nieprzytomna 26.12.10, 10:20 UWAGA, UWAGA!!! Fani Voldemorta łączmy się! Czy dla was jest sadystycznym mordercą, a może człowiekiem po przejściach z dobrym sercem? Wyjdźcie z cienia " fanów słodkich czarodziejów" i napiszcie!!!!!!! CZEKAM! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
becia123x Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 26.12.10, 10:30 sadystyczny morderca, ale i tak go kocham, haha :serceserceserce: Odpowiedz Link Zgłoś
flora1912 Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 16.01.11, 16:17 Morderca bez serca <33 kocham go ! Tak jak i parę innych bohaterów xd Odpowiedz Link Zgłoś
xis Czy Voldemort uprawiał seks?! 02.03.11, 22:12 Musiałam to napisać. To pytanie nurtuje mnie od dawna. No bo, dobra, jak był jeszcze młody i nie wyglądał jak łysy Michael Jackson (<= przepraszam fanów) to może uprawiał... (Chociaż z drugiej strony czy jego w ogóle obchodziło coś poza władzą nad światem i mordowaniem?) Ale jak był już staruchem... No, kurna, nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ale ja mam problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 lovciam ;D 26.12.10, 10:32 Ja kocham LORDA jest moją najukochańsza postacią w calutkim poterze xD Jaest taki zły, niebezpieczny i potęrzny że mogła bym się z nim pobrać Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona_hp Re: lovciam ;D 21.01.11, 13:03 On jest po prostu zły! Zabił tyle ludzi... Pomyślcie, to z jego winy zginęly takie fajne postacie jak: Syriusz, Zgredek, FRED, Lupin, Tonks itd. Wszyscy zginęli w dobre imię walki przeciw niemu.! Oprócz niego nienawidze Bellatrix... Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Myślnik rzecze: 21.01.11, 13:37 A ja Bellę lubię - i to bardzo. Voldzia też - bo to jest prawdziwy czarny charakter. I Snape'a - tak dla kontrastu. I Syriusza. I... Och, co ja będę wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 26.12.10, 10:35 uwielbiam voldemorta. jest najlepszy. no i jeszcze malfoy. XD Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 jest zły do potęgi ! Dobrze że umrze w ost. części 26.12.10, 10:57 ;p;p czemu sądzisz że jest dobrry to nie wiem;/ on ciągle zabija i wog Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 26.12.10, 11:21 od początku : nie znał swoich rodziców czuł do nich żal był niekochany wychowywał się w sierocińcu poszedł do szkoły .. dowiedział się że jeden z założycieli Hogwartu potrafi tak jak on rozmawiać z wężami po 11 latach życia poczuł się kimś wyjątkowym .. kimś lepszym podobnym do Salazara... chciał być kimś lepszym ważniejszym iż inni czarodzieje. Dowiedział się że jego ojciec to mugol . Mugol który go zostawił ! przynajmniej tak myślał. Należy zaznaczyć że Tom nie znał całej prawdy o swoich rodzicach wiedział że ojciec porzucił matkę. tak naprawdę to matka zaczarowała ojca tym eliksirem a potem przestała go podawać. I ojciec odszedł a matka zmarła. Znienawidził ojca a w raz z nim wszystkich mugoli. Chciał się ich pozbyć . Zaczął praktykować czarną magię i zbierał zwolenników. moim zdaniem Tom zrozumiał że zrobił źle sekundę przed tym jak zmarł. Osobiście było mi go szkoda. Było mi szkoda osoby która jest tak okropnie zagubiona jak on.. Odpowiedz Link Zgłoś
jumipl Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 26.12.10, 11:35 Niewątpliwie odziedziczył złe cechy po swoich przodkach, ale... Ludzie, przecież to było tylko zaszczute dziecko. Dziecko, które odkryło, że może być kimś potężnym, że może się zemścić za wszystko co mu zrobiono. Był też bardzo zdolny. A to zawsze pomaga pokonywać trudności. Odpowiedz Link Zgłoś
lolla107 Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 26.12.10, 11:49 Voldemort rządzi! Każde zło nie rodzi się samo z siebie. Tak jak pisałyście powyżej: nie znał prawdy o swoich rodzicach itd. Gdyby zaznał miłości, na pewno byłby inny . Odpowiedz Link Zgłoś
psychoxfreak Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 26.12.10, 18:38 Jest słitaśny, mru mru. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 26.12.10, 18:43 Ja uważam, że Voldemort miał słabą psychikę, złe geny po przodkach, a samotność, brak bliskich, miłości, mieszkanie w zimnym sierocińcu, rozżalenie i inne negatywne uczucia skumulowały się w nim i dlatego był zły. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana97 Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 26.12.10, 18:46 jest ,,sadystycznym mordercą' ;D (według mnie;p ) Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Voldemort 26.12.10, 22:33 Kurcze, świetny temat Mnie np strasznie było żal Voldemorta kiedy przeczytałam o jego życiu. Najpierw został poczęty w rodzinie, która tak naprawdę nie zaznała miłości, potem matka go zostawiła i biedak musiał się wychowywać w śrocińcu. Nigdy nie zaznał prawdziwej miłości, więc trudno się dziwić, że skończył z takimi poglądami;/ Od samego początku był skazany na nieszczęśliwe życie. I myślę, że mógł mieć mały romans z Bellatrix xD Coś za mocne były ich stosunki... Ale to taka moja mała fantazja... Odpowiedz Link Zgłoś
imaginaria_ Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 27.12.10, 19:19 jest taki, jakim przedstawiła go Rowling i już. facet na pewno miał jakieś problemy psychiczne, o. Odpowiedz Link Zgłoś
dominique. Re: Voldeek <3 27.12.10, 19:29 kocham go haha cóż więcej powiedzieć .. drodzy any-Voldemortowi-fani ... VOLDEMORT I TAK WAS ZAP.IER.DOLI !! Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly141 Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 27.12.10, 19:32 On miał złe doświadczenia, nie miał doczynienia z miłością, więc na to, że jest zły raczej wpływały osoby postronne. Na początku może nie był przesiąknięty złem do szpiku kości, lecz z czasem ta czarna część jego osobowości dominowała nad dobrą i z czasem jasna strona jego duszy przestała istnieć. Przynajmniej ja tak myślę xd Odpowiedz Link Zgłoś
belatreks Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 07.01.11, 13:12 Voldziozaraz po Snape jest najlepszy Potem Drao. Voldemort był niekochany, przez dziadka, itp. Miał ciężkie dzieciństwo, dlatego tak się znęcał. W szkole to się podobało kolegą, dlatego robił to dalej. Pragną zostać zauważony aż stał się taką świnią xd Odpowiedz Link Zgłoś
tigress Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 09.01.11, 23:38 Voldek rządzi ^^ To moja ulubiona postać z "Harry´ego Potter´a" Zabijał mugoli, bo ich nie nawidził przez to, że miał przez nich okropne dzieciństwo, był niekochany. Miał po prostu rozwaloną psychikę, rozumiem, że chciał zemsty, na jego miejscu chyba zrobiłabym dokładnie to samo. Nie wiem, czy zrozumiecie o co mi chodzi, ale myślę, że on wiedział, że robi źle, był z tego powodu nieszczęśliwy, ale mimo to nie potrafił się zmienić, bo widział dobrych mugoli, czarodziejów, którzy doznali wiele milości, mieli cudowne dzieciństwo. On po prostu im tego zazdrościł. Odpowiedz Link Zgłoś
yeah18 Voldzio jest fajny ; )) ^ ^ 07.01.11, 14:10 Lubię go, aktora co go gra, Ralph Finnes, też.. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 07.01.11, 22:06 w sumie może to i dobry człowiek, ale przeszedł na złą stronę mocy c; Odpowiedz Link Zgłoś
lexii._theuuus. Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 09.01.11, 23:22 Tak naprawdę to pewnie człowiek (?) ze złotym sercem, i jest ojcem Harrego bo Lilka się z nim przespała. DDD Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 O! 11.01.11, 20:53 Z tym dobrym sercem nie przesadzałabym, ale... rzec trzeba, że nikt nie rodzi się bezlitosnym, sadystycznym zabójcą. Ja nie lubię go ze względu na przejścia w młodości, ale ze względu na tę... bezlitosność (podobno nie ma takiego słowa, ale wiecie o co chodzi) oraz ze względu na to, jak traktuje swoich wrogów i swoje sługi (to były dwa oddzielne punkty)... Lubię też Bellatrix, o! I Snape'a i Dracona, ale to już inna kategoria postaci, nie? A Pottera nie cierpię z całej duszy. Ulżyło mi, że to nareszcie wyznałam! Wciąż zadziwiona swoją śmiałością - Myślnik Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: O! 15.01.11, 09:33 Lubię Voldemorta, ale i tak na pierwszym miejscu jest Dracon. Myślę że Voldemort dlatego taki jest, bo wiele przeszedł w młodości. Jego nienawiść do mugoli wzieła się od tego że jego ojciec porzucił jego matkę. Voldemort jest jedną z moich ulubionych postaci, ale i tak na pierwszym miejscu jest Draco Malfoy. Odpowiedz Link Zgłoś
marzka Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 15.01.11, 14:02 Ja raczej stawiam na sadystycznego mordercę Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 15.01.11, 22:22 Voldek jest cool. Tak na serio to myślę, że to brak miłości, życie bez rodziny i inne złe emocje skomulowały się w nim i w końcu zrobił się zły. Albo to po prostu złe geny. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 15.01.11, 22:30 @alicesz a wiesz, że to możliwe, że mogli mieć romans? W końcu Voldek to też mężczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 16.01.11, 16:12 Kocham Voldemorta. Nie wiem dokładnie za co pałam do niego wielką i niegasnącą miłością, ale po prostu ciepło mi się robi na sercu kiedy o nim czytam, kiedy go widzę w ekranizacjach filmowych... Zdecydowanie moja ulubiona postać. A jak go widzę naprawdę? Bezczelny, straszny wręcz przerażający, okropny, odstraszający, siejący mrok i zniszczenie facet, ale uwielbiam go... Lord Voldemort forever ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
missmurder Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 14.02.11, 11:12 Emmm... Szczerze mówiąc, zawsze miałam słabość do złych postaci więc go lubię ;P Ale i tak najlepszą postacią w HP jest Bella Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 14.02.11, 11:28 tak naprawdę to go nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 14.02.11, 11:58 Hm... Lord Voldemort jest bardzo ciekawą postacią. W końcu gdyby nie on, to nie byłoby tej książki. Zawsze gdy coś się dzieje pojawia się on. Myślę, że gdyby nie jego przeszłość to nadal byłby dobrym człowiekiem. Niestety zmiany jakie w nim zaszły są nieodwracalne. Nie jestem jego fanką, lecz jest najciekawszą postacią w HP. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaaa Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 14.02.11, 16:13 No cóż... jako dzieciak był dosyć przerażający choć i przystojny. Mogł swoim umyslem sprawiac innym ludziom ból... Dla mnie to fiu.t i dobrze że zdechł Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 14.02.11, 16:32 Jakoś dobre serce mi do Voldemorta nie pasuję. ;D Ale był skomplikowaną osobowością i miał swój cel ,który realizował. W każdym razie nie miał dobrego serca skoro zabijał i niszczył - gdyby je miał, nawet po przejściach nie robiłby tego. Ale jest chyba najfajniejszą postacią w HP. Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 14.02.11, 16:46 Voldek jest sadystą i do tego brzydkim. Cieszę się że zginą choć był fajną postacią. Odpowiedz Link Zgłoś
1nika1 Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według was 14.02.11, 18:01 Cóż zło nie rodzi się z niczego, ale tak naprawdę w każdej książce mile widziany jest czarny charakter. Dodaje on emocji i wrażeń czytelnikom lub widzom. Myślę, że Voldemort nie był taki od zawsze. Oczywiście (co zostało w książce wyjaśnione) zawsze był trochę ekscentryczny i "inny" od rówieśników. Po wielu przejściach widać co z niego wyrosło... Gdyby Voldemort chciał się zmienić to by się zmienił, ale to mu się nie opłacało jeżeli już zaczął swój plan. Tak zło ogarnęło jego umysłem..chociaż robił wszystko świadomie. Voldemort, Snape itp. zawsze podkręcą atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś