michaelka 25.01.11, 18:13 Tak jak w temacie. Lubicie pisać opowiadania , wiersze itp ? Macie blogi ? A może piszecie tylko dla siebie ? Wklejajcie linki bądź piszcie tutaj swoje opowiadania / wiersze jeśli chcecie. Chętnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diamond_girl12 Re: Lubicie pisać ? 25.01.11, 18:14 Nie bardzo . Zawsze jak zacznę coś pisać to potem wydaje mi się to głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 25.01.11, 18:24 nie , nie umiem pisać nie lubię pisać ale lubię czytać jak mi się nudzi misiaelka Odpowiedz Link Zgłoś
nora. lubię. 25.01.11, 18:27 choć opowiadań raczej nie publikuję. mam jednego bloga, ale nie z opowiadaniem ; P Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: lubię. 25.01.11, 18:31 lubię, bardzo lubię. ale nie publikuje tego, bo to raczej bardzo osobiste rzeczy. no i strasznie sentymentalne c; Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Lubicie pisać ? 25.01.11, 18:33 Nienawidzę/nie umiem. Poważnie, nie umiem pisać opowiadań. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_demiselena Re: Lubicie pisać ? 25.01.11, 18:34 Lubię pisać opowiadania, na ich podstawie powstał mój blog Tekst linka Zapraszam i liczę na Twoją opinię A ty masz jakieś blogi? Odpowiedz Link Zgłoś
czekomaniaczka Uwielbiam. <3 25.01.11, 18:40 Tak, uwielbiam pisać. Przelewać myśli na papier, opisywac to, co widzę, co wiem. Praktycznie cały czas coś piszę. A to w pamiętniku, zeszycie do matmy, na komputerze, przeróżnych kartkach. Nie mam zeszytu do jakiegoś przedmiotu, w którym nie mialabym chociaż jednego opowiadania... Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka lubię. 25.01.11, 18:41 ale nie wychodzi mi to xD. jeśli chcesz to poczytaj www.hollywood-time.blog.onet.pl i www.about-sunshine.blog.onet.pl (: Odpowiedz Link Zgłoś
vampirediaries Tutaj ! Mam BLOGA ! 25.01.11, 18:42 Tak, lubie pisać opowiadania różnego rodzaju. B L O G Odpowiedz Link Zgłoś
dosiaczek81 Re: Lubicie pisać ? 25.01.11, 18:57 Uwielbiam pisać Ale nie zbyt mi to wychodzi. minute-for-love.blog.onet.pl/ katie-love-story.blog.onet.pl/ life-in-the-clouds.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
milk.a milk.a nie, ale... 25.01.11, 19:01 ...za to uwielbiam rysować i z tym wiąże moją przyszłość;] Mam w swojej galerii kilka rysunków więc zapraszam do oglądania;] Odpowiedz Link Zgłoś
katyk Ja piszę 25.01.11, 19:13 Głównie wiersze, kiedyś pisałam opowiadania i nadal czasem zdarzy mi się coś dłuższego napisać. Ale nie wiem, czy ktokolwiek byłby zainteresowany moją poezją. Na pewno nie tutaj ): Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Umiem pisać. 25.01.11, 19:18 Cóż za skromność, wiem. Ale nie lubię. A co do blogów 75% są tak idiotyczne, że nagminnie trafiają na takie strony jak "Sierżant und Saper", czy "Przyczajona Logika...", gdzie zostają przeanalizowane pod każdym kątem. Wtedy owe blogaski nadają się do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Lubicie pisać ? 25.01.11, 19:25 Lubię CZYTAĆ, bo pisać nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
trusskawcia Tak,ale... 25.01.11, 19:31 Tak,lubię pisać. Moje opko jest tylko dla fanów Naruto ^^ Miłego czytania ^^ faninaruciaka.p2a.pl/viewtopic.php?id=92 Odpowiedz Link Zgłoś
jbmiley Re: Lubicie pisać ? 25.01.11, 19:38 pewnie ja lubie pisać,ale na takie tematy które mnie zainteresują dlatego kiedy w szkole mieliśmy napisać felieton na jaki tam temat chcemy , wyszło mi to super ;d a blog też mam, coś jak pamiętnik właśnie chce dołączyć wiersze www.teenagedreamdiary.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 25.01.11, 19:40 hah piszę" książkę "buaha ale to amatorszczyzna xd lepiej nie gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
nikki Re: Lubicie pisać ? 25.01.11, 19:46 Uwielbiam! Robiłabym tylko to a i pisze w japonskim stylu yaoi (miłosc męsko męska) więc nie każdemu może się to podobać ale jesli jesteście zainteresowane to piszcie bo mam pare blogów XD Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Coś dla fanek/nów Marsów. :D 25.01.11, 19:49 Mój blog, z Jaredem w roli głównej, z pobocznymi rólkami Shannimala i Tomofo. Odpowiedz Link Zgłoś
positive_girl Re: Lubicie pisać ? 25.01.11, 19:51 ja napisałam tylko taki jeden wierszyk z nudów. a opowiadań zazwyczaj nie piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
tigress Re: Lubicie pisać ? 25.01.11, 20:02 Uwielbiam, ale piszę raczej do szuflady Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Lubicie pisać ? 25.01.11, 19:56 lubię, ale tylko i wyłącznie dla siebie. nie mam zamiaru tego nigdzie publikować. Odpowiedz Link Zgłoś