedyś strasznie zorałam banie facetowi od histy 03.12.10, 19:53
      • alusiekk Re: kiedyś strasznie zorałam banie facetowi od hi 26.12.10, 16:38
        kichnęłam w bardzo dziwny sposób,cała klasa się śmiala. ;Pheh razem z nauczycielem. ; P i powiedziałam przy pani cos w stylu: "podiluzują dupę" xDD ^^
      • rockmanka Re: kiedyś strasznie zorałam banie facetowi od hi 27.12.10, 18:09
        koleżanka miała powiedzieć praktykantowi o najwybitniejszych ludziach polskiego renesansu.
        powiedziała ; Kopernik , i ktoś tam ... iiii... zacięła się.
        miała powiedzieć "Jan Kochanowski" a powiedziała Jan .....yyyyy.... Jan..
        cała klasa pokazuje ; miłość , itp.
        ja pokazałam serce .
        powiedziała Jan Serduszko , praktykant lał z niej pół lekcjii ;]
    • zakochanie Re: Wpadka w szkole :D 03.12.10, 19:54
      tak na przyrodzie i mowiłam o klimacie lasów rownikowych "jest tam wilgotno, gorąco i...[i po dłuższym zastanowieniu] i sucho." wilgotno i sucho! kurde taka plama, haha. tylko ja moglam to wymyśleć. cała klasa w brecht. geograficzka to cały czas się śmiała. do dziś mi to wypomina, choć było to jakieś 4 lata temu xD
    • blondzia Re: Wpadka w szkole :D 03.12.10, 20:06
      Ostatnio na matmie się nauczycielka zapytała mnie ile jest 2 + 3 a ja siedziałam taka rozmarzona i w ogóle i myślałam ,że to trzeba pomnożyć i powiedziałam 6 a wszyscy zaczęli się śmiać i mówić weś liczyć nie umie a ja dodałam ,że myślałam że to trzeba pomnożyć a nauczycielka też się śmiała i coś gadała ,że wypłaty mi nie starczy w przyszłości chodziło jej o to ,że nie umiem liczyć uncertain .

I ostatnio z biologii poszłam do odpowiedzi i kazała mi wymienić kości trzewioczaszki i ja zaczęłam wymieniać i pokazywać na swojej głowie te kości aż w końcu pomyliłam się i powiedziałam tu jest kość polityczna oczywiście klasa chyba nie słyszała tego bo się nie śmiała tam oni to relaksowali się i nie interesowało ich to co ja mówię i w ogóle nauczycielka powiedziała ,że nazwę powiedziałam a powinnam powiedzieć potyliczna no ale z odpowiedzi dostałam pozytywną ocenę bo 5 big_grin .

I już nic sobie nie przypominam . Zawsze jak się powie coś głupiego to najlepiej się uśmiechnąć albo śmiać tam ja to z wszystkiego się śmieje więc u mnie nie ma problemu ,żebym się uśmiechnęła gdy powiem coś głupiego normalnie cieszy mnie wszystko idę do tablicy albo gdzieś w klasie i się śmieje nie wiadomo z czego już nie wspominają kiedy nauczyciel zrobi głupią minę bo wtedy się śmieje tak ,że szok tongue_out
      • mileyyyyy1998 Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 15:47
        tak no więc nudziło mi sie na muzyce więc zaczełam sobie przeglądać książke od muzyki i słuchaliśmmy w tym czasie jakiejś piosenki co ktoś śwpiewał jak skończył to pani zapytała sie co to był za głos no wiecie bas tenor i takie tam a przeglądając książke widziałam notatke bas
        więc zgłosiłam sie i powiedziałam to a cała klasa zaczęł sie śmiać
    • temptation Re: Wpadka w szkole :D 04.12.10, 12:53
      Yyy miałam parę głupkowatych tekstów które wypaliłam przed całą klasą ;d .
    • trufla Re: Wpadka w szkole :D 04.12.10, 16:40
      Czasami wypalę jakiś głupkowaty tekst przed całą klasą, ale zazwyczaj sama się z tego po porstu śmieję...
      • bella_swan_12 Re: Wpadka w szkole :D 04.12.10, 16:47
        przewróciłam się na schodach big_grin
    • coca. Wpadka w szkole :D 04.12.10, 16:50
      tak miałam, ale nie skomentuje tego tongue_out .

kwiatchoinkasanta
      • pola16 Żeby tylko raz, ale trzeba śmiać się razem z innym 04.12.10, 16:59
        a nie będą się tak nabijać długo... Zresztą trzeba mieć w sobie jakiś dystans do własnej osoby.
    • linda Re: Wpadka w szkole :D 04.12.10, 17:01
      Oczywiście ! xD ale nie będę tego publikowała xD
    • beemazzy Re: Wpadka w szkole :D 04.12.10, 17:02
      ostatnio.. o matko, to było straszne xd. mojego kolegi nie było w szkole, a potrzebna była jego data urodzenia do egzaminu próbnego. nie było w klasie dziennika.
      PANI ; może ktoś wie, kiedy Kuba ma urodziny?
      JA ; 6 marca.
      PANI ; skąd wiesz?
      JA ; a, bo kiedyś byłam w nim zakochana.
      haha, jak cała klasa ryknęła śmiechem XD. ja w ogóle o tym nie myślałam, po prostu tak mi się powiedziało XD.
    • katy_j.b. O taaak ;) 04.12.10, 17:07
      My mamy takiego młodego idiotę od historii. Ostatnio gadaałam z koleżankami, zrobiłam kilka kroków tył i komuś z całej siły przywaliłam. Ja na to : Ło Matko!
      Odwróciłam się, patrzę, a to on! Wybąkałam coś w stylu Przepraszam i pobiegłam za kolegą.
      To jedna z moich najgorszych kich. indifferent
      • kitek14 Re: O taaak ;) 25.12.10, 20:24
        Ja raz o mało co nie dostałabym drzwiami od jednego nauczyciela piwo
    • aparatkaa. Re: Wpadka w szkole :D 25.12.10, 20:34
      ostatnio opowiadałam koledze , że na konkursie z reilgii [o, ironio] dwóch chłopaków się pobiło i jeden spadł na podłogę , a drugi kopnął go w krocze *_* przyjechała karetka i wgle . potem ja opowiadałam o tym takiemu karolowi i on do mnie : a ty wiesz jak to musiało boleć ? ja : wiem. on z kolegą : hahahaha big_grin ja : znaczy nie wiem big_grin i też śmiałam xDD trzeba mieć dystans xd. było jeszcze kilka innych wpadek . jak na geografii pokazywałam na mapie gdzie jest ukraina . tez wszyscy śmiali . i tak nigdy nie ogranę geografi sciana ;D . coś tam jeszcze kminiłam , ale już nie pamiętam xd
    • marsjanka115 x__x 26.12.10, 15:10
      leżenie na koledze na szkolnym hallu scianascianasciana
    • milenka452 Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 15:16
      a bo to raz taka wpadka mi się zdarzyła ?! XD o jejku zapomną ludzie wink trzeba życ dalej XD big_grin
    • mish Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 15:17
      Na fizyce kolega się odwrócił i mnie zapytał o odpowiedź do zadania. Spojrzałam na zadanie i mówię: No przecież to jest banalne, jeden razy pięć to sześć {...}
      • mish Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 15:18
        A jeszcze w podstawówce na przyrodzie szukałam Francji w Ameryce ;d
    • sholi_12_ Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 15:22
      Ja jeszcze jak na razie nie zaliczyłam żadnej wtopy .brawo
    • laurilla Ja tak samo - miałam,ale nie powiem.;-) 26.12.10, 15:24
    • hayley28 Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 15:28
      ja raz dostałam drzwiami w twarz i miałam ogromnego guza na czole i jeszcze banda metalów z trzeciej klasy nabijała się ze mnie... masakra
      • arriane_ Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 15:36
        Coś było,ale sobie nie przypominam.
    • mysky A ja... --> 26.12.10, 15:43
      Gdy facetka od geografii spytała 'Jak człowiek bada Ziemię?' odpowiedziałam 'Jak umiera' O_O
      Nie wiem czemu... Zamyślona byłam. xd
    • serduchowo Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 15:49
      no więc kiedyś naoglądałam się milionerów. na drugi dzień pani z od geografii zadała mi pytanie, na które nie znałam odpowiedzi. no to powiedziałam zupelnie nieświadomie "a moge pytanie do publiczności?" cała klasa potem mówiła żebym do milionerów poszła big_grin
    • harrypotterxd Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 15:55
      wiesz u mnie w szkole nauczyciel przyłapał mnie że całuje się z chłopakiem XD po prostu się nie przejmuj big_grin
    • paramore_love33 Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 16:21
      Miałam indifferent Nap przyrodzie. Pani wskazała na mapę i spytała się mnie co to jest. A ja wtedy myślałam o niebieskich migdałach i odruchowo odpowiedziałam "To jest takie brązowo-pomarańczowe pole na mapie" uncertain Cała klasa się ze mnie brechtałasurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurpriseddevil
      • blondi_girl Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 16:30
        cZasami cos tam się zdarza. Kiedyś się zamyśliłam na lekcji, a nauczyciel zadawał klasie jakieś pytanie i ja w tym moim zawiasie zaczęłam coś tam do niego bredzić. nie mógł się opanować ze śmiechu do końca leckji. ;D
        Ale ogólnie jak zaliczę jakąś wtopę to też mnie to śmieszy i nie muszę jakos panicznie starać się żeby wszyscy o tym zapomnieli ;p
        • maarcelkaa >>TUTAJ<< 30.12.10, 11:37
          Na historii facetka kazała mi pokazać starożytne (jakieś miasto a ja patrząc na mapę zauważyłam plamę a to było to miasto nie wiedząc odp;,, ktoś se tu rzygnął.?''
          A cała klasa : heh.!big_grinbig_grin
          choinkasanta

• not4u_boysxd Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 16:40
      kiedyś jak pani wyszła po dzienniki do pokoju nauczycielskiego to ja (bardzo mądra i normalna dziewczyna , taak) zaczęłam tańczyć przed klasą..i nie zauważyłam że pani stoi przed drzwiami i patrzy się na mnie jak na nienormalną. Cała klasa nic mi nie powiedziała a ja tańczyłam jak głupia... to był wstyd xd

• forever_alone Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 16:51
      zostałam przyłapana na piciu alkoholu w szkole xD porażka -,-
      ogólnie sporo tego było, ale myśle, że trzeba mieć dystans do siebie ;d
      • soulik. Re: Wpadka w szkole :D 26.12.10, 17:01
        Wywaliłam się na schodach. Niejednokrotnie.. big_grin.
        Ii przewróciłam jakąś małą dziewczynkę.xDD
        Albo zabiłabym się przez własną torbę. Na chemii to było. Położyłam torbę obok ławki ,Poszłam do śmietnika ,Wróciłam ,I się poślizgnęłam na pasku od tej torby. Wszyyscy widzieli. big_grin.
    • collins . 26.12.10, 21:59
      Ja nie, ale moja koleżanka. To była biologia. Banalne pytanie, a mianowicie: Co pokrywa skórę żółwia? Ona - kompletny stres. W końcu powiedziała, ale co? No to, że żółwia pokrywa sierść. Dostała 3+, ale potrafiła się z siebie śmiać. I dzięki niej mieliśmy wesołą lekcje do końca! (:
      • goofy. . 26.12.10, 22:00
        A żeby to raz. wink
    • impressive duużo tego było ; d 26.12.10, 22:39
      Ostatnio siedze na reli i gadałam chyba z 5 osobami , i powiedziałam " boszz dostane co najmniej 1 " .. do dziś mi to wypominają i się śmieją big_grin

Na muzyce spadłam z krzesła, wszyscy się śmieli , a ja omało co nie połamałam ręki -.-

Dużo tego było .. ale już nie pamiętam xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka