03.12.10, 22:29
Mam taki jednen ''malutki'' problem. Mam nadzieję, że mi pomożeciewink
wydaje mi się, że był już taki temat ale.....

No to zaczynam.
Jest w szkole pewien chłopak. Jest w moim wieku ale chodzi do innej klasy. My się w ogóle nie znamy. Ostatnio zwróciłam na niego uwagę. Nie powiem spodobał mi się bardzo. I tu rodzi się problem. Nie wiem co mam zrobić.
Na 100% do niego nie zagadam. Ja względem facetów to jestem bardzo nieśmiała. Więc ta opcja odpada.
Moje 2 ''koleżanki'' z klasy do znają. No właśnie. ''Koleżanki''. Nie za bardzo za nimi przepadam. Ani one za mną. Więc poznanie przez koleżanki też odpada.
GG jego nie zdobęde. Nie mam jak. A nawet gdybym je miała to wątpie, że odważyłabym się mu coś napisać. Nie wiem co ale coś mnie hamuje. Może to obawa przed wyśmianiem ( wiem to takie typowe. myśl, że nie wyśmieje. ale obawa jest. nie potrafie jej zniszczyć).

Macie jakieś pomysły jak mogłabym go zdobyć?
Z serca dziękuję za każdą odpowiedź. kiss serce

Jak chcecie to kosz.
Obserwuj wątek
    • lykke_li Re: Chłopak. 03.12.10, 23:13
      wiec tak.. w jaki sposob mozesz go poznac?? niewiem, moze 'obserwuj' go na przerwie .. zobacz z kim sie zadaje , moze tak sie o nim czegos wiecej dowiesz (moze okazac sie znajomym twoich znajowmych).. ja np jak mi sie podobal jakis chlopak a nie wiedzialam jak do niego zagadac to jezdziłam na hale, bo on tam jezdził(oczywiscie dziewczzyny tez były) ... noi tak jakos sie udało smile przedewszystkim odwagi!!! jesli bedziesz niesmiala nie bedzie sie dalo wiele zrobić ...

co jeszcze.. no nie wiem moze pusc mu jakies spojrzenie czy cos..zeby tez cie zauwazyl;D haha niewiem;p

powodzenia;***
    • monik4 Re: Chłopak. 03.12.10, 23:17
      Sprobuj zagadac co ci szkodzi xd
    • cukierkow_a Re: Chłopak. 03.12.10, 23:29
      Znany i sprawdzony sposob podkij sie i porpostu na niego wleć a gdy na niego wlecisz udawaj niezdarna osobei oczywisice przepros za zajście a do pszeprosin uzyj uroku osobitego ;p

Pozdrawiam.
    • siobhan6 Re: Chłopak. 03.12.10, 23:35
      Bądź tam gdzie on[ w tych mniejscach].
      obsewuj go, i nie odwracaj wzroku jak sie spojzy.
      moze jakis kumpel zalatwi numer.?

ale najważniejsze jest to żeby się przełamać.
      wierz mi. ja tez mialam z tym ogromne problemy, ale raz, potem drugi i trzeci i jakoś się powoli rozkręcam.

powodzenia życzę kociakukiss***
    • olciaaa03 dziewcczyno !!!!! 03.12.10, 23:46
      ogarnij sie do cholery!!
      Niby on Ci się podoba i wgl. ale jego GG nie zdobędziesz bo coś tam... nie zagadasz bo coś tam.. gdyby Ci zależało to już dawno byś zagadała
      Co ty myślisz że my jakieś indijańskie czary Ci odprawimy i nagle chłopak będzie twój?!sciana
      • rose_alie Re: ... 04.12.10, 00:12
        Zgadzam się w stu procentach z olciaaa03...
    • sailor_venus Re: Chłopak. 04.12.10, 00:18
      Chcesz rady? To ją dostaniesz. A raczej porządnego kopa w zadek. Wkurzają mnie takie laski: co mam zrobić, chciałabym, a boję się. Ile Ty masz lat na miłość boską? 12? Wybacz nie sprawdziłam, bo mi się nie chciało. Ale naprawdę to żenujące. Dziewczyna powinna umieć walczyć o swoje prawa. Nie można czekać na cud, bo może się wydarzy. Niestety nie będę sypać dobrymi radami, jak jakaś pieprzona Wróżka Zębuszka, albo inny szajs tego typu. Prosty i czytelny przekaz. To jest najlepszy motywator.
    • izoolka Re: Chłopak. 14.12.10, 22:40
      powiem Ci tak..najgorsze co może być to obawa przed wyśmianiem..ja mam tak przez pewnego chłopaka z przeszłości i przez to zniszczyłam kontakt z moim ideałem kolesia bo nie powiedziałam otwrcie co czuje.;/
      a co do tamtego gościa to uśmiechaj sie ładnie.^^ możesz wpaść na niego niechcąco, zapytać o godzine tongue_out nie wiem cokolwiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka