take_me_away Re: Ściągamy, ściągamy 08.01.11, 20:03 Ja , bardzo żadko, ale jak już to od koleżanki( od kiku lat ma średnią prawie 5.00 ^_^) Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 09.01.11, 00:07 Zdarza mi się. Ale tylko z telefonu, bo najbezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
karina545 Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 12:55 Ściągam, ale tylko na niektórych przedmiotach Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 13:02 czasem się zdarza ale to karteczka w piórniku na ręce napisane jak baba nie patrzy to zamiana sprawdzianów z najlepszą w klasie z danego przedmiotu albo na tapete w telefonie no albo smsy do najlepszej w klasie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 13:07 wypisuję na przedramieniu i między palcami, czasem wypisuję na piórniku, a raz z koleżanką zrobiłyśmy ściągę na puszce po ice tea. ale jak nauczyciel się oddala lub odwraca to na migi, czasem na głos. :d Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 13:13 Różnie. Np. na fizyce do koleżanki zaglądam, na innych lekcjach karteczka w piórniku lub ściąga na ławce. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 14:59 prawie na każdym sprawdzianie mam ściągę w piórniku, ale z koleżanką też sobie pomagamy Odpowiedz Link Zgłoś
amorek28 Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 15:15 Ja mam swój sposób na sprawdzianie mam zawsze jakiś napój na ławce i na etykietę, tam gdzie jest skład itp. sobie przylepiam ściągi i to prawie zawsze działa Najlepsza jest tzw. podwójna kartka gdzie na drugiej piszesz ołówkiem ściągę. Ja sądzę że to czy ściągniesz nie zależy od ściągi tylko od tego czy umiesz ściągać ;P Bo po niektórych to od razu widać czy maja ściągę w piórniku czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
oll.xd Patent ;D 12.01.11, 19:53 Może to nie są za bardzo odpowiedzi do tych pytań, ale chcę się z wami podzielić dobrym patentem na ściąganie . ja np. piszę ściągę, a potem przyklejam ją sb do buta, i na lekcji siedzę z nogą na nodze, ;D ale niestety nie mam często na ściądze tego, czego potrzebuję ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:03 - komórka ( notatka ) , czasem naklejam na obudowie małą ściąge ( mam samsunga delphi, sposób ten polecam), ściągi w rękawie, na ławce, na krześle,popisana ławka, otwarty plecak , duża ściąga na kartce , nagranie na dyktafon ( myślą że słucham radia ), odpisywanie , otwarty zeszyt/ podręcznik , w piórniku, w etui na okulary.popisane ręce. , no albo po prostu książka otwarta , ściągi w koszuli ( mam 3 w kratę z podwijanymi rękawami , i w mankiety wkładam ), na ścianie , na kaloryferze . nikt mnie nigdy nie złapał , jestem miszczem Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:09 no a czasem spisuje odp , jak mi dadzą osoby z równoległych klas , poza tym część moich nauczycieli bierze gotowe testy z netu , ta inteligencja cała klasa zna odp , niekiedy piszemy na tablicy , a nauczyciele się nie kapnęli nigdy , mam też jedną bakę taka nie ogarnięta że porażka zawsze robi grupy , żebyśmy nie ściągali i ona pisze polecania na tablicy na zmianę dla obu grup , i jak ona jest odwrócona to ja spisuje wszystko z książki . ona kończy dyktować , jeszcze czasu ok 35 min do końca lekcji , a ja już napisałam , genialna jestem , czasem piszę ściągi na teczce , albo chusteczkach higienicznych. a i zamiana testów z koleżankami jestem uzależniona od ściągania , tylko na chemii nie ściągam bo się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:16 Każdy ściąga, no prawie. Ja tylko na tym, na czym wiem, że nie przyda mi się w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:43 Ja raz w życiu ściągałam .......wtedy kiedy każdy xD Nie umiem ściągać , zawsze się boje Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:43 pewnie sobie pomyślicie że że mnie jest jakaś idiotka albo kujon, ale ściągam tylko wtedy kiedy na serio absolutnie nic nie umiem, a tak żeby zawsze to nie, bo testy są po to żeby sprawdzić co się umie a nie żeby dostać dobrą ocenę dla nauczyciela lub rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:44 u drugiej osoby z ławki ale katrki tez się przydaja xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanoweludki Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:54 jeśli chodzi o matmę, to siedzę z najlepszym w tej dziedzinie w mojej klasie ^^ a reszta to karteczki w piórniku <3 Odpowiedz Link Zgłoś