ghastly 17.12.10, 19:39 Ludzie zazwyczaj zabierają z domów wszelkiego rodzaju pamiątki, zdjęcia. A... Co wy byście zabrali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magy10041996 Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:41 laptopa i kota xD Odpowiediałam tak jak chciałaś.... wiesz ja zazwyczaj myśle o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:43 laptopa i psa ;d Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:46 wiesz że to nieładnie odgapiać! Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:57 Wszystko co miałabym pod ręką, na pewno psa i chciałabym wziąć moje misie, albumy... Wszystko jest dla mnie cenne. Najlepiej wyniosłabym cały dom xd Odpowiedz Link Zgłoś
weard_girl fajny wątek ;-) 17.12.10, 19:45 ja osobiście to bym zabrała moją świnkę morską xd i mojego misia . pamiątka po zmarłej babci... to znaczy jest pełno rzeczy które chciałabym zabrać z płonącego domu ale myślę że te są najważniejsze. ;p a ! i jeszcze płytę muse i PW na dvd Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:50 a tak właściwie to bym nic nie zabrała bo bym spłoneła zywcem Odpowiedz Link Zgłoś
mileylovexxx Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:59 oczywiscie moje kochane zwierzaczki familie i kase Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:43 psy i jakieś dokumenty i pamiątki Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:44 to co miałabym najważniejsze najbliżej siebie. czyli jakbym teraz usłyszała że się pali wzięłabym pierwszą lepszą torbę i zapakowała pendrive, komórkę, album ze zdjęciami, pamiętnik, kosmetyczkę, moje okulary XD, a później już co się tylko da... szczerze mówiąc nigdy się nad tym nie zastanawiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
bull_ Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:46 wszystko co by mi się udało xD dla mnie wszystko to, co mam jest cenne. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:48 komputer, telefon i psa. <3 ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:48 lovejustin__ napisał(a): > komputer, telefon i psa. <3 ;d miało być psy. xd Odpowiedz Link Zgłoś
cariette Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 21:50 Komputer , królika , komórkę , jakieś ciuchy , pamiętnik , zdjęcia , kosmetyczkę i wszystko inne co miała bym pod ręką . Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 nie wiem . Kasę i pamiątki 17.12.10, 19:52 Na pewno portfel - inaczej straciłabym majątek i na pewno jakieś pamiątki ,które by się dało ;p Odpowiedz Link Zgłoś
niewiarygodna95 Re: nie wiem . Kasę i pamiątki 18.12.10, 15:31 Jaki majątek może mieć 12-letnia dziewczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
hurricane. Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 19:57 mojego psa! ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 olciaaa03 17.12.10, 20:00 telefon, album ze zdjęciami laptopa bo tam jest wiele waznych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 20:02 przedewszystkim musiałabym się zorientować, czy bnrat, mama, tata, babcia są poza domem. potem chyba kotek i piesek.<3 a jeśli wiedziałabym że mam jeszcze troszke czasu to poleciałabym po tela (jeśli nie był by w kieszeni) i laptopa. [ale to tak na ostatnim miejscu] Odpowiedz Link Zgłoś
winter.summer Ja bym wolałą zabrać coś innego niż ciuchy 18.12.10, 09:33 Niewiem , po co by wam były ciuchy ? ! Kosmetyki ?! i komputer ?! To nie jest potrzebne , rozumiem jeaszcze //telefon// ale nie takie rzeczy ! Ja bym zabrała psa , wyłączyłabym prąd rzeby nic nie wybuchło. ZABRAŁABYM ; PSA; RODZINE OBOWIĄZKOWO , CHOCIAŻ SAMI BY UCIEKLI ; ZDJĘCIE rodziny ; Rybek bym nie zabrała , nie dała bym rady . ; I plecak z książkami ; I legitymacje,paszport itd... Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka. Coś co kocham 18.12.10, 09:44 Też się zastanawiam po co byście ciuchy brali. Ja zabrałabym mojego psa i może komórkę ,żeby zadzwonić po Straż. Rodzina , by uciekła sama, Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee Koota <33 17.12.10, 20:04 o jakbym go już zabrała to jakieś najważniejsze rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 20:05 komputer gdyż iż ponieważ mam zapisane rozmowy na gg z chłopakiem który mi się podoba .xd wiem głupia jestem. bywa Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 20:06 Kompa, fona, słuchawki, przypinkę z Jaredem Leto i psa. Odpowiedz Link Zgłoś
lullabys Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 20:10 Zanim byście znalazły te rzeczy to dom by się spalił xD Najlepiej uszykujcie je w jednym miejscu, żeby w razie czego nie tracić czasu A tak serio to wzięłabym ukochane płyty, zwierzątka, zdjęcia Edwarda i książki z serii Zmierzch xD Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 20:12 Mój telefon! I huszczanki. I zeszyt do historii, bo stracic go to jak samobojstwo przy moim programie. Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 21:32 telefon i kasę, właściwie nie wiem wszystko co by się dało ;p Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 17.12.10, 23:10 pluszaka ;dd pamiętnik ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
selenka65 Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 18.12.10, 08:53 YYYY no ie wiem chociaż może jednak wiem... Telefon,laptop,szczotka do włosów,buty,kase,pamiętnik,album ze zdjęciami rodzinnymi i wszystko spakowałabym do torby z myszką micky(nie takiej dla dzieci);pa i jeszcze jakieś ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 18.12.10, 09:02 laptop, komórke, jakies ciuchy co mi wpadna w reke Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 18.12.10, 09:12 Ja bym zabrała komputer i ciuchy xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
inspired_ zadzwoniłabym zaraz na 998 i nic by nie spłonęło.. 18.12.10, 09:22 ale jeśli już, to... psaa. <33 mp3. telefon. (ale i tak już miałabym go wcześniej w kieszeni), zdjęcia (mam jeden wieelki album), oczywiście rodzice szybko zabraliby wszelkie ważne papiery itp. ;] 3 pluszaki, smycz mojego psa, moje lekarstwa. ^^ to wszyyystkoo.; )) aa - rodzice sami by się ewakuowali. Odpowiedz Link Zgłoś
patitka123 Re: Co byście zabrali z płonącego domu? 18.12.10, 09:35 Oczywiście moją Czarnusie (świnke morską) Rodzice zadbają o siebie ... ...ahha i jeszcze książki do szkoły,do czytania bo co ja bym bez nich zrobiła.. no i oczywiście dokumenty a laptopa i kompa można se kupić Odpowiedz Link Zgłoś