Dodaj do ulubionych

Moda na .. ? Czy często ulegacie ?

• musterious13 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 12:27
      Ja nie zbyt ...
      Mam własną z której wszyscy się śmieją i mówią że jestem inna ale mi to pasuje ^^ Nie lubię być taka jak cała reszta ... ; /
      A za Bednarkiem też nie szaleje . Za reggae tym bardziej . gr
      Ale to moje zdanie .
    • elizabeth_ Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 12:37
      nie.

w mojej szkole nie ma czegoś takiego, przynajmniej ja tego nie zauważam. choć fascynacja bednarkiem i tam dotarła, ale ja nigdy go nie lubiłam, więc mnie to za bardzo nie obchodzi ; )
    • maja920 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 12:41
      Heh wiedziałam że ten wątek bedzie na stronie kotka xD tongue_out
    • maja920 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 12:46
      a jeśli chodzi o tego całego bednarka to za nim nieprzepadam devil
      • strawberry_ tu. 10.12.10, 12:56
        hahaha ta jasne, teraz każdy mówi jaki to nie jest oryginalny a na żywo o dziwo tego nie widać. każdy ulega modzie, ale w różny sposób, jedni ulegają właśnie 'Bednarkomanii', a inni robią co innego.
        dziewczyny, nie zgrywajcie takich wielce innych, bo to robi każdy, czyli ulegacie modzie. tongue_out
        ja sie przyznaję, że czasem robię to, co inni to chyba normalne?
        • dunjaa ;> 10.12.10, 13:16
          U mnie w szkole bardzo ulegają modzie. Teraz moda na wspomniane bransoletki i reggae. Kiedyś było Emo .. tak się wszyscy srali a teraz jak patrząc na mój styl (Scene) to wyśmiewają ... ludzie to kretyni.
        • hilary_fanka U nas 10.12.10, 13:17
          U nas właśnie wszyscy ubierają się tak samo. Idę przez korytarz i widzę morze klonów. Wszyscy ubierają się teraz w pastelowe kolory, buty emu ( sporo osób szpanuje tymi oryginalnymi). Brązowe torby z frędzlami. Czesanie się w małe koczki na czubku głowy. To denerwujące. Mnie nie podoba się taki styl. Za spokojny jak na mnie. Nie ulegam modom, bo mam własne zdanie. Wolę trampki, spodnie i t-shirt.
    • fanka7137 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 13:14
      Mody lokalne mam w nosie. Bransoletki z muliny robię bo lubię, a nie dlatego, żeby się chwalić smile Co Bednarka, to okej, śpiewa ładnie,do reagge nic nie mam, oprócz tego, że przez Bednarka mi się kolega zepsół big_grin Dawniej wierny fan Metalliki itp., a teraz...
    • emisia1 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 13:21
      Ja nigdy nie ulegam 'szkolnej modzie' !
      Ulegam tylko prawdziwe modzie, która jest moją pasją big_grin
    • riki1246 Do alexrusso 10.12.10, 13:25
      eee... pod każdą wypowiedzią będziesz pisała swój nick ? alexrusso ?
      Dobra weź chyba każdy wie że to ty piszesz uncertain
      • alexrusso Do: maja920 i riki1246 10.12.10, 13:35
        @maja920 : co w nim takiego szczególnego ? no i kotek coś pozmieniał w tytule :p

@riki1246 : kochana nie denerwuj się :p nie tylko ja tak piszę a jeżeli piszę to mi się to podoba :p mam wolną wolę chyba i mogę sobie tak pisać :p czyż nie mam racji ? :d

alexrussokwiat

• alexrusso Re: Do: maja920 i riki1246 10.12.10, 13:37
          albowiem niech ten kwiat będzie moim znakiem szczególnym :p } te moje intelektualne wypowiedzi :p :d
        • geniaaa . 10.12.10, 13:41
          u mnie w szkole nigdy tak nie było, a tym bardziej - moda na bednarka ? jeszcze o tym nie słyszałam.
      • nick_jonas_jb Re: Nie zgadzam się z twoja wypowiedzią 10.12.10, 21:39
        Jeszce nie widziałam nikogo kto by naśladował Bednarka a bransoletki z nitek nosi u mnie tylko jeden chłopak klasy więc chyba przesadzasz
      • bfmvfan Re: Do alexrusso 11.12.10, 13:00
        Koleżanko, to , że alexrusso podpisuje się pod każdym postem, świadczy o jej wysokiej kulturze osobistej i zamiłowaniu do poprawnej , kulturalnej polszcyzny, jak sądzę. Nie wiem czy wiesz, ale we wszelkich wiadomościach powinno się podpisywać na końcu.
        Zresztą - po co szukasz dziury w całym ? -.-
    • just.breathe Nie, nigdy nie ulegam. 10.12.10, 13:49
    • susan02 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 13:50
      nie raczej nie,

Bednarka?! co on wogóle takiego zrobił zaśpiewał jakąś tam piosenke i wielki szał! Bezsensu.
      U mnie w szkole np. jest moda na bodruby butów EMU. Ja jakoś nie ulegam jej, jak już bym miała kupicc to oryginalnewink
    • star_is_best Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 13:55
      zależy :p
    • cookie18 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 13:56
      nie no raczej nie ulegam , chyba że mi sie coś podoba :d osobiście na prawej ręce nosze rzemyki a na lewej bransoletki z muliny itp big_grin
      • marta4589 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:14
        Czasem zmiany są dobre. big_grin
    • jojo13 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:10
      Ha.tongue_out to dobre pytanie ja np. nie ulegam fajt podoba mi sie wyk. piosenek Bednarka ale nie az tak zeby zmieniac styl... przesada. ale z tymi bransoletkami...?! czasami jak mi sie podoba to zakladambig_grin pozdrawiamkiss
    • patuskaa Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:16
      kocham modę i nie wyobrażam sobie życia bez niej.
      to złe, że ktoś stara się zwrócić na siebie uwagę strojem? myślę, że nie.
      jednak za tymi głupimi wymysłami nastolatek typu 'bednarkomania' nie podążam i podążać nie będę, bo to dno. wink
    • julka_18 noszę to, co lubię. 10.12.10, 14:20
    • ejjj_ty_xd Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:23
      nie ulegam.

Mam swój styl, swój sposób życia i lubię to co lubię.;] wink
    • aneczka. Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:32
      Nie ulegam. Mam własny styl. <świetny big_grin>

Ta mania na Bednarka? U mnie sie o nim nawet nie mówi, nic!

Ludzie już nie pamiętają, kto to.indifferent
    • spongebob Nie do końca tak... 10.12.10, 14:36
      Każdy człowiek choć w najmniejszym stopniu ulega modzie - nie chodzi tylko o muzykę, czy ubranie, ale dosłownie wszystko (np. zainteresowania, czy jedzenie, a nawet sprzęty agd i rtv). Jeżeli chodzi o "nowe wschodzące gwiazdy", jak to określiłaś, to mi się spodobał Bednarek już na castingu. Jego głos mnie onieśmielił. Po jakimś czasie zauważyłam, że małe dziewczynki dodają jego zdjęcia na n-k i piszą, że on tak słitaśnie śpiewa. Mi też taka nagła zmiana stylu wydała się niewiarygodna, ale ja polubiłam reagge właśnie dzięki niemu, a nie przez niego. Nie to, że teraz liczy się dla mnie tylko reagge, rasta i Bednarek. Spodobał mi się jego talent (mam do tego prawo), ale mimo to zostałam przy swoich innych zainteresowaniach. I tak chyba należy postąpić. Pozdro!
    • oriana Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:39
      Nie ulegam,a za Bednarkiem nie przepadam choć ma tak samo na imię i nazwisko jak mój kuzyn.
    • myself Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:43
      Nie często... Staram się mieć swój własny styl... Może uległam tylko tym gumowym bransoletkom. Nic więcej.
    • lostprincess Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 14:57
      nie ulegam
      Ubieram się tak jak mi się podoba i słucham tego co lubię.
    • random Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:14
      nie ulegam.

nosze rasta dressy już od roku, a teraz ta moda na rasta sprawiła że niechce już się w nie ubierać uncertain . Kiedyś była moda na emo chociaż nikt nie wiedział co to emo, potem hip-hop teraz rasta ciekawe co potem? ludzie ubierają się w to co jest w modzie i raczej się nic na to nie poradzi.
    • yorkie Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:16
      Nie, nie ulegam. Często zdarza się tak, że mam np. tą samą bluzkę co kilka osób, ale to tylko i wyącznie przypadek. Nie kupuję czegoś, bo inni też to mają, bo jest to modne. Ubieram się tak jak mi się podoba, a że wiele osób w mojej szkole ma te sam lub podobny styl, to trudno.
      Tak samo jest z muzyką. Nie jestem lubiana w szkole, bo nie lubię popu ani Biebera, który jest "modny".
      • lilii_95 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:25
        raczej nie...
      • olusia... Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:26
        Raczej nie. Cd. Bednarka, uważam ze powinen eygrać, ale nie zaczęłam słuchać takiej muzyki czy cos
    • szejdi Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:25
      U mnie nie ma "bednarkomani " , większość osób słuchało już wcześniej reggae big_grin
      Dużo osób uległo mojej szkole mani bransoletek z muliny, ale to chyba wszystko tongue_out
    • marsjanka115 x__x 10.12.10, 15:27
      o nie. chyba że coś mi się spodoba... nienawidzę pozerstwa. mam koleżankę co słucha popu wielbi jb a nosi rockowe ciuchy -.- masakra.
    • justine1495 Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:34
      Raczej nie. A jeśli już, to nie wynika to z tego, że w szkole akurat jest taka moda, tylko z tego, że po prostu tak chcę. ;P Zazwyczaj nie sugeruję się tym, co robią inni...
      • witka Re: Moda na .. ? Czy często ulegacie ? 10.12.10, 15:49
        U nas nic sie nie zmieniło. Każdy chodzi tak jak chodził

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka