Dodaj do ulubionych

Z czym/z czego kojarzysz użytkownika powyżej ? GRA

13.12.10, 14:45
nudzi mi się, więc wybaczcie. :p
( był już taki wątek, moja kol. w rl go założyła ale pozwoliła mi założyć new. tzn, że na tamtym nie gracie tylko na tym ) :p

gra w stylu "czy kojarzysz użytkownika powyżej" tylko nie odpowiadamy kojarzę, nie kojarzę aczkolwiek odpowiedź ma zawierać odpowiedź na pytanie/a :

a) z czego kojarzymy użytkownika powyżej np. z częstych wypowiedzi :d
b) z czym kojarzy nam się użytkownik powyżej np. z blondyną kujonem :d

ekhem ogłaszam, że zaczynamy : smile

wasza:

alexrussokwiat

Obserwuj wątek
    • alexrusso Odś . 13.12.10, 14:49
      santasanta
    • linda alexrusso 13.12.10, 14:50
      kojarzysz mi się z wątkami , które zakładasz tongue_out
      • alexrusso @linda 13.12.10, 14:54
        czy moje wątki są aż tak przyciągające :p ?

linda - dziewczyna, która udziela b. dużo rad :p

alexrussokwiat
        • linda alexrusso 13.12.10, 15:06
          Twoje wątki są normalne ! Przyciągają bo zawarta jest w nich prawda o młodzierzy wink chybaaaa. nie wiem jak to ująć , poprostu mądre wątki. Troszkę kontrowersyjne , ale ja też tak uważam. Trzeba jednak pamiętać , że są różni ludzie , wszyscy popełniają błędy i mogą sobie pozwolić na różne rzeczy jakie nie możemy pozwolić sobie my - przeciętni ludzie wink

Co do mnie to nie wiem czy udzielam aż tylu rad xd tongue_out Poprostu się udzielam, a teraz i tak już coraz mniej.
          • serduchowo Re: alexrusso 13.12.10, 15:13
            linda - kojarzę z opowieści o duchach, a poza tym udziela się chyba w każdym wątku, zawsze mądrze big_grin
            • natip11 serduchowo 13.12.10, 15:30
              z jakimś wątkiem, ale nie pamiętam jakim xd
              • mweezy @natip 13.12.10, 15:37
                Z wakacjami big_grin Nie wiem czemu.
              • linda natip11 13.12.10, 15:40
                Z avataru i wypowiedzi. Nie dokońca pamiętam jakich , ale w każdym razie nie głupich bo bym zapamiętała xd tongue_outsmile
                • newborn. . 13.12.10, 15:43
                  linda - z dużej aktywności na forum. ;D
                  • jo. Re: . 13.12.10, 15:47
                    newborn. - fajne wypowiedzi
                    • smiley. jo. 13.12.10, 15:50
                      ` z... taką tajemniczością.
                      • lays_x33 ` 13.12.10, 15:53
                        z muzyką
                        • ciastko_kremik Re: ` 13.12.10, 15:59
                          z kurczakiem...

nie wiem czemu...

serceserceserce
                          • natip11 . 13.12.10, 16:01
                            ciastko_kremik - z ciastkiem xd
                        • kolorowa_x @ lays_x33 13.12.10, 16:01
                          Z chipsami Lays wink
                          • linda kolorowa_x 13.12.10, 18:42
                            z avatarem smile
                            • trufla Re: kolorowa_x 13.12.10, 18:58
                              linda - częśte wypowiedzi oczywiście i stałe królowanie w ramce najaktywniejszych ; )
                              • frutella_xd trufla 13.12.10, 19:01
                                Głównie z bardzo mądrymi wypowiedziami i świetnymi avatarami c:.
                                • laleczka. Frutella 13.12.10, 19:06
                                  guma owocowa
                                  laleczka.
                                • jonatte_ frutella_xd 13.12.10, 19:07
                                  Nie za dużo o tobie wiem. Chyba czytałam kilka Twoich wypowiedzi. Kojarzę Cię po nazwie. c :
                                  • olciaaa03 jonatte_ 13.12.10, 19:31
                                    nie kojaże
                                    • alexrusso olciaaa03 13.12.10, 19:40
                                      widziałam raz twoją wypowiedź i chyba jesteś nowa ? :p

alexrussokwiat
                                      • butterfly141 alexrusso 13.12.10, 19:45
                                        przykro mi, lecz nie kojarze smile

Butterfly141
                                        • alexrusso butterfly141 13.12.10, 19:49
                                          nic a nic :p po prostu nie kojarzę ! :d

alexrussokwiat
                                          • serduchowo Re: butterfly141 13.12.10, 19:53
                                            alexrusso kojarzy mi się z czymś takim:
                                            wasza alexrusso kwiat
                                            • jessicakaulitz Re: serduchowo 13.12.10, 19:58
                                              kojarzę Cię, po twoim charakterystycznym avatarze ; ) Btw, bardzo fajny xd
                                              • alexrusso jessicakaulitz 13.12.10, 20:00
                                                z moimi kontrowersyjnymi wątkami i naszymi wspólnymi kłótniami :p

alexrussokwiat
                                                • natip11 alexrusso 13.12.10, 20:02
                                                  zakładasz dużo wątków i wgl się udzielasz na forum ;d
                                            • honest_ seduchowo. 13.12.10, 20:00
                                              serduchowo...
                                              z kilkoma wypowiedziami, nie pamiętam już jakimi, ale cie kojarzę c:
                                              • olciaaa03 honest_ 14.12.10, 10:29
                                                nie kojaże niestety..sad

a do alexrusso: ja jestem od roku więc nie jestem nowa wink
                                                • kolorowa_x @ olciaaa03 14.12.10, 10:37
                                                  Nie kojarzę Cię...
                                                  • olciaaa03 kolorowa_x 14.12.10, 12:29
                                                    ja ciebie też nie koajrze ..sad
                                                  • currant_ @olciaaa03 14.12.10, 12:33
                                                    hm.
                                                    chyba Cię kojarzę z jakiegoś wątku.
                                                  • miley Re: kolorowa_x 14.12.10, 12:35
                                                    z kolorami i kolorowa nie kojarze cię sorki
                                                  • cotton.caandyy. Re: kolorowa_x 14.12.10, 12:36
                                                    miley z forum ;D
                                                  • olciaaa03 cotton.caandyy 14.12.10, 12:55
                                                    nie kojarzyłam cię do tej pory smile
                                                    masz świetny avatar wink
                                                  • crazy_s z japonią xd 14.12.10, 13:10
                                                  • dosia321 Re: z japonią xd 14.12.10, 13:16
                                                    nie pamiętam cię xd
                                                  • currant_ @dosia321 14.12.10, 13:18
                                                    kojarzysz mi się z kotem Dosią , od mojej kuzynki. :p
                                                  • seneka4 Re: @dosia321 14.12.10, 13:19
                                                    currant_ ; no a ja Cie w ogóle nie kojarzę. ^^'
                                                  • laleczka. seneka4 14.12.10, 13:36
                                                    Nie kojarzę wink
                                                  • natip11 laleczka. 14.12.10, 13:49
                                                    ee.. z lalką xd
                                                  • cotton.caandyy. Re: laleczka. 14.12.10, 16:00
                                                    nie kojarzę ;pp

@olciaaa03 dziękuję ;DD
                                                  • alexrusso cotton.caandyy 14.12.10, 16:16
                                                    do końca cię nie kojarzę jednakże twój avatar + nick kojarzą mi się z ... marzeniami nie wiem czemu :p

alexrussokwiat
                                                  • xzofijax Re: cotton.caandyy 14.12.10, 16:22
                                                    czarodzieje z wavarly place : D to przez awatar : P

xzofijax
                                                  • trufla Re: cotton.caandyy 14.12.10, 16:24
                                                    xzofijax - kojarzy mi się z fiołkami ; )
                                                  • xzofijax Re: cotton.caandyy 14.12.10, 16:31
                                                    trufla napisał(a):

> xzofijax - kojarzy mi się z fiołkami ; )

serio? : D a ja mam tak dlatego, że ja kiedyś z tekstem do bff ' a ja mam na drugie Zofija, wiesz? ' i tak jakoś wyszło.. XD
                                                  • alexrusso xzofijax 14.12.10, 16:37
                                                    tak jak wyżej z fiołkami ! :d

alexrussokwiat
                                                  • jo. Re: xzofijax 14.12.10, 16:55
                                                    alexrusso - czarodzieje z łejwerli plejs (twórcza to ja jestem).
                                                  • linda jo. 14.12.10, 17:22
                                                    Niestety tylko z avatarem smile
                                                  • pola16 linda 14.12.10, 17:28
                                                    Avatar, wypowiedzi częste, które mają sens, a nie tak jak innych ;/. Wydaje mi się, że jesteś fajna chociaż Cię nie znam w realu...
                                                  • cotton.caandyy. Re: linda 14.12.10, 17:34
                                                    pola16 kojarzę... twój nick kojarzę ;pp big_grin
                                                  • cotton.caandyy. Re: linda 14.12.10, 17:34
                                                    cotton.caandyy. napisał(a):

> pola16 kojarzę... twój nick kojarzę ;pp big_grin
                                                    chyba z forum
                                                  • linda cotton.caandyy 14.12.10, 17:42
                                                    Z nickiem , vatarem i kilkoma wypowiedziami
                                                  • olciaaa03 linda- już pisałam :) 14.12.10, 17:45
                                                  • alexrusso olciaaa03 14.12.10, 17:57
                                                    pisałam <;

alexrussokwiat
                                                  • cotton.caandyy. Re: olciaaa03 14.12.10, 18:01
                                                    alexrusso
                                                    forum
                                                    nick
                                                    głównie z wątków które zakładasz
                                                  • kolorowa_x @ linda 14.12.10, 18:02
                                                    Z dość częstych komentarzy na forum.
                                                  • alexrusso kolorowa_x 14.12.10, 18:06
                                                    yhy, nie znam. ale z tęczą :p <,3

alexrussokwiat
      • anonimowa13 alexrusso:) 15.12.10, 16:24

kojarzysz mi się z twoimi szalonymi wątkami, z alex russo w czarodziei
    • kara4454 Re: Z czym/z czego kojarzysz użytkownika powyżej 14.12.10, 18:28
      Z fanką czarodziei, i dzirewczyną ktora ciągle ogląda disney ;d bez obrazy smile
      • alexrusso Re: Z czym/z czego kojarzysz użytkownika powyżej 14.12.10, 18:30
        haha :d konto założyłam rok temu gdyż lubiłam ten serial ,
        nicku nie zmienię, więc cóż mam zrobić indifferent :p

kara4454 - dziewczyna z paki :p hah

alexrussokwiat
        • linda alexrusso 14.12.10, 19:56
          Ty jakoś od pewnego czsu kojarzysz mi się z tym

alexrusso kwiat

uncertainuncertain podpisujesz każdą swą wypowiedź .....nawet tą co nie ma żadnego znaczenia
          • wyobraznia Re: alexrusso 14.12.10, 19:59
            linda, nie kojarzę Cię ; >
            ale z niku przypominasz mi linę ; o aahhahha, nie wiem łaj . ; >
          • jessicakaulitz Re: linda 14.12.10, 20:00
            Kojarzę twój avatar i kilka wypowiedzi ^^
    • super_star jessicakaulitz 14.12.10, 20:01
      kojarzę cię z tokio hotel ;D
      • nikt. Re: super_star 14.12.10, 20:04
        kojarzę Cię z Ashley Tisdale ;D
        • jessicakaulitz Re: nikt. 14.12.10, 20:06
          Kojarzę Cię z naszymi rozmowami xd
          • miley124 jessicakaulitz 14.12.10, 20:16
            Kojarzę z różnych tematów.big_grin
      • laurel_ Re: super star 14.12.10, 20:13
        kojarzysz mi się z tą piosenką super star która bardzo lubię smile
        • miley124 laurel_ 14.12.10, 20:17
          Kojarzę z dużego udziału na Koku.big_grin
        • trufla Re: super star 14.12.10, 20:18
          laurel_ - z 30STM na avatarze
          • miley124 Trufla 14.12.10, 20:27
            DUŻY udział na Kotku!big_grin
            • jessicakaulitz Re: miley124 14.12.10, 20:33
              Nie bardzo Cię kojarzę xd
              • linda jessicakaulitz 14.12.10, 21:10
                Kojarzę po nicku i z kilku wypowiedzi
                • jo. Re: jessicakaulitz 14.12.10, 21:33
                  linda - ee, kojarzę cię z tego, że nieźle spamisz na forum i robisz dużo błędów ortograficznych c:
                  • jessicakaulitz Re: jo. 14.12.10, 21:48
                    Hah, kojarzę Cię z takiego jednego komentarza, który zauważyłam xd
                    • jo. Re: jo. 14.12.10, 22:08
                      jessicakaulitz - kojarzę z komentarzy, ale nie wiem, dokładnie jakich. a tak ogólnie to czuję fankę tokio hotel.

z jakiego? c:
                      • meggi_13 Re: jo. 14.12.10, 22:18
                        niezbyt kojarzę, ale gdzieś widziałam ten nick na kocie tongue_out kojarzysz mi się też z taką postacią z książki smile
                        • super_star meggi_13 14.12.10, 22:44
                          niezbyt Cię kojarzę xD ale nazwa twojego nicku kojarzy mi się z tą przyprawą magi
                          • linda super_star 14.12.10, 23:20
                            kojarzę z wypowiedzi smile Nie za bardzo pamiętam wszystkie , ale sądzę , że jesteś spoko wink Lubisz nawet fajne gwiazdy tongue_out
                            • currant_ @linda 15.12.10, 10:55
                              kojarzysz mi się z czekoladą Lindt. :d
                              no i kojarzę Cię z wielu wątków.
                              • kingari17 currant_ 15.12.10, 11:25
                                Kojarzy mi się z megan fox z tego głównego ;- D
                                • linda kingari17 15.12.10, 11:40
                                  Właściwie to z niczym. Jakoś nie kojarzę twojej osoby xd. Twój nick skojarzył mi się z kolorową posypką na tort , ale nie wiem dlaczego uncertain
                                  • waldorf_ Re: linda 15.12.10, 11:54
                                    Kojarzysz mi się z takim dobrym, przykładnym dzieckiem, wzorową katoliczką. ; )
                                    • linda waldorf_ 15.12.10, 12:12
                                      To całkowite przeciwieństwo mnie xd . Jestem katoliczką i wierzę w Boga , ale nie dreptam do kościółka co każdą niedzielę. wink

Co do tematu , raczej cię nie kojarzę , ale np. twój avatar kojarzy mi się z taką twórczością xd. Nie wiem jak to nazwać.....
                                      • alexrusso linda 15.12.10, 12:29
                                        już wcześniej pisałam :p

alexrussokwiat
                                        • currant_ @alexrusso 15.12.10, 12:40
                                          kojarzysz mi się z tą Alex , z czarodziejów.
                                          Ona ma na imię Alex , nie ? ;d

no i z wielu wątków. c:
                                          • linda currant_ 15.12.10, 12:45
                                            Kojarzysz mi się z wielu wątków a przede wszystkim z tego wątku " Czy kojarzysz użytkownika powyżej ? " smile Oprócz tego jeszcze z porzeczką . suspicious
                                            • miley Re: currant_ 15.12.10, 12:57
                                              kojarzysz mi się z bardzo długich i bardzo mądrych wypowiedzi na forum
                                              • miley sorki to było do lindi 15.12.10, 12:58
                                                • nora. miley 15.12.10, 14:12
                                                  z miley cyrus.
                                                  • waldorf_ Re: nora 15.12.10, 14:15
                                                    z offtopem ! : D
                                                  • natip11 waldorf_ 15.12.10, 14:38
                                                    nie kojarzę xd
                                                  • linda natip11 15.12.10, 15:15
                                                    Z początku kojarzyłam z avatarem a teraz kojarzę też z wypowiedziami smile
                                                  • natip11 linda 15.12.10, 15:33
                                                    już chyba o tb pisałam xd
                                                  • juliaa1998 natip11 15.12.10, 15:38
                                                    nie wiem czemu ale mi z tipsami
                                                  • olciaaa03 julia1998- nie kojarze 15.12.10, 15:40
                                                  • linda natip11 15.12.10, 15:38
                                                    eee niee , jeszcze nie .....sprawdzałam xd tongue_out
                                                  • olciaaa03 linda- już pisałam xd 15.12.10, 15:40
                                                  • dosia321 ;) 15.12.10, 16:16
                                                    jesteś chyba nowa więc nie wiem
                                                  • natip11 linda 15.12.10, 15:44
                                                    taak ?
                                                    a byłam pewna, że o tb pisałam xd
                                                    no więc, kojarzę, bo prawie zawsze kiedy wchodzę na jakikolwiek wątek, jest tam twój wpis ;d
                                                  • kolorowa_x @ linda 15.12.10, 15:45
                                                    pisałam.
                                                  • natip11 kolorowa_x 15.12.10, 16:03
                                                    wgl nie kojarzę ;d
                                                  • jessicakaulitz Re: natip11 15.12.10, 16:10
                                                    Nie kojarzę Cię.
                                                  • alexrusso natip11 15.12.10, 16:10
                                                    z sokiem :d

alexrussokwiat
                                                  • trufla Re: natip11 15.12.10, 16:16
                                                    alexrusso - z zakładniem mnóstwa wątków (prawie wszystkie są super) i dużym udzielaniu się...
                                                  • kontrastowa Re: natip11 15.12.10, 16:20
                                                    trufla napisał(a):

> alexrusso - z zakładniem mnóstwa wątków (prawie wszystkie są super) i dużym udz
                                                    > ielaniu się...

trufla, kojarzysz mi sie z jakąś bajką ;d nie pytaj czemu , bo nie wiem : D
                                                  • natip11 kontrastowa 15.12.10, 16:22
                                                    raczej nie kojarzę ;d
                                                  • linda kontrastowa 15.12.10, 16:24
                                                    Kojarzę z kontrastem ;d , avatarem i z paroma wypowiedziami
                                                  • frutella_xd @linda 15.12.10, 16:37
                                                    Kojarzę Cię z avatra, udzielania się i z nicku. Lubię czytać twoje wypowiedzi ^^.
                                                  • alexrusso frutella_xd 15.12.10, 16:39
                                                    z owocami !

kwiat
                                                  • jessicakaulitz Re: frutella_xd 15.12.10, 16:39
                                                    Byłam już parę razy na twoim profilu, ogólnie Cię kojarzę.
                                                  • green_alien Re: linda 15.12.10, 16:38
                                                    Kojarzę cię tylko z tego,że byłaś najbardziej udzielającym się Kotkiem,chociaż rzadko czytałam twoje wypowiedzi.
                                                  • nora. green_alien 15.12.10, 18:27
                                                    z zielonym kosmitą haha. no bo taki masz nick ;p
                                                  • olciaaa03 nora. 15.12.10, 18:38
                                                    z czarnym aniołem mi się kojarzysz nie wiem czemu xD
                                                  • alexrusso olciaaa03 15.12.10, 20:47
                                                    specyficzny avatar ;p

kwiat
                                                  • linda alexrusso 16.12.10, 16:14
                                                    Ja dalej kojarzę z wątkami , podpisem " alexrusso kwiat i z pisaniem na profilu smile
                                                  • linda Re: alexrusso 16.12.10, 16:16
                                                    znaczy z prywatnymi wiadomościami *
                                                  • currant_ @linda 16.12.10, 16:19
                                                    już kiedyś o Tobie pisałam. <:
                                                  • jo. @currant_ 16.12.10, 16:32
                                                    szczerze - nie kojarzę twoich wypowiedzi. :c ale kojarzysz mi się, a właściwie twój nick, z rodzynką (wow, znowu popisałam się pomysłowością).
                                                  • super_star Re: @linda 16.12.10, 16:32
                                                    curront_ niezbyt kojarzę, ale nick mi przypomina tą przyprawę curry wink
                                                  • makabra super star 16.12.10, 16:37
                                                    hannah montana
                                                  • crazy_s makabra 16.12.10, 16:39
                                                    nie kojarzę
                                                  • super_star Re: makabra 16.12.10, 17:23
                                                    kojarzysz mi się z serduszkiem

- CZEMU JA WAM SIĘ KOJARZĘ Z HANKĄ FONTANKĄ, JA JEJ NIE NAWIDZĘ!!!
                                                  • linda super_star 16.12.10, 20:34
                                                    Ja cię tam kojarzę z Ashley Tisdale smile
                                                  • natimiley Re: linda 16.12.10, 20:39
                                                    Kojarzę cię z częstych wypowiedzi na Kotku.
                                                  • oliiviia natimiley 16.12.10, 21:24
                                                    nie kojarzę cię chyba wgl. ale kojarzysz mi się z pomarańczą...nie wiem czemu. ;q
                                                  • lilow. oliiviia 16.12.10, 21:29
                                                    kojarze cie XD
                                                  • oliiviia lilow. 16.12.10, 21:33
                                                    ja cb też kojarzę i kojarzysz mi się z liliami. no wiesz, z takimi kwiatami. :p
                                                  • jessicakaulitz Re: lilow. 16.12.10, 21:35
                                                    Nie kojarzę Cię wcale xdd
                                                  • meggi_13 Re: jessicakaulitz 16.12.10, 21:40
                                                    znam cię z ciekawych opinii na różny temat, a twój nick kojarzy mi się oczywiście z TH big_grin
                                                  • alexrusso meggi_13 17.12.10, 11:36
                                                    szczerze to zauważyłam cię dopiero 2 dni temu ;p
                                                    kojarzę twój avatar :d
                                                    przeczytałam na jednym z wątków, że mnie lubisz wink to miłe :p

kwiat
                                                  • miley Re: meggi_13 17.12.10, 11:45
                                                    z tabelą najaktywniejsze kotki i z seleną gomez
                                                  • miley alex russo 17.12.10, 11:47
                                                    z tabelą najaktywniejsze kotki i z seleną gomez
                                                  • alexrusso miley 17.12.10, 11:49
                                                    widuję twoje wypowiedzi na forum :p
                                                    kojarzysz mi się z 11 letnią dziewczynką } wybacz .

kwiat
                                                  • currant_ @alexrusso 17.12.10, 11:58
                                                    chyba kiedyś pisałam o Tobie.
                                                    ale dobra.

kojarzysz mi się z wielu wątków.
                                                    głównie z tego. c:
                                                  • alexrusso currant_ 17.12.10, 12:07
                                                    nick z chipsami paprykowymi - nie wiem czemu :p

kwiat
                                                  • meggi_13 Re: alexrusso 17.12.10, 13:11
                                                    kojarzę Cię smile na początku myślałam że jesteś świrniętą fanką Seleny, ale się pomyliłam tongue_out jesteś bardzo miła i zakładasz ciekawe wątki smile
                                                  • linda meggi_13 17.12.10, 15:44
                                                    Kojarzę cię z avataru i z wypowiedzi na forum smile
                                                  • cameron linda 17.12.10, 15:47
                                                    emmm... kojarzę z nicka, ale to już chwilę temu widywałam twój profil. ; )
                                                  • jessicakaulitz Re: cameron 17.12.10, 16:01
                                                    Twój avatar kojarzy mi się z Ciastkiem ze Shreka, lol2
                                                    Tak poza tym, to chyba pierwszy raz widzę twój profil.
                                                  • kingari17 linda 17.12.10, 16:45
                                                    kojarzysz mi się z czekoladą lindor, czy coś takiego...
                                                  • trufla Re: linda 17.12.10, 16:50
                                                    kingari17 - z tokio hotel i wielkiej miłości do nich...
                                                  • magy10041996 Re: linda 17.12.10, 16:52
                                                    z aramore i aktywnościa xD
                                                  • zakochanie @magy10041996 17.12.10, 17:05
                                                    z przyprawą 'magi' xD
                                                  • alexrusso zakochanie 17.12.10, 17:35
                                                    love ! love ! <3 !

kwiat
                                                  • zakochanie alexrusso 17.12.10, 18:42
                                                    kojarzysz mi się z różami, może dlatego, że dodajesz je do swoich postów : )
                                                    a tak poza tym, uważam, że jesteś fajną osóbką. serce
                                                  • sliwka_33 Zakochanie 17.12.10, 18:53
                                                    Z Tobą kojarzą mi się serduszka, wiem też, że jesteś mądra;D.
                                                    Masz fajny nick;D
                                                    Pzdr zakochanie - sliwka_33 serce
                                                    kwiat

• zakochanie sliwka_33 17.12.10, 19:16
                                                    ah, ty mi się kojarzysz z śliwkami węgierkami, z ich niepowtarzalnym, tegorocznym słodkim smakiem.
                                                    a trójeczki kojarzą mi się z sercami, co jak najbardziej pasuje do mojego nicku serce
                                                  • jessicakaulitz Re: sliwka_33 17.12.10, 19:16
                                                    Kojarzysz mi się, jako fanka zmierzchu^^
                                                  • zakochanie jessicakaulitz 17.12.10, 19:26
                                                    oczywiście fanka TH. plusik dla ciebie!
                                                  • natip11 zakochanie 17.12.10, 19:27
                                                    chyba kojarzę cię z jakiegoś wątku ;d
                                                    ale nie jestem pewna xd
                                                  • niemampomyslu z forum. 17.12.10, 19:31
                                                  • jade natip11 17.12.10, 19:32
                                                    nie kojarzę
                                                  • miley Re: jade niewiem 17.12.10, 19:40
                                                    chyba z koniem nie wiem czemu sorki
                                                  • zakochanie miley 17.12.10, 19:44
                                                    wydajesz się być normalna, kojarzę cie z forum smile
                                                  • olciaaa03 zakochanie- z avatareem xD 17.12.10, 20:03
                                                  • jessicakaulitz Re: olciaaa03 17.12.10, 21:49
                                                    Kojarzysz mi się z Japonią, pewnie przez avek xd
                                                  • alexrusso jessicakaulitz 18.12.10, 10:19
                                                    z naszymi kłótniami :p

kwiat
                                                  • szalony_chomik alexrusso 18.12.10, 10:26
                                                    z Seleną Gomez i serialem Czarodzieje z Wer...coś tam.
                                                  • alexrusso szalony_chomik 18.12.10, 10:32
                                                    nie mogę dobrać do ciebie skojarzenia :p

kwiat
                                                  • jessicakaulitz Re: alexrusso 18.12.10, 14:11
                                                    Również kojarzę Cię z naszymi kłótniami xd Ahaa, jeszcze z tym : kwiat
                                                  • olciaaa03 jessicakaulitz 18.12.10, 15:02
                                                    kojaże cię z tego że wypowiedziałaś się na wontku o demi lovato o jej fotkach i podobała mi się twoja wyp;owiedźsmile
                                                  • alexrusso olciaa03 18.12.10, 15:36
                                                    na twój temat już się wypowiadałam :p

kwiat
                                                  • trufla Re: olciaa03 18.12.10, 19:26
                                                    alexrusso - na twój temat też już pisałam...
                                                  • milya trufla 18.12.10, 19:35
                                                    z cukierkami kwiat
                                                  • kotek.bieberka Re: trufla 18.12.10, 19:44
                                                    z Miley Cyrus ;d
                                                  • jamaja220 Re: milya 18.12.10, 19:48
                                                    z filmem siódma mila.
                                                  • shewerewolf ` 18.12.10, 20:02
                                                    Pierdoli świat. Ale jest inaczej, to świat pie... nas.
                                                  • selciaaa Re: natip11 18.12.10, 22:14
                                                    kojarzysz mi sie z częstymi wypowiedziami na forum
                                                  • batju11 Re: natip11 19.12.10, 10:37
                                                    Z Disney'em ;p
                                                  • agata_adamska linda 21.12.10, 17:42
                                                    z ciągłego bycia w ramce najaktywniejszych tongue_out
                                                  • pomaranczka1603 Linda 20.04.13, 21:07
                                                    nie wiem chyba z jakąś postacią z filmu czy cóś
    • senseless shewerewolf 18.12.10, 20:22
      z shakirą? patrząc na nick.
      • jessicakaulitz Re: senseless 18.12.10, 20:39
        Kojarzę Cię ze zdjęć, kiedyś byłam na twoim profilu i pamiętam, że mi się podobały^^
        • pola16 jessicakaulitz 18.12.10, 20:50
          Miła i sympatyczna fanka T.H. i "Zmierzchomanka", nie kojarzę zbyt wiele, ale coś tam troszkę. Nie wiem co więcej powiedzieć, znaczy napisać wink.
          • olciaaa03 pola16 18.12.10, 22:11
            z uśmiechem któy masz w avatarze wink
            • anja_ Re: olciaaa03 18.12.10, 22:16
              z wagonikiem z tego wątku 'dorysuj wagonik'
              • lovejustin__ anja_ 18.12.10, 22:22
                b. dobrze cię kojarze. wink dużo piszesz na forum i z tego co pamiętam jesteś b. fajna. wink
                • julita980 Re: anja_ 18.12.10, 23:09
                  nie kojarze
                  • olciaaa03 julita980- rihanna :) 19.12.10, 02:58
                    • nick_jonas_jb Re: olciaa03 19.12.10, 08:00
                      Z moja przyjaciółką, bo ma na imię Ola smile
                      • paramore_lol nick_jonas_jb 19.12.10, 08:44
                        nie kojarzę
                        i wydaje mi sie że jest brunetką.
                        • alexrusso paramore_lol 19.12.10, 10:25
                          w ogóle nie kojarzę ;p

kwiat
                          • oliiviia Re: paramore_lol 19.12.10, 10:28
                            kojarzę cię z tego kwiatka co zawsze dajesz na końcu. ;q
                            • oliiviia Re: paramore_lol 19.12.10, 10:28
                              to było do alexrusso jakby co.
                              • izuunia55 oliiviia 19.12.10, 10:36
                                kojarzę Cię-często udzielasz się na forumsmile
                              • pola16 oliiviia 19.12.10, 10:37
                                Fanka Ema, za to Cię lubię ;d. Kojarzę z forum, bo często się wypowiadasz, masz fajny nick i chyba tyle co mam do powiedzenia.
                                • gaba97 pola16 19.12.10, 10:48
                                  nie kojarzę
                                • alexrusso pola16 19.12.10, 10:50
                                  twój avatar z ashley tisdale :d

kwiat
                                • miley Re: pola 19.12.10, 10:50
                                  kojarze cię z wielu wątków i
                                  kojarzysz mi się z papugą bo był kiedyś taki film pola (papuga)
                                  • mileyka1 mileyy ;] 19.12.10, 11:00
                                    mileyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ; - *** LOVEEEEEEEEEE ; D
                                    nie kojarzę. ; p ale miley cyrus ; D
                                    • shewerewolf ` 19.12.10, 12:37
                                      mileyka1 z Miley Cyrus.
                                      • collins @shewerewolf 19.12.10, 14:08
                                        shewerewolf - z symbolem [*] w temacie "dorysuj wagonik" :d
                                        • anja_ @: z czym Ci się kojarzy? 19.12.10, 15:07
                                          collins: z avatarem i z tym wątkiem o sobie.
                                          • alexrusso anja_ 19.12.10, 19:09
                                            z tą modelką :d

kwiat
                                            • szatynka alexrusso 19.12.10, 19:17
                                              Z Panienką Gomez.
                                          • jessicakaulitz Re: anja_ 19.12.10, 19:11
                                            Kiedy tylko spojrzałam na twój nick, skojarzyło mi się z Anją Rubik.
      • senseless jessicakaulitz 19.12.10, 20:15
        z tokio hotel.. smile
        • izuunia55 senseless 19.12.10, 20:20
          nie kojarzę.....
          • szatynka izuunia55 19.12.10, 20:53
            Hmm coś wzrokowo pamiętam, ale nie byłabym w stanie określić skąd xD. Chyba przez jakiś wątek, na którym się wypowiedziałaś.
            • jessicakaulitz Re: szatynka 19.12.10, 21:00
              Kojarzę Cię z avataru. No i chyba z kilku wypowiedzi, ale nie pamiętam czego dotyczyły^^
              • yorkie Re: szatynka 19.12.10, 21:08
                Z twoich wypowiedzi, które pamiętam, kojarzysz mi się z pseudo-rockowymi zespołami typu paramore, 30stm itp shock
                • szatynka Hahahaha. 20.12.10, 20:15
                  Paramore? Łał. To źle się kojarzę tongue_out
          • natip11 izuunia55 20.12.10, 15:50
            nie kojarzę ;p
          • kingari17 Re: senseless 20.12.10, 22:35
            ze słońcem, nie wiem czemu ;- DD
    • meggi_13 Re: yorkie 19.12.10, 21:10
      kojarzysz mi się z takim powerem big_grin a nick kojarzy mi się z yorkiem smile
      • emila meggi_13 19.12.10, 21:15
        Po nicku wydajesz mi się mega trzynastolatkąwink
        • alexrusso emila 20.12.10, 10:55
          nie kojarzę.

kwiat
          • sakura134 Kojarzę. 20.12.10, 11:34
            Wydaje mi się, że jesteś dosyć miłą osobą wink
            • klama_kcmil @sakura 20.12.10, 12:51
              Kojarzę skądś, ale nie wiem skąd, możliwe, że z forum.
              Kojarzysz mi się z dziewczyną z czarnymi, dłuższymi włosami i uroczym uśmiechu, chociaż nie wiem dlaczego xd
              • alexrusso klama 20.12.10, 15:49
                z imieniem Kamila :p

kwiat
                • natip11 alexrusso 20.12.10, 15:55
                  pisałam już ;d
                  • nora. natip11 20.12.10, 20:00
                    hm. kojarzę z 'czy kojarzysz użytkownika powyżej [2] ' hehe ;D
              • sakura134 Re: @sakura 20.12.10, 20:12
                Akurat byłam jeszcze wczoraj blondynką o długich włosach, ale podcięłam do ramion wink Z tym uśmiechem to całkiem prawdopodobne wink
                • hellokiciara Re: @sakura 20.12.10, 20:23
                  to może będzie dziwne skojarzenia ,ale z saharą ; P
                  • olciaaa03 hellokiciara 21.12.10, 12:24
                    z tego wątku co założyłaś o śmierci czy o czymś tam podobnym ;>
                    • zakochanie olciaaa03 21.12.10, 12:40
                      zapewne masz na imię Ola ;o
                      kojarzę cię z forum, często się udzielasz xd
                      • meggi_13 Re: olciaaa03 21.12.10, 14:28
                        dużo się udzielasz na forum, kojarzę smile
                        • jessicakaulitz Re: meggi_13 21.12.10, 15:22
                          Kojarzę Cię z avatarem i kilkoma wypowiedziami ^^
    • newborn. . 21.12.10, 15:31
      jessicakaulitz - kurczę,pierwszy raz się tu z Tobą spotkałam.
      • alexrusso Re: . 21.12.10, 15:32
        kojarzę z . w temacie postu :p

kwiat
        • selenka65 Re: . 21.12.10, 16:30
          alexrusso-kojarzysz mi się z tym, że założyłaś ten wąteksmile
          • zakochanie selenka65 21.12.10, 16:36
            kojarzysz mi się z muchami ;p, może (a raczej na pewno) to przez twój avatar, haha xD
            • trufla Re: selenka65 21.12.10, 17:31
              zakochanie - ze sporą iloscią komentarzy no i z serduszkami ; DD
              • currant_ @trufla 21.12.10, 17:39
                haha , kojarzysz mi się z cukierkami "Trufle". :d
                no i z wielu wątków.
                • jessicakaulitz Re: currant_ 21.12.10, 17:46
                  Twój nick kojarzy mi się z sosem z curry xdd
                  • zakochanie jessicakaulitz 21.12.10, 20:06
                    już pisałam wink
                    www.kotek.pl/kotek_forum/02,3056,119821270,119992385,jessicakaulitz.html
                    anyway, kojarzysz mi się też z jessicą albą ;x
                    • alexrusso zakochanie 21.12.10, 20:16
                      pisałam już : love love love < 3 < 3

kwiat
                      • zakochanie alexrusso 21.12.10, 20:52
                        to ta, co mówi 'złotko', tak jak ja. może bratnia dusza xD?
                        • alexrusso zakochanie 22.12.10, 13:13
                          ta podobna ? :p

kwiat
                          • yorkie Re: zakochanie 22.12.10, 17:16
                            Hmmm... wydajesz mi się osobą wesołą, miłą, pogodną... to chyba tyle smile
                            • selenka65 yorkie 22.12.10, 17:46
                              yorkie-twój nick kojarzy mi się z nowym yorkiem oraz psem rasy york
    • senseless selenka35 22.12.10, 20:28
      z Gomez?
      • zakochanie senseless 22.12.10, 21:06
        z bezsensownością, hmm tak wynika z twojego nicku, co nie oznacza, że za taką cię uważam ;o
        pozdrawiam cieplutko, serce
        • ta_obca zakochanie 22.12.10, 22:12
          z miłością, łatwe do skojarzenia. ; )
          • jessicakaulitz Re: ta_obca 23.12.10, 13:29
            Twój nick kojarzy mi się z lekturą z podstawówki, "Ten Obcy" xd
            • ta_obca jessica kaulitz 23.12.10, 13:56
              twój nick kojarzy mi się z którymś z braci z Tokio Hotel ;d

p.s.
              mój nick wziął się właśnie od tego tytułu xd
              • rooshgirl rooshgirl 23.12.10, 14:03
                Z tokio hotel big_grin
                • jessicakaulitz Re: rooshgirl 23.12.10, 17:13
                  Nie wiem, w sumie z niczym^^
                  • smiley. jessicakaulitz 23.12.10, 17:21
                    ` ym, z niczym .
                    • superoolah Re: smiley. 23.12.10, 17:28
                      yyyyymmmmm.
                      jak patrzę na jej avka widzę ciastko.
                      Nie wiem dlaczego.

xoxo
                      • shewerewolf `superoolah 23.12.10, 17:32
                        Kojarzy mi się z niepoprawnym optymizmem.
                        • vesper. shewerewolf 23.12.10, 17:37
                          Spotkałam się z Twoimi wypowiedziami na forum.
                          kojarzysz mi się z ciemnością, mrokie.
                          nie wiem, czemuż. ; )
                      • paaaty. @superoolah 23.12.10, 17:34
                        hmm, widzę Cię tu po raz pierwszy. ;d
                        • shewerewolf ` paaaty. 23.12.10, 17:46
                          Jesteś bardzo mądra i masz bogaty zasób słownictwa. Wydaje mi się, że jesteś stanowcza.
                          • jessicakaulitz Re: shewerewolf 23.12.10, 18:00
                            Kiedy pierwszy raz zobaczyłam twój nick, od razu skojarzyło mi się z piosenką Shakiry - She Wolf ; )
                            • trufla Re: shewerewolf 23.12.10, 18:05
                              jessicakaulitz - z tokio hotel i sporej ilości komentarzy
                              • plombrng_mary trufla 23.12.10, 18:13
                                z rockiem cukierkami (trufle) i z chowderem (tam była baba o imieniu trufla) sorry za ostatnie (tak mi się skojarzyło)
                                • hellokiciara plombrng_mary 23.12.10, 18:18
                                  po nicku z niczym 0_o po avku Z Seleną Gomez .
                                  • shewerewolf `hellokiciara 23.12.10, 18:21
                                    Hm... Z Hello Kitty i z zwięzłymi, ale dobrymi wypowiedziami.
                                  • jessicakaulitz Re: hellokiciara 23.12.10, 18:21
                                    Kojarzę Cię jako osobę pełną poczucia humoru i ogólnie z jajem.
                                    • arasha Re: jessicakaulitz 23.12.10, 18:25
                                      osoba z poczuciem humoru jest w moich znajomych
                                      • oliiviia arasha 23.12.10, 18:31
                                        z czego cię kojarzę?
                                        z błędów ortograficznych.
                                        • shewerewolf `oliiviia 23.12.10, 18:35
                                          Z Marshallem oczywiście smile I z ciętymi ripostami.
                                          • plombrng_mary shewerewolf 23.12.10, 18:38
                                            z wilkami i Shakirą
    • niemampomyslu shewerewolf 23.12.10, 18:37
      z tego, że zawsze dajesz ` jako temat. ;>
      • oliiviia niemampomyslu 23.12.10, 18:38
        nie kojarzę cię, ale kojarzysz mi się z frytkami.
        • niemampomyslu oliiviia 23.12.10, 18:40
          haha xD
          a Ty mi z masłem. ;d
      • yorkie niemampomyslu 23.12.10, 18:40
        Kojarzysz mi się z Green Day'em smile
        • niemampomyslu yorkie 23.12.10, 18:41
          i bardzo dobrze. big_grin
          trochę Cię kojarzę, wydajesz mi się fajna.
          a przz avatar kojarzysz mi się z Mansonem ^^
        • amazinga Re: niemampomyslu 23.12.10, 18:42
          Z yorkiem
        • shewerewolf `yorkie 23.12.10, 18:42
          Całkiem normalna, chociaż uważa, iż jest dziwna. wink Spoczko ogólnie.
          • hellokiciara shewerewolf 23.12.10, 18:47
            jakoś nie potrafię powiedzieć z czym o_0
            czy jestem taka głupia na jaką wyglądam o,o ?
            tak mój nick kojarzy wam się z hello kitty , czyli na pierwszy rzut oka słodka dziewczynka , Dziecko , a w cale tak nie jest , ponieważ ludzie zmieniają swoje upodobania , iż oświadczam , że nie jestem już taką wierną fanką HK .
          • oliiviia shewerewolf 23.12.10, 18:48
            kojarzę cię z mądrych wypowiedzi, a kojarzysz mi się ze złotym obrusem i płatkami kukurydzianymi. ;p
            • hellokiciara oliiviia 23.12.10, 18:52
              czasami napotkam cię gdzieś pośród społeczności kotka , ale jakoś słów mi zabrakło , aby cię ocenić .
              • plombrng_mary hellokiciara 23.12.10, 19:09
                z hello kitty (sorry) i z buźki 0_0
                • jessicakaulitz Re: plombrng_mary 23.12.10, 19:11
                  Z Seleną Gomez ( Ehm, to nie jest zbyt miłe skojarzenie) xD
                  • hellokiciara jessicakaulitz 23.12.10, 19:31
                    z szaloną dziewczyną ? XD
                    • miastowa. odp. 23.12.10, 20:07
                      hellokiciara - z fajną dziewczyną
                      • yorkie miastowa 24.12.10, 22:35
                        Kojarzysz mi się z... czymś... takim fajnym, np. wielkim miastem, chodzeniem po sklepach, shoppingiem... wiem, dziiwne mam szkojarzenia, ale ogólnie wydajesz się byc spoko smile
                        • alexrusso yorkie 25.12.10, 12:27
                          hm nigdy cie tutaj nie widziałam ale kojarzysz mi się z psem rasy york.
                          • caroline.001 alexrusso 25.12.10, 12:34
                            Dużo cię razy już na forum widxiałam, wchodziłam na profi;l. No, no z wątkami różnymi mi się kojarzysz ;dd
                          • szatynka. alexrusso 25.12.10, 12:34
                            kojarzysz mi się z wątkami o prezentach na święta . ;o
                            • alexrusso szatynka 25.12.10, 12:40
                              hmm, z dziewczyną o ciemnych włosach
    • ilolita Alexrusso 25.12.10, 15:26
      Z głupimi wypowiedziami na forum /.
      • xxxnikusxxx ilolita 25.12.10, 15:34
        zupełnie nie kojarzę, więc nie odpowiem na pytania.
      • adorable .. 25.12.10, 15:34
        kompletnie nic mi się nie kojarzy x pp
        • alexrusso Re: .. 25.12.10, 19:10
          nie kojarzę.
          • ania_xd alexrusso 25.12.10, 19:20
            Z Alex Russo tongue_out
            • alexrusso ania_xd - nie kojarze 25.12.10, 19:27
              • aliis alexrusso - to ja xd 25.12.10, 22:24
                • ilovevampires16 @allis 01.08.11, 23:40
                  nie kojarzę O.o
                  • aaasia Re: @allis 02.08.11, 12:12
                    kojaże z osobą któr często się wypowiada wink
                    • alamb. Re: @allis 02.08.11, 12:34
                      kojażę z osobą , która często się wypowiada .
                      • niemampomyslu Re: @allis 02.08.11, 12:51
                        nie kojarzę.
                        • ilona3 Re: @allis 02.08.11, 16:30
                          kojarze ale nie kojarze z czego cie znamwinkkwiat
                          • magicaleks @allis 02.08.11, 19:45
                            Z Potterem ;D

• kotkaevita15 magicaleks 08.04.12, 17:06
                              Z magią
                              • kropeczka23 Re: magicaleks 09.04.12, 23:49
                                kojarzysz mi się z kotkąevitą. :o
                                • natala0900 Re: magicaleks 10.04.12, 08:40
                                  kojarzy mi się z niczego big_grin pierrwsze widzę wink
                                  a z czym.. hmm. z magikiem big_grin
                                  • mrucz . 06.04.13, 00:37
                                    nie widziałam Cię na kotku, kojarzy mi się z imieniem natalia.
                                    • qan Re: mrucz 20.04.13, 21:37
                                      Widziałam Cię wiele razy, kojarzy mi się z mruczeniem mego kota
                                      • cynizmjestfajny Re: mrucz 21.04.13, 23:58
                                        Noel Khan z PLL tongue_out
                                        • serpentyna8090 cynizmjestfajny 22.04.13, 16:53
                                          Kojarzę nick, widziałam parę komentarzy ale w sumie to nie znam big_grin
                                          • ruki12 serpentynka ;d 22.04.13, 18:55
                                            nie kojarzę, przykro mi ;;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka