pooziomkaa 18.01.11, 12:51 Ja ostatnio czytałam " Książę mgły" Książka fantastyczna!!! Polecam wszystkim lubiącym magię i odrobinę innych wątków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.a.s.i.a. XD 18.01.11, 13:05 ja ostatnio czytałam 'Pragnienie' Carrie Jones ( BOSKA KSIĄŻKA ! ) i 'Wieczną Noc' Claudia Gray ( łatwa książka, ale chętnie przeczytam drugą część) Odpowiedz Link Zgłoś
tamika Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 13:08 a ostatnio to ,, Miasto Kości" i już zabieram się za drugą część Odpowiedz Link Zgłoś
fajerek_01 Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 13:14 a ja larklight, super, polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karina545 Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 13:16 Ostatnio - Dzieci z dworca ZOO. Fajna książka polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 14:15 niedawno skończyłam czytać Ostatnią Piosenka i Absolwentkę teraz mam 2 z biblioteki : w sidłach anoreksji , i wciąż ją kocham . Odpowiedz Link Zgłoś
positive_girl Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 14:19 chyba "Godzina pąsowej róży'' średnio ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 .... 18.01.11, 14:22 ostatnio czytałam ever i jej druga czesc teraz czytam dziedzictwo mroku jak przeczytam bede czytala druga czesc szeptem(to moja ulubiona ksiażka) Odpowiedz Link Zgłoś
nikki Re: .... 18.01.11, 14:36 seria Dary Anioła....Boże, to jest takie ekstra.<3 Odpowiedz Link Zgłoś
meinecoon Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 16:23 Ja się ostatnio normalnie zaczytuje w Crescendo!!!! To jest mega książka, zwłaszcza jej główny bohater, czyli PATCH <3 Jak ktoś jeszcze nie czytał tego, to była pierwsza część "Szeptem" - naprawdę mega!!! MILION RAZY LEPSZE NIŻ ZMIERZCH Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 16:31 Ostatnio Lśnienie Kinga i Ciężar Milczenia H.Gudenkauf. Polecam obie. Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 16:34 Ja kocham wszystkie książki Trudi Canavan i czytam je na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 16:37 em ostatnio przeczytałam lekturę Kamienie na szaniec . Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 16:41 puszka i muchy w butelce. Odpowiedz Link Zgłoś
betty227 Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 16:45 Właśnie też chcę ją przeczytać, ale nie ma jej w bibliotekach Ostatnio przeczytałam "Rezerwat niebieskich ptaków" Ewy Nowak, naprawdę bardzo fajna książka. Mam zamiar czytać "Apokalipsę", ale nie tą z Biblii Nie wiem czy mi się będzie chciało... Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick Re: ehmmmmm "Cienie" :D 18.01.11, 17:02 Dużo ich było... Ever, Saga Zmierzch, Pamiętnik wampirów, Mgła, Sen, Koniec. Uwielbiam je ;* Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick Re: ehmmmmm "Cienie" :D 18.01.11, 17:05 originalnick napisał(a): > Dużo ich było... [i]Ever, Saga Zmierzch, Pamiętnik wampirów, Mgła, Sen, Koniec[ > /i]. Uwielbiam je ;* I zapomniałam o "Kaśka Podrywaczka" <33 Odpowiedz Link Zgłoś
tacomakota Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 16:55 ja przeczytałam lekturę "Przypadki Robinssona Kruzoe " a w tej chwili czytam książkę"pełnia" polecam Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 16:56 Cztery pory roku Stephena Kinga . Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaaa Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 16:57 Skończyłam 1 księgę Pamiętników Wampirów (pomimo swoich 500 stron bardzo szybko się czyta ,polecam) z lektur to Antygona. Zamierzam jakiś horror Agaty Christie. Odpowiedz Link Zgłoś
zemilkaz :) 18.01.11, 17:00 Ja ostatnio przeczytała "Chłopak na gwiazdkę" Kate Brian. Bardzo mi się podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 17:02 Pamiętnik narkomanki (: Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 17:04 Stephen King Christine - jestem w trakcie, może to nie Smętarz dla zwierzaków, Bezsenność albo Lśnienie, ale przyjemnie się czyta ;p Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 17:13 z lektur to Zemstę nuuda ;/ a tak to Ever Odpowiedz Link Zgłoś
wercia14 Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 18.01.11, 20:27 Ja ostatnio przeczytałam książkę pt: "Drugie życie Bree Tanner" i bardzo polecam dla fanów Sagi Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
obcas Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 19.01.11, 21:19 "Póki pies nas nie rozłączy" Romualda Pawlaka. Właśnie kończę czytać, super książka, zwłaszcza dla kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
edward17 Re: Jakie książki ostatnio przeczytaliście? 20.01.11, 16:59 hm.. ostatnio to ja czytałam lekture Mały Książę ;DDDDDD a teraz nastepną lekture Yellow Baham w prążki a jak skończe mam zamiar przeczytac Intruza ;D Odpowiedz Link Zgłoś