29.12.10, 01:05
Jeśli ktoś to ogląda to proszę o odpowiedź. Chodzi mi o 4 serię.
Czy to prawda, że Freddie umrze?
Kiedy wróci Effy i czy będzie z Freddiem?
Obserwuj wątek
    • natzal To mi nie daje spokoju! ;) 29.12.10, 01:06
      • wild_sun Re: To mi nie daje spokoju! ;) 29.12.10, 01:07
        TAK
      • fionaa Re: To mi nie daje spokoju! ;) 29.12.10, 01:18
        Ja to oglądałam... I Freddi umiera uncertain// Normalnie mnie zatkało. Nie spodziewałam się sad
    • wild_sun Re: Skins!! 29.12.10, 01:08
      zabije go lekarz eff. w ostatnim odcinku.
      • natzal Shit! Nie dam rady obejrzeć ostatniego :< 29.12.10, 02:21
        • wild_sun Re: Shit! Nie dam rady obejrzeć ostatniego :< 29.12.10, 02:44
          czemu? wink
          • rikkki Re: Shit! Nie dam rady obejrzeć ostatniego :< 29.12.10, 09:16
            bo ten lekarz 'psychopata' sam zakochał się w Effy i mówi, że teraz to on jest jej chłopakiem oO i zabija Freddiego, gdy ten do niego przychodzi i mówi, że to już koniec leczenia Effy, bo ona się nie zgadza na takiego lekarza. Jak by co zabija go pałą, bejsbolówką. A później go szukają i Cook na końcu zabija tego lekarza. Odcinek można obejrzeć tutaj: 1 część - www.youtube.com/watch?v=eP80M7u5TmQ; 2 część - www.youtube.com/watch?v=6HsYVRpX3Ms; 3 część - www.youtube.com/watch?v=w4HWu2uC6Wk, 4 część - www.youtube.com/watch?v=rRcVDp_tS2g, 5 część - www.youtube.com/watch?v=Gg6ZfC_EIlo
    • mrs.devil Re: Skins!! 29.12.10, 09:23
      Tak. Lekarz Effy zatłukł go kijem bejsbolowym. To była dziwna scena indifferent
      • miirinda666 Tak. 29.12.10, 09:33
        ten lekarz Effy zatłucze go kijem bejsbolowym.
    • blender Re: Skins!! 29.12.10, 09:43
      Hm, powiem Ci tak kocham Freddiego i JJ miłością platoniczną. No i ten odcinek zrobił na mnie takie wrażenie, że aż mam zrytą psychikę i wszystkich znajomych męczę bynajmniej raz w tygodniu tym, że zabili mi Fredericka. Chore wiem.
      ale to nie moja wina, czemu właśnie jego zabili. :c
      Effy wróci chyba w trzecim odcinku czwartej serii. Ona, jak pokazali w serialu, będzie myślała, że Freddie po prostu uciekł, bo tak wszystko to "pokazał" ten terapeuta. Napisał do wszystkich z rodziny i do Effy, list, że to niby od Fredsa.
      Na końcu serii, Cook zaj*buje doktorkowi. Brawo Cookie!
    • nothing... Tak i... 29.12.10, 11:23
      Ale spoilery dajecie. Ona po prostu chciała wiedzieć czy Freddie umrze, a wy jej całą scene opisujecie c;
    • kiwi Re: Skins!! 29.12.10, 11:27
      no, freddie umrze..a poza tym to oglądaj, a nie niecierpliwa jesteś x-DDD
    • smerfetka_10 Re: Skins!! 29.12.10, 11:45
      Nie pamiętam tak dokładnie, ale Effy wróci 'szybko', a Freddie umrze zabije go ten doktor co to leczy Effy w tym psychiatryku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka