Dodaj do ulubionych

Ściągamy, ściągamy

• take_me_away Re: Ściągamy, ściągamy 08.01.11, 20:03
      Ja , bardzo żadko, ale jak już to od koleżanki( od kiku lat ma średnią prawie 5.00 ^_^)
    • mweezy . 09.01.11, 00:07
      Zdarza mi się. Ale tylko z telefonu, bo najbezpieczniej.
    • karina545 Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 12:55
      Ściągam, ale tylko na niektórych przedmiotach
    • angel1117 Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 13:02
      czasem się zdarza ale to karteczka w piórniku na ręce napisane jak baba nie patrzy to zamiana sprawdzianów z najlepszą w klasie z danego przedmiotu albo na tapete w telefonie no albo smsy do najlepszej w klasie ;D
    • lamma Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 13:07
      wypisuję na przedramieniu i między palcami, czasem wypisuję na piórniku, a raz z koleżanką zrobiłyśmy ściągę na puszce po ice tea. ale jak nauczyciel się oddala lub odwraca to na migi, czasem na głos. :d
    • frutella_xd Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 13:13
      Różnie. Np. na fizyce do koleżanki zaglądam, na innych lekcjach karteczka w piórniku lub ściąga na ławce.
    • dominikax3 Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 14:59
      prawie na każdym sprawdzianie mam ściągę w piórniku, ale z koleżanką też sobie pomagamywink
    • amorek28 Re: Ściągamy, ściągamy 09.01.11, 15:15
      Ja mam swój sposób na sprawdzianie mam zawsze jakiś napój na ławce i na etykietę, tam gdzie jest skład itp. sobie przylepiam ściągi i to prawie zawsze działa wink Najlepsza jest tzw. podwójna kartka gdzie na drugiej piszesz ołówkiem ściągę. Ja sądzę że to czy ściągniesz nie zależy od ściągi tylko od tego czy umiesz ściągać ;P Bo po niektórych to od razu widać czy maja ściągę w piórniku czy nie wink
    • oll.xd Patent ;D 12.01.11, 19:53
      Może to nie są za bardzo odpowiedzi do tych pytań, ale chcę się z wami podzielić dobrym patentem na ściąganie .

ja np. piszę ściągę, a potem przyklejam ją sb do buta, i na lekcji siedzę z nogą na nodze, ;D

ale niestety nie mam często na ściądze tego, czego potrzebuję ;/
    • miastowa. Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:03
      - komórka ( notatka ) , czasem naklejam na obudowie małą ściąge ( mam samsunga
      delphi, sposób ten polecam), ściągi w rękawie, na ławce, na krześle,popisana
      ławka, otwarty plecak , duża ściąga na kartce , nagranie na dyktafon ( myślą że
      słucham radia ), odpisywanie , otwarty zeszyt/ podręcznik , w piórniku, w etui
      na okulary.popisane ręce. , no albo po prostu książka otwarta , ściągi w koszuli ( mam 3 w kratę z podwijanymi rękawami , i w mankiety wkładam ), na ścianie , na kaloryferze .

nikt mnie nigdy nie złapał , jestem miszczem devil
      • miastowa. Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:09
        no a czasem spisuje odp , jak mi dadzą osoby z równoległych klas , poza tym część moich nauczycieli bierze gotowe testy z netu , ta inteligencja sciana cała klasa zna odp , niekiedy piszemy na tablicy , a nauczyciele się nie kapnęli nigdy , mam też jedną bakę taka nie ogarnięta że porażka zawsze robi grupy , żebyśmy nie ściągali i ona pisze polecania na tablicy na zmianę dla obu grup , i jak ona jest odwrócona to ja spisuje wszystko z książki . ona kończy dyktować , jeszcze czasu ok 35 min do końca lekcji , a ja już napisałam , genialna jestem , czasem piszę ściągi na teczce , albo chusteczkach higienicznych. a i zamiana testów z koleżankami

jestem uzależniona od ściągania , tylko na chemii nie ściągam bo się nie da uncertain
    • katsuumi_17 Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:16
      Każdy ściąga, no prawie. Ja tylko na tym, na czym wiem, że nie przyda mi się w życiu.
    • sonia321 Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:37
      na każdym spr.
    • linda Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:43
      Ja raz w życiu ściągałam .......wtedy kiedy każdy wink xD Nie umiem ściągać , zawsze się boje sciana
    • meggi_13 Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:43
      pewnie sobie pomyślicie że że mnie jest jakaś idiotka albo kujon, ale ściągam tylko wtedy kiedy na serio absolutnie nic nie umiem, a tak żeby zawsze to nie, bo testy są po to żeby sprawdzić co się umie a nie żeby dostać dobrą ocenę dla nauczyciela lub rodziców smile
    • deedee Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:44
      u drugiej osoby z ławki ale katrki tez się przydaja xd
    • deedee Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:45
      kartki *
    • kasztanoweludki Re: Ściągamy, ściągamy 12.01.11, 21:54
      jeśli chodzi o matmę, to siedzę z najlepszym w tej dziedzinie w mojej klasie ^^ a reszta to karteczki w piórniku <3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka