miss_mimi094 teraz jaaa 17.06.11, 12:58 1. wielu osobą, jeśli mówimy tu ogólnie 2. kilka 3. tak 4. 5 5. oczyyyy 6. tak <3 7. nie ! 8. o moim życiu? nie wiem, nie zastanawiałam się 9. Avril - Smile 10. tylko JA ! moje łóżko - nie oddam nikomu. 11. nie 12. nie 13. hm? chyba tak 14. naraz? nie ! 15. nie ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
palaska Re: 15 innych pytań. ^^ --> 18.06.11, 09:47 1. 2 2. 1 3. tak 4. 2 5. fryzura 6. tak 7. tak 8. Zostań 9. hurt 10. 1 11. tak 12. nie 13. tak 14. nie 15. nie Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: 15 innych pytań. ^^ --> 19.06.11, 16:58 1. Nie wiem xD 2. Kilka ;p 3. Ta 4. y? 1? 5. Oczy. 6. I to cholernie. 7. Nie bardzo. 8. Simple plan- Welcome to my life 9. Avril Lavinge- What to hell Pink- Fuckin' perfect 10. Ze 2 by się zmieściły ;p 11. Możliwe... 12. Niee. 13. Tak. Kocham w taki sposób kilka osób. 14. Nie. 15. Nie xd Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa Re: 15 innych pytań. ^^ --> 19.06.11, 19:55 Autor: mysky 26.12.10, 15:31 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Kolejna graa. ;p Ale TAKICH pytań jeszcze nie było! <tak myślę ;O> Odpowiadajcie. Ok, teraz ja 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? Liczyć rodzine? Bo jeżeli tak,to trochę by było...ale spoza to nikomu... 2. Ile osób całowałaś/eś? Spoza rodziny...może jedna osobę, ale to jest dyrdymał... 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? Mamusię, babcie, ciocie, kuzynki, siostry... 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? Yy.zeroma?! 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? Twarz :d 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? trudno w sumie powiedzieć...może i tak 7. Wierzysz w przeznaczenie? Tak 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? Hurts - Wonderful Life Avril Lavigne - When you're gone Natalia Kills - Mirrors 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? Hmm...wszystkie o milosci ale to o nim, o jednej BF Redbox: Hurricane, inna Papa Americano, inna Time to say goodbye, i tak dalej... 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? Tylko jedna ja 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś /eś? tak 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? Nieee 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? Nie wiem 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? Niee 15. Udawałaś/eś orgazm? Nie... Odpowiedz Link Zgłoś
orange.juice Re: 15 innych pytań. ^^ --> 19.06.11, 20:08 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? - chyba 2 ) 2. Ile osób całowałaś/eś? - no troche 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? - nom, mame 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? - ziroo 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? - oczy! 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? - troche 7. Wierzysz w przeznaczenie? - niee 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? - niewiem. 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? - Fu*king perfect 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? - 3 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? - tak 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? - niee 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? - nie! 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? - nie.. 15. Udawałaś/eś orgazm? - co to za ku*wa pytanie?! Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Re: 15 innych pytań. ^^ --> 20.06.11, 21:36 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? - Miliardom xD 2. Ile osób całowałaś/eś? - zależy gdzie jeśli chodzi Ci o usat to... z 50 xD 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? - tak 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? - ojej... nie pamiętam 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? - oczy 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? - nie 7. Wierzysz w przeznaczenie? - nie 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? - "Znowu w życiu mi nie wyszło" xD 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? - "Alibi" 30 Seconds To Mars 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? - 4 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? - tak 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? - nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? - tak 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? tak 15. Udawałaś/eś orgazm? - tak xD Odpowiedz Link Zgłoś
maritaa Re: 15 innych pytań. ^^ --> 24.06.11, 20:29 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? Kilku 2. Ile osób całowałaś/eś? Trochę 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? Tak 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? Jedną ? 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? Zęby 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? Hmm.. tak c: 7. Wierzysz w przeznaczenie? Nie 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? Żadna 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? When I dream at night 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? Wygodnie, tylko dwie 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? Tak 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? Nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? Nie 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? Nie 15. Udawałaś/eś orgazm? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy jakie pytania ^_^ 22.06.11, 23:34 1.z rodziny to wielu a jeżeli chodzi o chłopaków to żadnemu 2.2 3.tak 4.z ani jedną 5.oczy koniecznie niebieskie albo zielone wiem dziwna jestem ... 6.nie 7.nie 8.fear of the dark iron maiden 9.my immortal evanescence 10.amm mam łóżko małżeńskie ale z koleżankami w 4 się zmieściłyśmy 11.nie 12.nie 13.tak 14.nie 15.nie Odpowiedz Link Zgłoś
mohito_ . 02.07.11, 19:07 1. wielu. 2. - 3. tak. 4. - 5. zachowanie. 6. tak. 7. yhy. 8. chyba nie ma takiej. 9. swedish house mafia - one. 10. jedna. 11. oj taak. 12. nie. 13. tak. 14. nie. 15. nie. Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 05.07.11, 23:55 1. tak na trzeźwo to chyba nikomu.. ale na imprezach to wielu... ;p hahaha 2. kilka . 6 (?) 3. nie. 4. z jedną . 5. oczy i włosy. 6. taak. 7. tak i nie. 8. nie ma takiej . 9. Czesław Niemen "Sen o Warszawie" , Snowy White "Bird of paradise " 10. 3. 11. nie. 12. nie. 13. tak . 14. nie. 15. nie miałam okazji . Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: 15 innych pytań. ^^ --> 06.07.11, 00:26 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? Pięciu, licząc samych chłopaków. 2. Ile osób całowałaś/eś? 12, jeśli o kimś nie zapomniałam. 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? Yeas, mój pierwszy pocałunek odbył się z dziewczynką ; ) 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? Ło jezu, nie chce mi się liczyć 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? Ta nuta inności i dzikości w oczach. 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? Noooo 7. Wierzysz w przeznaczenie? Jasne, że tak - co ma być, to będzie. 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? Nie wiem - nie chce mi się dzisiaj o tym myśleć. 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? Baciary - Zostań tu ze mną na zawsze 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? Trójka 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? Haha, nie zdarzyło mi się ; D 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? Niestety tak, i bum - po przyjaźni. 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? Niestety tak. 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? Haha, tak - ale wolę o tym nie pamiętać; D 15. Udawałaś/eś orgazm? Zdażyło się, ale na szczęście aktualnie udawać nie muszę ; D Odpowiedz Link Zgłoś
lostinmyself Re: 15 innych pytań. ^^ --> 06.07.11, 11:07 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? Nikomu. 2. Ile osób całowałaś/eś? Nikogo. 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? W policzek. 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? 1 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? Włosy i oczy 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? Tak. Niestety... 7. Wierzysz w przeznaczenie? Tak. 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? Simple Plan - Welcome to my life, Tokio Hotel - That day 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? Faber Drive - Tongue Tied 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? Tylko ja! 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? Chodziłam, chodziłam ;d 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? Nie. 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? Nie. 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? Nie. 15. Udawałaś/eś orgazm? Jestem jeszcze dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
redeemer Re: 15 innych pytań. ^^ --> 08.07.11, 13:44 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? szczerze powiedziałem dwóm osobom, nieszczerze mówię codziennie 2. Ile osób całowałaś/eś?nie sposób zliczyć! 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci?całowałem 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce?kurde nie sposób zliczyć 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci?oczy, dłonie, włosy 6. Jesteś w kimś zadurzona/y?nie 7. Wierzysz w przeznaczenie?nie 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu?jak mi ktoś złamał serce to piosenka Dir en Grey - Zakuro opisywała dokładnie moja sytuacje 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym?Miyavi - What a Wonderful World o mojej przyjaciółce 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku?dwie osoby 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś?hahahahaha nie raz 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem?nie! 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie?dwie osoby 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz?no 15. Udawałaś/eś orgazm? nei pamiętam, możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 19.10.11, 20:48 1.Ojej! Dużo tego było. Tylko dzisiaj 3 [przyjaciółki] 2. jedną [na koloni w 2 klasie podstawówki takiego chłopaka, ale tylko w policzek ] 3. tak [na technice z przyjaciółką. taki szybki buziak] 4. nie byłam 5. śliczne oczka 6. taak 7. czasem 8."Invisible" Tay Swift bo czasem tak się przy PEWNEJ OSOBIE czuję 9. każda o kimś innym 10. tylko jedna :p 11. z przyjaciółką śledziłam takiego chłopaka 12. jeszcze nie byłam 13. tak, ale mi już przeszło bo miał mnie gdzieś 14. nie 15. jestem jeszcze dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen13 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 14.07.11, 23:32 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? 6 > 2. Ile osób całowałaś/eś? 5 > 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? Tak, moją mamę i przyjaciółkę w policzek :p > 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? nie mam pojęcia > 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? twarz i włosy. Nie wiem czemu, ale to pierwsza rzecz jaką widzę, gdy na kogoś spojrzę > 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? Tak ;** > 7. Wierzysz w przeznaczenie? niee > 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? żadna > 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? Tyler Ward and The Co - Keep it Together > 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? tylko ja. bo kot to się chyba nie zalicza do ludzi, co? > 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? Nie > 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? Niet > 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? Nie wydaje mi się > 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? Niet > 15. Udawałaś/eś orgazm? Spoko pytanie. Nie, nie miałam okazji Odpowiedz Link Zgłoś
chavnelle Re: 15 innych pytań. ^^ --> 31.07.11, 12:39 1. jeżeli chodzi o chłopaków to 2 . jeżeli przyjaciółkom też to więcej 2. 2 3. w usta nie 4. 2 5. wygląd 6. obecnie nie 7. tak 8. nie wiem nie przypominam sobie teraz 9. Far away - Nickelback 10. tylko ja 11. nie 12. nie 13. nie wiem, nie zastanawiałam sie nad tym 14. nie 15. nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
foolme ^.^ 03.08.11, 18:05 1. Jeśli rodzina się liczy to... trzem. 2. Nie licząc rodziny to 5 3. Mamę, babcię, ciotkę. 4. 5 5. Uroda. 6. Taaa. 7. Nie. 8. Taylor Swift - Better than revenge 9. Hannah Montana - One in a milion 10. 4 dorosłe osoby 11. Nie 12. Nie 13. Nie 14. Tak. :d 15. Nie Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 07.08.11, 00:30 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'?12z tego co pamiętam 2. Ile osób całowałaś/eś?dużooo..... ; D 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci?chyba nieeee..... <brrrrrrrr> 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce?1, a jeśli liczac spacer z chłopakiem który wyprowadzxal psa to 2.XD 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci?włosy i twarz dalej mi sie nie chce odpowiadać xddd Odpowiedz Link Zgłoś
wiki13782 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 07.08.11, 23:25 1. jednej 2 żadnej 3 nie 4 żadnej jeśli chodzi o randke 5 oczy 6 tak 7 może 8 przebudzenie various manxs 9 ta sama 10 nie wiem 11 hah jasne 12 nie 13 nie 14 nie 15 nie Odpowiedz Link Zgłoś
martynus10 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 07.08.11, 23:59 mysky napisał(a): > Kolejna graa. ;p Ale TAKICH pytań jeszcze nie było! <tak myślę ;O> > Odpowiadajcie. > > 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? > 2. Ile osób całowałaś/eś? > 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? > 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? > 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? > 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? > 7. Wierzysz w przeznaczenie? > 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? > 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? > 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? > 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? > 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? > 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? > 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? > 15. Udawałaś/eś orgazm? > > Zapraszam do zabawy! 1. nie pamiętam 2. ziro 3. nie 4. ziro 5. oczy 6. w znajomym 7. tak 8. nie wiem 9. lmfao-party rock anthem 10. 3 11.nie 12. nie 13.tak 14.nie 15.nie Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex :3 08.08.11, 00:52 1. zależy o jakie osoby chodzi. rodzina, przyjaciel, chłopak. ? 2. oj wiele 3. owszem 4. nie pamiętam 5. chyba uśmiech, tak mi się wydaje 6. tak 7. nie 8. nie spotkałam takiej 9. wiele takich jest 10. oprócz mnie to jedna jeszcze 11. niee ? 12. nie chodzę na randki z przyjaciółką. 13. rodziców, brata 14. nie, nie miałam naraz więcej niż 1 chłopaka. 15. nigdy nie udawałam orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś
niunia5250 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 08.08.11, 03:29 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'?/ jednej 2. Ile osób całowałaś/eś?/ jedną 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci?/nie ale chciałabym zobaczyć jak to jest 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce?/ nie byłam na randce 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci?/włosy 6. Jesteś w kimś zadurzona/y?/ tak 7. Wierzysz w przeznaczenie?/jeszcze tak 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu?/ nie wiem 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym?/veegas- o2 tlen 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku?/3 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś?/ nie 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem?/ nie 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? /tak 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz?/ nie 15. Udawałaś/eś orgazm?/ nie to mnie rozwaliło haha Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole moje;-) 08.08.11, 08:53 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? 1 2. Ile osób całowałaś/eś? 3 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? tak 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? 17 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? uśmiech 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? w moim obecnym chłopaku 7. Wierzysz w przeznaczenie? tak 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? nie zastanawiałam sie nad tym 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? tez nie myslalam nad tym xd 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? 2 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? nie 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? tak 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? tak 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie 15. Udawałaś/eś orgazm? nie Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 10.08.11, 13:37 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? Mówię to tylko koleżankom dla jaj > 2. Ile osób całowałaś/eś? Zadnej, oprócz rodziny xD > 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? Siostre, babcie, mame xD > 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? - > 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? Twarz > 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? Nie ;pp > 7. Wierzysz w przeznaczenie? Tako średnio > 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? Tak mi się wydaje: Pink: 'Fucking Perfect' > 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? Demi Lovato: 'Don't Forget' > 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? Ani jedna ;pp Oprócz mnie ;pp > 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? Nie. Nigdy. > 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? Nie. Nigdy. > 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? Nie. Nigdy. > 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? Nie. Nigdy. > 15. Udawałaś/eś orgazm? Nie. Nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
anette_ Re: 15 innych pytań. ^^ --> 12.08.11, 10:25 1) 0 2) ogólnie 4 na poważnie 0 3) nie 4) 0 5) włosy 6) nie 7) nie 8) www.youtube.com/watch?v=Plnr4Ln-_5E 9) www.youtube.com/watch?v=jjar7np_wuE&feature=related 10) 2 11) nie 12) nie 13) nie 14) nie 15) nieee Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 12.08.11, 10:52 1.nikomu nie powiedziałam jeszcze "kocham cię " 2.tak naprawdę to nigdy się nie całowałam . a tak w usta to bez butelki z 3 razy 3.nie nigdy nie całowałam się z dziewczyną 4.nie byłam nigdy na takiej prawdziwej randce 5.nie wiem . patrzę na całokształt że tak powiem 6.teraz ? może nie zadurzona ale dwaj chłopacy mi się podobają (ale to nic takiego ) 7.nigdy się nie zastanawiałam czy wierzę w przeznaczenie ale chyba tak 8.nie ma takiej piosenki albo jej nie znam 9.kat deluna - love me leave me - jeszcz z czasów podstawówki 10.dwie najwyżej . mam małe łóżko 11.o , co to to tak , niestety (też podstawówka ) 12.nie , może dlatego że nie mam przyjaciela płci przeciwnej 13.nie , raczej nie . ale to by raczej wyszło w praniu 14.nie 15.nieeee ?????? XD Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 12.08.11, 11:07 1. Ilu osobom powiedziałaś/eś 'Kocham Cię'? Na poważnie nie kochałam jeszcze nikogo. 2. Ile osób całowałaś/eś? - 3. Całowałaś/eś kiedyś osobę tej samej płci? - 4. Z iloma osobami łącznie byłaś/eś na randce? Zaliczyłam kilka randek. 5. Jaka jest pierwsza rzecz, jaką zauważasz u przeciwnej płci? Patrzę na całokształt. 6. Jesteś w kimś zadurzona/y? Tak. 7. Wierzysz w przeznaczenie? Tak. 8. Jaka piosenka wg ciebie była napisana o tobie lub twoim życiu? - 9. Jaka piosenka przypomina Ci o kimś ważnym? - 10. Ile ludzi może wygodnie spać w twoim łóżku? Jest miejsce jeszcze na jedną oprócz mnie. (; 11. Czy kiedykolwiek bezmyślnie za kimś chodziłaś/eś? nie. 12. Czy kiedykolwiek byłaś/eś na randce z najlepszym przyjacielem? nie. 13. Czy kiedykolwiek kochałaś/eś kogoś tak bardzo, by oddać za tą osobę życie? tak. 14. Miałaś/eś więcej niż jednego chłopaka/dziewczynę naraz? nie. 15. Udawałaś/eś orgazm? nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: 15 innych pytań. ^^ --> 12.08.11, 11:22 1. jednej po angielsku <lol2> 2. nie całowałam sie jeszcze.xD 3. oczywiście. Mamusię na dobranoc. ♥ 4. nie byłam nigdy. : o 5. buty, oczy, włosy.xd 6. tak 7. czasem tak, czasem nie 8. nie wiem.xD 9. Bob Marley - No woman no cry 10. nikt.! Ja ♥ moje łóżko. : D 11. tak 12. nigdy nie byłam na randce 13. tak 14. nie miałam nigdy 15. ja sie od piątej klasy ucze co to jest orgazm, teraz ide do gimnazjum i dalej nie wiem.xD sory, ale nie mam pojęcia co to jest orgazm.! : D Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: 15 innych pytań. ^^ --> 12.08.11, 11:51 1. dwóm albo trzem 2. jeśli liczyć w policzek to eee... dużo. 3. tsa 4. 0 5. nie zauważyłam żadnej pierwszej rzeczy którą zauważam, tzn. lol, nie ma reguły. 6. może 7. może 8. było kilka takich, o których pomyślałam 'to o mnie!', ale ich nie pamiętam, hah. 9. Katie Melua Spider's web np. 10. to zależy komu ma być wygodnie. jak dla mnie tylko ja. 11. można tak powiedzieć 12. nie 13. może 14. nie 15. nie, lol. Odpowiedz Link Zgłoś