bananowedziecko 31.01.11, 15:44 orientujecie się czy gdzieś w Polsce dostanę takie buty ? (: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo Re: + myślicie że lepsze Dunk'i High czy Air Maxy 31.01.11, 16:56 air maxy lepsze . ! nike dunk high przereklamowane, co chwila można spotkać na mieście ludzi w takich butach Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: + myślicie że lepsze Dunk'i High czy Air Maxy 31.01.11, 17:04 xooxoo napisał(a): > air maxy lepsze . ! > nike dunk high przereklamowane, co chwila można spotkać na mieście ludzi w taki > ch butach no może racja co prawda dużo też jest Air Maxów , ale można trafić czasami na prawdę fajne . Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: najacze. 31.01.11, 18:56 myślę że w sklepie nike (powinien być gdzieś w twoim mieście) Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: najacze. 01.02.11, 08:48 majson napisał(a): > myślę że w sklepie nike (powinien być gdzieś w twoim mieście) niestety takich "kolorowych" nie ma, a strasznie spodobał mi się ten model. jak nie znajdę w Polsce to zamawiam z internetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
lykke_li Re: najacze. 01.02.11, 23:37 nie widzialam takich w polsce.. kolezanka kupila w stanach..ale biale..ale te kolorowe bardzo fajne!;D poszukaj na jakis zagranicznych stronach;D Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: najacze. 03.02.11, 16:09 senseless napisał(a): > straaaaaaaszne kolory zależy co kto lubi , ja lubię kolorowe buty. Odpowiedz Link Zgłoś