anja_ Re: Co dziś zjadłaś? xd 30.12.10, 16:04 rano trzy malutkie kawałki śledzia w oleju z cebulką. kilka cukierków z choinki :q i 1/3 jogurtu zjadłam-wypiłam. jeszcze mnie czekają frytki może z odrobiną mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Co dziś zjadłaś? xd 01.01.11, 20:16 [śniadanie] - parówka, dwa tosty z Delmą i jajko na miękko. [obiad] - chipsy paprykowe. [kolacja] groch z kapustą. na dodatek ze dwa Toffefee czy jak to się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Co dziś zjadłaś? xd 01.01.11, 21:12 rano dwa kawałki ciasta. potem odsypiałam pół dnia sylwestra. a teraz jem trzecią kanapkę z białym serkiem ze szczypiorkiem. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
misia_xd Re: Co dziś zjadłaś? xd 01.01.11, 21:17 2 tosty kluski jakieś buraczki cukierki krakersy gume orbit Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Co dziś zjadłeś? xd 01.01.11, 21:23 śniadanie- płatki z orzechami obiad-kotlet, ziemniaki, szpinak kolacja- kanapki a oprócz jakieś 2 cukierki, czekoladke, 2 mandarynki i pomarańczę Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Co dziś zjadłeś? xd 01.01.11, 21:27 2 ciastka, kawałek ciasta, kurczak z ziemniakami i sałatą, ciastko, ciastko, tortille. właśnie rzadko tam jem, ale właśnie dlatego jestem gruba. przez te głupie ciastka xD Odpowiedz Link Zgłoś
destiny__ Re: Co dziś zjadłeś? xd 01.01.11, 21:27 śniadanie - pancakes'y ; d obiad- sushi potem dużoo nutelli kolacja- koktajl bananowy i lody Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Co dziś zjadłeś? xd 31.01.11, 16:11 2 grzanki,zupe barszcz i kotleta z kaszą i aeo Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Co dziś zjadłeś? xd 31.01.11, 16:18 Śniadanie- kromka z pomidorem. Obiad- nie jadłam, bo jest ogórkowa, a zup nie lubię. No i w szkole trochę paluszków zjadłam z koleżankami. Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Co dziś zjadłeś? xd 31.01.11, 16:21 [śniadanie] płatki z mlekiem (nesquik) [obiad] spaghetti, które nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Co dziś zjadłeś? xd 31.01.11, 16:22 Śniadania nie jem bo rano mnie mdli. Potem zjadłam 3-bita i obiad. Na razie to tyle. ;o Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Co dziś zjadłeś? xd 31.01.11, 16:28 kanapka z szynką, amino pomidorowa, czipsy serowe, karkówka z ziemniaczkami i sałatką, a z napoi to sok jabłkowo wiśniowy i herbata owocowa Odpowiedz Link Zgłoś
mistery Co dziś zjadłaś? 31.01.11, 18:52 Maiłam wyjątkowo smakowite śniadanko Zjadłam sałatkę z kapusty lodowej, oliwek, sera feta i liści szpinaku popijając to pyszną zieloną herbatą Dilmah Sencha. Energia na cały dzień! Polecam takie śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Co dziś zjadłeś? xd 31.01.11, 18:58 śniadanie: dwie kanapki z serem drugie śniadanie: serek o smaku toffi obiad: nuggetsy z sosem meksykańskim kolacja: placki ziemniaczane + flipsy Odpowiedz Link Zgłoś
skierkawmroku Re: Co dziś zjadłeś? xd 31.01.11, 20:30 jajecznice ,kanapke, liona,ziemniaki i rybe,jabłko,2bułki z serkiem Odpowiedz Link Zgłoś
niunia1993 Re: Co dziś zjadłeś? xd 31.01.11, 20:38 5 kanapek, orzechy, jajka z czymś tam, chipsy, czekolada . Odpowiedz Link Zgłoś
klafcia ...xddd . 31.01.11, 20:39 Emm .. spok wątek ; ) A więc tak : śniadanko - jajecznica, bekonik , herbata z cukrem i cytryną. potem kilka ciasteek . kakao . ; ] obiad - schabik , ziemiaczki, buraczki , sosik , ogórek . ; D fanta < 3 potem chipsy - cheetos , skwaszony pomidor a teraz pije czekolade ;d Odpowiedz Link Zgłoś
keejsza Re: Co dziś zjadłeś? xd 31.01.11, 20:42 musli z jogurtem i placki ziemniaczane Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly141 Re: Co dziś zjadłeś? xd 31.01.11, 20:47 śniadanie- corn flakes z mlekiem II śniadanie ( w szkole)- pączek obiad- rosół kolacja- chleb w jajku (pycha ) Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Co dziś zjadłeś ? 31.01.11, 21:32 [śniadanie] płatki z mlekiem [obiad] pizza [podwieczorek] ciasto z jabłkami [kolacja] nie jadłam bo nie byłam głodna xD a po za tym jadłam jedno ciastko kokosowe Odpowiedz Link Zgłoś
katka30 Co dziś zjadłeś? xd 31.01.11, 21:49 Na śniadanie kanapke z nutellą,na drugie kanapke z szynką i serem,na obiad spagetti,na kolacje kanapki z serem i pomidorem Odpowiedz Link Zgłoś
nikki712 Re: Co dziś zjadłeś? xd 21.02.11, 17:21 śniadanie - kanapki podwieczorek (to po objedzie,ale nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa) -batonik Mars obiad - jeszcze nie ,ale ma być spagethii Odpowiedz Link Zgłoś