Dodaj do ulubionych

Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA walka.

• coloringme Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 31.01.11, 20:18
      Jak widzę Muchę to mi się obiad zwraca... ; / Ale na temat to Krupa postapiła jak postąpiła może lekko przesadziła, ale przynajmniej zareagowała a nie olała (:
    • smileyy776 Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 31.01.11, 20:22
      Ona już przesadza , ta cała Krupa. Rozumiem , szkoda zwierząt , ale żeby wyjść z premiery . A co ma piernik do wiatraka ?? indifferent Żałosna jest . To moje zdanie -.-
    • lady_rose Krupa ma racje !!! Po co zabijac zwierzęta?????!!! 31.01.11, 20:33
      Krupa ma racje . Dlaczego przez zachcianki takich "bogaczek" moją ginąc bezbronne zwierzęta . Co roku na świecie zabiją miliony zwierząt . Brutalnie zabijają ! Czemu tak musi byc ? Zwierzęta też chcą życ . Ludzie myślą ,że jak są silniejsi to wszystko mogą ! Zauważcie ,że bez zwierząt było by dziwne i strasznie z resztą życie ! Nie bylo by normalnego życia ! A tu na zachciankę jakiś tam ludzi , zwierzęta są zabijane . Gdyby chociaż ludzie nie kupowali tych futer , to nie trzeba było zabijac następnych zwierząt ! Pomyślcie : jesteście tylko ludźmi w świecie ( no nie wiem np. olbrzymów ) . Olbrzymi zabijają was żeby miec z was fajne torebki albo inne tego typu dodatki ... I co ? Jesteście bezbronni , bo oni są od was silniejsi i więksi ! nie macie szans ! Jakbyście się poczuli ? hę ? Na pewno nie dobrze ! Więc radze się zastanowic <br />

Ps . Sorry ,że pisałam o jakiś olbrzymach ale starałam się wam jakoś pokazac jak zwięrzęta się czują ... Są niewinnymi , bezbronnymi istotami !!!
      Sorry za powtórki !
      • riki1246 Zgadzam się z tobą w 1OO % 31.01.11, 20:41
        Nawet moja mama powiedziała tak o moim psiaku : Gdyby Perły ( tak ma na imię moja sunia Perełka ) nie było u nas był by smutno .

Zwierzaki rozweselają i są WIERNYMI przyjacielami człowieka ja bym nie miałą serca zabić zwierzątko co dopiero moje psa Ooooo... NIGDY W ŻYCIU
    • ilovemajki Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 01.02.11, 18:37
      Obie aż za bardzo się obnoszą tą swoją wojną w mediach. Ale co do jednego, to się z Dżoaną zgadzam - noszenie prawdziwego futra jest okropne!
    • rabid_squirrel Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 02.02.11, 12:14
      Mucha to idiotka tongue_out Jestem po stronie Joanny. też nie mogłabym patrzeć na kogoś w naturalnym futrze.
    • super_star Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 02.02.11, 12:21
      bajters, sorry , ale Ty jesteś nienormalna, brak słów.... a co do tematu:
      kto miał rację ?? chyba sb żartujesz, oczywiście , że Joanna! Ta idiotka Mucha ciągle nosi prawdziwe futra! to akurat było z norek, a żeby takowe wykonać trzeba ich zabić z 50! ona nie ma serca, więc pytanie kto miał rację jest bez sensu
    • super_star Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 02.02.11, 12:25
      a jeżeli macie co do tego jakieś wątpliwości, obejrzyjcie sb filmik jak ściągają z tych biednych ŻYWYCH zwierzątek skórę, albo jak wrzucają je do wrzątka! Może wtedy wam się co nieco rozjaśni w głowach i przestaniecie nazywać Krupę idiotką. Ona angażuje się w wiele akcji na rzecz zwierząt, nie chce mi siętu teraz wymieniać, a Mucha po prostu robi z sb pośmiewisko. Na siłę chce, żeby o niej pisano. (Jeeny jako bulwers, takie rzeczy doprowadzają mnie do szału)
      • goofy. Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 02.02.11, 12:27
        Popieram Krupę.
    • chelsea12 Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 02.02.11, 12:31
      o Musze nie będę się wypowiadać , bo ona zachowała sie jak debilkawinkkwiat
    • cookie18 Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 02.02.11, 12:36
      mucha jest głupia ;/
    • dream_ wszyscy szukają pretekstów do jakichś kłótni 02.02.11, 21:38
      i potyczek.

Aa.. i tak naprawdę, ŻADNA z Was, jakieś pudelki, niepudelki i inne takie NIE MAJĄ POJĘCIA czy to jest prawdziwe futro i czy RZECZYWIŚCIE jest tak, jak media o tym piszą..

-. -
    • dosia321 Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 02.02.11, 21:47
      Popieram Krupe, mucha niech spada ;/
    • arasha NIEnawidze Muchy!!! 02.02.11, 21:48
      ona nosi prawdziwe futra, jak tak mozna Krupa postapila dobrze, popieram ja w 1000%
      lubie ja ze to ze nie obchodzi ja co pisza o niej tabloidy i brukowce tylko potrafi walczyc o swoje zdanie!
      A NATURALNE FUTRA POWINNY BYC ZABRONIONE I KARALNE, jak Mucha tak lubi futera z norek to moze ja obedrzyjmy ze skóry cooo????????
      ja ma freytke i mnie to bili jeszcze bardziej, wyobrazam sobie jak one musza cierpiec, a wg to bezczeszczenie zwłok!!!
      PRECZ Z NAURALNYMI, PRZECIEZ SA SZTUCZNE!!!!!!!!!!!
    • roksanaroxana Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 03.02.11, 12:00
      Ja tam jestem za dżoaną,ma racje co do futer.
      A Mucha to pieprzona prowokatorka
      • mikessa Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 03.02.11, 12:14
        Jestem za Dżoanną, ma racje... Jak można ubrać futro z prawdziwych zwierząt...
      • hellokiciara Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 03.02.11, 12:21
        jestem za dżoaną ; )
    • emisia1 Joanna Krupa ! 03.02.11, 14:50
      miała rację. nie nosi się futer cry
      Zabijają zwierzęta żeby ludzie nosili ich futra pff.
    • glam_skarpeta Asia górą!!!!!! 03.02.11, 15:00
      • thebestfriend ... 03.02.11, 15:08
        to znaczy nie popieram takiego zabijania zwierząt dla futra ale Joanna przesadziła . Mogła jej to powiedzieć na osobności czy coś innego ale żeby juz wyjść z premiery, bo gwiazdeczka założyła futro którego ona nie popiera . Przesada . Nie jestem za żadną xd

PS. Dżoanna Krupa ma super polski big_grin
    • dlovato_jb Oczywiście .... 03.02.11, 15:13
      że jestem za .Chore jest i Joanną bez szczelne nosić futro biednych zwierząt sciana tylko i wyłącznie JESZCZE DLA LANSU ! Wstręt mam do Muchy.
      • jannet Krupa,Krupa! 03.02.11, 19:09
        Jestem za Krupą, lubię ją. Jak to dobrze, że w moim otoczeniu nikt nie nosi futer.
        • dulce065 Re: Joanna Krupa 03.02.11, 20:25
          Jestem za Krupą chodziaż jej zbytnio nielubie,ale Mucha tym razem trochę przesadziła
    • january29 Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 04.02.11, 13:46
      Hmmm...
      Wydaje mi sie że Asia Krupa czasami przesadza, ale uważam też że po tym incydencie Ania Mucha zachowała się naprawdę chamsko mówiąc, że Asia ma się cieszyć, bo to dzięki niej może zaistnieć te 5 minut dłużej w polskim show biznesie. A zauważyłam że to Joanna jest bardziej znaną celebrytką, przynajmniej ze granicą.big_grin
      • roxy11 Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 04.02.11, 19:48
        obie są porąbane i pchają się na siłę.
    • sonia321 Re: Joanna Krupa vs. Anna Mucha - nowa WIELKA wal 04.02.11, 20:50
      popieram Krupę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka