Dodaj do ulubionych

telefony komórkowe

29.12.10, 20:26
Hej kiss

Mam takie pytanie...
W styczniu zmieniam telefon komórkowy i jaki polecacie. Oczywiście chodzi mi o taki, z którego byłabym zadowolona oraz cena sprzyjała moim oczekiwaniom.

Za pomoc bardzo dziękuję smile
Ps. Jakbyście mogli opisać co ten telefon ma ciekawego.
Obserwuj wątek
    • sopwil / 29.12.10, 20:31
      a jaki masz teraz?

Ja mam LG Swift, i jestem zadowolona. Tyle że nie ma w nim takich dupereli jak stoper itd..
      • lilow. nie bierz ! 29.12.10, 20:34
        tylko nie bierz lg q990i bo ja go mam i sie nie jest zbyt fajny, bede go zmieniac wlasnie ... taki kloc i malo pamieci itd ..

wez sobie nokie c3 bo jest dobra ;d
    • linda Re: telefony komórkowe 29.12.10, 20:34
      Sony ericsson lub nokia - polecam wink I sorry za błąd w pisaniu....nie chce mi się włączać gogle.pl W każdym razie te telefony są wytrzymałe i żaden inny ze mną by nie przeżył. 5 dni w śniegu , kąpiel w kiblu.....wieczne rzucanie - wszystko. Moja mama też miała kilka sony ericssonów i nie wyobraża sobie mieć innego. My nie szanujemy telefonów tongue_out To źle , ale mi np nie jest on do szczęścia potrzebny.
    • monik4 Samsung Diva (S7070) 29.12.10, 20:35
      Samsung Diva to telefon z ekranem dotykowym. Model ten jest wyposażony w aparat fotograficzny z funkcją Beauty Effect (korekcja niedoskonałości cery) i Lomo Effect (filtr artystyczny mający naśladować zdjęcia wykonane aparatem Lomo).

Adresując linię Diva do kobiet, producent akcentuje obecność w nowych telefonach funkcji związanych z bezpieczeństwem. Zaoferowano bowiem możliwość wysłania alarmowej wiadomości SMS (tzw. SOS Message) oraz aktywacji fałszywego połączenia (Fake Call).
    • linda telefony LG 29.12.10, 20:37
      mają mało pamięci. nie posiadają nawet zwykłego T9 i co najważniejsze ( najgorsze ) trzeba je lądować codziennie ! Po roku nie jest już zdolny do pracy. Wystarczy jedno połączenie a już bateria czerwona i się drze uncertainuncertain Nie popełniej tego błędu i nigdy nie kupuj LG
      • sopwil Re: telefony LG 29.12.10, 21:12
        Ja mam od dobrych 2 lat LG i jakoś nie muszę ładować codziennie.
        Nie wiem, skąd ty to wiesz... Trzeba zresetować baterie jak należy, i nie ma się takich problemów.
        • fineaszka Re: telefony LG 01.01.11, 18:05
          Moja przyjaciółka ma LG, i moja siostra też. Nie muszą ładowac codziennie, używają telefonu bardzo często, obie słuchają piosenek i grają, a ładują: siostra- co 3-4 dni, a przyjaciółka co 4-5 dni. Więc nie wiem, skąd u Cb te problemy, może nie ładowałaś na początku tak trzeba.

A ja mam Samsunga Delphi. Był już dwa (lub więcej) razy w naprawie. Jest beznadzijeny. Jak każdy Samsung, spadnie i już. Łatwo się rysuje. Odradzam zdecydowanie samsungi.

Wg. mnie najlepsze są Nokie i Sony Ericcsony
          (nie wiem jak się pisze). smile
      • osiek Re: telefony LG 29.12.10, 23:51
        mam lg swifta i nic z tych rzeczy nie jest prawdą ;> dziwne ? xd
    • wampirzyca1995 Re: telefony komórkowe 29.12.10, 20:42
      Hejkawink
      Ja osobiście mam Samsunga Corby, ogólnie jest fajny tylko, czasem dzieje się z nim coś takiego, że sam potrafi napisać sms-atongue_out. Ogólnie jestem z niego zadowolona, ale jeśli nie lubisz bawić się telefonem, tylko potrzebny jest CI do sms-owania i gadania to nie polecamwink Bo czasami na prawdę może zdenerwować człowieka (telefon oczywiściesmirk)
      • wisienka9 Re: telefony komórkowe 29.12.10, 21:03
        zależy jaka cena jest dla Ciebie odpowiednia.
    • dream_ ja mam i jestem z niego zadowolona (; 29.12.10, 22:33
      samsung corby
    • miastowa. Re: telefony komórkowe 30.12.10, 17:19
      ja mam samsunga delphi jestem zadowolona serce
      • impossible_baby Re: telefony komórkowe 31.12.10, 18:08
        Samsung Corby.
        <3
        Bardzo polecam. ; d
        • miley123236 Re: telefony komórkowe 01.01.11, 17:44
          Ja mam Lg Bali i jest świetny!
          Jest czuły w dotyku, ma wiele funkcji, aparat 5 megapikseli(nie wiem jak sie pisze) i wiele innych. Cena też fajna więc polecam serce
    • menia1999 Re: telefony komórkowe 01.01.11, 18:15
      Ja mam Samsung Delphi ! serce
      Maa klawiaturę Qwerty , aparat 2 megapixeli ale robi dobre zdj . i wyraźne , oprócz klawiatury Qwerty jest także dotykowy , wytrzymały spadł mi z pierwszego piętra i wypadła bateria rozsunął się na początku się nie chciał włączyć tylko ze dwa razy a potem się włączył i nic nie było zepsute działa tak jak zawsze i cena też dobra .
      Polecam smirk
    • kararock ................ 01.01.11, 18:17
      jeśli chcesz dotykowy to tylko samsung wink
    • daj_mi_lizaka Re: telefony komórkowe 01.01.11, 18:30
      Mam nokię c3 i ją polecam. Wg mnie naprawdę świetna.
      Opis telefonu.
      • nikt. Re: telefony komórkowe 01.01.11, 20:30
        facepalm.

no to może łaskawie wypiszesz te oczekiwania, co?
    • kapitanmchappy . 01.01.11, 20:36
      Ja mam Sony ericssona Xperia X8 jestem BARDZO ZADOWOLONA smile
      Ma TT , Fejsa i wgl bajer . < 3
      Ma wifi.
      Gdy jechałam ostatnio na hokej to nadawałam relacje live z lodowiska bo był net ;D

• mrs_alex Re: telefony komórkowe 01.01.11, 20:37
      Posiadam Samsunga Avilę i jestem z niego bardzo zadowolona big_grin.
      Jego największą zaletą jest przede wszystkim to, że jest on dotykowy. Dodatkowo również ma bardzo dobrą baterię (przy ciągłym użytkowaniu starcza mi średnio na 6 dni), nie jest najdroższy i ma wiele przydatnych "bajerów" smile.
      Jest fajny!serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka