Dodaj do ulubionych

Pomocy ( no wejdźcie i pomóżcie )

29.12.10, 19:19
Przed wakacjami zaczęłam chodzić z moim kolegom z klasy . Strasznie byłam w nim zakochana i wgl . jednak we wakacje pomyślałam, że już go nie kocham ....myliłam się!! Zerwałam z nim , a on cały czas wypisywał mi , ze mnie kocha , że mu się podobam i wgl . Ja mówiłam , ze to już koniec i , ze nie ma na co liczyć . ...
Gdy zobaczyłam go na rozpoczęciu roku szkolnego znowu się nim zauroczyłam . ( mi to chyba nie minie ) no , ale on już mi nic nie pisał . Powtarzał , że po prostu jestem jego przyjaciółką . No więc przystopowałam i nic nie mówiłam , ( cały czas go kochając ) . Nie dawno on zaczął chodzić z moją najlepszą przyjaciółką i nie wiem co mam robić . Jestem strasznie zła , ze zmarnowałam taką szansę . Teraz jestem delikatnie zazdrosna i jest mi przykro , że ona z nim chodzi .

Co mam robić ? POMÓZCIE . ; ///
Obserwuj wątek
    • princeskaa Re: Pomocy ( no wejdźcie i pomóżcie ) 30.12.10, 14:53
      `Może powiedz o tym swojej koleżance ?
      że nadal do niego coś czujesz .

możliwe jest że on chodzi z twoją koleżanką po to byś była zazdrosna , - w wielu sytuacjach tak jest , bo chłopakom raczej trudno przychodzi normalne myslenie .

ale zaraz , zaraz . Koleżanka nawet nie zapytała cię o zdanie w tym ze wzieła twojego byłego ? Na przykład ' czy na pewno nie przeszakadza ci to ze będę z twoim byłym? '

No ej , ja bym nie potrafiła związać sie z byłym koleżanki, bez jej zgody , ale sądze że to z nią powinnaś szczerze porozmawiać o zaistniałej sytuacji .

POWODZENIA . ; d
    • nikawika Re: Pomocy ( no wejdźcie i pomóżcie ) 30.12.10, 15:21
      on zaczął chodzić z twoją najlepszą przyjaciółką .!?
      a czy twoja przyjaciółka nie zapytała cię o to czy nie masz nic przeciwko ??
      w końcu to twój były ... powinna z tobą o tym pogadać.
      wiesz, podrywając go możesz stracić przyjaciółkę.
      ale nic nie robiąc będziesz cierpieć.
      radzę ci pogadać i z chłopakiem, i z przyjaciółką.
      chłopakowi powiedz że nadal coś do niego czujesz, a przyjaciółce powiedz to co napisałaś tutaj...
      życzę powodzenia. ;**
    • sportsnk przyjaciółka ? 30.12.10, 15:43
      Dziwna ta przyjaciółka jeżeli chodzi z twoim byłym. Myślałam, że z przyjaciółkami gada się o chłopakach itp. Więc ona chyba powinna wiedzieć, że dalej go 'kochasz'. Jeżeli ona nie wie takich rzeczy albo nie pytała się ciebie co o tym myślisz to żadna mi to przyjaciółka.
      A ty zamiast od razu powiedzieć mu, że się myliłaś czekałaś na nie wiadomo na co. Twoja szansa minęła i się pogódź z tym albo czekaj a może coś się wydarzy.
    • morphine_ Re: Pomocy ( no wejdźcie i pomóżcie ) 30.12.10, 18:13
      Po pierwsze trochę dziwi mnie fakt, że chodzi z twoją PRZYJACIÓŁKĄ. Czy ona ma pojęcie, ze byłaś w nim zauroczona? Jest jedna główna zasada. CHŁOPAK PRZYJACIÓŁKI JEST NIEOSIĄGALNY. Według mnie powinnaś pogadać z przyjaciółką ..
    • domi.bieber.xdd Re: Pomocy ( no wejdźcie i pomóżcie ) 30.12.10, 19:13
      Ok . dzięki za odpowiedzi . Mimo tego czekam na kolejne .
    • nati19love powiedz mu 30.12.10, 19:18
      powiedz jemu że go kochasz i się myliłaś i że przepraszaszasz go że go zraniłaś
    • arasha Re: ale niezdecydowana jestes! 30.12.10, 19:19
      przez ciebie chlopaki uwazaja ze dziewczyny sa niezdecydowane!
      ni pomoge ci bo nie lubie bibera powiem tylke ze masz pecha
      • negeilf_ Re: ale niezdecydowana jestes! 30.12.10, 19:36
        widać, że masz tylko 12 lat bo w ogóle nie jesteś dojrzałą. to, że lubi justina bibera oznacza że jest gorsza ? -.- do dobra ja też go nie lubie, ale co z tego że ona go słucha? ma prawo.. tak samo ty dla kogoś możesz być gorsza bo lubisz 'sreminema'. a tobie radzę ci porozmawiać z 'przyjaciółką' i z tym chłopakiem. wytłumacz im wszystko na spokojnie. pozdrawiam : )
      • domi.bieber.xdd Re: ale niezdecydowana jestes! 30.12.10, 20:39
        . . . tyy żuczku . xdd
        nikt nie kazał ci wchodzić na wątek , który ja założyłam . Co cię to obchodzi czy go lubię czy nie . Każdy ma prawo do swojego idola . I jak powiedziała poprzednia dziewczyna nie jesteś gotowa na miłość . Mała jesteś , i co możesz wiedzieć !? ;P bardzo proszę mnie nie krytykować , bo odpowiedziało mi już wiele dziewczyn , którym bardzo dziękuje za odpowiedzi , a twój jest tu akurat zbędny . naraa malutkaa . ;dd
    • riki1246 Re: Pomocy ( no wejdźcie i pomóżcie ) 30.12.10, 20:24
      kolejny słit wątek o '' wielkiej miłości '' indifferentuncertainuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka