mulberry 04.12.10, 08:22 Jesteście mi w stanie powiedzieć czy Ten szalik jest oryginalny ? + co o nich myślicie (: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bellacullenx podróbka 04.12.10, 11:23 szaliki burberry sa świetne ale ten to podróbka - patrz na metkę, i kratę Odpowiedz Link Zgłoś
mulberry Re: podróbka 04.12.10, 12:24 bellacullenx napisał(a): > szaliki burberry sa świetne > ale ten to podróbka - patrz na metkę, i kratę dziękuję (: Odpowiedz Link Zgłoś
mulberry + 04.12.10, 12:24 Po czym poznać oryginał , i czy w Polsce można dostać i za ile ? (: Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: + 04.12.10, 12:41 oryginalne szaliki można kupić w sklepie Peek&Cloppenburg Odpowiedz Link Zgłoś
mulberry Re: + 04.12.10, 13:09 bellacullenx napisał(a): > oryginalne szaliki można kupić w sklepie Peek&Cloppenburg dziękuję Ci, na prawdę mi pomogłaś <3 Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Hm, wydaje mi się że... 04.12.10, 13:18 ...niestety podróbka. Burberry trudno rozpoznać, ale na metce raczej nie mają "made in england" o ile dobrze pamiętam. Najpewniejszym sposobem jest pobawić się w oglądanie pasków, ale na allegro to raczej niemożliwe. Sama mam szalik Burberry i jestem zadowolona, w Poznaniu i Warszawie znajdują się sklepy z oryginałami Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 mam oryginalne ale ten niestety jest... 06.12.10, 15:45 podróbkom...dlaczego??właśnie z powodu pasków,opakowania(w sklepie Burberry są beżowe opakowania ze złotym tym gościem...zawsze zapominam nazwy)...i ta metka jest dość dziwna...także odradzam zakupu... Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Burberry Original nie znacie się 06.12.10, 22:56 Burberry to angielska firma, wiec co się dziwić metką . Poza tym to typowy deseń Burberry łatwo rozpoznawalny. Ma wszystko co powinien mieć oryginalny produkt etykietkę matkę i oryginalne pudełko. A Burberry to wcale nie tak droga firma, na wyprzedażach idzie kupic dobre rzeczy za grosze. Sama mam buty, za które dałam 50 funtów. Pracownicy dla Burberry mają spore zniżki, i dużo tam polaków, wiec kupują a potem wystawiają na aukcje.Jak idzie kupić taniej to poco przepłacać Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 no chyba ty się nie znasz 11.12.10, 21:31 scarrlet napisał(a): > Burberry to angielska firma, wiec co się dziwić metką . Poza tym to typowy dese > ń Burberry łatwo rozpoznawalny. Ma wszystko co powinien mieć oryginalny produkt > etykietkę matkę i oryginalne pudełko. A Burberry to wcale nie tak droga firm > a, na wyprzedażach idzie kupic dobre rzeczy za grosze. Sama mam buty, za które > dałam 50 funtów. Pracownicy dla Burberry mają spore zniżki, i dużo tam polaków > , wiec kupują a potem wystawiają na aukcje.Jak idzie kupić taniej to poco przep > łacać ja mam pełno rzeczy tej firmy...i ten szal jest na 100% podróbką..także wybacz...ale to chyba ty się tu nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
patina_13 Re: Szalik Burberry 04.12.10, 16:14 moja mama taki ma xD mi się on podoba ;p Odpowiedz Link Zgłoś
deklove Re: Szalik Burberry 06.12.10, 15:27 To ma byc orginalne?? What? Zwykła krata do tego podrobiona. Poprzedniczki napisaly gdzie szukac Odpowiedz Link Zgłoś
cameron zwyczajny, do oryginalności mu brakuje. 06.12.10, 15:42 chyba, że chodziło ci o oryginalność w sensie firmy. cóż, to raczej podróbka, dziewczyny już mówiły do jakiego sklepu należy się udać. na pewno będzie to porządny szalik : > Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: Szalik Burberry 06.12.10, 15:44 mi wydaje się żę skoro w firmowym sklepie to raczej nie podrubka i nie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 07.12.10, 11:00 Zgodzę się z poprzedniczkami, co do oryginalności tego szalika. Btw. cholernie mi się on podoba c: Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa Szalik Burberry 08.12.10, 20:49 Nie wiem czy markowy ale oryginalny to na pewno nie. Na twoim miejscu nie kupowałabym szalika przez internet za 250 zł, gdy wszędzie takich pełno w cenie 30. Jeśli tak bardzo ciśnie Cię na metkę to kup w internetowym sklepie tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolajna....96 Re: Szalik Burberry 08.12.10, 20:58 Obrzydliwy.. ale jak kto woli ;p Odpowiedz Link Zgłoś