coldprincess Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 14.02.11, 20:02 nie lubię go ; x Uwielbiałam Dumbledora, Syriusza, Lupina, Freda, a nawet Snape'a, a to przez niego wszyscy zginęli -,- xD Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 14.02.11, 20:09 Zły, zły, zły. Nie kojarze, żeby kiedyś okazał 'swe dobre serce'. Odpowiedz Link Zgłoś
lemone Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 14.02.11, 20:17 Myślę, że Tom tak naprawdę był małych chłopcem któremu tak naprawdę nikt nie pomógł, zostawiony w sierocińcu znienawidził mugoli, a magię kochał ponieważ to ona pomogła mu uwolnić się od ludzi. Uważam, że w głębi serca darzył małą sympatią Dumbeldora i go podziwiał pod wieloma względami. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 Temat mnie rozwalił, ale... 15.02.11, 18:31 ... lubię Voldka : D Pozwól, że coś zacytuję; `a może człowiekiem po przejściach z dobrym sercem?` Sorry, czy człowiek z DOBRYM SERCEM zabija dla własnej przyjemności? ;| Wydaje mi się, że nie. Po przejściach - owszem. W końcu był niekochany, nigdy nie zaznał miłości. Widocznie musiał jakoś odreagować. Mam dość mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 19.02.11, 17:56 Myślę że to traumatyczne przejścia z dzieciństwa ukształtowały jego charakter i to kim się stał Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_xd Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 20.02.11, 15:50 Z jednej strony jest bardzo ciekawą postacią, ma trudne dzieciństwo i sam jego charakter jest dla mnie zagadka, ale z drugiej strony czytając książkę można go znienawidzić, bo umarło przez niego tyle fajnych bohaterów. Przede wszystkim Fred którego ubóstwiam. No i oczywiście Syriusz którego też bardzo lubiłam. No i Tonks, Lupin itd. Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 20.02.11, 15:58 Ja kocham Voldzia z gry Amnesia The Dark Descent . ; D To nie jest może taki Voldzio o jakim wy konkretnie mówicie , ale to też w końcu jakiś jest, nie? ; p jak ktoś chce pooglądać jak sie gra i wgl to polecam kanał użytkownika karoleq95 na You Tube . najlepiej oglądać od początku i po kolei . ; ) Gościu ma fajne teksty , można sie pośmiać i można też sie nieźle zesr... w gacie ; D Odpowiedz Link Zgłoś
nikki712 Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 21.02.11, 22:46 Czytałam tylko pierwszą część i oglądałam filmy. Ale nie wiem za bd. wiele o tej postaci... Odpowiedz Link Zgłoś
kremowa.xd Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 21.02.11, 23:12 Był mordercą i nikt nie ma prawa zaprzeczyć. Był zły. Zupełnie, dogłębnie zły. Nie było w nim dosłownie niczego dobrego, a nawet jeśli, miał w tym jedynie swój interes. Ale czy to coś zmienia? Owszem. Za tę odmienność go kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś
balonowa_guma Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 25.02.11, 21:09 nie wiem czy jestem fanką Voldemorta, no ale nie nienawidzę go;d Nawet całkiem lubię. i myślę,że jest, oczywiście, człowiekiem po przejściach, ale nie można powiedzieć, że ma dobre serce.;P Wielu ludzi jest "po przejściach" nawet gorszych od tych przejść voldemorta, no ale chyba nikt nie jest aż taki;o Zresztą to tylko postać. W każdym razie... lord voldemort byłby całkiem spoko, gdyby nie zabił tych wszystkich ludzi;d Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ .... 27.02.11, 09:49 Myślę, że się taki stał po tym wszystkim co przeżył. Gdy mieszkał w sierocińcu wszyscy wyśmiewali się z jego 'inności', a potem gdy się dowiedział, że jest kimś 'nadzwyczajnym' to, po prostu chciał to ukazać. No i to go zniszczyło. Ale i tak go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Z dobrym sercem?! 27.02.11, 10:45 Bo on z dobrego serca zabił tych wszystkich ludzi, tak?! Zabił Potterów, bo uznał, że tak będzie dla nich lepiej?! Bo niby po co rodzice mają opiekować się swoim dzieckiem?! Lepiej żeby zostało sierotą! Sory, ale ktoś kto uważa, że jakiś zwyrodnialec ma dobre serce nie jest normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadoma_xxxx Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 27.02.11, 20:25 Sadystyczny morderca, który nie ma w sercu z grosz dobroci I właśnie dlatego go uwielbiam ! xD Ale i tak nie pobije Draco... Ach, ten blondas bez poczucia przyzwoitości... Rozpływam się xD <Draconek Forever !> Buhaha xD A jak ktoś byłby zainteresowany Draco, to zapraszam na: my-immortale-love.blog.onet.pl/ Wejdźcie również na: nicole-cooper.blog.onet.pl/ nicole-cooper.blog.onet.pl/ my-dark-secrets.blog.onet.pl/ walczac-z-nowym-swiatem.blog.onet.pl/ happy-hope.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Doszłam do wniosku... 02.03.11, 22:34 Już dawno temu, wraz z moimi przyjaciółkami, że jest GEJEM! Odpowiedz Link Zgłoś
qokie Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 09.03.11, 15:43 śmieszny ze swoim wygladem oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
phraine Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 18.04.11, 15:29 haha według mnie jest najlepszym czarnym charakterem c: Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 19.04.11, 20:15 mi się zdaje, że był po prostu psycholem. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 19.04.11, 20:28 + zawsze przypominał mi Hitlera. centralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 20.04.11, 19:58 Vold mógł faktycznie mieć romans z Bellatrix - moją ulubioną postacią. Vold jest zaraz za nią, a potem Hermiona (może to i duży kontrast, ale co mi tam). Trochę jak hitler, też racja, ale myślę, że po prostu był zagubiony i chory psychicznie. Oczywiście bez jego złowrogości nie byłoby hp. Ogólnie cała mroczna strona jest świetna. AVE. Odpowiedz Link Zgłoś
kasja4 Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 26.04.11, 20:19 Ciężko powiedzieć, jaki naprawdę był Voldemort. Z zewnątrz- sadystyczny morderca, lecz być może w jego wnętrzu kryło się jakieś dobro... choć bardzo prawdopodobne, że już w młodym wieku, jako człowiek po przejściach, zabił w sobie wszelką dobroć, przez co w późniejszych latach nie miał żadnych oporów przed zabijaniem ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly.. Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 05.02.12, 16:27 Jest zły, ponieważ miał ciężkie przeżycia. Chociaż w sumie prawdopodobnie nawet gdyby miał szczęśliwe dzieciństwo stałby się taki. On po prostu był zły i już. Dobrego serca na pewno nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Lord Voldemort - jaki jest naprawdw według wa 05.02.12, 17:09 Oczywiście, że Voldemort nie miał dobrego serca. On nie potrafił kochać. Nikt go nigdy nie nauczył jak. Zawsze był sam. Z jednej strony mi go żal, ale to nie zmienia faktu, że był sadystą. Odpowiedz Link Zgłoś