mrs_alex Najprzyjemniejszy moment dnia . 12.01.11, 19:52 Wieczorny spacer z moim psem. Lekcje odrobione, zero stresu związanego ze szkołą...Raj =). Odpowiedz Link Zgłoś
january29 Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 19:54 Też lubię robić "coś" z twarzą Uwielbiam też wracać z koleżankami/ kolegami ze szkoły Plotki, dowcipy, żarty... Odpowiedz Link Zgłoś
olcia5 Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:01 Kiedy kłade się spać i moge odetchnąć ,nie chce mi się myśleć o szkole tylko o miłych rzeczach ogólnie luz Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczkowata wieczór 12.01.11, 20:05 wieczór, szczególnie ten piątkowy. koło godziny 21. siedzę w piżamach, umyta, świeża i pachnąca wszystkimi kremami do ciała, rąk, twarzy, ust... zajadam się czekoladą, milką karmelową i piję gorącą herbatę. na kolanach mam książkę, jakiś romans fantasy, jak ostatnio "kosogłos". dla takich chwil ja żyję <3. Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:07 w szkole...kiedy pierwszy raz Go widzę...uwielbiam spojrzeć mu się prosto w jego cudowne, czekoladowe oczy , uśmiechnąć się i odpowiedzieć "cześć". to mój najprzyjemniejszy moment dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:08 jak większość z Was. wieczorkiem, gdy moge robić wszystko co mi sie podoba. (jestem już po nauce...) i mogę słuchać muzyki na słuchawkach i iść spać <3 Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly141 Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:10 Gdy się kładę do łóżka w weekend Bo w tygodniu mam tą świadomość, że rano trzeba wstać Odpowiedz Link Zgłoś
mowmikootku Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:10 noc.. bo śpie i mam wszystko gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:11 budzę się w sobotę, włączam muzykę na full. wiem, że mam cały dzień dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:35 kiedy przychodzę ze szkoły do domu - jakieś 45 minut najprzyjemniejszego momentu dnia. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
anieq Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:12 Jak się kładę do łóżka, a moje myśli hasają gdzie chcą.. Odpowiedz Link Zgłoś
aubreey Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:14 Przyjście ze szkoły , odpoczynek i spanie ; ** . Odpowiedz Link Zgłoś
elenaa Książka ;*** 12.01.11, 20:16 Chyba w tedy gdy wieczorem moge "zatopić sie " w mojej ulubionej książce ;D Odpowiedz Link Zgłoś
koka98. Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:22 Dla mnie najprzyjemniejszy moment dnia , to chyba wtedy kiedy jestem w szkole. Nie wiadomo co się wydarzy, Kto co zaraz powie. Zazwyczaj jest bosko wygłupiamy się i wogólee Kocham przebywać ze znajomymi , wtedy wszystkie problemy znikają nie mysle O nich.... Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:27 jak jest szkoła, to gdy idę do szkoły (O.o wiem!), mam super klasę więc lubię do niej chodzić. c: a gdy nie ma szkoły to lubię gdy wyjdę na dwór ze znajomymi, położę się na trawie (jak jest ciepło of kors!) z puszką coli i jest epicko. Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Najprzyjemniejszy ? 12.01.11, 20:28 Kiedy kończą się lekcje i odrobię prace domowe. Uwielbiam też pluskać się w wannie i rozmyślać, co tego dnia mi nie za dobrze wyszło, a co wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vintage_ najprzyjemniejszy moment dnia. 12.01.11, 20:39 kiedy siadam w łóżku z książką, po prysznicu, nakremowana czekoladowym balsamem, z kubkiem gorącej czekolady w ręce i odpływam w świat marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowaa Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:41 ja bardzo lubię moment kiedy kładę się do ciepłego łóżeczka i myślę sobie o całym dniu i całym życiu, czyli ogólnie o wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
zakrrecona Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:50 hmmm.... ja najbardziej lubie moment gdy wracam ze szkoly.... i mam spokoj a pozatym wlasnie tez lubie wieczrem poczytac sobie ksiazke w lozeczku a potem zasypiac:.... Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 :) 12.01.11, 20:45 chyba wieczory, jak siedzę przy komputerze, rozmawiam z przyjaciółmi, potem prysznic, granie na gitarze dla uspokojenia i słuchanie muzyki na słuchawkach.. Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine16 Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:51 Gdy wieczorem biorę kąpiel ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
kateflue Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:53 spanieee ... ; )) . albo leżenie w łózkuu x dd . O.o kocham wstawać ranoo i leżeć i oglądać tv tuż przed sql ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jonnie Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 20:55 a dla mnie jest to ranek. wstaję z łóżka, idę do łazienki, potem się ubieram jem śniadanie biorę plecak i wychodzę. Mam wtedy przed sobą cały dzień i plany na niego. uwielbiam to Odpowiedz Link Zgłoś
emilydead_mars Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 21:01 Piątkowy wieczór. Kiedy wiem ,że nie muszę się uczyć na drugi dzień i ,że nie mam nic na głowię. Zakładam słuchawki i gadam ze znajomymi do rana. a tak to ogólnie kocham wieczory i moje łóżko . Odpowiedz Link Zgłoś
laurenx33 Re: Najprzyjemniejszy moment dnia 12.01.11, 21:07 gdy siedze juz w łóżku z laptopem , umyta i coś tam pije jakąs hebratke , czy cos Odpowiedz Link Zgłoś