Dodaj do ulubionych

Dziewczyny na YouTubie które kręcą haule ?

18.12.10, 11:43
Cześć . ; ))
poruszam temat o nakręcaniu filmików na yt przez niektóre dziewczyny które pokazują co sobie kupiły , jak sie ubrały , co mają w torebce itd ...
Jak myślicie ? Czy to dobry sposób aby pokazać czego najlepiej używać czy to zwykłe chwalenie sie ? O.o
Oto kilka filmików :
tu klik .

tu też kilk.

kilk tu .

i jak ?

ps . jesli wątek był to sorki ale chyba nie bylo takiego
p.s2 jeśli uraziłam dziwczynyz tych filmików to bardzo przepraszam .
Obserwuj wątek
    • magy10041996 Re: Dziewczyny na YouTubie które kręcą haule ? 18.12.10, 12:02
      Yyyyyyyyyyyyy.......... nie wiem xD
    • katsuumi_17 Re: Dziewczyny na YouTubie które kręcą haule ? 18.12.10, 13:31
      O Boże, porażka big_grin
      • virginkaa Re: Dziewczyny na YouTubie które kręcą haule ? 20.12.10, 22:22
        oglądam codziennie takie filmiki, bo dzięki temu nauczyłam się jak robi fale za pomocą prostownicy, jak zrobić ładną kreskę eyelinerem itd. Ten drugi filmik oglądałam nawet dzisiaj. tongue_out
    • julik Re: Dziewczyny na YouTubie które kręcą haule ? 18.12.10, 14:20
      Ja uważam , że to fajny sposób pomocy innym w sprawach mody , urody i bardzo lubię oglądać te filmiki smile
      • czekooladowaaa. Re: Dziewczyny na YouTubie które kręcą haule ? 18.12.10, 15:08
        pisać . !
    • anja_ Re: Dziewczyny na YouTubie które kręcą haule ? 18.12.10, 21:27
      lubię je oglądać. one nie tylko chwalą się swoimi zakupami, ale także mówią o jakości produktów, które zużyły. najlepsze są takie w wieku 15-16 lat, bo te starsze używają kosmetyków dla pań, a te 13 są strasznie plastikowe.
    • arbuzooowa Re: Dziewczyny na YouTubie które kręcą haule ? 18.12.10, 21:36
      w sumie to ciekawe niektóre i lubie oglądać ;D
      • nikt. Re: Dziewczyny na YouTubie które kręcą haule ? 18.12.10, 22:20
        bardzo żałosne. xD
    • mila13 Re: Dziewczyny na YouTubie które kręcą haule ? 18.12.10, 22:29
      Ja lubię oglądać takie filmiki najbardziej lubię ciasteczko25 i nieesia25.
    • monik4 Re: Dziewczyny na YouTubie które kręcą haule ? 18.12.10, 22:32
      jak chcą to kręcą
    • mweezy . 18.12.10, 22:59
      Te osoby po prostu interesują się modą i urodą oraz dzielą się swoją wiedzą z innymi, nie widzę w tym nic złego, a wręcz przeciwnie - niektóre takie filmiki mogą pomóc, choćby kotkowiczkom, które np. nie wiedzą jak się uczesać na jakąś imprezę czy coś.
    • madziek67 szczerze ... 19.12.10, 00:51
      lubię oglądać filmy z serii "czego nie kupię/nie polecam" dość przydatne jeśli chodzi o kosmetyki : )
      • paramorehayley_ bardzo lubię nieesia25 ! :) 20.12.10, 18:54
    • lena_ . 22.12.10, 23:34
      paramorehayley_ ja też! big_grin

hm.. oglądam takie filmiki jedynie z ciekawości, może czasem zaczerpnę jakiś pomysł. ale sama bym nie wstawiła takich filmików, bo potem np. następnego dnia idę na spacer a tu dziewczyna ubrana tak jak ja ; D.
      aww.. nie lubię tego ;P
    • you_ Lubię : ) 22.12.10, 23:53
      Ostatnio mi się nudziło , i oglądałam sobie jakieś tam filmiki o kosmetykach .
      I jakoś trafiłam na to konto www.youtube.com/user/TheKamcia32223 i mi się spodobało jakie robi houle ( czy coś takiego ) i ogólnie lubię sobie czasem pooglądać : )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka