sweet_ilove_jb 25.01.11, 16:17 Co sądzicie o butach typu EMU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanessa_rulez Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:21 trochę takie nudne i bezkształtne. ale mam jedną parę, i są nawet wygodne i ciepłe ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
trampeek. Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:24 fajne są , ale bardzo dużo dziewczyn je nosi i stały się jakby nudne . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
madziulla00 Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:28 Mam takie papcie do chodzenia po domu ale żeby gdzieś w tym publicznie iść to porażka eee.. Odpowiedz Link Zgłoś
asica_ Re: Buty typu EMU 25.01.11, 17:29 madziulla00 napisał(a): > Mam takie papcie do chodzenia po domu ale żeby gdzieś w tym publicznie iść to p > orażka > eee.. też w nich po domu chodzę i nie mam sie gdzie indziej w nich ochoty pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:27 nie na polskie zimy - pełno wody robią się zacieki z soli, które z trudem schodzą na mrozy ok, ale na chlape - absolutnie odpada, przemakają jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:27 lubię je. są ciepłe i fajnie wyglądają, chociaż rok temu nie byłam do nich przekonana. ; DD ach, młoda i głupia byłam, bo EMU to najlepsze buty na zimę Odpowiedz Link Zgłoś
miki124 polecam 25.01.11, 16:39 nie krzywia nug jak nie ktorzy pisza swietne sa naprawde ostatnio nawet chozilam w nich po kaluzy i mi nie przemokly polecam naprawde mam je teraz 2 raz w tym i tamtym roku i sa swietne chyba ze sa nie firomwe to sa gownione Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:44 Rok temu byłam ich największą przeciwniczką, a w tym roku sprawiłam sobie parę . Mam te z najnowszej kolekcji, wiązane z boku, czekoladowe, długości +- 10 cm przed kolano. Uwielbiam je! Tego modelu nie nosi zbyt dużo dziewczyn w przeciwnieństwie do tych standardowych prostych Emu. Nadają się nawet na roztopy, tylko trzeba je zaimpregnować i uważać gdzie się chodzi. Najbardziej wkuża mnie jak ktoś wyda 300 zł na emu (niestety nie są tanie...) a później gada, że beznadziejne są i przemakają. Tak naprawdę to połowa dziewczyn, które noszą oryginalne Emu nawet nie wie jak o nie dbać. Jak widzę taką lalunię w totalnie zjechanych, pokoślawionych, brudnych od soli i najlepiej jeszcze niezaimpregnowanych Emu to szlag mnie trafia. Wkuża mnie jeszcze jak ktoś nosi podróby. Ok, można nie mieć kasy albo coś, ale wtedy można sobie kupić zwykłe kozaki, a nie udawać "fajną", albo jeszcze gorzej, traktować Emu albo Ugg jako fason butów, tak jak szpilki albo baleriny. Znam takie przypadki... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_ilove_jb Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:49 nie wszystkich stać na takie buty a przeciez kazdy chce ladnie wygladac, a to ze nie ma znaczku emu .... widzialam podroby ktore wygladaly jak emu tylko nie mialy znaczka Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Buty typu EMU 26.01.11, 22:41 No fajnie, ale jak ktoś nie ma kasy to niech nie wywala jej na podróby tylko niech sobie kupi zwykłe kozaki, nie muszą być markowe. Nie ma takich samych podrób "tylko bez znaczka" bo Emu to buty SKÓRZANE a niewazne co jest z naturalnej skóry to zawsze jest drogie, ale warte swojej ceny, bo porządne. Choćby podróby były identyczne na 1 rzut oka to albo są badziewiastymi szmaciankami, albo są faktycznie identyczne, ale bez znaczka. Tylko to by nie miało za bardzo sensu, bo musiałyby być skórzane, a co za tym idzie kosztować tyle samo... Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:47 Były fajne dopóki każdy nie zaczął ich nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. . 25.01.11, 16:52 wyglądają jak kapcie i wykrzywiają nogi, jak to napisała kotkowiczka powyżej. nie jestem ich fanką i nie zostanę, ale przyznam, że podoba mi się ich właściwość ogrzewania zimą, chłodzenia latem. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_ilove_jb Re: . 25.01.11, 16:56 w zima to wygladaja spoko, ale latem to tak szczertze to troche dziwnie Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Moja odpowiedź. x.dd 25.01.11, 16:56 Dla mnie te buty są ohydne i dla ( bez obrazy ) wieśniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
nusia123 Buty typu EMU 25.01.11, 17:00 Są spoko. Mam takie, jak z reszta wszystkie dziewczyny z naszej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikki moja opiniaaa 25.01.11, 19:58 są okropne i wyglądają mało kobieco ale są ciepłe...nienawidzę ich ale je noszę Odpowiedz Link Zgłoś
marzka Re: Buty typu EMU 25.01.11, 17:16 Podobają mi się, aczkolwiek nie chciałabym w nich chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
jola.ka Lubię :) 25.01.11, 17:23 Jeszcze niedawno mi się nie podobały, ale jak szukałam sobie nowych butów na zimę to przymierzyłam je w sklepie i... zakochałam się w nich ;** Mega wygodne, ciepłe i miłe! Oczywiście je kupiłam Mam czarne z HD za około 200zł, myślę ze cena jest ok Przyznaje trzeba o nie dbać bo brudza się solą. Kupiłam sobie specjalny impregnat i nie mam juz z tym prawie kłopotu. Jeśli chodzi o przemakanie to raz mi lekko przemokły ale wtedy lał deszcz i były mega kałuże, w ogóle nie powinnam ich wtedy ubierać. A wieć podobają mi się, ale raczej te porządniejsze bo te tanie to zwykłe badziewie ;/ krzywią się i przemakają, a przede wszystkim wyglądają szajsko (i są szajskie). Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Buty typu EMU 25.01.11, 17:26 fajne są, lubię je. choć trochę nieoryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: są spoko . 25.01.11, 18:02 mam parkę . tylko jak jest mokro to przemakają . aha , i mogą wykrzywiać stopy . ale tak to są całkiem fajne . Odpowiedz Link Zgłoś
marsztynn Re: Buty typu EMU 25.01.11, 18:03 Według mnie są świetne. Mam jedną parę, podróbki, kupiłam za 40 zł i jestem zadowolona. Niestety rzeczywiście krzywią nogi, dlatego nie chodzę w nich bez przerwy. Ale ogólnie to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_ilove_jb Re: Buty typu EMU 25.01.11, 18:34 tez mam podrobke z tym ze po przecenie za 100zl w street kupilam(wygladaja jak orginalne tylko ze nie maja znaczka) i jak na razie sa spoko Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka nieorginalne= krzywienie nóg 25.01.11, 18:14 mam orginalne i nie krzywie nogami !! a jak ty masz nieorginalne to kup sobie wkładke może pomoże powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_ilove_jb Re: orYginalne się pisze 25.01.11, 20:00 oj dobra tam ....liczy sie przeslanie Odpowiedz Link Zgłoś
katyk Re: orYginalne się pisze 25.01.11, 21:36 Przesłanie jest ważne, prawda. Ale ortografa niby się nie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Buty typu EMU 25.01.11, 20:02 mam. są ładne ale.. kupiłam z sieciówki - colloseum. nie kosztowały dużo około 80 zł. byłam z nich mega zadowolona w pierwszy tydzień. niestety potem zaczęły przeciekać. potem odkleiła mi się podeszwa. nie polecam ;* Odpowiedz Link Zgłoś