Dodaj do ulubionych

Buty typu EMU

25.01.11, 16:17
Co sądzicie o butach typu EMU?
Obserwuj wątek
    • vanessa_rulez Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:21
      trochę takie nudne i bezkształtne. ale mam jedną parę, i są nawet wygodne i ciepłe ; )
    • trampeek. Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:24
      fajne są , ale bardzo dużo dziewczyn je nosi i stały się jakby nudne . ;p
      • madziulla00 Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:28
        Mam takie papcie do chodzenia po domu ale żeby gdzieś w tym publicznie iść to porażka
        eee..
        • asica_ Re: Buty typu EMU 25.01.11, 17:29
          madziulla00 napisał(a):

> Mam takie papcie do chodzenia po domu ale żeby gdzieś w tym publicznie iść to p
          > orażka
          > eee..

też w nich po domu chodzę i nie mam sie gdzie indziej w nich ochoty pokazać
    • agata373 Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:24
      chce takie !
    • ozzy Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:27
      nie na polskie zimy - pełno wody
      robią się zacieki z soli, które z trudem schodzą

na mrozy ok, ale na chlape - absolutnie odpada, przemakają jak nic tongue_out
    • rikki Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:27
      lubię je.

są ciepłe i fajnie wyglądają, chociaż rok temu nie byłam do nich przekonana. ; DD
      ach, młoda i głupia byłam, bo EMU to najlepsze buty na zimę serce
    • rikkki krzywią nogi jak cholera! mam i nie polecam już ;/ 25.01.11, 16:34
    • janvier Moim zdaniem są obrzydliwe, ale ciepłe xD 25.01.11, 16:37
    • miki124 polecam 25.01.11, 16:39
      nie krzywia nug jak nie ktorzy pisza swietne sa naprawde ostatnio nawet chozilam w nich po kaluzy i mi nie przemokly polecam naprawde mam je teraz 2 raz w tym i tamtym roku i sa swietne chyba ze sa nie firomwe to sa gownione
      • buuum Re: polecam 25.01.11, 21:42
        no pewnie. zwłaszcza jak piszesz 'nug'.
    • theriotgirl Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:40
      Najbrzydsze buty ever.
    • just...me Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:44
      Rok temu byłam ich największą przeciwniczką, a w tym roku sprawiłam sobie parę tongue_out. Mam te z najnowszej kolekcji, wiązane z boku, czekoladowe, długości +- 10 cm przed kolano. Uwielbiam je! Tego modelu nie nosi zbyt dużo dziewczyn w przeciwnieństwie do tych standardowych prostych Emu. Nadają się nawet na roztopy, tylko trzeba je zaimpregnować i uważać gdzie się chodziwink. Najbardziej wkuża mnie jak ktoś wyda 300 zł na emu (niestety nie są tanie...) a później gada, że beznadziejne są i przemakają. Tak naprawdę to połowa dziewczyn, które noszą oryginalne Emu nawet nie wie jak o nie dbać. sciana Jak widzę taką lalunię w totalnie zjechanych, pokoślawionych, brudnych od soli i najlepiej jeszcze niezaimpregnowanych Emu to szlag mnie trafia. confused Wkuża mnie jeszcze jak ktoś nosi podróby. Ok, można nie mieć kasy albo coś, ale wtedy można sobie kupić zwykłe kozaki, a nie udawać "fajną", albo jeszcze gorzej, traktować Emu albo Ugg jako fason butów, tak jak szpilki albo baleriny. sciana Znam takie przypadki...
      • sweet_ilove_jb Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:49
        nie wszystkich stać na takie buty a przeciez kazdy chce ladnie wygladac, a to ze nie ma znaczku emu .... widzialam podroby ktore wygladaly jak emu tylko nie mialy znaczka
        • just...me Re: Buty typu EMU 26.01.11, 22:41
          No fajnie, ale jak ktoś nie ma kasy to niech nie wywala jej na podróby tylko niech sobie kupi zwykłe kozaki, nie muszą być markowe. Nie ma takich samych podrób "tylko bez znaczka" bo Emu to buty SKÓRZANE a niewazne co jest z naturalnej skóry to zawsze jest drogie, ale warte swojej ceny, bo porządne. Choćby podróby były identyczne na 1 rzut oka to albo są badziewiastymi szmaciankami, albo są faktycznie identyczne, ale bez znaczka. Tylko to by nie miało za bardzo sensu, bo musiałyby być skórzane, a co za tym idzie kosztować tyle samo...
    • mejbelajn. Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:47
      Były fajne dopóki każdy nie zaczął ich nosić.
      • tigress Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:52
        Mi się one nie podobają...
    • yzz. . 25.01.11, 16:52
      wyglądają jak kapcie i wykrzywiają nogi, jak to napisała kotkowiczka powyżej. nie jestem ich fanką i nie zostanę, ale przyznam, że podoba mi się ich właściwość ogrzewania zimą, chłodzenia latem.
      • sweet_ilove_jb Re: . 25.01.11, 16:56
        w zima to wygladaja spoko, ale latem to tak szczertze to troche dziwnie
    • riki1246 Moja odpowiedź. x.dd 25.01.11, 16:56
      Dla mnie te buty są ohydne i dla ( bez obrazy ) wieśniarzy
    • betty227 Re: Buty typu EMU 25.01.11, 16:57
      Bardzo fajne i wygodne smile
    • nusia123 Buty typu EMU 25.01.11, 17:00
      Są spokowink. Mam takie, jak z reszta wszystkie dziewczyny z naszej klasy.
    • olciaaa03 Olciaaa03 25.01.11, 17:05
      mam i polecam smile
      • nikki moja opiniaaa 25.01.11, 19:58
        są okropne i wyglądają mało kobieco ale są ciepłe...nienawidzę ich ale je noszę
    • marzka Re: Buty typu EMU 25.01.11, 17:16
      Podobają mi się, aczkolwiek nie chciałabym w nich chodzić smile
    • jola.ka Lubię :) 25.01.11, 17:23
      Jeszcze niedawno mi się nie podobały, ale jak szukałam sobie nowych butów na zimę to przymierzyłam je w sklepie i... zakochałam się w nich ;** Mega wygodne, ciepłe i miłe! Oczywiście je kupiłam wink Mam czarne z HD za około 200zł, myślę ze cena jest ok wink Przyznaje trzeba o nie dbać bo brudza się solą. Kupiłam sobie specjalny impregnat i nie mam juz z tym prawie kłopotu. Jeśli chodzi o przemakanie to raz mi lekko przemokły ale wtedy lał deszcz i były mega kałuże, w ogóle nie powinnam ich wtedy ubierać.
      A wieć podobają mi się, ale raczej te porządniejsze bo te tanie to zwykłe badziewie ;/ krzywią się i przemakają, a przede wszystkim wyglądają szajsko (i są szajskie).
    • karmel_ Re: Buty typu EMU 25.01.11, 17:26
      fajne są, lubię je. choć trochę nieoryginalne.
    • happyend13 mam i polecam ;d 25.01.11, 17:55
      • molinka Re: są spoko . 25.01.11, 18:02
        mam parkę . tylko jak jest mokro to przemakają . aha , i mogą wykrzywiać stopy .
        ale tak to są całkiem fajne .
    • xxxewelinka14 Re: Buty typu EMU 25.01.11, 18:02
      fajnebig_grin
    • marsztynn Re: Buty typu EMU 25.01.11, 18:03
      Według mnie są świetne. Mam jedną parę, podróbki, kupiłam za 40 zł i jestem zadowolona. Niestety rzeczywiście krzywią nogi, dlatego nie chodzę w nich bez przerwy. Ale ogólnie to polecam.
      • diamond_girl12 Re: Buty typu EMU 25.01.11, 18:08
        Mi się one nie podobają .
      • sweet_ilove_jb Re: Buty typu EMU 25.01.11, 18:34
        tez mam podrobke z tym ze po przecenie za 100zl w street kupilam(wygladaja jak orginalne tylko ze nie maja znaczka) i jak na razie sa spoko
    • nataliagorka nieorginalne= krzywienie nóg 25.01.11, 18:14
      mam orginalne i nie krzywie nogami !! a jak ty masz nieorginalne to kup sobie wkładke może pomoże smile
      powodzeniakiss
      • katyk orYginalne się pisze 25.01.11, 19:26
        • sweet_ilove_jb Re: orYginalne się pisze 25.01.11, 20:00
          oj dobra tam ....liczy sie przeslanie
          • katyk Re: orYginalne się pisze 25.01.11, 21:36
            Przesłanie jest ważne, prawda. Ale ortografa niby się nie liczy?
            • katyk ups, *ortografia 26.01.11, 11:28
    • dirty Re: Buty typu EMU 25.01.11, 20:02
      mam. są ładne ale..
      kupiłam z sieciówki - colloseum.
      nie kosztowały dużo około 80 zł.
      byłam z nich mega zadowolona w pierwszy tydzień.
      niestety potem zaczęły przeciekać. potem odkleiła mi się podeszwa.
      nie polecam ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka