Dodaj do ulubionych

Obraziła się za uczciwość .

06.12.10, 19:43
Moja kuzynka ma kolegów. Ostatnio starała się okłamać ich, że chce się zabić, uciec z domu i łyka tabletki. Sprawa jest na tylke poważna, że uwierzyli. Kazała mi kłamać, że uciekła i jej nie ma. Chłopacy uwierzyli i już chcieli jechać(mieszkają kilka km dalej), ja wtedy powiedziałam prawdę, że to było jedno wielkie kłamstwo. Wybaczyli mi, ale ona zaczęła się ze mną kłócić, że tyle pracy włożyła w to kłamstwo, że jestem poje**** i dla niej nie istnieje. cry Czy to naprawdę ja zawiniłam, przez to że chciałam być uczciwa? Powinnam ją przeprosić?(próbowałam już, ale ma mnie w dupie)
Co powinnam zrobić??
Obserwuj wątek
    • lolla107 Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 20:05
      Jest ktoś.? xdd .
      • serduchowo Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 20:11
        bez urazy ale masz troche nienormalną kuzynkę.
        myślę że takie dziecinne kłamstewka niech se zostawi dla siebie bo jeszcze by poszli na policjię i dopiero by było... myślę że nawet nie powinnaś jej przepraszać
        dostała nauczkę uncertain
        • nikt. Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 20:13
          dobrze zrobiłaś.
        • luflee. e. 06.12.10, 21:06
          nie, nie przepraszaj jej. nawet nie wie, idiotka, jak mogło się to dla niej skończyć. po prostu chciała zwrócić na siebie uwagę tymi kłamstwami, miała nadzieję że jak tak powie to wszyscy nagle się nią zainteresują. dostała lekcję. no i dobrze zrobiłaś. c;
      • werona112 Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 20:32
        Pojebana cool
        Miej ją w dupie, nie zasługuje na znajomość z Toba kissbig_grin
    • quelle x3 06.12.10, 20:13
      ja na twoim miejscu nic bym im nie powiedziała ,
      bo to jej sprawa i kłamstwo kiedyś i tak by się wydało .
    • cotton.caandyy. Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 20:25
      dobrze zrobiłaśbrawo tak jak ktoś wyżej pisał: co by było gdyby oni poszli na policję? W końcu sama zrozumie swój błąd i Cię przeprosi ;pp Jeśli nie to [bez urazy] ,ale masz dziwną kuzynke scianasciana
    • dychaa Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 20:26
      Ja tylko powiem , że nie mieszałabym się w tę sytuację . Zostawiłabym to w spokoju i to ona może miałaby problemy później . A ty nie musiałabyś się przejmować jak teraz . Ale stało się moim zdaniem odczekaj jakiś czas później spróbuj z nią pogadać i wytłumacz że chciałaś dobrze dla niej i dla innych .
    • jade To miej też dziołchę w dupie i tyle! 06.12.10, 20:29
      To ona zawiniła zdecydowanie! Jej koledzy by po prostu byli zrobieni w trąbę. A takie żarty ? To nie jest śmieszne. Ile ta twoja kuzynka ma lat ? uncertain Dzieciak ( bez obrazy oczywiście ).
      • lolla107 Re: To miej też dziołchę w dupie i tyle! 06.12.10, 20:54
        Oczywiście że bez obrazy jade . Ma 13 lat . Ale niestety ona jak i wszyscy u mnie w mieście zachowują się jak dzieci.
        Mogłam się w to nie mieszać, ale zrobilam a dopiero później myślałam. Ważne jest chyba że się przyznałam.
        No ale cóż macie racje.
        Totalna olewka.
        • lolla107 Re: To miej też dziołchę w dupie i tyle! 06.12.10, 20:54
          Aaa... I dzięki dziewczyny kisskiss
          • jessicakaulitz Re: To miej też dziołchę w dupie i tyle! 06.12.10, 20:59
            Bardzo dobrze zrobiłaś! Poza tym, kto normalny stroi sobie z kogoś takie żarty??
    • mweezy . 06.12.10, 21:02
      Czy twoja kuzynka nie cierpi czasami na jakieś zaburzenia osobowości czy coś w tym stylu? Pytam serio, to nie jest żadna złośliwość. Uważam, że jak najbardziej nie powinnaś jej przepraszać. Postąpiłaś zgodnie ze swoimi przekonaniami, nie jesteś odpowiedzialna za jej zachowania.
    • dosia321 Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 21:04
      Dobrze że im powiedziałaś prawde, powiedz o tym chłopakom jak się zachowuje po tym twoja kumela, zobaczymy za kim będąindifferent
    • lov_aa Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 21:08
      dać sobie spokój skoro tobie chłopacy wybaczyli a jej nie to możesz pokazać ,że nie wie co straciła obrażając się na Ciebie ..;p
      lub jak tak bardzo zależy ci na przyjaźni z nią to możesz przekonać jakoś chłopaków żeby oni jej wybaczyli może znowu zaczniecie się przyjaźnić .. ;]
    • cariette Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 21:11
      Nie , nie powinnaś jej przepraszać , moim zdaniem postąpiłaś prawidłowo , więc się nie przejmuj kiss
    • newborn. . 06.12.10, 21:11
      Nie masz za co przepraszać.
      To chyba ona jest poje,bana.
      Skąd w ogóle takie pomysły ?!
    • szalony_chomik Dobrze zrobiłaś ! 06.12.10, 21:12
    • nuisance Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 21:15
      czemu skłamała?
      pogadaj z nią, powinno jej przejść, zresztą wina nie leży po Twojej stronie.
    • jb002 Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 21:15
      Widocznie ma nie pokolei w głowie.
      Ja bym nie przepraszała.
    • lilly4 Re: Obraziła się za uczciwość . 06.12.10, 21:16
      wiec zacznijmy od tego ze ta twoja kuzynka jest jakas psychiczna chyba ^^ po jaka cholere wymysla takie brednie i jeszcze cb w to wciaga ? heh moze chce zwrocic na sb uwageeee... ale to nie jest dobry sposob .... mam propozycje .... OLEJ JĄ JAK ZMADRZEJE TO SIE DO CB ODEZWIE smile
      • szalony_chomik a tak wgl... 06.12.10, 21:29
        to twoja kuzynka chyba nie zdawała sobie sprawy że oni mogli pójść na policję i to by dopiero było. Powinna być ci wdzięczna za to że powiedziałaś prawdę !
    • blackout_ po co ona ich kłamała? 06.12.10, 21:24
      sama chyba jest jakaś nienormalna.. facepalm.. x_X
    • airplane_ wybacz , ale.. 06.12.10, 21:43
      taka przyjaciółka to nie przyjaciółka..
      ty też ją miej w dupie . a co ci tam .
      kiedyś jej przejdzie .
      dobrze zrobiłaś..
      też bym tak zrobiła .
      więc nie przejmuj się nią i luz .
      będzie git . zobaczysz ; dd

airplane_
    • alicecullen11 wejdz tu 07.12.10, 13:33
      nie przepraszaj jej! surprised chcialas byc uczciwaa ona chciala zaszpanowasshock jesli ona cie naprawde lubi nie obrazila by sie za to!confused miej ja w d****!brawo
      pozdrowienie dla wszystkich kotowiczekserceserce
      alicecullen11devil
    • ciapolka konfident 07.12.10, 13:39
      jestes konfidentem, ale ta twoja przyjaciółeczka ma nieźle w główce poprzewracane. sprowadź ją na ziemie, bo jak tak dalej pójdzie, to kogos sama zabije, żeby zwrócić na siebie uwage
    • piratka13 .. 07.12.10, 13:43
      Czy mi się wydaje czy ona jest pojebana ?
    • kasia_13 Re: Obraziła się za uczciwość . 07.12.10, 13:51
      Dobrze zrobiłaś, jeśli koledzy Twojej kuzynki włożyliby całe siły w jej poszukiwania miałabyś wyrzuty sumienia. Nie powinnaś jej przepraszać, bo teraz udowodniła Ci, że myśli tylko o sobie. Poza tym takie kłamstwa są bardzo dziecinne i niepoważne. Lepiej się nią nie przejmuj, może gdy się od niej odwrócisz zrozumie swój błąd.
      • rathbone Re: Obraziła się za uczciwość . 07.12.10, 13:56
        psycholka [kuzynka]
        zamiast ją przeparszać załatw jej jakiegoś psychologa...
    • seneka4 Re: Obraziła się za uczciwość . 09.12.10, 21:18
      Masz jebniętą kuzynkę. ;o
    • slodkiporanek Re: Obraziła się za uczciwość . 12.12.10, 19:07
      popiepszona ta twoja kolezanka.
    • olciaaa03 o boże 12.12.10, 19:12
      to ona jest pojebana że takie coś wymyśla a ty bardzo dobrze że powiedziałaś prawde!
      przynajmniej moim zdaniem! kiss
    • wera4 Re: Obraziła się za uczciwość . 12.12.10, 22:12
      Przepraszam że się tak wyrażam ale Twoja kuzynka ma tyle lat co ja a zachowała się jak kompletna idiotka !! (bez urazy) Wiesz nie martw się , dobrze zrobiłaś bo gdybyś też skłamała to nie wiadomo jakby się to skończyło !!! Inni by o Tobie pomyśleli , że jesteś nie dojrzała mając tyle lat i zachowując się jak taki ''bachor'' . (bez urazy pisałam to z nerwów)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka