Dodaj do ulubionych

Jaki jest wasz cel w życiu ?

• theblackone. Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 05.12.10, 14:58
      Skończyć obecną klasę z paskiem,
      Skończyć gimnazjum z paskiem,
      Dostać się do fajnego liceum,
      Skończyć liceum z paskiem,
      (nawiasem mówiąc, jak parę razy się powie 'z paskiem' to brzmi bardzo śmiesznie)
      Dostać się na fajne studia,
      Skończyć fajne studia,
      Nakręcić filmy, dużo filmów.
      Wygrać jakąś nagrodę związaną z filmami, marzy mi się Sundance, choć to wydaje się prawie niemożliwe.
      Nie wiem. Się zobaczy.
      I najważniejszy, choć dość banalny cel: chcę być szczęśliwa.
    • cukiereczek.. Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 05.12.10, 15:04
      chciałabym być najlepszą koszykarką w drużynie, która grała by w WNBA big_grin ołjeea big_grin xd
    • czekomaniaczka Dziennikarstwo 05.12.10, 15:07
      No to, żeby nasza gazetka dalej była najlepsza w Polsce!
      Nie pisać testów gimnazjalnych, bądź napisać, ale z dobrym wynikiem.
      Liceum, studia, miłość, praca w gazecie....

Po prostu, chcę pisać. I grać w tenisa. To najważniejsze.
    • cookie18 Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 05.12.10, 15:09
      chciałabym być chirurgiem , i zrobie wszystko by nim być : )
    • lady_cat Jaki jest wasz cel w życiu ? 05.12.10, 15:17
      Trudne to jest pytanie .
      Ale wiem, że chciałabym :
      *Obejść choćby 1 km muru chińskiego ,
      *Zwiedzić bardzo dokładnie Hiszpanię, szczgl. Barcelona, Madryt + Walencja,
      *Zobaczyć Davida Villę ,
      *Przynajmiej raz skoczyć na bungee ,
      *W jakikolwiek sposób pomóc dzieciom z Afryki .

Ale z takich bardziej powazniejszych, to ... chciałabym schudnąć, dobrze się wykształcić , mieć super męża i dzieci.
      Dążę do szczęścia, choćby miało trwac 1 minutę . Dążę do pomocy drugiemu człowiekowi . A przede wszystkim dążę do miłości, drugiego człowieka .
      • aden.xd Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 05.12.10, 16:09
        moim celem jest:
        dobrze się uczyć, ogólnie
        zdać mature na tyle, by dostać się na AM w wawie lub na uniwersytet jagielloński także na medycyne, nauczyć się japońskiego, pojechać do Japonii, Nowego Jorku... no i potem... nie wiem, może rodzina? zobaczy się big_grin na razie trzeba skończyć gimnazjum potem liceum, a dopiero potem myśleć o prawdziwej przyszłości. ale wiem,że będę dążyła by spełnić te marzenia ze wszystkich swoich sił ^ ^
    • playtime Re: nie oczekuję wiele... 05.12.10, 19:20
      A może zbyt wiele...Chcę po prostu być?
    • katiediamond Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 07.12.10, 21:57
      Moim celem, jest znalezienie celu w życiu. Naprawdę. Niby mam marzenia, ale nadal nie wiem co chcę robić w życiu tak naprawdę.
      Na pewno chciałabym założyć rodzinę mieć 2-3 dzieci i mieszkać w jakimś wielkim mieście. Znaleźć fajną pracę, która będzie przyjemnością, a nie przykrym obowiązkiem.
      I skreślić wszystkie punkty z mojej listy rzeczy, które chcę zrobić przed śmiercią.
    • jamajka. Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 07.12.10, 22:05
      Nie będę pierniczyła, że niby chce jakiejś super pracy. Kto by nie chciał...
      Uważam, że najważniejsze to dążyć do własnego szczęścia...
    • werka197 Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 07.12.10, 22:14
      Do bogactwa i szczescia =)
    • bull_ Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 07.12.10, 22:26
      dać radę w sobotniej olimpiadzie i mieć laureata z fizyki, dzieli mnie od tego jeden krok jak mi się nie uda to se strzele w łeb c;
    • dacey ooo ! 07.12.10, 22:28
      do wakacji ! ; ) jak na razie ! ;d.
      a tak wgl chciałabym być DJką. Ale nie wiem jak się do tego zabrać . Haha.
    • buziaczek1995 Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 07.12.10, 22:31
      chce wyjechać w przyszłości z Polski, byle gdzie...chciałabym też być dobrym człowiekiem mającym jakiś system zasad moralnych czy coś i nie być bezduszną świniąl..a czy będę woźną czy profesorką nie ma wtedy większego znaczenia.
    • myslicielka123 Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 08.12.10, 17:04
      chcę dostać się na dobre studia a wcześniej zdać maturę na niebylejakim poziomie. potem praca w jakiejś firmie(też niebyleco) ale chce ją dostać sama a nie "po znajomości" potem spełnieniem pierwszego morzenia będzie stołek prezesa czegośtam lub własny biznes. a potem spełnianie dlaszych marzeń czyli podróże (najlpesza byłaby dookoła świata) obowiązkowo wyspa Bali. potem wyjazd do ameryki na dłużej( NY lub LA ewntualnie LV) i poznanie kogoś sławnegosmile no i oczywiście dom(duży, w nowojorskim stylu) z basenembig_grin

ale do ameryki to pojechać MUSZĘ-przynajmiej na trochęsmile
      • ta_obca Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 08.12.10, 17:13
        chciałabym dobrze napisać maturę. potem dostać się na filologię angielską albo niemiecką. chciałabym zostać tłumaczem przysięgłym i wyprowadzić się na stałe do USA.
    • xxxnikusxxx +. 08.12.10, 17:24
      do perfekcji chciałabym dążyć.
    • sweet_dreams13 Hmmm, a więc... 08.12.10, 17:36
      Ja jestem uczeniicą II klasy gim. Więc priorytetem jest dla mnie nauka i dąże do dostania sie do b. dobrego LO z profi. dziennikarskim, a póxniej bd dąrzyć by studiować najlepiej za granicą big_grin
    • seneka4 Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 08.12.10, 20:57
      dążę do szczęścia ,spełnienia i miłości. chciałabym żeby mnie ktoś w końcu pokochał jaką jestem i akceptował wszystko bez wyjątku. I nigdy nie zostawił. ;c
    • genowefka Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 08.12.10, 21:04
      Jak napewno dążenie do perfekcji, ale jak narazie moim celem jest takie wygięcie się do tyłu, aby głową dotknąć tyłka ;p
    • blackout_ życ tak, aby... 08.12.10, 21:04
      .. na łożu śmierci czuc się spełnionym, i niczego nie żałowac.
      Miec męża, dzieci swoje, i adoptowac dziecko. Wybudowac rodzicom piękny dom, i pomagac im na starośc, miec dobrą prace, a najlepiej zostac politykiem, ale takim, który naprawi nasz kraj, o! i Będzie zapisany dzięki swoim wyczynom zostanie zapisany na kartach historii.
    • emilka11 Moje marzenie ? ;>> 08.12.10, 21:06
      Ja STRASZNIE bym chciała występować w teatrze muzycznym xDD
      Strasznie ^^ I wg robić w przyszlości na 100000000000% coś wspólnego ze śpiwem <33
    • oliiviia do czego chce dążyć, hę? 08.12.10, 21:11
      tak w sumie... to do niczego. co będzie to będzie, nic na siłę. ;p
    • cameron radość życia. niestety, wiele mi brakuje. 08.12.10, 21:21
      żyć pełnią życia, przezwyciężyć wyolbrzymione lęki do rzeczy nowych.

• kochhaniex3 Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 08.12.10, 21:24
      Poznać wspaniałego mężczyznę . Założyć rodzinę . Spełnić się zawodowo . No i uszczęśliwiać innych smile
    • gazowa Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 08.12.10, 21:25
      mój główny cel to go sobie nie spieprzyć bo życie jest tylko jedne
    • karoola.006 studia. ; p 08.12.10, 21:35
      jeśli nie dostanę się w przyszłości na dobre studia, to kompletnie nie wiem co będzie dalej ze mną.

wiem, najlepszej figury na świecie nie mam, najpiękniejsza nie jestem, ale zostać modelką to moje wieeelkie marzenie . ! < 3 mam nadzieję, że się spełni . wink
      • brokatowa_ :) 09.12.10, 12:58
        Ja marzę , żeby kiedyś zostać weterynarzem < 3
        • clover1 Ja dąże do... 09.12.10, 15:44
          szczęścia,tylko tyle mi potrzeba.
    • karmel_ Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 09.12.10, 15:50
      dążyć i iść dalej. mieć kochającą rodzinę i dobrą pracę.
      • caughtupinyou Re: Jaki jest wasz cel w życiu ? 09.12.10, 16:12
        Obecnie to dostać się do dobrego liceum, a potem zdać na weterynarię. (;
        Potem się pomyśli. suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka