Dodaj do ulubionych

Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym numerze?

• grenade Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 19.01.11, 14:40
      Ja kupiłam dzisiaj ten nowy numer, ale tylko dla plakatu Bruno Marsa ;D
      Plakaty zabrałam, a gazetkę wyrzuciłam xD
    • azot002 Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 19.01.11, 16:02
      ja osobiście kupuję bravo dla samych plakatów,ale na początku sprawdzam czy są jakieś fajne plakaty. Jeśli nie ma nie kupuję.
    • charlotte__ Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 19.01.11, 16:07
      Ja kupiłam ze względu na małe zdjęcie
      Jess z The Veronicas. A tak to nie kupuję.
    • ledom dno...nigdy nie kupowałam i nie będe ;P 19.01.11, 16:11
    • golden_star Nie kupuję. 19.01.11, 16:15
      Od jakiś 3-4 numerów nie kupuję Bravo. Zaczęło mnie denerwować. Ciągle tam piszą o disnejowskich gwiazduniach, Bieberku itp.I te ich seks porady! Masakra! Kupując tę gazetę zaczęłam odczuwać pewien ubytek w mózgu. Jak ja mogłam to czytać . A te plotki można przeczytać w internecie i mam to za darmo!
      Jak narazie kupuję tylko bravo girl.
    • fatality Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 19.01.11, 16:24
      Nie . A jak to rzadko ; ))cool
    • super_star Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 19.01.11, 17:17
      czytam BARDZO rzadko, bo to taki szmatłowiec, czasami kupuję dla plakatów
    • trufla Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 19.01.11, 17:22
      Nigdy go nie kupowałam z prostej przyczyny: to szmatławiec...
      • nexus Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 21.01.11, 17:13
        kiedyś parę razy, teraz nie .
    • chelsea12 Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 21.01.11, 17:25
      ja kupuję ale tylko ciągle piszą o bimberze,big_grinwink a ja tylko czytam o Demi i Pamietnikach Wampirów ,a i dodatki są do dupywink
    • roksanaroxana zwykły szmatławiec ....TU.... 22.01.11, 23:34
      Od czasu,gdy pojawiły się pseudogwiazdki typu bieber,selena,miley nie kupuje tego gówna
      Zresztą poziom tej 'gazety' niżej spaść nie może devil

And Justice for all devil

• xxlilyxx Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 23.01.11, 18:10
      kiedyś kupowałam, wiadomo. jednak doszłam do wniosku, że informacje w tej gazecie ograniczają się do Bimbera, Zmierzchu i kilku innych gwiazd. a zresztą całe to czasopismo jest tak ciekawe, że normalnie przysypiam. nie wiem, jak dla mnie wszystkie zawarte tam informacje są nudne. o.O plakatów nigdy nie wieszałam i wieszać nie będę.
      nie lubię takich młodzieżowych gazet i innych zresztą też.
    • sandrolaxd Re: . 23.01.11, 19:12
      Masz rację . Tylko bieber selena i demi. Ja kupuję tylko gdy jest o Bednarku lub o Pamiętnikach Wampirów. big_grin
    • meggi_13 Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 23.01.11, 19:18
      jak jest plakat Gagi to kupuję a tak to nie... sam shit tam jest, ciągle tylko biber i selenka -.-
    • ashley.love Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 23.01.11, 21:05
      dziwna jesteś,bravo jest fajne,a pozatym gwiazdy disney są fajniejsze od tych typu lady gaga!!!
      • meggi_13 Re: @ashley.love 05.02.11, 17:04
        nie martw się, wyrośniesz z tego kochana smile
    • merley_ shit 25.01.11, 18:47
      kupiłam ze względu na artykuł o Paramore, który okazał się totalną nieprawdą.
      w ogóle większość 'njusów' są stare i nieprawdziwe. postanawiam napisać do BRAVO i dać im do zrozumienia jakim gównem są.
    • diamond_girl12 Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 25.01.11, 19:00
      Ja zawsze kupuję BRAVO, ale zgadzam się z Tobą. To już zaczyna by nudne ...
    • dreamdreamdream Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 25.01.11, 19:00
      bravo zawsze było głupią gazetą wink
    • magda1997.12 tragedia...zgadzam się 25.01.11, 19:01
      caly czas to samo,te same gwiazdy,tragedia
      kiedys wziełam w ręke kolczyk i sie juz rozwalil..;/
    • sokbananowy Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 25.01.11, 19:08
      Kupuję tą gazetę, bo lubię sobie czasem takie coś poczytać. No i nieraz są fajne dodatki, np. te żelowe bransoletki. Najnowszy numer kupiłam głównie ze względu na plakat 30stm i fajne przypinki.
    • january29 Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 25.01.11, 19:12
      Też tak uważam. A dodatki dają te co im zostały przy realizowaniu materiału z poprzedniego miesiąca. sad
    • positive_girl Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 25.01.11, 19:14
      nigdy nie kupiłam ani jednego numeru tej i podobnych gazet. to ogłupiacze.
    • green_alien Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 25.01.11, 19:16
      Ja kupiłam dla plakatu 30STM piwo Pozdrawiam Echelon cool
      I dla przypinek, lecz one rozwaliły się następnego dnia indifferent
    • marzka Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 25.01.11, 19:16
      Też tak sądze angry

Ja kupuje B R A V O raz na ruski rok i tylko, kiedy sa plakaty Rihany wink
    • hatterka Re: Bravo schodzi na psy? Co sądzicie o nowym num 25.01.11, 19:18
      Nie kupowałam, nie kupuję i nie będę kupować. Te "dodatki" to śmiech na sali, sama robię lepszą biżuterię. Treść? Jaka treść? Papka, która robi papkę z mózgu. Plotki? Bardziej realne są choćby na pudelku. Plakaty? Drukuję z neta, zresztą rzadko w tym pisemku pojawia się taki, który mógłby zaszczycić moją ścianę swoją obecnością. Ostatni był z "Alicji w Krainie Czarów", dostałam od koleżanki, która to kupuje, jak chce się pośmiać (jak nas weźmie głupawka, to potrafimy przerobić Biebera na mężczyznę - wąsik, broda i te sprawy xD). Wolę poczytać gazety, w których naprawdę jest co czytać: 21.WIEK, 21. WIEK EXTRA , MÓJ PIES. Bravo nie schodzi na psy. Ono od początku było poniżej jakiegokolwiek poziomu.
    • cesautres już dawno zeszło ;d 25.01.11, 19:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka