musterious13 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 12:27 Ja nie zbyt ... Mam własną z której wszyscy się śmieją i mówią że jestem inna ale mi to pasuje ^^ Nie lubię być taka jak cała reszta ... ; / A za Bednarkiem też nie szaleje . Za reggae tym bardziej . gr Ale to moje zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_ Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 12:37 nie. w mojej szkole nie ma czegoś takiego, przynajmniej ja tego nie zauważam. choć fascynacja bednarkiem i tam dotarła, ale ja nigdy go nie lubiłam, więc mnie to za bardzo nie obchodzi ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
maja920 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 12:41 Heh wiedziałam że ten wątek bedzie na stronie kotka xD Odpowiedz Link Zgłoś
maja920 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 12:46 a jeśli chodzi o tego całego bednarka to za nim nieprzepadam Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ tu. 10.12.10, 12:56 hahaha ta jasne, teraz każdy mówi jaki to nie jest oryginalny a na żywo o dziwo tego nie widać. każdy ulega modzie, ale w różny sposób, jedni ulegają właśnie 'Bednarkomanii', a inni robią co innego. dziewczyny, nie zgrywajcie takich wielce innych, bo to robi każdy, czyli ulegacie modzie. ja sie przyznaję, że czasem robię to, co inni to chyba normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa ;> 10.12.10, 13:16 U mnie w szkole bardzo ulegają modzie. Teraz moda na wspomniane bransoletki i reggae. Kiedyś było Emo .. tak się wszyscy srali a teraz jak patrząc na mój styl (Scene) to wyśmiewają ... ludzie to kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka U nas 10.12.10, 13:17 U nas właśnie wszyscy ubierają się tak samo. Idę przez korytarz i widzę morze klonów. Wszyscy ubierają się teraz w pastelowe kolory, buty emu ( sporo osób szpanuje tymi oryginalnymi). Brązowe torby z frędzlami. Czesanie się w małe koczki na czubku głowy. To denerwujące. Mnie nie podoba się taki styl. Za spokojny jak na mnie. Nie ulegam modom, bo mam własne zdanie. Wolę trampki, spodnie i t-shirt. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka7137 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 13:14 Mody lokalne mam w nosie. Bransoletki z muliny robię bo lubię, a nie dlatego, żeby się chwalić Co Bednarka, to okej, śpiewa ładnie,do reagge nic nie mam, oprócz tego, że przez Bednarka mi się kolega zepsół Dawniej wierny fan Metalliki itp., a teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 13:21 Ja nigdy nie ulegam 'szkolnej modzie' ! Ulegam tylko prawdziwe modzie, która jest moją pasją Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Do alexrusso 10.12.10, 13:25 eee... pod każdą wypowiedzią będziesz pisała swój nick ? alexrusso ? Dobra weź chyba każdy wie że to ty piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso Do: maja920 i riki1246 10.12.10, 13:35 @maja920 : co w nim takiego szczególnego ? no i kotek coś pozmieniał w tytule :p @riki1246 : kochana nie denerwuj się :p nie tylko ja tak piszę a jeżeli piszę to mi się to podoba :p mam wolną wolę chyba i mogę sobie tak pisać :p czyż nie mam racji ? :d alexrusso Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso Re: Do: maja920 i riki1246 10.12.10, 13:37 albowiem niech ten będzie moim znakiem szczególnym :p } te moje intelektualne wypowiedzi :p :d Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa . 10.12.10, 13:41 u mnie w szkole nigdy tak nie było, a tym bardziej - moda na bednarka ? jeszcze o tym nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Nie zgadzam się z twoja wypowiedzią 10.12.10, 21:39 Jeszce nie widziałam nikogo kto by naśladował Bednarka a bransoletki z nitek nosi u mnie tylko jeden chłopak klasy więc chyba przesadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan Re: Do alexrusso 11.12.10, 13:00 Koleżanko, to , że alexrusso podpisuje się pod każdym postem, świadczy o jej wysokiej kulturze osobistej i zamiłowaniu do poprawnej , kulturalnej polszcyzny, jak sądzę. Nie wiem czy wiesz, ale we wszelkich wiadomościach powinno się podpisywać na końcu. Zresztą - po co szukasz dziury w całym ? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
susan02 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 13:50 nie raczej nie, Bednarka?! co on wogóle takiego zrobił zaśpiewał jakąś tam piosenke i wielki szał! Bezsensu. U mnie w szkole np. jest moda na bodruby butów EMU. Ja jakoś nie ulegam jej, jak już bym miała kupicc to oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 13:56 nie no raczej nie ulegam , chyba że mi sie coś podoba :d osobiście na prawej ręce nosze rzemyki a na lewej bransoletki z muliny itp Odpowiedz Link Zgłoś
marta4589 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:14 Czasem zmiany są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo13 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:10 Ha. to dobre pytanie ja np. nie ulegam fajt podoba mi sie wyk. piosenek Bednarka ale nie az tak zeby zmieniac styl... przesada. ale z tymi bransoletkami...?! czasami jak mi sie podoba to zakladam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patuskaa Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:16 kocham modę i nie wyobrażam sobie życia bez niej. to złe, że ktoś stara się zwrócić na siebie uwagę strojem? myślę, że nie. jednak za tymi głupimi wymysłami nastolatek typu 'bednarkomania' nie podążam i podążać nie będę, bo to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
ejjj_ty_xd Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:23 nie ulegam. Mam swój styl, swój sposób życia i lubię to co lubię.;] Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka. Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:32 Nie ulegam. Mam własny styl. <świetny > Ta mania na Bednarka? U mnie sie o nim nawet nie mówi, nic! Ludzie już nie pamiętają, kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob Nie do końca tak... 10.12.10, 14:36 Każdy człowiek choć w najmniejszym stopniu ulega modzie - nie chodzi tylko o muzykę, czy ubranie, ale dosłownie wszystko (np. zainteresowania, czy jedzenie, a nawet sprzęty agd i rtv). Jeżeli chodzi o "nowe wschodzące gwiazdy", jak to określiłaś, to mi się spodobał Bednarek już na castingu. Jego głos mnie onieśmielił. Po jakimś czasie zauważyłam, że małe dziewczynki dodają jego zdjęcia na n-k i piszą, że on tak słitaśnie śpiewa. Mi też taka nagła zmiana stylu wydała się niewiarygodna, ale ja polubiłam reagge właśnie dzięki niemu, a nie przez niego. Nie to, że teraz liczy się dla mnie tylko reagge, rasta i Bednarek. Spodobał mi się jego talent (mam do tego prawo), ale mimo to zostałam przy swoich innych zainteresowaniach. I tak chyba należy postąpić. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
oriana Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:39 Nie ulegam,a za Bednarkiem nie przepadam choć ma tak samo na imię i nazwisko jak mój kuzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
myself Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:43 Nie często... Staram się mieć swój własny styl... Może uległam tylko tym gumowym bransoletkom. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
lostprincess Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:57 nie ulegam Ubieram się tak jak mi się podoba i słucham tego co lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
random Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:14 nie ulegam. nosze rasta dressy już od roku, a teraz ta moda na rasta sprawiła że niechce już się w nie ubierać . Kiedyś była moda na emo chociaż nikt nie wiedział co to emo, potem hip-hop teraz rasta ciekawe co potem? ludzie ubierają się w to co jest w modzie i raczej się nic na to nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:16 Nie, nie ulegam. Często zdarza się tak, że mam np. tą samą bluzkę co kilka osób, ale to tylko i wyącznie przypadek. Nie kupuję czegoś, bo inni też to mają, bo jest to modne. Ubieram się tak jak mi się podoba, a że wiele osób w mojej szkole ma te sam lub podobny styl, to trudno. Tak samo jest z muzyką. Nie jestem lubiana w szkole, bo nie lubię popu ani Biebera, który jest "modny". Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:26 Raczej nie. Cd. Bednarka, uważam ze powinen eygrać, ale nie zaczęłam słuchać takiej muzyki czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
szejdi Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:25 U mnie nie ma "bednarkomani " , większość osób słuchało już wcześniej reggae Dużo osób uległo mojej szkole mani bransoletek z muliny, ale to chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 10.12.10, 15:27 o nie. chyba że coś mi się spodoba... nienawidzę pozerstwa. mam koleżankę co słucha popu wielbi jb a nosi rockowe ciuchy -.- masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:34 Raczej nie. A jeśli już, to nie wynika to z tego, że w szkole akurat jest taka moda, tylko z tego, że po prostu tak chcę. ;P Zazwyczaj nie sugeruję się tym, co robią inni... Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:49 U nas nic sie nie zmieniło. Każdy chodzi tak jak chodził Odpowiedz Link Zgłoś